Bine v-am găsit! ...bine m-aţi găsit...

Bine v-am găsit! ...bine m-aţi găsit...
La această adresă, aţi găsit locul unde vă voi povesti despre mine şi despre interesele mele. Viaţa mea şi a comunităţii croate din România. Aşa cum am spus şi în caseta "despre mine", sunt cetăţean român de etnie croată. Sunt originar din chiar "Capitala" croaţilor din România, adică din Caraşova, judeţul Caraş-Severin.
Ei, daca ar fi să vorbim despe croaţii din România şi despre locul meu, ar trebui să vă povestesc foarte multe lucruri. Avem o istorie de sute de ani, pe aceste meleaguri. Unii susţin ca am fi venit aici acum multe sute de ani, alţii susţin că suntem aici dintotdeauna, doar că am învăţat limba datorită călugărilor franciscani croaţi şi catolici, care au avut aici la Caraşova o foarte puternică bază. Să nu uităm că localitatea Caraşova a fost la un moment dat, una dintre cele mai importante localităţi din această zonă! Nu mă pot pronunţa. Parcă i-aş lăsa pe istorici să spună exact adevărul.
Ceea ce se poate vedea acum, cu ochiul liber, este o localitate frumoasă ca o perlă, cu oameni harnici şi inteligenţi care ar putea să facă cinste oricărei localităţi din Europa. Comunitatea mea, este concentrată mai ales în cele şapte sate predominant croate (Caraşova, Iabalcea, Nermed, Lupac, Clocotici, Vodnic şi Rafnic). Dar suntem foarte mulţi în Reşiţa, în Tirol, Slatina Timiş, Timişoara, Bucureşti. Să nu uităm că ne-am răspîndit prin toată Europa, de la Zagreb şi Viena pînă în Madrid, Londra şi dacă ne căutăm bine, o să găsim de-ai noştri chiar şi la Chicago sau prin Australia. Şi nu veţi auzi lucruri rele despre noi. Suntem oameni cinstiţi, catolici foarte credincioşi, harnici la muncă. Dar să ne vezi la învăţătură (aproape că nu mai este casă care să nu aibă câte un student sau absolvent de facultate!). Şi-apoi ştim să ne trăim şi viaţa, ştim să ne distrăm dar mai ales să împărţim bucuria cu oaspeţii noştri, pentru că sîntem nişte oameni primitori şi deschişi.
În orice caz, sunteţi bine-veniţi pe blogul meu. Aici voi posta orice voi simţi că este util comunităţii mele. Voi spune lucruri care sunt de laudă, dar şi lucruri care trebuie spuse ca să fie corectate. Voi arăta cu degetul pe cei care cred că nu pot fi arătaţi şi voi lăuda pe cei ce merită cu adevărat. Vă mulţumesc că mă vizitaţi. Vă mulţumesc că îmi veţi fi prieteni, musafiri, colegi, camarazi sau ceea ce veţi considera domniile voastre că vreţi să fiţi. Criticaţi-mă dacă veţi observa lucruri pe care m-am grăbit să le arăt şi nu sunt aşa cum am crezut eu. Ajutaţi-mă să arăt acele lucruri care trebuiesc arătate. Nu caut doar binele şi frumosul numai ca să se creadă că nu mai există probleme, dar nici nu voi căuta numai răul, minciuna şi duşmănia. Voi încerca să caut adevărul. Calea care să ne ajute să fim noi. Noi cei vechi şi noi cei...noi! Sună bine? Poate o să reuşim împreună să fim mai buni.
Vă mulţumesc pentru vizită!



joi, 5 iulie 2018

Locuri de muncă prin reţeaua EURES.

Nr. oferta Tara Regiune Localitate Firma Ocupatie ISCO COD COR NACE CAEN Nr posturi Descriere loc munca Cerinte loc munca Limbi straine Salariu Alte beneficii Durata contract Termen valabilitate oferta Consilier eures e-mail Telefon Mod de aplicare
4599 Austria Vorarlberg Bludenz AMS-Vorarlberg Chelner 5131 55 100 Activitate in pensiuni,hoteluri de 3,4,5 stele , in diferite statiuni din Regiunea Vorarlberg, Austria, muntii Alpi. Calificare încheiată în domeniu;experienta cel putin 1 an ; munca independentă și orientată spre servicii - Pasiune pentru locul de muncă limba germana nivel B1 si limba engleza nivel A2. intre 1.500-1.900 euro/luna net. Contractul de munca este sezonier iar programul de lucru este 48 sau 54 ore/saptamana ; perioada este : decembrie 2018 - aprilie 2019. 31.08.2018 SONERIU Adriana ar_eures@ar.anofm.ro Se trimite CV, cu fotografie, in limba germana,la adresa de email:dietmar.mueller@ams.at , si pentru monitorizare la d-na Corina Suciu, adresa de email:corina.suciu@sb.anofm.ro.
4601 Austria Vorarlberg Bludenz AMS-Vorarlberg Bucatar 5120 55 100 Activitate in pensiuni,hoteluri de 3,4,5 stele , in diferite statiuni din Regiunea Vorarlberg, Austria, muntii Alpi Calificare încheiată în domeniu;experienta cel putin 1 an ; munca independentă și orientată spre servicii - Pasiune pentru locul de muncă limba germana nivel A2 sau limba engleza nivel B1. intre 1.500-2.000 euro/luna net. Contractul de munca este sezonier iar programul de lucru este 48 sau 54 ore/saptamana ; perioada este : decembrie 2018 - aprilie 2019. 31.08.2018 SONERIU Adriana ar_eures@ar.anofm.ro Se trimite CV, cu fotografie, in limba germana,la adresa de email:dietmar.mueller@ams.at , si pentru monitorizare la d-na Corina Suciu, adresa de email:corina.suciu@sb.anofm.ro.
4602 Austria Vorarlberg Bludenz AMS-Vorarlberg Camerista 9112 55 100 Activitate in pensiuni,hoteluri de 3,4,5 stele , in diferite statiuni din Regiunea Vorarlberg, Austria, muntii Alpi Experiența ( cel putin 1 an),munca independentă și orientată spre servicii limba germana nivel A2 . intre : 1.400-1.600 euro/luna net Contractul de munca este sezonier iar programul de lucru este 48 sau 54 ore/saptamana ; perioada este : decembrie 2018 - aprilie 2019. 31.08.2018 SONERIU Adriana ar_eures@ar.anofm.ro Se trimite CV, cu fotografie, in limba germana,la adresa de email:dietmar.mueller@ams.at , si pentru monitorizare la d-na Corina Suciu, adresa de email:corina.suciu@sb.anofm.ro.
4633 Belgia Flandra Sint-Michielsstraat 36 ,8800 ROESELARE Let's Work International tehnician 3115 781 1 Datorita extinderii noii linii de productie in sectia de producere a chipsurilor, angajatorul are nevoie de un tehnician care: • sa analizeze problemele tehnice si sa caute solutii eficiente pentru partea electrica si/sau mecanica • sa se implice in proiectele de investigare a noilor instalatii • sa lucreze atat in echipa cat si individual    studii in electromecanica si experienta relevanta in domeniu (minim 2 ani) • cunostinte bune de limba engleza • trebuie sa respecte regulile de igiena, calitate si siguranta muncii • disponibil sa lucreze in 2 schimburi de luni pana vineri 5-13 / 13-21 buna cunoastere a limbii engleze 15 Euro brut/ora bonusuri pentru schimburi de ture contract pe durata nedeterminata dupa o perioada de proba 06.07.2018 Alina Elena Popa bc_eures@bc.anofm.ro Se transmite CV in limba engleza mentionand in titlul email-ului "technician" la urmatoarele adrese de email: international@letswork.be, annelies.thomas@vdab.be si pentru monitorizare la carmen.avram@sv.anofm.ro. Doar persoanele selectate vor fi contactate .
4680 Bulgaria Sofia Sofia Concentrix Services Bulgaria EOOD, firma de consultanta care angajeaza pentru Lebara (operator de retea virtuala mobila) Specialist serviciul clienti (Video ID Verification Specialist) 4222 6120 10 Principalele sarcini constau in asistarea clientilor in a-si inregistra cartelele SIM prin verificarea identitatii prin intermediul camerei WEB sau prin aplicatie. Veti oferi suport clientilor prin telefon, e-mail, chat si platforme de social media. Se lucreaza in schimburi, 5 zile/sapt si 2 zile pauza. Liceu sau diploma universitara; Experienta de min 6 luni intr-un mediu de servicii pentru clienti va fi considerata avantaj; Conostinte excelente de lucru cu computerul; Foarte bune abilitati de comunicare in limba romana si engleza; Rabdare, empatie si capacitatea de a lucra sub presiune Engleza-foarte bine 2000 BGN (aprox. 1020 euro) lunar Ajutor in gasirea unei locuinte; Angajatorul deconteaza pana la 250 euro cheltuieli de relocare; venituri legate de performanta; asigurare medicala voluntara; asigurare de viata; alocatie pentru transport; evenimente de recompensare si recunoastere anuala. Permanent, cu perioada de proba de 6 luni 15.07.2018 DOGARU Gratziela gr_eures@gr.anofm.ro Se trimite CV si scrisoare de intentie in limba engleza la consilierul EURES bulgar Daniela.Dimitrova@az.government.bg si pentru monitorizare la Gratziela.Dogaru@gr.anofm.ro
4689 Croatia Varazdin (Nord-vestul Croatiei) Ljubescica SVIJET KAMINA d.o.o. Muncitor necalificat in constructii 9313 4618 1 Se lucreaza la confectionarea de seminee, gratare si cuptoare pentru paine. - De dorit (dar nu important) cunoasterea limbii engleze / germane sau croate 900 euro net + bonusuri - lunar Angajatorul va ajuta la inchirierea unei locuinte si va suporta integral costurile. Nedeterminata 19.07.2018 Cosma Stefan stefan.cosma@if.anofm.ro Se va trimite CV-ul + scrisoarea de intentie in limba engleza, germana sau croata, pe e-mail la: info@svijetkamina.hr
4632 Franta Auvergne-Rhône-Alpes Passy HOTEL LE TOURISME Angajat polivalent in domeniul hotelier 4226 4226 1 Curatenie si lucru la bar Experienta: 6 luni franceza 9.88 euro pe ora Contract evolutiv, oferim cazare si masa 4 luni 31.07.2018 STANESCU Monica bz_eures@bz.anofm.ro HOTEL LE TOURISME - Mme Dana FOYART: 0450588054, 0033680036640
4337 Germania Renania de Nord - Westfalia Bielefeld Piening GmbH Montage Electrician in constructii (alternativ electrician joasa, medie si inalta tensiune sau industrial) 7411 78 2 Piening GmbH este unul dintre primii 15 furnizori de servicii de personal din Germania. De peste 35 de ani, ofera o gama larga de locuri de munca pentru profesionisti, muncitori necalificati si studenti. In anul 2016 firma a fost desemnata, pentru a cincea oara, unul dintre cei mai buni angajatori de dimensiune medie din Germania. Piening Montage este o ramura specializata in cadrul Piening GmbH si colaboreaza cu clienti cunoscuti in domeniile ingineriei electrice si ingineriei instalatiilor, al serviciilor industriale si al tehnologiei de automatizare din Germania si Europa. Activitatea se va desfasura pe diferite santiere din Germania. Calificare profesionala incheiata si experienta in domeniul electrotehnic; Permis de conducere categoria B. Constituie avantaj cunostintele de limba germana Salariul oferit porneste de la 11,83 euro brut/ora, conform contractului colectiv de munca in domeniu. Sunt acoperite toate asigurarile sociale; Se acorda bonusuri in functie de comenzi, precum si pentru Craciun si concediu; Diurna este neimpozabila; Se ofera sporuri pentru ore suplimentare, pentru lucrul in weekend si de sarbatorile legale; Angajatorul poate oferi spatii pentru cazare la preturi accesibile si transport intern pana la locul de munca; Exista oportunitati de formare profesionala; Angajatorul poate acoperi costurile unor cursuri de limba germana; Se ofera echipament de lucru de calitate superioara. Contractul de munca este permanent, iar programul de lucru este cu norma intreaga. 31.07.2018 ENACHE Georgiana bm_eures@buc.anofm.ro Se transmite C.V-ul, completat la calculator in limba romana sau germana (daca este cazul), insotit de copie a diplomei/certificatului de calificare in domeniu, la adresele de e-mail mathias.koeppchen@pieninggmbh.de si buc_eures@buc.anofm.ro.
4338 Germania Renania de Nord - Westfalia Bielefeld Piening GmbH Montage Montator instalatii electrice (f/b) 7413 78 2 Piening GmbH este unul dintre primii 15 furnizori de servicii de personal din Germania. De peste 35 de ani, ofera o gama larga de locuri de munca pentru profesionisti, muncitori necalificati si studenti. In anul 2016 firma a fost desemnata, pentru a cincea oara, unul dintre cei mai buni angajatori de dimensiune medie din Germania. Piening Montage este o ramura specializata in cadrul Piening GmbH si colaboreaza cu clienti cunoscuti in domeniile ingineriei electrice si ingineriei instalatiilor, al serviciilor industriale si al tehnologiei de automatizare din Germania si Europa. Activitatea presupune: - service si intretinere sisteme electrice; - cablarea sistemelor de comutare si control. Calificare profesionala incheiata si experienta in domeniu; Permis de conducere categoria B. Constituie avantaj cunostintele de limba germana Salariul oferit porneste de la 12 euro brut/ora, la care se adauga suplimentele din sectorul de activitate, conform contractului colectiv de munca. Sunt acoperite toate asigurarile sociale; Se acorda bonusuri in functie de comenzi, precum si pentru Craciun si concediu; Se ofera sporuri pentru ore suplimentare, pentru lucrul in weekend si de sarbatorile legale; Exista oportunitati de formare profesionala; Angajatorul poate acoperi costurile unor cursuri de limba germana; Se ofera echipament de lucru de calitate superioara. Contractul de munca este permanent, iar programul de lucru este cu norma intreaga. 31.07.2018 ENACHE Georgiana bm_eures@buc.anofm.ro Se transmite C.V-ul, completat la calculator in limba romana sau germana (daca este cazul), insotit de copie a diplomei/certificatului de calificare in domeniu, la adresele de e-mail mathias.koeppchen@pieninggmbh.de si buc_eures@buc.anofm.ro.
4339 Germania Renania de Nord - Westfalia Bielefeld Piening GmbH Montage Mecanic instalatii sanitare, de incalzire si climatizare (f/b) 7127 78 2 Piening GmbH este unul dintre primii 15 furnizori de servicii de personal din Germania. De peste 35 de ani, ofera o gama larga de locuri de munca pentru profesionisti, muncitori necalificati si studenti. In anul 2016 firma a fost desemnata, pentru a cincea oara, unul dintre cei mai buni angajatori de dimensiune medie din Germania. Piening Montage este o ramura specializata in cadrul Piening GmbH si colaboreaza cu clienti cunoscuti in domeniile ingineriei electrice si ingineriei instalatiilor, al serviciilor industriale si al tehnologiei de automatizare din Germania si Europa. Activitatea se va desfasura pe diferite santiere din Germania. Calificare profesionala incheiata si experienta in domeniu; Permis de conducere categoria B. Constituie avantaj cunostintele de limba germana Salariul oferit porneste de la 11,83 euro brut/ora, conform contractului colectiv de munca in domeniu. Sunt acoperite toate asigurarile sociale; Se acorda bonusuri in functie de comenzi, precum si pentru Craciun si concediu; Se ofera sporuri pentru ore suplimentare, pentru lucrul in weekend si de sarbatorile legale; Angajatorul poate oferi spatii pentru cazare la preturi accesibile; Exista oportunitati de formare profesionala; Angajatorul poate acoperi costurile unor cursuri de limba germana; Se ofera echipament de lucru de calitate superioara. Contractul de munca este permanent, iar programul de lucru este cu norma intreaga. 31.07.2018 ENACHE Georgiana bm_eures@buc.anofm.ro Se transmite C.V-ul, completat la calculator in limba romana sau germana (daca este cazul), insotit de copie a diplomei/certificatului de calificare in domeniu, la adresele de e-mail mathias.koeppchen@pieninggmbh.de si buc_eures@buc.anofm.ro.
4521 Germania Landul Hessa Frankfurt am Main Hotel Marriott Frankfurt Ospatar pentru banchete (f/b) 5131 99 5 Activitatea presupune: - pregatirea salilor pentru evenimente, precum si a evenimentelor in sine; - garantarea curateniei in zona de banchet; - servirea impecabila a clientilor; - asigurarea unor servicii ireprosabile in zonele de restaurant si zona de bar a hotelului; - colaborarea cu ceilalti colegi pentru toate operatiunile de service; - preluarea comenzilor pentru mancare si bauturi intr-o maniera eficienta si profesionista; - asumarea responsabilitatii pentru corectitudinea calcularii sumelor incasate; - flexibilitate in indeplinirea sarcinilor de munca in zonele de restaurant, bar si banchet ale hotelului. Calificare profesionala incheiata si/sau experienta in domeniu; Aspect ingrijit si bune maniere; Deschidere catre clienti, flexibilitate, atentie, capacitatea de a oferi servicii de inalta calitate. Cunostinte bune/foarte bune de limba germana si engleza - nivel B1/B2 Salariul oferit este de 2329 euro brut/luna. Se poate asigura cazare contra cost si masa (doar in timpul programului de lucru). Contract de munca pe perioada determinata de 1 an, cu posibilitate de prelungire. Programul de lucru este cu norma intreaga, de 38,75 ore/saptamana (se poate lucra si in weekend si de sarbatorile legale). 15.08.2018 ENACHE Georgiana bm_eures@buc.anofm.ro Se transmite CV-ul Europass, completat la calculator in limba germana, la adresa de e-mail buc_eures@buc.anofm.ro, cu specificarea "Marriott Hotel". Persoanele preselectate in urma transmiterii aplicatiilor vor fi contactate telefonic in vederea verificarii cunostintelor de limba germana. DOAR candidatii al caror nivel de limba germana corespunde cerintelor angajatorului, vor sustine interviul pe Skype cu acesta.
