Bine v-am găsit! ...bine m-aţi găsit...

Bine v-am găsit! ...bine m-aţi găsit...
La această adresă, aţi găsit locul unde vă voi povesti despre mine şi despre interesele mele. Viaţa mea şi a comunităţii croate din România. Aşa cum am spus şi în caseta "despre mine", sunt cetăţean român de etnie croată. Sunt originar din chiar "Capitala" croaţilor din România, adică din Caraşova, judeţul Caraş-Severin.
Ei, daca ar fi să vorbim despe croaţii din România şi despre locul meu, ar trebui să vă povestesc foarte multe lucruri. Avem o istorie de sute de ani, pe aceste meleaguri. Unii susţin ca am fi venit aici acum multe sute de ani, alţii susţin că suntem aici dintotdeauna, doar că am învăţat limba datorită călugărilor franciscani croaţi şi catolici, care au avut aici la Caraşova o foarte puternică bază. Să nu uităm că localitatea Caraşova a fost la un moment dat, una dintre cele mai importante localităţi din această zonă! Nu mă pot pronunţa. Parcă i-aş lăsa pe istorici să spună exact adevărul.
Ceea ce se poate vedea acum, cu ochiul liber, este o localitate frumoasă ca o perlă, cu oameni harnici şi inteligenţi care ar putea să facă cinste oricărei localităţi din Europa. Comunitatea mea, este concentrată mai ales în cele şapte sate predominant croate (Caraşova, Iabalcea, Nermed, Lupac, Clocotici, Vodnic şi Rafnic). Dar suntem foarte mulţi în Reşiţa, în Tirol, Slatina Timiş, Timişoara, Bucureşti. Să nu uităm că ne-am răspîndit prin toată Europa, de la Zagreb şi Viena pînă în Madrid, Londra şi dacă ne căutăm bine, o să găsim de-ai noştri chiar şi la Chicago sau prin Australia. Şi nu veţi auzi lucruri rele despre noi. Suntem oameni cinstiţi, catolici foarte credincioşi, harnici la muncă. Dar să ne vezi la învăţătură (aproape că nu mai este casă care să nu aibă câte un student sau absolvent de facultate!). Şi-apoi ştim să ne trăim şi viaţa, ştim să ne distrăm dar mai ales să împărţim bucuria cu oaspeţii noştri, pentru că sîntem nişte oameni primitori şi deschişi.
În orice caz, sunteţi bine-veniţi pe blogul meu. Aici voi posta orice voi simţi că este util comunităţii mele. Voi spune lucruri care sunt de laudă, dar şi lucruri care trebuie spuse ca să fie corectate. Voi arăta cu degetul pe cei care cred că nu pot fi arătaţi şi voi lăuda pe cei ce merită cu adevărat. Vă mulţumesc că mă vizitaţi. Vă mulţumesc că îmi veţi fi prieteni, musafiri, colegi, camarazi sau ceea ce veţi considera domniile voastre că vreţi să fiţi. Criticaţi-mă dacă veţi observa lucruri pe care m-am grăbit să le arăt şi nu sunt aşa cum am crezut eu. Ajutaţi-mă să arăt acele lucruri care trebuiesc arătate. Nu caut doar binele şi frumosul numai ca să se creadă că nu mai există probleme, dar nici nu voi căuta numai răul, minciuna şi duşmănia. Voi încerca să caut adevărul. Calea care să ne ajute să fim noi. Noi cei vechi şi noi cei...noi! Sună bine? Poate o să reuşim împreună să fim mai buni.
Vă mulţumesc pentru vizită!



sâmbătă, 23 noiembrie 2019

Locuri de muncă prin reţeaua EURES


Toate ofertele valide (interogare la data de : 22.11.2019)

Nr. oferta Tara Regiune Localitate Firma Ocupatie ISCO COD COR NACE CAEN Nr posturi Descriere loc munca Cerinte loc munca Limbi straine Salariu Alte beneficii Durata contract Termen valabilitate oferta Consilier eures e-mail Telefon Mod de aplicare


5231 Austria Austria Superioara Wels si Viena EURES NCO Austria, ca reprezentant al angajatorului ReactJS Frontend Developer 2166 631 2 Dezvoltarea si proiectarea de solutii software inovatoare de e-commerce si aplicatii web;participare activa la ScrumTeams;implicare activa in procesul de dezvoltare a produselor firmei;aceasta este una dintre cei mai mari retaileri de mobila din lume.Departamentul digital se ocupa de crearea inovatoare a magazinelor online, a demo-urilor de produse;accentul se pune pe nevoile clientului. Un post este in Wels( Austria Superioara) si un post in Viena. Minim 3 ani de experienta in dezvoltarea tehnologiilor web(HTML5, CSS/SASS, JS/ES6+);experienta ReactJS;cunostinte bune de : NPM, Webpack, Linting. limba engleza nivel avansat; cunoasterea limbii germane este un avantaj, dar nu o necesitate 39.200 euro brut/an(program full-time);in functie de experienta profesionala, este posibila o plata excedentara, stabilita la interviu. Angajatorul ajuta la cautare cazare. nedeterminata; full-time,38.5 ore/saptamana. 30.11.2019 SONERIU Adriana ar_eures@ar.anofm.ro Se trimite scrisoare de intentie si CV in limba engleza, la adresa de email :adriana.soneriu@ar.anofm.ro