4534 Germania Landul Bavaria Munchen Konig GmbH & Co KG Electrician 7411 78 50 Activitatea presupune: - realizarea de instalatii electrice pentru constructii civile, intrerupatoare de circuit, prize si alte dispozitive electrice; - instalarea de panouri de distributie; - interpretarea corecta a schemelor electrice si a simbolurilor. Calificare profesionala si experienta in domeniu; Permis de conducere categoria B si autoturism personal (constituie avantaj). Cunostinte de limba germana - nivel A2 Salariul oferit este de 10,50 euro brut/ora. Se ofera diurna 3,50 euro/ora - 5 euro/ora, in functie de distanta la care se afla locul de munca; Exista posibilitatea primirii unui avans saptamanal; Se ofera un bonus de 25 % pentru orele suplimentare lucrate; Se asigura cazare contra cost si consiliere in limba romana; Se beneficiaza de asigurare medicala, asigurari sociale si alocatii pentru copii/studenti. Contractul de munca este permanent, iar programul de lucru este cu norma intreaga. 31.12.2018 ENACHE Georgiana bm_eures@buc.anofm.ro Se transmite C.V -ul, completat la calculator in limba germana, la adresele de e-mail andra.chirieac@koenigkg.de si buc_eures@buc.anofm.ro, cu specificarea "Elektriker".
4535 Germania Landul Bavaria Munchen Konig GmbH & Co KG Instalator 7126 78 50 Activitatea presupune: - executie instalatii sanitar-termice, ventilatie, spinklere; - citirea si interpretarea planurilor tehnice; - intretinere, reparatii si inlocuire la instalatiile si echipamentele de incalzire/climatizare/sanitare. Calificare profesionala si experienta in domeniu; Permis de conducere categoria B si autoturism personal (constituie avantaj). Cunostinte de limba germana - nivel A2 Salariul oferit este de 10,50 euro brut/ora. Se ofera diurna 3,50 euro/ora - 5 euro/ora, in functie de distanta la care se afla locul de munca; Exista posibilitatea primirii unui avans saptamanal; Se ofera un bonus de 25 % pentru orele suplimentare lucrate; Se asigura cazare contra cost si consiliere in limba romana; Se beneficiaza de asigurare medicala, asigurari sociale si alocatii pentru copii/studenti. Contractul de munca este permanent, iar programul de lucru este cu norma intreaga. 31.12.2018 ENACHE Georgiana bm_eures@buc.anofm.ro Se transmite C.V -ul, completat la calculator in limba germana, insotit de copie a certificatului de calificare, la adresele de e-mail andra.chirieac@koenigkg.de si buc_eures@buc.anofm.ro, cu specificarea "Installateur".
4536 Germania Landul Bavaria Munchen Konig GmbH & Co KG Lacatus 7222 78 50 Activitatea presupune: - montare si demontare constructii metalice; - intretinere si reparatii constructii metalice; - interpretare si lucru dupa desene tehnice. Calificare profesionala si experienta in domeniu; Permis de conducere categoria B si autoturism personal (constituie avantaj). Cunostinte de limba germana - nivel A2 Salariul oferit este de 10,50 euro brut/ora. Se ofera diurna 3,50 euro/ora - 5 euro/ora, in functie de distanta la care se afla locul de munca; Exista posibilitatea primirii unui avans saptamanal; Se ofera un bonus de 25 % pentru orele suplimentare lucrate; Se asigura cazare contra cost si consiliere in limba romana; Se beneficiaza de asigurare medicala, asigurari sociale si alocatii pentru copii/studenti. Contractul de munca este permanent, iar programul de lucru este cu norma intreaga. 31.12.2018 ENACHE Georgiana bm_eures@buc.anofm.ro Se transmite C.V -ul, completat la calculator in limba germana, insotit de copie a certificatului de calificare, la adresele de e-mail andra.chirieac@koenigkg.de si buc_eures@buc.anofm.ro, cu specificarea "Schlosser".
4537 Germania Landul Bavaria Munchen Konig GmbH & Co KG Sudor 7212 78 50 Calificare profesionala si experienta in sudura MIG-MAG, cu arc electric si autogen sau TIG-WIG; Permis de conducere categoria B si autoturism personal (constituie avantaj). Cunostinte de limba germana - nivel A2 Salariul oferit este de 10,50 euro brut/ora. Se ofera diurna 3,50 euro/ora - 5 euro/ora, in functie de distanta la care se afla locul de munca; Exista posibilitatea primirii unui avans saptamanal; Se ofera un bonus de 25 % pentru orele suplimentare lucrate; Se asigura cazare contra cost si consiliere in limba romana; Se beneficiaza de asigurare medicala, asigurari sociale si alocatii pentru copii/studenti. Contractul de munca este permanent, iar programul de lucru este cu norma intreaga. 31.12.2018 ENACHE Georgiana bm_eures@buc.anofm.ro Se transmite C.V -ul, completat la calculator in limba germana, insotit de copie a certificatului de calificare, la adresele de e-mail andra.chirieac@koenigkg.de si buc_eures@buc.anofm.ro, cu specificarea "Schweisser".
4587 Germania Germania si Irlanda Diverse localitati din Germania si Irlanda WKA Construction GmbH Sofer automacara 8332 99 1 Activitatea presupune: - transportul materialelor pe santiere cu automacaraua; - descarcarea automacaralei si a camioanelor pe santiere. Permis de conducere categoria C+E si experienta profesionala in domeniu. Cunostinte bune de limba germana sau engleza - nivel B1 Salariul oferit porneste de la 15 euro brut/ora, in functie de experienta profesionala. Se asigura cazare. Contractul de munca este pe perioada nedeterminata. 31.08.2018 ENACHE Georgiana bm_eures@buc.anofm.ro Se transmit C.V-ul si scrisoarea de intentie, completate la calculator in limba germana sau engleza, la adresele de e-mail bau@arbeitsagentur.de si buc_eures@buc.anofm.ro, cu specificarea codului "S-081-BAU".
4588 Germania Germania si Irlanda Diverse localitati din Germania si Irlanda WKA Construction GmbH Operator excavator 8341 99 1 Activitatea presupune: - excavarea carierelor pentru fundatiile turbinelor eoliene (mai mult de 1000 m³); - umplerea si compactarea sapaturilor; - daca este necesar, instalarea conductelor. Permis de conducere categoria C+E si experienta profesionala in domeniu. Cunostinte bune de limba germana sau engleza - nivel B1 Salariul oferit porneste de la 15 euro brut/ora, in functie de experienta profesionala. Se asigura cazare. Contractul de munca este pe perioada nedeterminata. 31.07.2018 ENACHE Georgiana bm_eures@buc.anofm.ro Se transmit C.V-ul si scrisoarea de intentie, completate la calculator in limba germana sau engleza, la adresa de e-mail bau@arbeitsagentur.de, in atentia dnei. Zdenka Conrad si doar pentru monitorizare, la buc_eures@buc.anofm.ro.
4589 Germania Landul Saxonia Klingenberg Agentia Federala de Munca - Serviciile de Plasare Internationala Saxonia, ca reprezentant al angajatorului german, un restaurant Ospatar (f/b) 5131 99 1 Activitatea presupune: - pregatirea zonei de lucru; - lustruirea paharelor si a tacamurilor; - asigurarea curateniei in restaurant si la bar; - primirea oaspetilor si plasarea la mese; - consilierea oaspetilor cu privire la alegerea mancarurilor si a bauturilor potrivite; - plasarea comenzilor la bucatarie si bar; - intocmirea notelor de plata si a facturilor; - incasarea platii; - intocmirea declaratiilor financiare zilnice; - debarasarea meselor; - organizarea evenimentelor festive. Calificare profesionala incheiata si/sau experienta in domeniu; Permis de conducere categoria B si autoturism personal. Cunostinte bune/foarte bune de limba germana (nivel B1 - B2) Salariul oferit este de 8,84 euro brut/ora. Se acorda bonusuri. Contractul de munca este pe perioada determinata, de 12 luni. 15.07.2018 ENACHE Georgiana bm_eures@buc.anofm.ro Se transmite C.V-ul, completat la calculator in limba germana, la adresele de e-mail ZAV-IPS-Sachsen@arbeitsagentur.de si buc_eures@buc.anofm.ro, cu specificarea codului “S-40-HOGA".
4590 Germania Landul Baden - Wurttemberg Lorrach Agentia Federala de Munca - Serviciile de Plasare Internationala Renania de Nord - Westfalia, ca reprezentant al angajatorului german, o companie de transport Sofer camion pe distante scurte 8332 99 1 Activitatea presupune: - transportul marfurilor (incarcatura partiala si/sau completa) in Sud - Baden, Alsacia si Elvetia, cu retur zilnic; - incarcarea si descarcarea camionului; - asigurarea incarcaturii. Permis de conducere categoria CE si card auto cod 95; Experienta de lucru pe camioane articulate; Constituie avantaj certificatul ADR. Cunostinte bune de limba germana - min. nivel B1 Salariul oferit este de aprox. 2200 euro brut/luna. Se acorda bonusuri; Se ofera sprijin in vederea gasirii unei locuinte, precum si in demersurile de inregistrare la autoritati. Contractul de munca este permanent. 01.08.2018 ENACHE Georgiana bm_eures@buc.anofm.ro Se transmite C.V-ul, completat la calculator in limba germana, la adresele de e-mail ZAV-IPS-Nordrhein-Westfalen@arbeitsagentur.de si buc_eures@buc.anofm.ro, cu specificarea codului “BW-002-SPED“.
4591 Germania Landul Renania de Nord - Westfalia Lohne Agentia Federala de Munca - Serviciile de Plasare Internationala Renania de Nord - Westfalia, ca reprezentant al angajatorului german, o companie de logistica Sofer camion pe distante lungi 8332 99 5 Activitatea presupune transportul marfurilor pe intreg teritoriul Germaniei. Permis de conducere categoria CE si card auto cod 95; Constituie avantaj experienta profesionala. Cunostinte de limba germana - nivel A2 sau de limba engleza - B1 Salariul oferit este de 3000 euro brut/luna, conform contractului colectiv de munca. Se acorda bonusuri; Se asigura cazare in primele saptamani, dupa care se ofera sprijin in vederea gasirii unei locuinte, precum si in demersurile de inregistrare la autoritati. Contractul de munca este permanent. 01.08.2018 ENACHE Georgiana bm_eures@buc.anofm.ro Se transmite C.V-ul, completat la calculator in limba germana sau engleza, la adresele de e-mail ZAV-IPS-Nordrhein-Westfalen@arbeitsagentur.de si buc_eures@buc.anofm.ro, cu specificarea codului “NRW-015-SPED“.
4592 Germania Landul Renania - Palatinat - Saarland Annweiler am Trifels Agentia Federala de Munca - Serviciile de Plasare Internationala Renania de Nord - Westfalia, ca reprezentant al angajatorului german, o firma producatoare de cherestea Sofer camion pe distante lungi 8332 99 1 Activitatea presupune transportul marfurilor in vrac, in camioane cu semiremorci, in tururi zilnice pe distante de pana la 200 km. Permis de conducere categoria CE si card auto cod 95. Cunostinte de limba germana - nivel A2 sau de limba engleza - B1 Salariul oferit este de 2500 euro brut/luna. Se asigura cazare in primele saptamani, dupa care se ofera sprijin in vederea gasirii unei locuinte. Contractul de munca este permanent. 01.08.2018 ENACHE Georgiana bm_eures@buc.anofm.ro Se transmite C.V-ul, completat la calculator in limba germana sau engleza, la adresele de e-mail ZAV-IPS-Nordrhein-Westfalen@arbeitsagentur.de si buc_eures@buc.anofm.ro, cu specificarea codului “RPS-048-SPED“.
4593 Germania Landul Brandenburg Falkensee Agentia Federala de Munca - Serviciile de Plasare Internationala Renania de Nord - Westfalia, ca reprezentant al angajatorului german, o companie de curierat Sofer camion pe distante scurte 8332 99 2 Activitatea presupune: - incarcarea si descarcarea vehiculului; - transportul marfurilor; - asigurarea incarcaturii; - intretinerea vehiculului. Permis de conducere categoria CE; Constituie avantaj certificatul ADR. Cunostinte bune de limba germana - nivel B1 Salariul oferit este de 2000 euro brut/luna. Se acorda bonusuri. Contractul de munca este permanent. 01.08.2018 ENACHE Georgiana bm_eures@buc.anofm.ro Se transmite C.V-ul, completat la calculator in limba germana, la adresele de e-mail ZAV-IPS-Nordrhein-Westfalen@arbeitsagentur.de si buc_eures@buc.anofm.ro, cu specificarea codului “BB-162-SPED“.
4628 Germania Landul Saarland Schiffweiler Agentia Federala de Munca - Serviciile de Plasare Internationala Renania - Palatinat - Saarland, ca reprezentant al angajatorului german, o companie constructoare de conducte si instalatii Lacatus 7212 99 1 Activitatea presupune: - producerea si montajul de tevi din materiale diferite (otel inoxidabil, termorezistente); - lucrari de sudura TIG/WIG; - lucrari de asamblare si reparatii. Calificare profesionala incheiata si/sau mai multi ani de experienta ca lacatus sau sudor; Capacitatea de a interpreta desene tehnice; Permis de conducere categoria B; Flexibilitate. Cunostinte de limba germana - nivel A2 Salariul este negociabil, in functie de calificare si experienta profesionala. Contractul de munca este permanent, iar programul de lucru este cu norma intreaga. 14.07.2018 ENACHE Georgiana bm_eures@buc.anofm.ro Se transmite C.V-ul, completat la calculator in limba germana, la adresele de e-mail ZAV-IPS-Rheinland-Pfalz-Saarland@arbeitsagentur.de si buc_eures@buc.anofm.ro, cu specificarea codului “RPS-027-BAU“.
4631 Germania Landul Saarland Schiffweiler Agentia Federala de Munca - Serviciile de Plasare Internationala Renania - Palatinat - Saarland, ca reprezentant al angajatorului german, o companie constructoare de conducte si instalatii Manager de proiect constructii conducte industriale 2423 99 1 Activitatea presupune: - planificarea si crearea de concepte suport pentru executia conductelor industriale; - controlul costurilor de personal si de materiale. Cunoasterea procedurii de sudura WIG/MAG pentru materiale din otel si otel inoxidabil; Cunostinte bine fundamentate in constructia conductelor industriale; Experienta in managementul proiectelor de constructie a conductelor industriale; Cunostinte foarte bune MS Office; Bune abilitati de comunicare, flexibilitate si capacitatea de a lucra in echipa. Cunostinte foarte bune de limba germana - nivel B1/B2 Salariul este negociabil, in functie de calificare si experienta profesionala. Contractul de munca este permanent, iar programul de lucru este cu norma intreaga. 14.07.2018 ENACHE Georgiana bm_eures@buc.anofm.ro Se transmite C.V-ul, completat la calculator in limba germana, la adresele de e-mail ZAV-IPS-Rheinland-Pfalz-Saarland@arbeitsagentur.de si buc_eures@buc.anofm.ro, cu specificarea codului “RPS-028-BAU“.
4634 Germania Landul Baden-Württemberg Kirchentellinsfurt Agentia Federala de Munca - Serviciile de Plasare Internationala Baden - Wurttemberg, ca reprezentant al angajatorului german, o statie de epurare a apei Tehnician instalatii (f/b) 3115 99 1 Activitatea presupune: - asamblarea instalatiilor mecanice, electrice si pneumatice; - punerea in functiune a echipamentelor in locatia clientilor; - acordarea de asistenta tehnica; - instruirea personalului cu privire la utilizarea echipamentelor. Calificare profesionala incheiata ca tehnician in domeniul mecanic sau electric si cativa ani de experienta in instalarea echipamentelor; Cunostinte bune MS Office; Cunostinte SPS si abilitati de programare; Disponibilitate de a calatori; Spirit de echipa, seriozitate, fiabilitate. Cunostinte bune de limba germana si engleza - nivel B1 Salariul oferit este de aprox. 3500 euro brut/luna. Contractul de munca este permanent, iar programul de lucru este cu norma intreaga. 14.09.2018 ENACHE Georgiana bm_eures@buc.anofm.ro Se transmite C.V-ul, completat la calculator in limba germana, la adresele de e-mail zav-ips-baden-wuerttemberg@arbeitsagentur.de si buc_eures@buc.anofm.ro, cu specificarea codului “BW-011-BAU“.
4635 Germania Landul Saxonia Wermsdorf Agentia Federala de Munca - Serviciile de Plasare Internationala Saxonia, ca reprezentant al angajatorului german, un hotel Ospatar (f/b) 5131 99 1 Activitatea presupune servirea la mese a oaspetilor in restaurantul a la carte cu terasa si la evenimentele speciale (sarbatori in familie, nunti, conferinte). Calificare profesionala incheiata si experienta in domeniu. Cunostinte foarte bune de limba germana - nivel B2 Salariul este negociabil, in functie de experienta profesionala. Se acorda bonusuri; Se ofera sprijin in vederea gasirii unei locuinte. Contractul de munca este permanent, iar programul de lucru este cu norma intreaga. 31.07.2018 ENACHE Georgiana bm_eures@buc.anofm.ro Se transmite C.V-ul, completat la calculator in limba germana, la adresele de e-mail ZAV-IPS-Sachsen@arbeitsagentur.de si buc_eures@buc.anofm.ro, cu specificarea codului “S-37-HOGA“.
4636 Germania Landul Saxonia Dresda Agentia Federala de Munca - Serviciile de Plasare Internationala Saxonia, ca reprezentant al angajatorului german, un hotel Bucatar (f/b) 5120 99 1 Activitatea presupune prepararea mancarurilor a la carte. Calificare profesionala incheiata si experienta in bucataria a la carte; Rezistenta la program de lucru prelungit; Capacitatea de a lucra in echipa. Cunostinte de limba germana - min. nivel A2 Salariul oferit este de 8,84 euro brut/ora. Contractul de munca este permanent, iar programul de lucru este cu norma intreaga. 31.07.2018 ENACHE Georgiana bm_eures@buc.anofm.ro Se transmit C.V-ul si scrisoarea de intentie, ambele completate la calculator in limba germana, la adresele de e-mail ZAV-IPS-Sachsen@arbeitsagentur.de si buc_eures@buc.anofm.ro, cu specificarea codului “S-38-HOGA“.
4637 Germania Landul Bavaria Neustadt an der Donau Agentia Federala de Munca - Serviciile de Plasare Internationala Bavaria, ca reprezentant al angajatorului german, o companie furnizoare de servicii electro-tehnice Tehnician in domeniul electric - tehnologie de automatizare (f/b) 3113 99 3 Activitatea presupune: - montajul sistemelor de automatizare; - punerea in functiune a sistemelor de automatizare; - documentarea si planificarea electrica cu Eplan. Calificare profesionala incheiata si experienta in domeniu; Spirit de echipa, flexibilitate, seriozitate. Cunostinte de limba germana - nivel A2 Salariul oferit este de 2500 euro brut/luna. Se ofera cazare gratuit in primele 6 luni; Se asigura curs de limba germana pentru perfectionare pana la nivelul B1. Contractul de munca este permanent, iar programul de lucru este cu norma intreaga. 31.08.2018 ENACHE Georgiana bm_eures@buc.anofm.ro Se transmite C.V-ul, completat la calculator in limba germana, la adresele de e-mail ZAV-IPS-Bayern@arbeitsagentur.de si buc_eures@buc.anofm.ro, cu specificarea codului “BY-526-BAU“.
4638 Germania Landul Bavaria Neustadt an der Donau Agentia Federala de Munca - Serviciile de Plasare Internationala Bavaria, ca reprezentant al angajatorului german, o companie furnizoare de servicii electro-tehnice Tehnician in electronica (f/b) 3114 99 3 Calificare profesionala incheiata si experienta in domeniul tehnologiei constructiilor; Spirit de echipa, flexibilitate, seriozitate. Cunostinte de limba germana - nivel A2 Salariul oferit este de 2500 euro brut/luna. Se ofera cazare gratuit in primele 6 luni; Se asigura curs de limba germana pentru perfectionare pana la nivelul B1. Contractul de munca este permanent, iar programul de lucru este cu norma intreaga. 31.08.2018 ENACHE Georgiana bm_eures@buc.anofm.ro Se transmite C.V-ul, completat la calculator in limba germana, la adresele de e-mail ZAV-IPS-Bayern@arbeitsagentur.de si buc_eures@buc.anofm.ro, cu specificarea codului “BY-527-BAU“.
4639 Germania Landul Bavaria Ansbach Agentia Federala de Munca - Serviciile de Plasare Internationala Bavaria, ca reprezentant al angajatorului german, un antreprenor de schele Montator schele (f/b) 7119 99 1 Activitatea presupune: - constructia schelelor; - incarcarea si descarcarea camioanelor; - dezasamblarea si depozitarea schelelor. Experienta in domeniu; Capacitatea de a lucra la inaltime; Permis de conducere categoria B; Punctualitate si flexibilitate. Cunostinte de limba germana - nivel A2 Salariul oferit este de 11 - 15 euro brut/ora. Se poate asigura cazarea. Contractul de munca este permanent, iar programul de lucru este cu norma intreaga. 31.08.2018 ENACHE Georgiana bm_eures@buc.anofm.ro Se transmite C.V-ul, completat la calculator in limba germana, la adresele de e-mail ZAV-IPS-Bayern@arbeitsagentur.de si buc_eures@buc.anofm.ro, cu specificarea codului “BY-544-BAU“.
4650 Germania Landul Hessa Frankfurt am Main Hotel Marriott Frankfurt Ospatar pentru banchete (f/b) 5131 99 3 Activitatea presupune: - pregatirea salilor pentru evenimente, precum si a evenimentelor in sine; - servirea impecabila a clientilor; - asigurarea unor servicii ireprosabile in zonele de restaurant si zona de bar a hotelului. Calificare profesionala incheiata si/sau experienta in domeniu; Aspect ingrijit si bune maniere; Deschidere catre clienti, flexibilitate, atentie, capacitatea de a oferi servicii de inalta calitate. Cunostinte bune de limba germana si engleza Salariul oferit porneste de la 2329 euro brut/luna, in functie de experienta profesionala. Se poate asigura cazare contra cost. Contract de munca pe perioada determinata de 1 an, cu posibilitate de prelungire. Programul de lucru este cu norma intreaga, de 38,75 ore/saptamana (se poate lucra si in weekend si de sarbatorile legale). 15.08.2018 ENACHE Georgiana bm_eures@buc.anofm.ro Se transmite CV-ul Europass, completat la calculator in limba germana, la adresa de e-mail buc_eures@buc.anofm.ro, cu specificarea "Marriott Hotel". Persoanele preselectate in urma transmiterii aplicatiilor vor fi contactate telefonic in vederea verificarii cunostintelor de limba germana. DOAR candidatii al caror nivel de limba germana corespunde cerintelor angajatorului, vor sustine interviul pe Skype cu acesta.
4652 Germania Landul Hessa Frankfurt am Main Hotel Marriott Frankfurt Barman (f/b) 5132 99 1 Activitatea presupune: - pregatirea diferitelor bauturi; - servirea clientilor la bar; - mentinerea curateniei in zona de bar. Calificare profesionala incheiata si/sau experienta in domeniu; Aspect ingrijit si bune maniere; Deschidere catre clienti, flexibilitate, atentie. Cunostinte bune de limba germana si engleza Salariul oferit porneste de la 2168 euro brut/luna, in functie de experienta profesionala. Se poate asigura cazare contra cost. Contract de munca pe perioada determinata de 1 an, cu posibilitate de prelungire. Programul de lucru este cu norma intreaga, de 38,75 ore/saptamana. 15.08.2018 ENACHE Georgiana bm_eures@buc.anofm.ro Se transmite CV-ul Europass, completat la calculator in limba germana, la adresa de e-mail buc_eures@buc.anofm.ro, cu specificarea "Bartender - Marriott Hotel". Persoanele preselectate in urma transmiterii aplicatiilor vor fi contactate telefonic in vederea verificarii cunostintelor de limba germana. DOAR candidatii al caror nivel de limba germana corespunde cerintelor angajatorului, vor sustine interviul pe Skype cu acesta.
4653 Germania Landul Hessa Frankfurt am Main Hotel Marriott Frankfurt Personal intampinare oaspeti (f/b) 5162 99 1 Activitatea presupune: - intampinarea oaspetilor in salon; - insotirea oaspetilor la mese si pregatirea bufetului; - mentinerea curateniei in salon; - suport temporar pentru echipa de chelneri in zona de restaurant si braserie. Calificare profesionala incheiata si/sau experienta in domeniul hotelier - gastronomic; Aspect ingrijit si bune maniere; Deschidere catre clienti, flexibilitate, atentie. Cunostinte bune de limba germana si engleza Salariul oferit porneste de la 2168 euro brut/luna, in functie de experienta profesionala. Se poate asigura cazare contra cost. Contract de munca pe perioada determinata de 1 an, cu posibilitate de prelungire. Programul de lucru este cu norma intreaga, de 38,75 ore/saptamana. 15.08.2018 ENACHE Georgiana bm_eures@buc.anofm.ro Se transmite CV-ul Europass, completat la calculator in limba germana, la adresa de e-mail buc_eures@buc.anofm.ro, cu specificarea "Lounge - Marriott Hotel". Persoanele preselectate in urma transmiterii aplicatiilor vor fi contactate telefonic in vederea verificarii cunostintelor de limba germana. DOAR candidatii al caror nivel de limba germana corespunde cerintelor angajatorului, vor sustine interviul pe Skype cu acesta.
4654 Germania Landul Hessa Frankfurt am Main Hotel Marriott Frankfurt Receptioner (f/b) 4224 99 1 Activitatea presupune: - preluarea si inregistrarea rezervarilor; - servicii de check-in si check-out pentru oaspeti. Calificare profesionala incheiata si/sau experienta in domeniu; Cunoasterea programului de rezervari OPERA; Aspect ingrijit si bune maniere; Foarte bune abilitati de comunicare; Deschidere catre clienti, flexibilitate, atentie. Fluenta in limba germana si engleza Salariul oferit porneste de la 2168 euro brut/luna, in functie de experienta profesionala. Se poate asigura cazare contra cost. Contract de munca pe perioada determinata de 1 an, cu posibilitate de prelungire. Programul de lucru este cu norma intreaga, de 38,75 ore/saptamana. 15.08.2018 ENACHE Georgiana bm_eures@buc.anofm.ro Se transmite CV-ul Europass, completat la calculator in limba germana, la adresa de e-mail buc_eures@buc.anofm.ro, cu specificarea "FO Clerk - Marriott Hotel". Persoanele preselectate in urma transmiterii aplicatiilor vor fi contactate telefonic in vederea verificarii cunostintelor de limba germana. DOAR candidatii al caror nivel de limba germana corespunde cerintelor angajatorului, vor sustine interviul pe Skype cu acesta.
4655 Germania Landul Hessa Frankfurt am Main Hotel Marriott Frankfurt Commis de cuisine (f/b) 5120 99 1 Calificare profesionala incheiata si/sau experienta in domeniu; Aspect ingrijit si bune maniere; Deschidere catre clienti, flexibilitate, atentie. Cunostinte bune de limba germana si engleza Salariul oferit porneste de la 2168 euro brut/luna, in functie de experienta profesionala. Se poate asigura cazare contra cost. Contract de munca pe perioada determinata de 1 an, cu posibilitate de prelungire. Programul de lucru este cu norma intreaga, de 38,75 ore/saptamana. 15.08.2018 ENACHE Georgiana bm_eures@buc.anofm.ro Se transmite CV-ul Europass, completat la calculator in limba germana, la adresa de e-mail buc_eures@buc.anofm.ro, cu specificarea "Chef - Marriott Hotel". Persoanele preselectate in urma transmiterii aplicatiilor vor fi contactate telefonic in vederea verificarii cunostintelor de limba germana. DOAR candidatii al caror nivel de limba germana corespunde cerintelor angajatorului, vor sustine interviul pe Skype cu acesta.
4656 Germania Landul Bavaria Urspringen bei Marktheidenfeld Agentia Federala de Munca - Serviciile de Plasare Internationala Renania de Nord - Westfalia, ca reprezentant al angajatorului german, o companie de transport public Sofer autobuz (f/b) 8331 99 3 Permis de conducere categoria D si experienta in domeniu. Cunostinte de limba germana - nivel A2 Salariul oferit porneste de la 2450 euro brut/luna. Se acorda bonusuri; Se poate asigura cazarea. Contractul de munca este permanent, iar programul de lucru este cu norma intreaga. 31.08.2018 ENACHE Georgiana bm_eures@buc.anofm.ro Se transmite C.V-ul, completat la calculator in limba germana, la adresele de e-mail ZAV-IPS-Nordrhein-Westfalen@arbeitsagentur.de si buc_eures@buc.anofm.ro, cu specificarea codului “BAY-136-SPED“.
4659 Germania Landul Berlin - Brandenburg Ludwigsfelde Agentia Federala de Munca - Serviciile de Plasare Internationala Renania de Nord - Westfalia, ca reprezentant al angajatorului german, o companie de transport Sofer camion pe distante scurte (f/b) 8332 99 1 Activitatea presupune: - colectarea bunurilor si sortarea acestora in mod corespunzator in vehicul; - incarcarea si descarcarea vehiculului in functie de gravitatea si siguranta bunurilor; - asigurarea incarcaturii; - transportul materialelor periculoase; - intocmirea documentatiei de transport; - comunicarea cu clientii si destinatarii; - mentinerea calitatii si a standardelor; - cunoasterea sistemelor de secventiere; - respectarea reglementarilor privind transportul de marfuri periculoase si evitarea accidentelor. Permis de conducere categoria CE si experienta in domeniu; Constituie avantaj licenta pentru stivuitor. Cunostinte de limba germana - nivel A2 si de limba engleza - nivel B1 Salariul oferit este de 1900 euro brut/luna. Se acorda bonusuri; Se poate oferi cazare. Contractul de munca este permanent, iar programul de lucru este cu norma intreaga. 31.08.2018 ENACHE Georgiana bm_eures@buc.anofm.ro Se transmite C.V-ul, completat la calculator in limba germana, la adresele de e-mail ZAV-IPS-Nordrhein-Westfalen@arbeitsagentur.de si buc_eures@buc.anofm.ro, cu specificarea codului “BB-165-SPED“.
4661 Germania Landul Renania de Nord - Westfalia Sundern Agentia Federala de Munca - Serviciile de Plasare Internationala Renania de Nord - Westfalia, ca reprezentant al angajatorului german, 0 companie de curierat Sofer camion pe distante lungi (f/b) 8332 99 2 Activitatea presupune transportul bunurilor pe distante lungi, pe intreg teritoriul Germaniei. Permis de conducere categoria CE si cod 95, precum si cel putin 2 ani experienta in domeniu. Cunostinte de baza de limba germana - nivel A1 si de limba engleza - B1 sau romana Salariul oferit porneste de la 2000 euro brut/luna. Se acorda bonusuri; Se ofera sprijin in vederea gasirii unei locuinte, precum si in demersurile de inregistrare la autoritati; Exista posibilitatea finantarii unui curs de limba germana. Contractul de munca este permanent, iar programul de lucru este cu norma intreaga. 31.08.2018 ENACHE Georgiana bm_eures@buc.anofm.ro Se transmite C.V-ul, completat la calculator in limba germana, la adresele de e-mail ZAV-IPS-Nordrhein-Westfalen@arbeitsagentur.de si buc_eures@buc.anofm.ro, cu specificarea codului “NRW-014-SPED“.
4662 Germania Landul Renania de Nord - Westfalia Sundern Agentia Federala de Munca - Serviciile de Plasare Internationala Renania de Nord - Westfalia, ca reprezentant al angajatorului german, 0 companie de curierat Sofer camion pe distante lungi (f/b) 8332 99 2 Activitatea presupune transportul bunurilor pe distante lungi, pe intreg teritoriul Germaniei. Permis de conducere categoria CE si cod 95, precum si cel putin 2 ani experienta in domeniu. Cunostinte de baza de limba germana - nivel A1 si de limba engleza - B1 sau romana Salariul oferit porneste de la 2000 euro brut/luna. Se acorda bonusuri; Se ofera sprijin in vederea gasirii unei locuinte, precum si in demersurile de inregistrare la autoritati; Exista posibilitatea finantarii unui curs de limba germana. Contractul de munca este permanent, iar programul de lucru este cu norma intreaga. 31.08.2018 ENACHE Georgiana bm_eures@buc.anofm.ro Se transmite C.V-ul, completat la calculator in limba germana, la adresele de e-mail ZAV-IPS-Nordrhein-Westfalen@arbeitsagentur.de si buc_eures@buc.anofm.ro, cu specificarea codului “NRW-014-SPED“.
4665 Germania Landul Renania- Palatinat - Saarland Wittlich Agentia Federala de Munca - Serviciile de Plasare Internationala Renania de Nord - Westfalia, ca reprezentant al angajatorului german, o companie de transport Sofer camion pe distante scurte si lungi, la nivel national (f/b) 8332 99 1 Activitatea presupune: - incarcarea si descarcarea vehiculului; - securizarea incarcaturii; - transportul bunurilor. Permis de conducere categoria CE si cod 95, precum si experienta in domeniu; Constituie avantaj licenta pentru stivuitor. Cunostinte de limba germana - nivel A2 sau de limba engleza/poloneza/rusa - nivel B1/B2 Salariul oferit porneste de la 1900 euro brut/luna. Se acorda bonusuri; Se ofera sprijin in vederea gasirii unei locuinte, precum si in demersurile de inregistrare la autoritati. Contractul de munca este permanent, iar programul de lucru este cu norma intreaga. 31.08.2018 ENACHE Georgiana bm_eures@buc.anofm.ro Se transmite C.V-ul, completat la calculator in limba germana, la adresele de e-mail ZAV-IPS-Nordrhein-Westfalen@arbeitsagentur.de si buc_eures@buc.anofm.ro, cu specificarea codului “RPS-041-SPED“.