5355 Danemarca loc de munca disponibil in Portugalia Vila Nova de Milfontes GREENPEAS, cu adresa: Eskemosevej 8, DK-5853 Oerbaek, Danemarca Lucratori in agricultura - culegatori de mazare in Portugalia 9211 11 60 Se va munci intr-o ferma cu lucratori din diverse tari, cu oportunitati de dezvoltare a abilitatilor de munca si socializare. Angajatorul danez detine in Portugalia o filiala a firmei daneze Greenpeas. Compania promoveaza respectul reciproc, responsabilitatea si increderea reciproca intre lucratori. Varsta minimă 18 ani si abilitati de munca in agricultura; experienta in agricultura; conditie fizica buna Nu se solicita cunoasterea unei limbi straine Plata muncii este in functie de cantitatea culeasa, in ladite, caserole cu gramaj specific. Salariul minim pe luna/persoana este de 700 euro brut. Salariul poate ajunge la 1000 - 2000 de euro pe luna. Impozitul si contributiile sociale se vor deduce din salariu conform legislatiei portugheze. Cazarea se face in case echipate cu toate utilitatile. Taxa de cazare platita de lucrator pe luna este de 100 -120 de euro, incluzand consumul/ utilitatile. Transportul dus-intors Romania-Portugalia este platit de angajator, urmand sa recupereze banii din salariile platite angajatului; asiguraea medicala platita de angajator; se asigura transport saptamanal la supermarket; posibilitate de avansare in cadrul companiei si de reinnoire a contractului de munca. Mai multe informatii despre cazare si transport se gasesc pe website-ul www.My-greenpeas.com martie - mai 2020. Program de lucru 40 - 50 ore pe saptamana, 6 zile/saptamana 09.12.2019 HERISANU Dana ag_eures@ag.anofm.ro Candidatii trebuie sa trimita un CV model EUROPASS, in lb.romana, cu poza inclusa, pe adresa de email: work@greenpeas.dk. Termen limita pentru trimiterea aplicatiilor - 09 decembrie 2019. Instructiunile de aplicare se gasesc pe website-ul www.My-greenpeas.com. Preselectia aplicantilor se face de catre angajator. Invitarea la selectie a persoanelor pre-selectate se va face de catre consilierii EURES. Selectia va avea loc la mijlocul lunii decembrie 2019. Detaliile referitoare la data, locatia si programul selectiei vor fi trimise NUMAI persoanelor invitate. Nu sunt admise alte persoane la interviu.

5356 Danemarca Estul insulei Funen Fyn (area around) GREENPEAS, cu adreasa in Eskemosevej, 8, DK-5853, Oerbaek, Danemarca Lucratori in agricultura - culegatori de mazare in Danemarca 9211 11 150 Se va munci intr-o ferma cu lucratori din diverse tari, cu oportunitati de dezvoltare a abilitatilor de munca si socializare. Compania promoveaza respectul reciproc, responsabilitatea si increderea reciproca intre lucratori. varsta minimă 18 ani si abilitati de munca in agricultura Nu se solicita cunoasterea unei limbi straine in functie de cantitatea culeasa, salariul este intre 2000 si 2500 de euro brut/ luna. La finalul sezonului se acorda un bonus de 12.5% din salariu reprezentand bani de vacanta, conform legislatiei daneze. Impozitul si contributiile sociale se vor deduce din salariu conform legislatiei daneze. Cazarea se face in rulote, 2 persoane in camera; in camping sunt disponibile: bucatarie, sala de mese, toalete, baie cu dusuri, masini de spalat, internet Wireless . Taxa de cazare platita de lucrator/pe zi este de 8 euro si acopera inclusiv gazul, apa si electricitatea. Transportul dus-intors Romania-Danemarca este in responsabilitatea lucratorului. Pentru transportul de la locul cazarii la locul de munca sau pentru cumparaturi, angajatorul va pune la dispozitia lucratorilor un autobuz, contracost pentru 1,5 euro/zi/persoana; optional, lucratorii pot sa isi aleaga alt mijloc de transport la locul de munca. Mai multe informatii despre cazare si transport se gasesc pe website-ul www.My-greenpeas.com mai - septembrie 2020; Program de lucru 40-50 ore, 6 zile/saptamana. 09.12.2019 HERISANU Dana ag_eures@ag.anofm.ro Candidatii trebuie sa trimita un CV model EUROPASS, in lb. romana, cu poza inclusa, pe adresa de email: work@greenpeas.dk. Termen limita pentru trimiterea aplicatiilor - 09 decembrie 2019. Instructiunile de aplicare se gasesc pe website-ul www.My-greenpeas.com. Preselectia aplicantilor se face de angajator. Invitarea la selectie a persoanelor pre-selectate se va face de catre consilierii EURES. Selectia va avea loc la jumatatea lunii decembrie 2019.Detaliile referitoare la data, locatia si programul selectiei vor fi trimise NUMAI persoanelor invitate. Nu sunt admise alte persoane la interviu.