4666 Germania Landul Renania- Palatinat - Saarland Saarlouis Agentia Federala de Munca - Serviciile de Plasare Internationala Renania de Nord - Westfalia, ca reprezentant al angajatorului german, o companie de transport Sofer camion pe distante lungi (f/b) 8332 99 3 Activitatea presupune: - transportul de autoturisme; - asigurarea vehiculelor incarcate; - manipularea dispozitivelor GPS si MDE; - comunicarea cu dealerii de automobile. Permis de conducere categoria CE si cod 95, precum si experienta in domeniu; Constituie avantaj cardul ADR. Cunostinte de limba germana - nivel A2 sau de limba engleza/poloneza/rusa - nivel B1/B2 Salariul oferit este de 2600 euro brut/luna. Se acorda 25% bonus pentru ore suplimentare si bonus pentru concediu; Se ofera sprijin in vederea gasirii unei locuinte, precum si in demersurile de inregistrare la autoritati. Contractul de munca este permanent, iar programul de lucru este flexibil. 31.08.2018 ENACHE Georgiana bm_eures@buc.anofm.ro Se transmite C.V-ul, completat la calculator in limba germana, la adresele de e-mail ZAV-IPS-Nordrhein-Westfalen@arbeitsagentur.de si buc_eures@buc.anofm.ro, cu specificarea codului “RPS-046-SPED“.
4667 Germania Landul Turingia Schmolln Agentia Federala de Munca - Serviciile de Plasare Internationala Renania de Nord - Westfalia, ca reprezentant al angajatorului german Sofer camion pentru transport pe intreg teritoriul Germaniei (f/b) 8332 99 4 Activitatea presupune: - transportul materialelor de constructii; - descarcarea vehiculului; - securizarea incarcaturii; - manipularea dispozitivelor GPS si MDE; - comunicarea cu clientii și destinatarii. Permis de conducere categoria CE si cod 95, precum si experienta in domeniu. Cunostinte de limba germana - nivel A2 Salariul oferit este de aprox. 2350 euro brut/luna. Se acorda bonusuri; Se ofera sprijin in vederea gasirii unei locuinte, precum si in demersurile de inregistrare la autoritati. Contractul de munca este permanent, iar programul de lucru este cu norma intreaga. 31.08.2018 ENACHE Georgiana bm_eures@buc.anofm.ro Se transmite C.V-ul, completat la calculator in limba germana, la adresele de e-mail ZAV-IPS-Nordrhein-Westfalen@arbeitsagentur.de si buc_eures@buc.anofm.ro, cu specificarea codului “SAT-207-SPED“.
4669 Germania Landul Turingia Arnstadt Agentia Federala de Munca - Serviciile de Plasare Internationala Bavaria, ca reprezentant al angajatorului german, o macelarie Macelar 7511 1013 2 Activitatea presupune: - setarea si monitorizarea parametrilor masinii in procesul de productie; - productia industriala a produselor din sunca; - respectarea retetelor si a standardelor de igiena. Calificare profesionala incheiata si/sau experienta vasta in domeniu; Capacitatea de a lucra in echipa, flexibilitate si seriozitate. Cunostinte de limba germana - nivel A2 Salariul oferit este de 8,84 euro brut/ora. Se ofera sprijin in vederea gasirii unei locuinte, precum si in demersurile de inregistrare la autoritati. Contractul de munca este permanent, iar programul de lucru este cu norma intreaga. Se lucreaza in 2 schimburi. 31.08.2018 ENACHE Georgiana bm_eures@buc.anofm.ro Se transmite C.V-ul, completat la calculator in limba germana, la adresele de e-mail zav-ips-bayern@arbeitsagentur.de si buc_eures@buc.anofm.ro, cu specificarea codului “SAT-097-BAU“.
4671 Germania Landul Turingia Arnstadt Agentia Federala de Munca - Serviciile de Plasare Internationala Bavaria, ca reprezentant al angajatorului german, o macelarie Mecatronist 7412 1013 2 Activitatea presupune: - pregatirea operationala a tuturor instalatiilor de productie; - verificarea si diagnosticarea defectiunilor incipiente; - intretinerea masinilor si a echipamentelor. Calificare profesionala incheiata in domeniu; Constituie avantaj cunostintele in domeniul pneumatic, hidraulic si in sudura TIG/ MIG. Cunostinte de limba germana - nivel A2 Salariul oferit este de 9 euro brut/ora. Contractul de munca este permanent, iar programul de lucru este cu norma intreaga. Se lucreaza in 2 schimburi. 31.08.2018 ENACHE Georgiana bm_eures@buc.anofm.ro Se transmite C.V-ul, completat la calculator in limba germana, la adresele de e-mail zav-ips-bayern@arbeitsagentur.de si buc_eures@buc.anofm.ro, cu specificarea codului “SAT-097-BAU, Mechatroniker“.
4672 Germania Landul Turingia Arnstadt Agentia Federala de Munca - Serviciile de Plasare Internationala Bavaria, ca reprezentant al angajatorului german, o companie producatoare de produse de panificatie Brutar 7512 1071 2 Activitatea presupune: - pregatirea produselor de panificatie; - utilizarea masinilor si echipamentelor pentru pregatirea aluatelor; - lucrul la cuptor; - respectarea igienei si a standardelor calitatii. Calificare profesionala incheiata si/sau experienta vasta in domeniu; Disponibilitate de a lucra in schimburi; Aspect ingrijit, capacitatea de a lucra in echipa, seriozitate. Cunostinte de limba germana - nivel A2 Salariul oferit este de 9,50 euro brut/ora. Se ofera sprijin in vederea gasirii unei locuinte, precum si in demersurile de inregistrare la autoritati. Contractul de munca este permanent, iar programul de lucru este cu norma intreaga. 31.08.2018 ENACHE Georgiana bm_eures@buc.anofm.ro Se transmite C.V-ul, completat la calculator in limba germana, la adresele de e-mail zav-ips-bayern@arbeitsagentur.de si buc_eures@buc.anofm.ro, cu specificarea codului “SAT-088-BAU“.
4673 Germania Landul Saxonia-Anhalt Lutzen Agentia Federala de Munca - Serviciile de Plasare Internationala Bavaria, ca reprezentant al angajatorului german, o companie producatoare de sisteme pentru protectia mediului Mecatronist 7412 2562 1 Activitatea presupune: - programarea si punerea in functiune a dispozitivelor de control si monitorizare pe echipamentele de productie/masinile CNC; - operarea /intretinerea sistemelor informatice. Calificare profesionala incheiata si/sau experienta vasta in domeniu; Cunostinte de mecanica, electronica si prelucrarea informatiilor. Cunostinte de limba germana - nivel A2 sau limba romana Salariul oferit este de 12 euro brut/ora. Se ofera sprijin in vederea gasirii unei locuinte, precum si in demersurile de inregistrare la autoritati. Contractul de munca este permanent, iar programul de lucru este cu norma intreaga (40 ore/saptamana). 31.08.2018 ENACHE Georgiana bm_eures@buc.anofm.ro Se transmite C.V-ul, completat la calculator in limba germana, la adresele de e-mail zav-ips-bayern@arbeitsagentur.de si buc_eures@buc.anofm.ro, cu specificarea codului “SAT-099-BAU“.
4674 Germania Landul Turingia Lucka Agentia Federala de Munca - Serviciile de Plasare Internationala Bavaria, ca reprezentant al angajatorului german, un service auto Mecatronist auto 7231 4520 1 Activitatea presupune: - lucrari de intretinere si reparare a autoturismelor de toate tipurile; - service de roti si caroserie. Calificare profesionala incheiata; Experienta in domeniu constituie avantaj; Permis de conducere categoria B; Capacitatea de a lucra independent, flexibilitate, eficienta. Cunostinte de limba germana - min. nivel A2 Salariul oferit este de 9 euro brut/ora. Se ofera sprijin in vederea gasirii unei locuinte, precum si in demersurile de inregistrare la autoritati. Contractul de munca este permanent, iar programul de lucru este cu norma intreaga. 31.08.2018 ENACHE Georgiana bm_eures@buc.anofm.ro Se transmite C.V-ul, completat la calculator in limba germana, la adresele de e-mail zav-ips-bayern@arbeitsagentur.de si buc_eures@buc.anofm.ro, cu specificarea codului “SAT-100-BAU“.
4675 Germania Landul Turingia Lucka Agentia Federala de Munca - Serviciile de Plasare Internationala Bavaria, ca reprezentant al angajatorului german, un service auto Vopsitor auto 7132 4520 1 Activitatea presupune vopsirea vehiculelor. Calificare profesionala incheiata si/sau experienta vasta in domeniu; Spirit de echipa, flexibilitate si seriozitate. Cunostinte de limba germana - min. nivel A2 Salariul oferit este de 9 euro brut/ora. Se ofera sprijin in vederea gasirii unei locuinte, precum si in demersurile de inregistrare la autoritati. Contractul de munca este permanent, iar programul de lucru este cu norma intreaga. 31.08.2018 ENACHE Georgiana bm_eures@buc.anofm.ro Se transmite C.V-ul, completat la calculator in limba germana, la adresele de e-mail zav-ips-bayern@arbeitsagentur.de si buc_eures@buc.anofm.ro, cu specificarea codului “SAT-101-BAU“.
4677 Germania Landul Turingia Lucka Agentia Federala de Munca - Serviciile de Plasare Internationala Bavaria, ca reprezentant al angajatorului german, un service auto Carosier 8219 4520 1 Activitatea presupune: - intretinerea si repararea autovehiculelor; - efectuarea de inspectii si reparatii, in principal in sectorul corporal al autovehiculelor. Calificare profesionala incheiata in domeniul auto; Constituie avantaj experienta in domeniu; Permis de conducere categoria B si auto personal; Spirit de echipa si fiabilitate. Cunostinte de limba germana - min. nivel A2 Salariul oferit este de 9 euro brut/ora. Se ofera sprijin in vederea gasirii unei locuinte, precum si in demersurile de inregistrare la autoritati. Contractul de munca este permanent, iar programul de lucru este cu norma intreaga. 31.08.2018 ENACHE Georgiana bm_eures@buc.anofm.ro Se transmite C.V-ul, completat la calculator in limba germana, la adresele de e-mail zav-ips-bayern@arbeitsagentur.de si buc_eures@buc.anofm.ro, cu specificarea codului “SAT-102-BAU“.
4679 Germania Landul Saxonia - Anhalt Lutzen Agentia Federala de Munca - Serviciile de Plasare Internationala Bavaria, ca reprezentant al angajatorului german, o companie producatoare de sisteme pentru protectia mediului Operator CNC (strungar/frezor) 7223 2562 1 Calificare profesionala incheiata ca strungar/frezor si experienta in domeniu. Cunostinte de limba germana - nivel A2 sau limba romana Salariul oferit este de 12 euro brut/ora. Se ofera sprijin in vederea gasirii unei locuinte, precum si in demersurile de inregistrare la autoritati. Contractul de munca este permanent, iar programul de lucru este cu norma intreaga (40 ore/saptamana). 31.08.2018 ENACHE Georgiana bm_eures@buc.anofm.ro Se transmite C.V-ul, completat la calculator in limba germana, la adresele de e-mail zav-ips-bayern@arbeitsagentur.de si buc_eures@buc.anofm.ro, cu specificarea codului “SAT-103-BAU“.
4681 Germania Landul Saxonia Kirchberg Agentia Federala de Munca - Serviciile de Plasare Internationala Saxonia, ca reprezentant al angajatorului german, o firma constructoare de acoperisuri Montator acoperisuri 7119 99 1 Activitatea presupune placarea, hidroizolarea si montajul acoperisului. Calificare profesionala incheiata; Capacitatea de lucru la inaltime; Permis de conducere categoria B; Disponibilitate de a lucra in afara landului Saxonia, pana la o distanta de 100 - 150 km; Capacitatea de a lucra in echipa, flexibilitate. Cunostinte de limba germana - nivel A2 Salariul oferit porneste de la 13 euro brut/ora. Se ofera sprijin in vederea gasirii unei locuinte. Contractul de munca este permanent. 31.08.2018 ENACHE Georgiana bm_eures@buc.anofm.ro Se transmite C.V-ul, completat la calculator in limba germana, la adresele de e-mail bau@arbeitsagentur.de si buc_eures@buc.anofm.ro, cu specificarea codului “S-078-BAU“.
4682 Germania Landul Saxonia Radebeul Agentia Federala de Munca - Serviciile de Plasare Internationala Saxonia, ca reprezentant al angajatorului german, o companie specializata in instalatii electrice Electrician 7411 99 1 Calificare profesionala incheiata si experienta in domeniu; Permis de conducere categoria B si auto personal. Cunostinte de limba germana - nivel B1 Salariul oferit este de 11 euro brut/ora. Se ofera sprijin in vederea gasirii unei locuinte. Contractul de munca este permanent. 31.08.2018 ENACHE Georgiana bm_eures@buc.anofm.ro Se transmite C.V-ul, completat la calculator in limba germana, la adresele de e-mail bau@arbeitsagentur.de si buc_eures@buc.anofm.ro, cu specificarea codului “S-079-BAU“.
4684 Germania Landul Saxonia Chemnitz Agentia Federala de Munca - Serviciile de Plasare Internationala Saxonia, ca reprezentant al angajatorului german, o companie specializata in servicii tehnice de asamblare, intretinere si reparatii Sudor 7212 99 1 Activitatea presupune: - sudura componentelor, in principal MAG (otel) si WIG (otel inoxidabil); - pregatirea si post-procesarea sudurilor; - prelucrarea generala a metalelor; - montajul componentelor conform instructiunilor tehnice. Calificare profesionala incheiata si experienta in domeniu; Capacitatea de a interpreta instructiuni tehnice; Permis de conducere categoria B; Capacitatea de a lucra independent, responsabilitate. Cunostinte de limba germana - nivel A2 sau de limba engleza - nivel B1/B2 Salariul oferit este de 13 euro brut/ora. Se ofera sprijin in vederea gasirii unei locuinte. Contractul de munca este permanent. 31.08.2018 ENACHE Georgiana bm_eures@buc.anofm.ro Se transmite C.V-ul, completat la calculator in limba germana sau engleza, la adresele de e-mail bau@arbeitsagentur.de si buc_eures@buc.anofm.ro, cu specificarea codului “S-080-BAU“.
4687 Germania Landul Schleswig-Holstein Scharbeutz Agentia Federala de Munca - Serviciile de Plasare Internationala Nord, ca reprezentant al angajatorului german, un hotel de 5 stele Ospatar/commis de rang (f/b) 5131 55 1 Activitatea presupune servirea la mese a oaspetilor in restaurantul hotelului. Calificare profesionala incheiata si experienta de min. 2 ani intr-un hotel de 5 stele; Bune abilitati de comunicare; Aspect ingrijit si bune maniere. Cunostinte foarte bune de limba germana si engleza - nivel B2 Salariul oferit este de aprox. 2000 euro brut/luna, in functie de calificare si experienta profesionala. Se ofera cazare contra cost (250 euro/luna); Acces gratuit la piscina, sauna, sala de fitness si parcare. Contractul de munca este permanent, iar programul de lucru este cu norma intreaga (5 zile, 40-46 ore/saptamana). 30.08.2018 ENACHE Georgiana bm_eures@buc.anofm.ro Se transmit C.V-ul si scrisoarea de intentie, completate la calculator in limba germana sau engleza, la adresele de e-mail annette.zellmer@arbeistagentur.de si buc_eures@buc.anofm.ro, cu specificarea codului “Nord-39-Hoga“.
4688 Germania Landul Schleswig-Holstein Scharbeutz Agentia Federala de Munca - Serviciile de Plasare Internationala Nord, ca reprezentant al angajatorului german, un hotel de 5 stele Bucatar (f/b) 5120 55 1 Activitatea presupune prepararea mancarurilor din bucataria cu influente regionale. Calificare profesionala incheiata si experienta intr-un hotel de 5 stele; Bune abilitati de comunicare; Aspect ingrijit si bune maniere. Cunostinte de limba germana - nivel A2 si de engleza - nivel B1/B2 Salariul oferit este de aprox. 2000 euro brut/luna, in functie de calificare si experienta profesionala. Se ofera cazare contra cost (250 euro/luna); Acces gratuit la piscina, sauna, sala de fitness si parcare. Contractul de munca este permanent, iar programul de lucru este cu norma intreaga (5 zile, 40-46 ore/saptamana). 30.08.2018 ENACHE Georgiana bm_eures@buc.anofm.ro Se transmit C.V-ul si scrisoarea de intentie, completate la calculator in limba germana sau engleza, la adresele de e-mail annette.zellmer@arbeistagentur.de si buc_eures@buc.anofm.ro, cu specificarea codului “Nord-40-Hoga“.
4695 Germania Landul Bavaria Fensterbach Hotel Wolfringmuhle GmbH Bucatar (f/b) 5120 99 1 Activitatea presupune: - crearea meniurilor; - prepararea mancarurilor; - aranjarea mancarurilor pe platouri pentru a fi servita oaspetilor; - stabilirea preturilor preparatelor. Calificare profesionala incheiata si experienta in domeniu; Cunoasterea bucatariei germane a la carte; Disponibilitate de a lucra in schimburi si in weekend; Spirit de echipa, orientare catre clienti, flexibilitate. Cunostinte de limba engleza, cunostintele de limba germana constituie avantaj. Salariul oferit este de 2000-2800 euro brut/luna, in functie de experienta profesionala. Se ofera sprijin in vederea gasirii unei locuinte. Contractul de munca este permanent, iar programul de lucru este cu norma intreaga (40 ore/saptamana). 23.08.2018 ENACHE Georgiana bm_eures@buc.anofm.ro Se transmite C.V-ul, completat la calculator in limba engleza sau germana (daca este cazul), la adresa de e-mail buc_eures@buc.anofm.ro, cu specificarea codului "Chef- Bavaria".
4696 Germania Landul Baden - Wurttemberg Nordeach Agentia Federala de Munca - Serviciile de Plasare Internationala Baden - Wurttemberg, ca reprezentant al angajatorului german, o companie producatoare de masini de rectificat pentru prelucrarea metalelor, precum si de sisteme de filtrare/purificare aer Inginer service (f/b) 2149 99 1 Activitatea presupune: - instalarea, punerea in functiune si asistenta de productie pentru masinile de rectificat JUNKER pentru clientii din intreaga lume; - supravegherea lucrarilor de intretinere a masinilor. Calificare profesionala incheiata in inginerie mecatronica/electrica sau comparativ; Experienta in gestionarea serviciilor de santier; Abilitati de programare NC si PLC pentru masinile de rectificat; Disponibilitate de a calatori international; Foarte bune abilitati de comunicare, spirit de echipa, flexibilitate. Cunostinte bune de limba germana, franceza si engleza Salariul este negociabil, in functie de calificare si experienta profesionala. Contractul de munca este permanent, iar programul de lucru este cu norma intreaga. 31.08.2018 ENACHE Georgiana bm_eures@buc.anofm.ro Se transmite C.V-ul, completat la calculator in limba germana sau engleza, la adresele de e-mail zav-ips-baden-wuerttemberg@arbeitsagentur.de si buc_eures@buc.anofm.ro, cu specificarea codului “BW-001-ING“.
4697 Germania Landul Baden - Wurttemberg Stuttgart Agentia Federala de Munca - Serviciile de Plasare Internationala Baden - Wurttemberg, ca reprezentant al angajatorului german, o companie constructoare de echipamente si instalatii industriale Inginer programare instalatii (f/b) 2149 99 1 Activitatea presupune punerea in functiune si programarea instalatiilor industriale. Se lucreaza in mediul de programare PLC Siemens. Calificare profesionala incheiata ca inginer/tehnician/programator PLC si/sau experienta in automatizarea echipamentelor/instalatiilor industriale; Abilitati TIA V14/ Step7/WinCC si VBscript. Cunostinte de limba germana - nivel A2/B1 Salariul este negociabil, in functie de calificare si experienta profesionala. Se ofera sprijin in vederea gasirii unei locuinte, precum si in demersurile de inregistrare la autoritati. Contractul de munca este permanent, iar programul de lucru este cu norma intreaga. 31.08.2018 ENACHE Georgiana bm_eures@buc.anofm.ro Se transmite C.V-ul, completat la calculator in limba germana, la adresele de e-mail zav-ips-baden-wuerttemberg@arbeitsagentur.de si buc_eures@buc.anofm.ro, cu specificarea codului “BW-002-ING“.
4698 Germania Landul Baden - Wurttemberg Stuttgart Agentia Federala de Munca - Serviciile de Plasare Internationala Baden - Wurttemberg, ca reprezentant al angajatorului german, o companie care ofera servicii de intretinere a instalatiilor industriale Programator PLC (f/b) 2514 99 1 Activitatea presupune punerea in functiune a instalatiilor prin programare PLC. Calificare profesionala incheiata in inginerie mecatronica/electrica sau programare electrotehnica; Experienta in domeniu; Cunostinte avansate in CNC, NC, Programm Sinumerik (Siemens), programare si tehnologii PLC. Cunostinte de limba germana - nivel A2 si de limba engleza - nivel B1 Salariul este negociabil, in functie de calificare si experienta profesionala. Contractul de munca este permanent, iar programul de lucru este cu norma intreaga. 31.08.2018 ENACHE Georgiana bm_eures@buc.anofm.ro Se transmite C.V-ul, completat la calculator in limba germana sau engleza, la adresele de e-mail zav-ips-baden-wuerttemberg@arbeitsagentur.de si buc_eures@buc.anofm.ro, cu specificarea codului “BW-003-ING“.
4699 Germania Landul Baden - Wurttemberg Stuttgart Agentia Federala de Munca - Serviciile de Plasare Internationala Baden - Wurttemberg, ca reprezentant al angajatorului german, o compsnie care ofera service tehnic pentru instalatiile din cladiri Inginer frigotehnist (f/b) 2149 99 1 Activitatea presupune masurarea, controlul si reglarea sistemelor de incalzire, climatizare si ventilatie din cladiri. Calificare profesionala incheiata; Permis de conducere categoria B; Capacitatea de a lucra independent, responsabilitate, orientare catre clienti. Cunostinte bune de limba germana - nivel B1 Salariul este negociabil, in functie de calificare si experienta profesionala. Se ofera sprijin in vederea gasirii unei locuinte. Contractul de munca este permanent, iar programul de lucru este cu norma intreaga. 31.08.2018 ENACHE Georgiana bm_eures@buc.anofm.ro Se transmite C.V-ul, completat la calculator in limba germana, la adresele de e-mail zav-ips-baden-wuerttemberg@arbeitsagentur.de si buc_eures@buc.anofm.ro, cu specificarea codului “BW-004-ING“.
4700 Germania Landul Bavaria Freising, Erding si Munchen eVo Tip-Top-Cleaner GmbH Camerista/roomboy 9112 99 7 Activitatea presupune: - aspirarea si stergerea prafului in camere; - verificarea si sesizarea potentialelor defectiuni tehnice; - verificarea facilitatilor din camere (minibar, prosoape, consumabile). Constituie avantaj experienta in domeniu; Fire prietenoasa, capacitatea de a lucra in echipa, aspect placut, flexibilitate. Constituie avantaj cunostintele de limba germana sau engleza, insa nu este obligatoriu Salariul oferit este de 10,30 euro brut/ora. Se poate asigura cazarea contra cost; Se acorda 50 % supliment pentru lucru duminica si 75 % pentru lucru in zilele de sarbatori; Se poate asigura transportul Romania - Germania, daca angajatul va ramane min. 3 luni in cadrul firmei. In caz contrar, i se va retine costul transportului din salariu. Contractul de munca este pe perioada determinata de 12 luni, cu posibilitate de prelungire pe perioada nedeterminata. 31.08.2018 ENACHE Georgiana bm_eures@buc.anofm.ro Se transmite C.V -ul, completat la calculator in limba engleza, germana (daca este cazul) sau romana la adresele de e-mail verwaltung@evo-tiptopcleaner.de si buc_eures@buc.anofm.ro, cu specificarea "Camerista/Roomboy".
4703 Germania Landul Renania de Nord - Westfalia Koln Stolting Personalservice GmbH Manipulant bagaje (f/b) 9333 78 10 Activitatea se va desfasura la aeroport si presupune: - incarcarea si descarcarea bagajelor; - sortarea bagajelor; - transportul bagajelor in siguranta la sistemul de banda rulanta al terminalului. Permis de conducere categoria B; Cazier judiciar curat; Rezistenta la efort fizic; Disponibilitate de a lucra in schimburi si in weekend; Capacitatea de a lucra in echipa, fiabilitate, seriozitate. Cunostinte bune de limba germana - nivel B1 Salariul oferit este de 10 euro brut/ora. Se asigura cazare contra cost; Se acorda bonusuri nete pentru sarbatorile legale (100 %), spor pentru lucru in schimbul de noapte (25%) si pentru lucru duminica (50%), 140 de euro prima la finalul fiecarei luni, 40 de euro bonus pentru turele in plus, in afara de cele lucrate conform planificarii; Se ofera loc de parcare gratuit la aeroport si 8 euro/zi pentru benzina; Sunt acoperite 50% din cheltuielile pentru cantina; Se incheie asigurare de sanatate de stat. Contractul de munca este permanent, iar programul de lucru este cu norma intreaga. 09.09.2018 ENACHE Georgiana bm_eures@buc.anofm.ro Se transmite C.V -ul, completat la calculator in limba germana, in care sa se specifice cu exactitate locurile de munca din ultimii 5 ani, insotit de copie a permisului de conducere, la adresele de e-mail job@stoelting-gruppe.de si buc_eures@buc.anofm.ro, cu specificarea "Gepackabfertiger - Koln".
4704 Germania Landul Baden-Wurttemberg Stuttgart Stolting Personalservice GmbH Manipulant bagaje (f/b) 9333 78 10 Activitatea se va desfasura la aeroport si presupune: - incarcarea si descarcarea bagajelor; - sortarea bagajelor; - transportul bagajelor in siguranta la sistemul de banda rulanta al terminalului. Permis de conducere categoria B; Cazier judiciar curat; Rezistenta la efort fizic; Disponibilitate de a lucra in schimburi si in weekend; Capacitatea de a lucra in echipa, fiabilitate, seriozitate. Cunostinte bune de limba germana - nivel B1 Salariul oferit este de 10 - 11 euro brut/ora. Se asigura cazare contra cost; Se acorda bonusuri nete pentru sarbatorile legale (100 %), spor pentru lucru in schimbul de noapte (25%) si pentru lucru duminica (50%), 140 de euro prima la finalul fiecarei luni, 40 de euro bonus pentru turele in plus, in afara de cele lucrate conform planificarii; Se ofera loc de parcare gratuit la aeroport si 8 euro/zi pentru benzina; Sunt acoperite 50% din cheltuielile pentru cantina; Se incheie asigurare de sanatate de stat. Contractul de munca este permanent, iar programul de lucru este cu norma intreaga (35 ore/saptamana). 09.09.2018 ENACHE Georgiana bm_eures@buc.anofm.ro Se transmite C.V -ul, completat la calculator in limba germana, in care sa se specifice cu exactitate locurile de munca din ultimii 5 ani, insotit de copie a permisului de conducere, la adresele de e-mail job@stoelting-gruppe.de si buc_eures@buc.anofm.ro, cu specificarea "Gepackabfertiger - Stuttgart".
4705 Germania Landul Bavaria Nurnberg Stolting Personalservice GmbH Manipulant bagaje (f/b) 9333 78 5 Activitatea se va desfasura la aeroport si presupune: - incarcarea si descarcarea bagajelor; - sortarea bagajelor; - transportul bagajelor in siguranta la sistemul de banda rulanta al terminalului. Permis de conducere categoria B; Cazier judiciar curat; Rezistenta la efort fizic; Disponibilitate de a lucra in schimburi si in weekend; Capacitatea de a lucra in echipa, fiabilitate, seriozitate. Cunostinte bune de limba germana - nivel B1 Salariul oferit este de 10 euro brut/ora. Se asigura cazare contra cost; Se acorda bonusuri nete pentru sarbatorile legale (100 %), spor pentru lucru in schimbul de noapte (25%) si pentru lucru duminica (50%), 140 de euro prima la finalul fiecarei luni, 40 de euro bonus pentru turele in plus, in afara de cele lucrate conform planificarii; Se ofera loc de parcare gratuit la aeroport si 8 euro/zi pentru benzina; Sunt acoperite 50% din cheltuielile pentru cantina; Se incheie asigurare de sanatate de stat. Contractul de munca este permanent, iar programul de lucru este cu norma intreaga (35 ore/saptamana). 09.09.2018 ENACHE Georgiana bm_eures@buc.anofm.ro Se transmite C.V -ul, completat la calculator in limba germana, in care sa se specifice cu exactitate locurile de munca din ultimii 5 ani, insotit de copie a permisului de conducere, la adresele de e-mail job@stoelting-gruppe.de si buc_eures@buc.anofm.ro, cu specificarea "Gepackabfertiger - Nurnberg".
4706 Germania Landul Saxonia Leipzig Stolting Personalservice GmbH Manipulant bagaje (f/b) 9333 78 1 Activitatea se va desfasura la aeroport si presupune: - incarcarea si descarcarea bagajelor; - sortarea bagajelor; - transportul bagajelor in siguranta la sistemul de banda rulanta al terminalului. Permis de conducere categoria B; Cazier judiciar curat; Rezistenta la efort fizic; Disponibilitate de a lucra in schimburi si in weekend; Capacitatea de a lucra in echipa, fiabilitate, seriozitate. Cunostinte bune de limba germana - nivel B1 Salariul oferit este de min. 10 euro brut/ora. Se asigura cazare contra cost; Se acorda bonusuri nete pentru sarbatorile legale (100 %), spor pentru lucru in schimbul de noapte (25%) si pentru lucru duminica (50%), 140 de euro prima la finalul fiecarei luni, 40 de euro bonus pentru turele in plus, in afara de cele lucrate conform planificarii; Se ofera loc de parcare gratuit la aeroport si 8 euro/zi pentru benzina; Sunt acoperite 50% din cheltuielile pentru cantina; Se incheie asigurare de sanatate de stat. Contractul de munca este permanent, iar programul de lucru este cu norma intreaga (35 ore/saptamana). 09.09.2018 ENACHE Georgiana bm_eures@buc.anofm.ro Se transmite C.V -ul, completat la calculator in limba germana, in care sa se specifice cu exactitate locurile de munca din ultimii 5 ani, insotit de copie a permisului de conducere, la adresele de e-mail job@stoelting-gruppe.de si buc_eures@buc.anofm.ro, cu specificarea "Gepackabfertiger - Leipzig".
4707 Germania Landul Renania de Nord - Westfalia Dusseldorf Stolting Personalservice GmbH Manipulant bagaje (f/b) 9333 78 5 Activitatea se va desfasura la aeroport si presupune: - incarcarea si descarcarea bagajelor; - sortarea bagajelor; - transportul bagajelor in siguranta la sistemul de banda rulanta al terminalului. Permis de conducere categoria B; Cazier judiciar curat; Rezistenta la efort fizic; Disponibilitate de a lucra in schimburi si in weekend; Capacitatea de a lucra in echipa, fiabilitate, seriozitate. Cunostinte foarte bune de limba germana Salariul oferit este de 10 euro brut/ora. Se asigura cazare contra cost; Se acorda bonusuri nete pentru sarbatorile legale (100 %), spor pentru lucru in schimbul de noapte (25%) si pentru lucru duminica (50%), 140 de euro prima la finalul fiecarei luni, 40 de euro bonus pentru turele in plus, in afara de cele lucrate conform planificarii; Se ofera loc de parcare gratuit la aeroport si 8 euro/zi pentru benzina; Sunt acoperite 50% din cheltuielile pentru cantina; Se incheie asigurare de sanatate de stat. Contractul de munca este permanent, iar programul de lucru este cu norma intreaga. 09.09.2018 ENACHE Georgiana bm_eures@buc.anofm.ro Se transmite C.V -ul, completat la calculator in limba germana, in care sa se specifice cu exactitate locurile de munca din ultimii 5 ani, insotit de copie a permisului de conducere, la adresele de e-mail job@stoelting-gruppe.de si buc_eures@buc.anofm.ro, cu specificarea "Gepackabfertiger - Dusseldorf".
4709 Germania Landul Renania de Nord - Westfalia Essen, Gelsenkirchen, Hagen, Castrop-Rauxel, Duisburg Stolting Personalservice GmbH Lucrator in depozit (f/b) 4419 78 6 Activitatea presupune: - pregatirea materialelor si a pieselor metalice; - sortarea si ambalarea marfurilor; - efectuarea de verificari in depozit. Constituie avantaj experienta in domeniu; Disponibilitate de a lucra in schimburi; Flexibilitate, seriozitate. Cunostinte de limba germana - min. nivel A2 Salariul oferit este de 10 euro brut/ora. Se acorda bonusuri pentru loialitate (din cea de-a 3-a zi lucratoare 10 euro/zi, din a 15-a zi lucratoare 20 euro/zi); Se ofera prime de vacanta si de Craciun; Exista posibilitati de promovare la locul de munca. Contractul de munca este permanent, iar programul de lucru este cu norma intreaga (35 ore/saptamana). Se lucreaza in schimburi. 09.09.2018 ENACHE Georgiana bm_eures@buc.anofm.ro Se transmite C.V -ul, completat la calculator in limba germana, in care sa se specifice cu exactitate locurile de munca din ultimii 5 ani, la adresele de e-mail job@stoelting-gruppe.de si buc_eures@buc.anofm.ro, cu specificarea "Helfer/in- Lagerwirtschaft".