5357 Danemarca Estul insulei Funen Fyn (area around) GREENPEAS, cu adreasa in Eskemosevej, 8, DK-5853, Oerbaek, Danemarca lucrator in ferma 9214 11 3 activitate in productia agricola -cultivare, insamantare si pulverizare, irigare, intretinere echipamente; taiere si impachetare pomi de Craciun varsta peste 18; responsabil pentru toate actiunile;sa demonstreze diligenta si asertivitate; persoana flexibila, sa invete usor; capacitate psihica; apt fizic pentru a face fata provocarilor si respectarii termenelor limita; abilitati mecanice, responsabil;experienta de sofer tractor, constituie avantaj experinta de sofer camion si autobuz. reprezinta avantaj cunostinte de limba ceha, albaneza, portugheza, italiana sau danez 1500 - 3000 de euro brut pe luna, in functie de abilitati acces la sistemul national de sanatate; training oferit de companie; crestere progresiva in cadrul companiei; castigarea experientei in ambalare si productia agricola; oportunitati de dezvoltare; remuneratie si pachete competitive contract de munca permanent sau sezonier, in functie de cum se stabileste de comun acord 09.12.2019 HERISANU Dana ag_eures@ag.anofm.ro Candidatii trebuie sa trimita un CV model EUROPASS, in lb. romana sau in lb. engleza, cu mentiunea "farm worker", pe adresa de email: work@greenpeas.dk

5358 Danemarca Estul insulei Funen Danemarca - Fyn/langeland GREENPEAS, cu adreasa in Eskemosevej, 8, DK-5853, Oerbaek, Danemarca manager de productie 1120 11 2 responsabilitati in pregatirea terenului pentru insamantare; transportarea recoltei cu tractorul si camionul; intretinerea utilajelor si echipamentelor; monitorizarea activitatilor in camp; irigarea culturilor; montarea tunelelor pentru mazare si capsuni; taierea si ambalarea pomilor de Craciun experienta in conducerea tractorului; constituie avantaj permisul de camion si autobuz; constituie avantaj experienta in mecanica, constructii, electricitate, lacatuserie; persoana organizata, entuziasta, flexibila, capabila sa lucreze independent cunostinte de limba engleza 1500 - 3000 de euro brut/luna, in functie de experienta si competente oportunitate de dezvoltare profesionala nedeterminata sau sezoniera, in functie de negociere 09.12.2019 HERISANU Dana ag_eures@ag.anofm.ro CV-ul, model Europass, intocmit in lb. engleza sau lb. romana, se va trimite la adresa de e-mail work@greenpeas.dk, cu mentiunea "Production Manager", persoana de contact Andreea Motoc

5360 Finlanda Est; Sud Pori Talent Center Oy/ A-Laiturit Oy muncitor in producerea de elemente de beton 7114 412 2 producerea de elemente din beton in conformitate cu desenul tehnic: de la instalarea matritei, la armaturi din beton si turnarea betonului; locul de munca va fi in mai multe locatii din Finlanda 2-3 ani experienta ca muncitor in producerea de elemente de beton cunostinte de limba engleza 13,50 - 14 euro brut pe ora se ofera cazare contra cost (angajatul trebuie sa isi aduca lenjerie de pat si prosoape); transpotul va fi compensat dupa 2 luni de munca contract de munca,cu norma intreaga,pe durata nedeterminata, cu incepere cat mai curand posibil; se lucreaza 40 de ore pe saptamana 29.11.2019 HERISANU Dana ag_eures@ag.anofm.ro CV-ul, model Europass, completat in lb. engleza, se transmite pe adresa de e-amil dominika.plinska-narloch@talentcenter.fi

5296 Franta Bretagne Etrelles Car Reseau tinichigiu auto 7213 4520 7 Firma dispune de 30 garaje auto si este in cautare de persoane motivate si competente pentru postul de tinichigiu auto. Programul de lucru este de luni pana vineri cu un total de 39 h pe saptamana. Experienta minim 1 