4711 Germania Landul Bavaria Munchen Stolting Personalservice GmbH Manipulant bagaje (f/b) 9333 78 1 Activitatea se va desfasura la aeroport si presupune: - incarcarea si descarcarea bagajelor; - sortarea bagajelor; - transportul bagajelor in siguranta la sistemul de banda rulanta al terminalului. Permis de conducere categoria B; Cazier judiciar curat; Rezistenta la efort fizic; Disponibilitate de a lucra in schimburi si in weekend; Capacitatea de a lucra in echipa, fiabilitate, seriozitate. Cunostinte bune de limba germana - nivel B1 Salariul oferit este de 11-12 euro brut/ora. Se asigura cazare contra cost; Se acorda bonusuri nete pentru sarbatorile legale (100 %), spor pentru lucru in schimbul de noapte (25%) si pentru lucru duminica (50%), 140 de euro prima la finalul fiecarei luni, 40 de euro bonus pentru turele in plus, in afara de cele lucrate conform planificarii; Se ofera loc de parcare gratuit la aeroport si 8 euro/zi pentru benzina; Sunt acoperite 50% din cheltuielile pentru cantina; Se incheie asigurare de sanatate de stat. Contractul de munca este permanent, iar programul de lucru este cu norma intreaga (35 ore/saptamana). 09.09.2018 ENACHE Georgiana bm_eures@buc.anofm.ro Se transmite C.V -ul, completat la calculator in limba germana, in care sa se specifice cu exactitate locurile de munca din ultimii 5 ani, insotit de copie a permisului de conducere, la adresele de e-mail anamaria.tibu@stoelting-gruppe.de si buc_eures@buc.anofm.ro, cu specificarea "Gepackabfertiger - Munchen".
4712 Germania Landul Hessa Frankfurt Stolting Personalservice GmbH Manipulant bagaje (f/b) 9333 78 5 Activitatea se va desfasura la aeroport si presupune: - incarcarea si descarcarea bagajelor; - sortarea bagajelor; - transportul bagajelor in siguranta la sistemul de banda rulanta al terminalului. Permis de conducere categoria B; Cazier judiciar curat; Rezistenta la efort fizic; Disponibilitate de a lucra in schimburi si in weekend; Capacitatea de a lucra in echipa, fiabilitate, seriozitate. Cunostinte bune de limba germana - nivel B1 Salariul oferit este de 10 - 11 euro brut/ora. Se asigura cazare contra cost; Se acorda bonusuri nete pentru sarbatorile legale (100 %), spor pentru lucru in schimbul de noapte (25%) si pentru lucru duminica (50%), 140 de euro prima la finalul fiecarei luni, 40 de euro bonus pentru turele in plus, in afara de cele lucrate conform planificarii; Se ofera loc de parcare gratuit la aeroport si 8 euro/zi pentru benzina; Sunt acoperite 50% din cheltuielile pentru cantina; Se incheie asigurare de sanatate de stat. Contractul de munca este permanent, iar programul de lucru este cu norma intreaga (35 ore/saptamana). 09.09.2018 ENACHE Georgiana bm_eures@buc.anofm.ro Se transmite C.V -ul, completat la calculator in limba germana, in care sa se specifice cu exactitate locurile de munca din ultimii 5 ani, insotit de copie a permisului de conducere, la adresele de e-mail job@stoelting-gruppe.de si buc_eures@buc.anofm.ro, cu specificarea "Gepackabfertiger - Frankfurt".
4670 Irlanda Tot cuprinsul Irlandei Tot cuprinsul Irlandei Dawn Meats - Grannagh, Co. Waterford, Ireland Ciontolitor transator carne 7511 4632 50 Candidații de succes trebuie sa fie persoane flexibile, sa poata lucra atat independent cat si in echipa. Se va lucra în toate departamentele fabricii. Trebuie indeplinite obiectivele de productie zilnice si saptamanale. Se utilizeaza echipamente de ridicare pentru colectarea și ambalarea comenzilor/bunurilor. Se lucreaza in mediu rece. Zona de lucru trebuie mentinuta curata si ordonata. Fabrica doreste mentinerea unor niveluri ridicate pentru standardele de sanatate si siguranta. Experienta reprezinta avantaj. Limba engleza - nivel incepator Salariu brut intre 19367-22000 euro/an. Angajatorul ofera ajutor pentru gasirea cazarii. Perioada nedeterminata, 39 ore/spatamana. 31.07.2018 Isabela Dobrescu tr_eures@tr.anofm.ro CV europass in limba engleza trimis la Edward.Kavanagh@welfare.ie si pt. monitorizare la isabela.dobrescu@tr.anofm.ro.
4676 Irlanda Posturile sunt pentru Marea Britanie. Aylesbury, Oxfordshire, Whiltshire CPL Healthcare Ingrijitor batrani 5321 8730 10 CPL Healthcare recruteaza pentru Marea Britanie. Se organizeaza interviuri prin Skype, direct cu angajatorul. Locurile de munca sunt in aziluri din sudul Marii Britanii. Atributii: asistenta la ingrijirea personala, servirea meselor, participarea la diferite activitati de relaxare si recreere a varstnicilor. Dorinta de a lucra cu persoane in varsta. Engleza - nivel conversational Salariul variaza in functie de locatie, dar minimul este 7.83£/ora Angajatorul suporta costul zborului catre Marea Britanie, ofera ajutor la gasirea cazarii in primele 6 luni, training-uri. permanent, norma intreaga 20.09.2018 Isabela Dobrescu tr_eures@tr.anofm.ro CV europass in limba engleza trimis la nora.chiorascu@cplhealthcare.com. Telefon: +353 45 907 113.
4710 Irlanda Laois Boleybawn Tulleka Trading Limited Sef complex zootehnic 1311 146 1 Angajatorul detine o mare ferma de porci (800 de purcele/scroafe) , in centrul Irlandei. Sarcini si indatoriri: selectie exemplare, implementare programe de reproducere, hranire (in cazul tuturor stagiilor), vaccinare, suprevegherea acestor programe si evaluarea rezultatelor, urmarirea fiecarui exemplar, a turmei in ansamblu si pastrarea inregistrarilor despre acestea. Inseminarea artificiala este o sarcina zilnica intr-o ferma de aceasta marime, si include toate responsabilitatile ce deriva din aceasta sarcina. 5 ani experienta Limba engleza - nivel mediu Salariu brut 30.000-35.000 euro/an Angajatorul ofera ajutor pentru gasirea cazarii. Candidatii pot aplica la schemele de mobilitate First EURES Job sau Reactivate. Nedeterminata, se lucreaza 39 de ore/saptamana. 31.08.2018 Isabela Dobrescu tr_eures@tr.anofm.ro CV europass in limba engleza trimis la paultully1@live.com.
4622 Letonia Kurzeme Liepaja A-Land SIA, infiintata in 2006, firma activeaza in domeniul constructiilor de drumuri, iluminat si instalatii electrice, constructia retelei de apa si canalizare. Datorita cresterii volumului de munca compania are nevoie de lucratori in constructii de dru Constructor de drumuri 9312 42 10 Lucrari in constructii drumuri - pavaje, asfaltari si alte lucrari. Experienta in construirea drumurilor, munca fizica grea Engleza sau Rusa - nivel conversational 1000 euro brut/luna Angajatorul ofera cazare Temporar, pana in decembrie 2018 25.08.2018 Daniela Brihoianu daniela.brihoianu@vnl.anofm.ro CV in engleza sau rusa la adresa info@a-land.lv
4624 Letonia Kurzeme Liepaja A - Land SIA, infiintata in 2006, firma activeaza in domeniul constructiilor de drumuri, iluminat si instalatii electrice, constructia retelei de apa si canalizare. Datorita cresterii volumului de munca compania are nevoie de lucratori in constructii de d Conducator excavator 8343 42 1 Excavatorist in constructii drumuri Permis excavatorist, experienta in constructii de drumuri Engleza sau Rusa - nivel conversational 1000-1200 euro brut/luna Angajatorul ofera cazare Temporar, pana in decembrie 2018 25.08.2018 Daniela Brihoianu daniela.brihoianu@vnl.anofm.ro CV in engleza sau rusa la adresa info@a-land.lv
4625 Letonia Kurzeme Liepaja A-Land SIA, infiintata in 2006, firma activeaza in domeniul constructiilor de drumuri, iluminat si instalatii electrice, constructia retelei de apa si canalizare. Datorita cresterii volumului de munca compania are nevoie de lucratori in constructii de dru Excavatorist 8342 42 1 Permis excavator, experienta in munca in constructii drumuri Engleza sau Rusa - nivel conversational 1000-1200 euro brut/luna Angajatorul ofera cazare Temporar, pana in decembrie 2018 25.08.2018 Daniela Brihoianu daniela.brihoianu@vnl.anofm.ro CV in engleza sau rusa la adresa info@a-land.lv
4683 Malta Sud-Estul Maltei Marsa Impressions Ltd Montator semne de circulatie 9312 8219 1 Montatorul este responsabil pentru instalarea noilor semne și bannere și cu serviciul semnelor existente. Pregătirea și instalarea graficelor de vinil pe suprafeţe vehiculare și non - vehiculare, precum și instalarea graficelor de format mare. Impressions este un brand de vârf pentru imprimarea digitală și semnalizare. Luarea măsurilor de precauție necesare pentru manipularea, mutarea, transportul și instalarea siglelor terminate în condiții de calitate superioară. Cunoașterea și înțelegerea procesului de localizare unde urmează a fi instalate semnele, asigurarea că locațiile și suprafețele semnelor specifice sunt pregătite pentru instalarea semnelor. Actualizarea managerul de instalări în funcţie de progresul zilnic. Asistarea departamentelor de fabricație sau de producție, după caz, când nu se planifică nici o activitate de instalar Cel puțin un an de experiență în instalarea de indicatoare (sau similare) în diferite setări, inclusiv pe site-uri de construcții, deschise pentru mediul de afaceri cu amănuntul sau pentru birourile exterioare și interioare. Abilitatea de a călători și de a lucra în locaţiile stabilite și să fie gata să lucreze ore suplimentare sau de lucru pe timp de noapte, în funcţie de locație. Program de lucru în mod normal între orele 8 și 4:30 cu posibilitate de ore suplimentare. Dacă se lucrează ore suplimentare sau în timpul nopții, în weekend sau în sărbătorile legale, se va primi în mod corespunzător o alocație suplimentară sau un bonus suplimentar. Comunicare puternică scrisă / verbală în limba engleză Bun abilități de luare a deciziilor Abilitatea de a lucra sub constrângeri de timp cu schimbarea priorităților Constituie Engleza scris, vorbit nivel mediu intre 12.000 - 17.000 Euro/an. Instruire oferită celor interesați să se perfecționeze. Ajutor în găsirea cazarii. Plata suplimentară pentru proiecte speciale. Masina companiei oferită pentru călătorii la locaţiile stabilite. Nedeterminata 20.07.2018 MITRICA Ramaian cs_eures@cs.anofm.ro cv model europass cu poza in limba engleza cu mentiunea la Subject ca aplica pentru pozitia "Sign Installer" cu nr. de referinta :336395 la urmatoarele adrese : eures.recruitment.jobsplus@gov.mt si la ramaian.mitrica@cs.anofm.ro
4690 Marea Britanie Irlanda de Nord Ballymoney McAuley Engineering LTD sudor MIG 7212 9999 5 Activitati specifice, 39 ore pe saptamana cu posibilitate de ore suplimentare 1-2 ani experienta engleza nivel mediu 9.5 lire brut pe ora ajutor pentru gasirea unei locuinte, decontarea cheltuielilor de transport permanent 31.08.2018 LAZAR Steluta il_eures@il.anofm.ro se va trimite CV si scrisoare de intentie in limba engleza la adresa de email work@mcauleyengineering.co.uk
4691 Marea Britanie East London - JACARANDA asistent social 3259 9999 5 asistenta sociala in cadrul autoritatilor locale pentru copii, tineri si familii Studii superioare in domeniul asistentei sociale, experienta, inregistrare HCPC engleza C1 32000-38000 lire brut pe an ajutor financiar in vederea mutarii si stabilirii in UK permanent 31.08.2018 LAZAR Steluta il_eures@il.anofm.ro se va trimite CV si scrisoare de intentie in limba engleza la adresa de email abby@jacaranda-recruitment.co.uk mentionand la subiect VR/01103
4692 Marea Britanie West Midlands - JACARANDA asistent social practicant 3259 9999 5 asistenta sociala in cadrul unor centre pentru tineri cu probleme severe de invatare, autism, dificultati de comunicare, comportament dificil, afectiuni mentale si alte nevoi complexe, perioada de proba 6 luni Studii in domeniul asistentei sociale, minim 2 ani experienta in lucrul cu tipul de persoane mentionate, experienta in administrarea medicamentelor, permis de conducere engleza avansat 17043-18330 lire brut pe an permanent 31.08.2018 LAZAR Steluta il_eures@il.anofm.ro se va trimite CV si scrisoare de intentie in limba engleza la adresa de email ingolf@jacaranda-recruitment.co.uk mentionand la subiect VR01110
4693 Marea Britanie North West London - JACARANDA coordonator ingrijitori persoane la domiciliu 3259 9999 1 Coordonarea voluntarilor, lucratorilor, ucenicilor in cadrul unei organizatii de caritate care ofera servicii de suport la domiciliu pentru persoanele vulnerabile cu varsta peste 40 de ani cu afectiuni fizice si psihice de invatare, probleme mentale, autism, insuficienta senzoriala; lucrul in schimburi, program de 38 ore pe saptamana ce pot include week-enduri si sarbatori legale Studii in domeniul sanatatii si/sau asistentei sociale, experienta in lucrul cu persoane vulnerabile, permis de conducere engleza avansat 22886,60 lire brut pe an permanent 31.08.2018 LAZAR Steluta il_eures@il.anofm.ro se va trimite CV si scrisoare de intentie in limba engleza la adresa de email ingolf@jacaranda-recruitment.co.uk mentionand la subiect VR01116
4694 Marea Britanie North West London - JACARANDA director adjunct 1344 9999 1 Management al activitatii unui grup/serviciu in cadrul unei organizatii de caritate care ofera servicii de suport la domiciliu pentru persoanele vulnerabile cu varsta peste 40 de ani cu afectiuni fizice si psihice de invatare, probleme mentale, autism, insuficienta senzoriala; program flexibil de 38 ore pe saptamana Studii superioare in domeniul asistentei sociale, experienta, abilitati organizationale si de leadership in cadrul unei echipe, permis de conducere engleza avansat 25757,53 lire brut pe an permanent 31.08.2018 LAZAR Steluta il_eures@il.anofm.ro se va trimite CV si scrisoare de intentie in limba engleza la adresa de email ingolf@jacaranda-recruitment.co.uk mentionand la subiect VR01117
4626 Norvegia HEDMARK HAMAR ADECCO NORGE AS Macelar/transator miei 7511 7411 5 Curatarea, deschiderea, eviscerarea si taierea carcaselor de miei, taierea bucatilor de carne pentru o prelucrare ulterioara. Asigurarea standardelor de calitate pe parcursul procesului. Educatie formala in prelucrarea carnii (experienta indelungata poate compensa lipsa educatiei), experienta in sacrificarea industriala a animalelor, cunostinte privind igiena productiei alimentare si HSE, abilitate de a lucra intr-un mediu cu ritmuri inalte si de a lucra cu sarcini repetitive, flexibilitate, dedicare pentru oferirea unei inalte calitati, cunoasterea echipamentelor de lucru. Bune abilitati de comunicare in limba engleza, cunoasterea unei limbi scandinave constituie avantaj Salariu si conditii in conformitate cu Legea muncii din Norvegia, 180-230 NOK brut/ora (echivalentul a 18,95-24,21 euro brut/ora) Mediu social si de lucru bun, oportunitati pentru dezvoltare profesionala, indrumare realizata de catre personal desemnat 3-5 luni, cu posibilitate de prelungire a contractului, norma intreaga. Program de lucru: 7.00-15.00 sau 15.00-23.00. Lucrul poate incepe la 20 august 2018 08.07.2018 TANE Elena ot_eures@ot.anofm.ro Se trimite CV in limba engleza la angajator, la adresa de e-mail: foodindustry@adecco.no si pentru monitorizare la: Elena.Tane@ot.anofm.ro
4678 Norvegia Østlandet OSLO DOWNTOWN BARBERS Frizer/coafor 5141 9302 2 Downtown Barbers este o frizerie moderna si bine condusa in centrul capitalei OSLO. Este cunoscuta pentru furnizarea de calitate, creativitate, ingrijire optima a parului si servicii de top. Se vor realiza tunsori si stiluri care includ: taierea parului cu masini de tuns, foarfece, decolorarea parului, tunsul barbii si barbierit cu aparate de ras periculoase cu lama dreapta si alinieri. Se lucreaza 40 ore/saptamana. Calificare, experienta Limba engleza-bine. Intelegerea unei limbi scandinave-avantaj 150 NOK brut/ora (echivalentul a 15,83 euro brut/ora) Cazare la un pret de inchiriere bun Temporar sau permanent, full-time. 15.08.2018 TANE Elena ot_eures@ot.anofm.ro Se trimite CV Europass in limba engleza la angajator, adresa de e-mail: dawitsolomon248@yahoo.com si pentru monitorizare la: Elena.Tane@ot.anofm.ro
4708 Norvegia NORDLAND MO I RANA TAGSensors AS Inginer programator (CTO) 2514 2132 1 Veti avea responsabilitatea de a construi o echipa tehnica capabila si a unei retele de furnizori si/sau consultanti pentru a furniza solutii de clasa mondiala clientilor companiei; Gestionarea dezvoltarii de platforme si integrarea in marile companii globale; Prezentarea unor concepte tehnice complexe si rezolvarea cerintelor tehnice; Construirea unui sistem end-to-end utilizand o abordare de inginerie sistemica; Reprezentarea companiei la evenimente (conferinte, intalniri si targuri), prezentarea progresului tehnic si al dezvoltarii produsului la bord; Contributie la strategia de afaceri cu echipa de conducere; Detinerea foii tehnice de parcurs si de produs pe 5 ani; Construirea, conducerea si dezvoltarea echipei de ingineri si crearea unui mediu de lucru provocator si plin de satisfactie; Responsabilitate pentru livrarea planului strategic stabilit; Stabilirea activitatilor de pre-vanzare si marketing; Dezvoltarea de software, procese si instrumente Waterfall pentru dezvoltare hardw Licenta sau master in informatica, inginerie mecanica sau electrica; Educatie la un inalt nivel in construirea de hardware la scara larga si tehnologia senzorilor; Experienta de minimum 3 ani in construirea de hardware, electronica incorporata; Experienta in administraea de IMM-uri bine stabilite pe piata; Experienta vasta in gestionarea consultantilor externi si contractorilor pentru asigurarea unei integrari perfecte a timpului, a costurilor si a calitatii; Experienta de minimum 3 ani in conducerea unei echipe multidisciplinare de ingineri. Limba engleza - nivel C1 6500 euro brut/luna Permanent 31.07.2018 TANE Elena ot_eures@ot.anofm.ro Se trimite CV Europass in limba engleza la angajator, adresa de e-mail: Brigitte.skjefstad@adecco.no si pentru monitorizare la: Elena.Tane@ot.anofm.ro
4713 Norvegia Toate regiunile Diferite orase ADECCO NORGE AS Mecanic auto 7231 7231 10 Diagnosticarea si repararea automata a autovehiculelor (diferite marci de autoturisme, camionete si camioane). Scoala profesionala, certificat de calificare. Experienta indelungata poate suplini calificarea. Experienta de lucru intr-un atelier autorizat (Mercedes, Ford, Jaguar) reprezinta avantaj. Limba engleza - nivel B1 190-230 NOK brut/ora (echivalentul a 20-24 euro brut/ora) Angajatorul ajuta la gasirea de locuinta cu chirie in Norvegia si in rezolvarea diferitelor probleme administrative. Acoperirea costurilor calatoriei in Norvegia (pana la 1500 NOK=158 euro) Contract permanent. Se lucreaza minimum 37,5 ore/saptamana 31.08.2018 TANE Elena ot_eures@ot.anofm.ro Se trimite CV in limba engleza la angajator, adresa de e-mail: krakowIR@adecco.no si pentru monitorizare la: Elena.Tane@ot.anofm.ro
4714 Norvegia Toate regiunile Diferite orase ADECCO NORGE AS Tinichigiu auto 7213 7231 10 Demontarea, repararea si inlocuirea partilor componente ale caroseriei (cu ajutorul sistemelor si instrumentelor de masurare), fabricarea sau formarea componentelor pentru inlocuirea celor deteriorate (reparatiile loviturilor cu ajutorul umpluturilor). Scoala profesionala, certificat de calificare. Experienta indelungata poate suplini calificarea. Limba engleza - nivel B1 200-220 NOK brut/ora (echivalentul a 21-23 euro brut/ora) Angajatorul ajuta la gasirea de locuinta cu chirie in Norvegia si in rezolvarea diferitelor probleme administrative. Acoperirea costurilor calatoriei in Norvegia (pana la 1500 NOK=158 euro) Contract permanent. Se lucreaza minimum 37,5 ore/saptamana 31.08.2018 TANE Elena ot_eures@ot.anofm.ro Se trimite CV in limba engleza la angajator, adresa de e-mail: krakowIR@adecco.no si pentru monitorizare la: Elena.Tane@ot.anofm.ro
4577 Olanda Olanda Olanda Levelplus Holding B.V. sudor 7214 4120 5 -sudare bare,profiluri.tije,placi,piese folosite la cladiri,poduri,utilaje grele,macarale,co nstructii navale,etc -scoala profesionala -experienta min.1 an -certificat de sudura FCAW 136/138,H-LO45 de la Loyds,DNV,Veritas sau TUV -capabil sa lucreze independent engleza bine max 950 euro brut/saptamina cazare contra sumei de 150 euro/saptamina -asigurare medicala 26 euro/saptamina durata determinata 01.08.2018 PALCU Aurora Simona dj_eures@dj.anofm.ro se trimite CV Europass la adresa:j.gorecki@levelplus.nl si pentru monitorizare la simona.palcu@dj.anofm.ro
4578 Olanda Olanda Olanda Levelplus Holding B.V. inginer 2149 4120 5 -transportati,ridicati si instalati constructii din otel,conducte si componente ale cazanelor -sinteti responsabil pentru ajustarea acestora si punerea lor in functiune -in plus discutati cu managerul proiectului modul de gestionare a problemelor privind siguranta,progresul muncii -veti lua in considerare metodele cele mai eficiente si veti decide asupra metodelor,instrumentelor si dispozitivelor potrivite -candidati capabili sa lucreze independent si cu o mentalitate potrivita locului de munca -studii superioare -sa aiba certificat B-VCA sa SCC,certificat de securitate pentru constructori -experienta de minim un an -permis categ.B engleza bine max.950 euro brut/saptamina cazare care include toate costurile 150 euro/saptamina -cerintele noastre sint mari dar si oferim multe in schimb -asigurare medicala platita 26 euro/saptamina nespecificat 01.09.2018 PALCU Aurora Simona dj_eures@dj.anofm.ro se trimite CV Europass in limba engleza la adresa de e-mail:j.gorecki@levelplus.nl si pentru monitorizare:simona.palcu@dj.anofm.ro
4579 Olanda Olanda Olanda Levelplus Holding B.V. lacatus confectii metalice 7214 4120 10 -taiere,sudare,slefiurea componentelor constructiilor metalice -lucrari la standarde si calitate inalta -capabilitate de a lucra independent -mentalitate potrivita locului de munca -scoala profesionala - cerificat in domeniul constructiilor B-VCA sau SCC permis conducere categoria B engleza bine max.950 euro brut/saptamina cazare contra sumei de 150 euro/saptamina -asigurare medicala platita 26 euro/saptamina nespecificat 01.08.2018 PALCU Aurora Simona dj_eures@dj.anofm.ro se trimite CV Europass in limba engleza la adresa de e-mail:j.gorecki@levelplus.nl si pentru monitorizare:simona.palcu@dj.anofm.ro
4580 Olanda Olanda Olanda Levelplus Holding B.V. inginer mecanic 2144 4120 5 -montarea instalatiilor de incalzire centrala in cladiri si fabrici -studii superioare inginer mecanic,cunostinte bunein domeniul instalatiilor de incalzire centrala si cunostinte pe parte electrica -capacitatea de a organiza munca in echipa si a colabora si comunicare cu managerul proiectului -sa aiba certificat B-VCA sa SCC,certificat de securitate pentru constructori -mentalitate potrivita locului de munca engleza bine max.950 euro brut/saptamina cazare care include toate costurile 150 euro/saptamina -asigurare medicala platita 26 euro/saptamina nespecificat 01.08.2018 PALCU Aurora Simona dj_eures@dj.anofm.ro se trimite CV Europass in limba engleza la adresa de e-mail:j.gorecki@levelplus.nl si pentru monitorizare:simona.palcu@dj.anofm.ro
4603 Olanda Midden-Noord-Brabant Midden-Noord-Brabant LTO Arbeidskracht B.V. CULEGATORI FLOAREA SOARELUI 9214 114 10 - sintem o companie specializata in cultivarea de floarea soarelui,lucram cu un grup de aproximativ 18 persoane,parte din ele responsabile cu recoltarea florilor -culegerea si impachetarea de floarea soarelui,pe cimp -trebuie sa fiti motivati,sa prestati o munca buna si datorita activitatilor acestui loc de munca sa aveti o buna conditie fizica - se lucreaza 40-45 ore/saptamina -nu se solicita experienta nu se solicita limba straina 9,59 euro/ora pentru persoanele peste 22 ani-pentru primele 4-8 saptamini,in functie de performante,dupa acesta perioada 10,76 euro/ora cazare in camere complet mobilate de 2-3 paturi,baia,bucataria,masini de spalat-se folosesc la comun -costul este de 70 euro/saptamina si include toate costurile 6 luni 25.07.2018 PALCU Aurora Simona dj_eures@dj.anofm.ro se trimite CV Europass in limba engleza la adresa de e-mail:kmb-flowers@live.nl si pentru monitorizare la :simona.palcu@dj.anofm.ro
4607 Olanda Gelderland Nijkerk Covebo Uitzendgroep B.V. muncitori in productia de hrana ciini si pisici 9329 1091 30 -sinteti responsabili cu functionarea masinilor,verificarea calitatii produsului si si a intregului proces de productie -persoane motivate care sa presteze o munca buna -permis conducere categ.B -experienta minim pina la 1 an engleza satisfacator 10,42 euro brut/ora pentru persoanele peste 22 ani -cazare contra sumei de 106 euro brut(84 euro net) -asigurare medicala de 22,14 euro net/luna -contract de baza de 10-26 saptamini,cu posibilitate de prelungire pina la 2 ani -se lucreaza 40 ore/saptamina 2018-08-15 PALCU Aurora Simona dj_eures@dj.anofm.ro se trimite CV Europass in limba engleza la adresa de e-mail: eu-jobs@covebo.nl si pentru monitorizare la adresa :simona .palcu@dj.anofm .ro
4618 Olanda Gelderland Nijkerk Covebo Uitzendgroep B.V. stivuitorist 8344 5210 30 -incarcare si descarcare marfuri -stabilirea comenzilor in locurile corecte -urmarirea procedurilor de control a stocurilor -controlul zilnic al echipamentelor -responsabilitatea utilajului pe care il aveti -ajutor in cazul de necesitate pentru incarcarea si descarcarea manuala a marfurilor -utilizarea scanerului -scoala profesionala -experienta 1 an - autorizatie pentru stivuitor -sa nu aiba contraindicatii pentru a lucra in locuri cu temperatura scazuta -motivat pentru a presta o munca de calitate -permis categoria B -engleza satisfacator 10,29 euro brut/ora pentru persoanele cu virsta mai mare de 22 ani -cazare cntra sumei de 84 euro/saptamina -asigurare medicala de 22,14 euro net/saptamina 6 luni iunie-decembrie 31.07.2018 PALCU Aurora Simona dj_eures@dj.anofm.ro se trimite CV Europass in limba engleza la adresa: eu-jobs@covebo.nl si pentru monitorizare la adresa :simona.palcu@dj.anofm.ro
4619 Olanda Noordoost-Noord-Brabant Noordoost-Noord-Brabant Covebo Uitzendgroep B.V. manipulant marfa 9333 5210 30 -colectarea comenzilor utilizind casti si scaner -prin casti se obtine numarul produsului,numele si locatia articolului,apoi produsul trebuie sa fie gasit in depozit si scanat -dupa scanare produsul se pune pe palet -se lucreaza 40-45 ore/saptamina -invatamint obligatoriu -experienta 1 an -motivat pentru a presta o munca de calitate -sa nu existe contraindicatii de a lucra la temperaturi scazute engleza satisfacator 10,12 euro brut/ora pentru persoanele peste 22 ani -cazare contra sumei de 84 euro/saptamina -asigurare medicala platita,22,14 euro/saptamina 6 luni din iunie pina in decembrie 31.07.2018 PALCU Aurora Simona dj_eures@dj.anofm.ro se trimite CV Europass in limba engleza la adresa: eu-jobs@covebo.nl si pentru monitorizare la adresa :simona.palcu@dj.anofm.ro
4620 Olanda Flevoland Flevoland Covebo Uitzendgroep B.V. Muncitori necalificați 9329 1012 30 -SE LUCREAZA INTR-O COMPANIE CARE PRELUCREAZA SI AMBALEAZA CARNE DE PASARE -filetarea, cântărirea și ambalarea diferitelor părți ale cărnii de pasăre în cutii pe o linie de producție -indeminare,motivat pentru a presta o munca de calitate,disponibilitatea de a lucra la temperaturi scazute -permis categoria B engleza satisfacator 10,12 euro brut/ora pentru persoanele peste 22 ani -cazare cntra sumei de 84 euro/saptamina -asigurare medicala platita ,22,14 euro/net/saptamina 6 luni iunie-decembrie 31.07.2018 PALCU Aurora Simona dj_eures@dj.anofm.ro se trimite CV Europass in limba engleza la adresa: eu-jobs@covebo.nl si pentru monitorizare la adresa :simona.palcu@dj.anofm.ro
4621 Olanda Noordoost-Noord-Brabant Noordoost-Noord-Brabant Covebo Uitzendgroep B.V. lucrator in bucatarie 9329 562 30 se lucreaza intr-o companie alimentara care produce mincare gata preparata si salate -sarcinile includ cintarirea si ambalarea legumelor,orez,paste,pui marinat,etc in cutii(de prinz) pe o linie de productie invatamint obligatoriu,experienta de 1 an -permis conducere categoria B -motivat pentru a presta o munca de calitate engleza satisfacator 10,29 euro brut/ora pentru persoanele cu virsta mai mare de 22 ani -cazare contra sumei de 84 euro/saptamina -asigurare medicala platita ,22,14 euro net/saptamina 6 luni,iunie-decembrie -se lucreaza 36-40 ore/saptamina 31.07.2018 PALCU Aurora Simona dj_eures@dj.anofm.ro se trimite CV Europass in limba engleza la adresa: eu-jobs@covebo.nl si pentru monitorizare la adresa :simona.palcu@dj.anofm.ro
4623 Olanda Zuidwest-Gelderland Zuidwest-Gelderland Covebo Uitzendgroep B.V. lucratori la banda de productie 9329 1012 30 -se lucreaza la o linie de productie-fileuri de pui si pasari,finisari,ambalari si alte lucrari de productie -pentru supermarketuri -se lucreaza 38-45 ore /saptamina invatamint obligatoriu,nu se solicita experienta engleza satisfacator 9,60 euro brut pe ora pentru persoanele peste 22 ani -cazare contra sumei de 84 euro/saptamina -asigurare medicala platita , 22,14 euro net/saptamina 6 luni,iunie-decembrie 31.07.2018 PALCU Aurora Simona dj_eures@dj.anofm.ro se trimite CV Europass in limba engleza la adresa: eu-jobs@covebo.nl si pentru monitorizare la adresa :simona.palcu@dj.anofm.ro
4629 Olanda Flevoland Almere Restaurant Tang-Dynastie B.V. ajutor de bucatar 5120 5610 2 -taierea legumelor,carnii,etc ajutor la prepararea mincarurilor si sosurilor -participarea in echipa la spalatul vaselor,intretinera aparatelor,supravegherea temperaturii cuptoarelor si mincarii -se lucreaza 38 ore /saptamina -experienta in bucataria chinezeasca engleza satisfacator 1996 euro brut/luna pentru persoanele cu virsta mai mare de 22 ani -asigurare medicala 97 euro/luna -cazare asigurata contra cost 250euro/luna 1 an 01.09.2018 PALCU Aurora Simona dj_eures@dj.anofm.ro se trimite CV Europass in limba engleza la adresa de e-mail: info@tang-dynastie.nl si pentru monitorizare la :simona.palcu@dj.anofm.ro
4640 Olanda Groot-Amsterdam Groot-Amsterdam Eurojob Arbeidsplaats Bemiddeling B.V. Eurojob Arbeidsplaats Bemiddeling B.V. manipulanti depozit 9333 5210 20 -se lucreaza in cadrul unui departament Business to Business ,avind urmatoarele sarcini: -scanarea cutiilor si paletilor -inlocuirea paletilor goi -deplasarea paletilor in zona de sigilare -depozitul este un furnizor global de servicii avansate pentru lanțul de aprovizionare. Produsele din depozit sunt dintre cele mai cunoscute branduri de smartphone-uri, tablete, laptop-uri și desktop-uri. -se lucreaza 40 ore /saptamina - atentie la numararea produselor engleza satisfacator 9,64 euro brut/ora pentru persoanele cu virsta mai mare de 22 ani -se asigura cazare (toate costurile incluse) contra sumei de 99 euro net/saptamina -asigurare medicala de 25,15 euro/saptamina 6 luni 04.09.2018 PALCU Aurora Simona dj_eures@dj.anofm.ro se trimite CV Europass in limba engleza la adresa:candidate@eurojob.nl si pentru monitorizare la adresa:simona.palcu@dj.anofm.ro
4641 Olanda Groot-Amsterdam Groot-Amsterdam Angajator: Eurojob Arbeidsplaats Bemiddeling B.V manipulant depozit-departament transport 9333 5210 20 In cadrul departamentului de transport marfa aveti urmatoarele sarcini: -incarcare remorci cu paletiscanarea produselor care ies din depozit -sigilarea paletilor --depozitul este un furnizor global de servicii avansate pentru lanțul de aprovizionare. Produsele din depozit sunt dintre cele mai cunoscute branduri de smartphone-uri, tablete, laptop-uri și desktop-uri. -se lucreaza 40 ore /saptamina -nu se solicita experienta,dar constituie avantaj engleza satisfacator 9,64 euro brut/ora -se asigura cazare (toate costurile incluse) contra sumei de 99 euro net/saptamina -asigurare medicala de 25,15 euro/saptamina 6 luni 04.09.2018 PALCU Aurora Simona dj_eures@dj.anofm.ro se trimite CV Europass in limba engleza la adresa:candidate@eurojob.nl si pentru monitorizare la adresa:simona.palcu@dj.anofm.ro
4642 Olanda Groot-Amsterdam Groot-Amsterdam Eurojob Arbeidsplaats Bemiddeling B.V. manipulant depozit departament primire marfa 9333 5210 20 in departamentul de primire marfa aveti urmatoarele sarcini: -descarcarea camioanelor si containerelor -relocarea produselor / unităților în depozit; - numărarea produselor primite; - păstrarea spațiului de lucru curat; -nu se solicita experienta,dar constituie avantaj engleza satisfacator 9,64 euro brut/ora -se asigura cazare (toate costurile incluse) contra sumei de 99 euro net/saptamina -asigurare medicala de 25,15 euro/saptamina 6 luni 04.09.2018 PALCU Aurora Simona dj_eures@dj.anofm.ro se trimite CV Europass in limba engleza la adresa:candidate@eurojob.nl si pentru monitorizare la adresa:simona.palcu@dj.anofm.ro
4643 Olanda Groot-Amsterdam Groot-Amsterdam Eurojob Arbeidsplaats Bemiddeling B.V. manipulanti marfa in departamentul de vanzari 9333 5210 20 În cadrul departamentului de vanzari aveti urmataorele sarcini: -sortareacomenzilor pe clienti individuali,magazine(in toata Europa) -impachetarea comenzilor -etichetarea comenzilor -O singură comandă poate fi un singur smartphone / tabletă laptop sau 500 de telefoane inteligente! -amplasarea pachetelor pe paleti -Produsele din depozit sunt dintre cele mai cunoscute branduri de smartphone-uri, tablete, laptop-uri și desktop-uri. -se lucreaza 40 ore/saptamina -nu se solicita experienta,dar constituie avantaj engleza satisfacator 9,64 euro brut/ora -se asigura cazare (toate costurile incluse) contra sumei de 99 euro net/saptamina -asigurare medicala de 25,15 euro/saptamina 6 luni 04.09.2018 PALCU Aurora Simona dj_eures@dj.anofm.ro se trimite CV Europass in limba engleza la adresa:candidate@eurojob.nl si pentru monitorizare la adresa:simona.palcu@dj.anofm.ro
4644 Olanda Groot-Amsterdam Groot-Amsterdam Bloemen- en Plantengroothandel Anton van der Hoorn B.V. creatori buchete de flori 9214 4711 10 -crearea de buchete de flori sub indrumarea directa a sefului de echipa -curatarea zilnica a propriului loc de munca se lucreaza stind in picioare -se lucreaza 40 ore/saptamina -nu se solicita experienta engleza satisfacator 9,22 euro brut/ora pentru prsoanele peste 22 ani -cazare contra cost 65 euro net/saptamina -asigurare medicala de 22,25 euro net/saptamina 3 luni 30.08.2018 PALCU Aurora Simona dj_eures@dj.anofm.ro se trimite CV Europass in limba engleza la adresa :personeelszaken@hoornbloommasters.com si pentru monitorizare la adresa :simona.palcu@dj.anofm.ro
4517 Polonia Czêstochowa Czestochowa ARTBUD Zidar 7112 4120 10 Lucrari in case de locuit: pregatirea si organizarea locului de munca, pregatirea spatiului pentru amplasarea materialelor de constructive. Asamblarea structurilor temporare de schela pentru constructii si platforme, instalarea echipamentului de manipulare a materialelor, stabilirea echipamentului de zidarie. Aranjament conform proiectului. Pregãtirea mortarului de zidarie adecvat prin selectarea componentelor potrivite si amestecarea acestora. Operarea cu mixere si mixere de beton. Montarea pe mortar: pietre, caramizi, elemente prefabricate si lipirea acestora in conformitate cu proiectul tehnic: fundatii, pereti solizi, pereti cu ferestre si deschideri pentru usi. Abilitati in zidarie. engleza cunostinte de baza 18 zloti plonezi brut/ora (15 zloti polonezi net/ora) - Nedeterminata, norma intreaga 31.12.2018 Gabriela Drobota bt_eures@bt.anofm.ro Cv in limba engleza sau poloneza la adresa de mail: m.goworek@ohp.pl
4518 Polonia Katowice Katowice ETC Group Sp. z o.o. Dulgher de cofrare 7115 4120 10 Lucrari de constructie: montarea zidurilor, acoperisurilor, scarilor, coloanelor, etc. utilizand sisteme de cofrare cum ar fi: PERI, DOKA, SATECO. Abilitatea de a construi pereti, acoperisuri, scari, coloane etc. utilizand sisteme de cofrare, minim trei ani experienta Franceza - avansat, poloneza - cunostinte de baza. 2380 euro brut/luna (1674 euro net/luna) Cazarea platita de angajator. Angajatorul ofera maxim 100 de euro pentru finantarea deplasarii la locul de munca. Contract cu angajatorul polonez, cu detasare pentru lucru in Franta (se lucreaza pentru un client francez), pentru 18 luni. 03.09.2018 Gabriela Drobota bt_eures@bt.anofm.ro Cv in limba engleza/franceza/poloneza la adresa de mail: d.gliszczynska@powerjobs.pl; tel. angajator: +48 735 993 329
4549 Polonia Katovice Katovice ETC Group Sp. z o.o. Sudor MAG 7212 7820 20 Agentie de munca temporara care recruteaza pentru compania ETC Group cauta sudori MAG 135. Sudarea structurilor din otel: garduri de protectie si balustrade, etc. utilizand metoda MAG 135. Sudor MAG. Cel putin 1 an de experienta profesionala ca sudor sau lacatus / asamblor metalic atestat prin certificate de lucru. Franceza-sa poata comunica fara ajutorul interpretului, Poloneza- notiuni de baza Aproximativ 1800 euro net pentru 152 ore de lucru - aprox. 11,50 euro net/ora. Posibilitate de a lucra ore suplimentare care sunt platite suplimentar. Salariul aproximativ pentru munca cu ore suplimentare este estimate la 2000-2200 euro net/luna. Bonus de 90 euro brut/luna pentru prezenta. Cazarea platita de angajator. Daca calatoriti cu masina proprie, angajatorul ofera o indemnizatie de amortizare de pana la 100 de euro pe luna. Echipament de protective asigurat de angajator Contract cu angajatorul polonez, cu detasare pentru lucru in Franta - Orleans pentru 18 luni. Norma intreaga 03.09.2018 Gabriela Drobota bt_eures@bt.anofm.ro Cv in limba engleza, franceza sau poloneza la adresa d.gliszczynska@powerjobs.pl ; documentele scanate care atesta experienta in domeniu sunt binevenite.
4583 Polonia Wilkowice Wilkowice FHU KOPRO Szczepan Wachnicki Muncitor in constructii 9313 4120 5 Atributii in constructii: zidarie, curatarea santierului,ajutor dat zidarilor, lucrari de fixare a otelului. Disponibilitate sa invete ai sa doreasca sa munceasca, constiinciozitate, forta fizica, rezistenta si abilitati de manuire. Colaborare buna si respectarea instructiunilor si a regulilor de siguranta poloneza la nivel de baza 2500-3500 zloti polonezi brut/luna Cazarea asigurata de angajator Contract de munca cu perioada de proba. Posibilitatea de a lucra cu contract pe termen lung. 31.08.2018 Gabriela Drobota bt_eures@bt.anofm.ro Cv in limba poloneza sau engleza la adresa f.h.u.kopro@gmail.com
4651 Polonia Korzeniew Korzeniew STALBOX S.C. Sudor 7212 2529 5 Sudarea structurilor metalice/containerelor Se lucreaza in productia de containere metalice poloneza- notiuni de baza scris si vorbit 4000 brut/2857 net zloti polonezi/luna Angajatorul ofera cazare (150 zloti polonezi/luna) Nedeterminat, cu perioada de proba, 40 ore/saptamana, se lucreaza in 2 schimburi 31.08.2018 Gabriela Drobota bt_eures@bt.anofm.ro Cv in limba germana/poloneza/engleza la adresa stalbox@stalbox.pl; cei interesati pot stabili o intalnire cu angajatorul la numarul de telefon: 00 48 662533236
4685 Slovacia Districtul Púchov, Regiunea Trenèín Lednické Rovne, Schreiberova 365 RONA, a.s. Sticlar 7315 2313 12 Fabricarea produselor din cristal (Segmentele de produse includ gospodãriile, gastronomia, industria aerospațialã și serviciile de catering); Nu se solicita calificare si experienta; nespecificat; max. 710 euro/luna Cazare gasita de angajator si platita de catre angajat; Contract de munca -durata nedeterminata, full time; 31.07.2018 DIACONU Elena Eleonora tl_eures@tl.anofm.ro Scrisoarea de intentie si CV-ul in limba romana se transmit la adresa de e-mail: olga.matochova@upsvr.gov.sk (consilierul EURES din Slovacia), iar selectia candidatilor se va face pe baza de interviu.
4596 Slovenia Ljubljana Jesenkova ulica 6, 1000, Ljubljana, Slovenia JS energija, Optimizacija energetskih sistemov,d.o.o. inginer mecanic/energetician 2149 7112 1 se va lucra la proiecte de inginerie energetica; dezvoltarea de solutii si aplicatii privind modelarea,simularea si controlul proceselor energetice (cazane, turnuri de racire,turbine,etc);experienta si cunostinte in transferul de masa si caldura,sisteme centrale electrice, experienta programare Matlab (se accepta si Fortran, C++, Python); se va lucra 40 ore/saptamina in Ljubljana studii universitare in domeniul energetic sau conexe, cel putin 3 ani experienta in domeniu, avantaj pentru candidatii cu experienta in domeniul energetic cunostinte bune de limba engleza 2.400 - 2.900 euro brut/luna ajutor in gasirea unei locuinte, diverse formalitati full time pe 12 luni cu posibilitate de prelungire 31.07.2018 MARINESCU Mihail Sorin mh_eures@mh.anofm.ro cv in engleza +documente/activitati in domeniu la angajator info@jsenergy.si; persoana legatura Jure Smrekar ++386 41 994 064; web www.jsenergy.si
4702 Slovenia Ljubljana Izanska cesta 126a, 1000 Ljubljana AVIATOR 0001 d.o.o. Sofer autocamion/ masini tonaj mare 8332 4941 2 transport marfuri in Slovenia si Uniunea Europeana sofer profesionist, se va lucra in weekend si sarbatori, dimineata si dupa amiaza, experienta 1 an engleza/rusa/germana/croata nivel de baza 1700-2000 euro net lunar contributii sociale pensie,sanatate,somaj, concedii medicale, etc permanent, full time 31.07.2018 MARINESCU Mihail Sorin mh_eures@mh.anofm.ro scrisoare intentie+cv engleza/rusa/germana/croata la angajator e-mail:1aviator001@gmail.com; informatii suplimentare, interviu persoana contact Ivan Krkac tel + 386 70 287 442
4012 Spania Castillia - Leon Burgos Adventis Solutions tehnician 3113 2712 3 Locurile de munca sunt in Romania. De preferabil candidati din judetele: Galati, Tulcea si Constanta. Locurile de munca sunt pentru intretinere, reparatii turbine eoliene (etansari, lubrefieri, etc. echipamente); verificare generator WTG; BIM; schimb de ulei Pitch&Yaw; asigurarea calitatii si securitatii in munca pe domeniu pregatire in domeniul electromecanic; experienta in domeniu; lucrul la inaltime; cunostinte de baza-lucru PC limba engleza (dar nu este obligatoriu) 800 euro net/luna perioada determinata - 2 ani 31.08.2018 COCHIRLEA Liviu vl_eures@vl.anofm.ro Se trimite CV in limba engleza la adresa de email: lj.herrero@adventisolutions.com
4686 Suedia Skåne Kristianstad Moses Bil o Lack AB vopsitor auto 7132 4520 5 Lucrãri de pregãtire :Cãutãm pe cineva care poate pregãti o maºinã înaintea vopsirii ,sã execute munci specifice de chituit, ºlefuit,grunduit etc.Lucrãri de vopsire:Cãutãm vopsitor cu experienþã ,constient de calitatea lucrãrii,cu fler pentru detalii ºi perfecþiune . Lucrarea necesitã un nivel ridicat de precizie.Lucrãm cu toate tipurile de maºini,de la maºini standard pânã la maºini de ultimã generaþie care valoreazã milioane. Trebuie sã deþii o bogatã experienþã ºi sã stãpâneºti domeniul tãu. Am prefera sã vedem rezultatele și experiența decât educația formalã.Avem câþiva angajaþi din România,deci limba englezã nu este o cerinþã eliminatorie.Caracteristici personale :flexibilitatea,încrederea,dedicaþia ºi conºtientizarea calitãþii sunt cuvinte cheie atât pentru dumneavoastrã cât ºi pentru noi. Trebuie sã fiți atenți la detalii minime ºi sã lucraþi cu precizie,chiar ºi în situaþii stresante. Engleza ( nivel elementar) 2500-3000 Euro brut/lunar Angajatorul oferã cazare .Cazarea este foarte aproape (se poate merge pe jos) ºi este deþinutã de angajator. Angajatorul oferã sprijin în problemele administrative legate de viaþa ºi munca din Suedia. Munca este cu normã întreagã.Salariul se va stabili prin acord. Sunt în vigoare acorduri colective.Locurile de muncã pot fi ocupate imediat.Se aplicã 6 luni de probã. 30.08.2018 Bosca Ciprian Marin cj_eures@cj.anofm.ro Cei care îndeplinesc condiþiile pot trimite o solicitare pe adresa de email mose@moses.se. însoþitã de o scurtã descriere a candidatului. Se recomandã utilizarea unui CV model Europass (in limba englezã). Informaþii suplimentare se pot obþine de la dl Mose Freyer: mose@moses.se ; +46 (0)44320031.Pentru monitorizare,emailurile se vor trimite ºi la adresa de email barna.fuleki@ms.anofm.ro
4701 Suedia Skåne Kristianstad Moses Bil o Lack AB mecanic auto 7231 4520 3 Munca implica repararea/renovarea tuturor daunelor structurale si estetice ,lucrari de tinichigerie si caroserie.Ca mecanic la Moses bil o Lack veti avea de efectuat lucrari variate cu diferite tipuri de foi de metal .Veti lucra independent, pe propria raspundere.Munca va oferi oportunitatea de a lucra la remedierea daunelor ,la repararea caroseriei, sa efectuati verificari /analize si diferite munci de reparatii.Veti lucra cu foi metalice ,veti schimba piese ,veti face pregatiri pentru vopsire.Atributiile dvs. vor fi in functie de experienta si indemanarea pe care le aveti Suntem in cautarea de mecanici auto pentru a satisface nevoile clientilor nostrii si pentru a ne intari echipa.Cautam persoane cu experienta in domeniul atelierelor auto ,lucrari de caroserie,de preferat format/instruit in domeniu ,sau pe cineva interesat de profesie si care are ceva experienta in domeniu.Trebuie sa fiti atenti si cu multa rabdare .Trebuie sa puteti lucra independent dar si in echipa.Va oferim castiguri bune si oportunitati de dezvoltare intr-un mediu placut de lucru ,cu aparatura de ultima ora. Am prefera sa vedem rezultatele si experiența decat educatia formala. Avem cativa angajati din Romania,deci limba engleza nu este o cerinta eliminatorie.Caracteristici personale :flexibilitatea,increderea,dedicatia si constientizarea calitatii sunt cuvinte cheie atat pentru dumneavoastra cat ºi pentru noi. Trebuie sa fiti atenti la detalii minime si sa lucraþi cu precizie, chiar si in situatii stresante Engleza nivel elementar.Limba nu va fi o problema deoarece in cadrul unitatii mai lucreaza angajati 2500-3000 Euro brut/lunar Angajatorul ofera cazare .Cazarea este foarte aproape (se poate merge pe jos) si este detinuta de angajator. Angajatorul ofera sprijin in problemele administrative legate de viata si munca din Suedia. Munca este cu norma intreaga.Salariul se va stabili prin acord. Sunt in vigoare acorduri colective.Locurile de munca pot fi ocupate imediat.Se aplica 6 luni de probã. 20.09.2018 Bosca Ciprian Marin cj_eures@cj.anofm.ro Cei care indeplinesc conditiile pot trimite o solicitare pe adresa de email mose@moses.se. insotita de o scurta descriere a candidatului. Se recomanda utilizarea unui CV model Europass (in limba engleza). Informaþii suplimentare se pot obþine de la dl Mose Freyer: mose@moses.se ; +46 (0)44320031.Pentru monitorizare,emailurile se vor trimite si la adresa de email barna.fuleki@ms.anofm.ro.
4614 Ungaria Békés Dévaványa, Belterület utca 1227/7 Steel - Design KFT frezor-strungar 7212 256 1 studii sau experienta in domeniu maghiara 180 500 ft/luna, la care se poate aduga bonusuri conform rezultatelor nedeterminat 31.07.2018 VIRAGH Zsuzsanna hr_eures@hr.anofm.ro prin email la adresa im@steeldesign.t-online.hu, persoana de contact d-na Ivicevici Mária
4615 Ungaria Békés Dévaványa, Belterület utca 1227/7 Steel-Design KFT sudor 7212 256 1 studii de specialitate sau experienta in domeniu maghiara 180 500 ft/luna, la care se pot adauga bonusuri conform rezultatelor nedeterminat 31.07.2018 VIRAGH Zsuzsanna hr_eures@hr.anofm.ro prin email la adresa im@steeldesign.t-online.hu, persoana de contact d-na Ivicevic Mária

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu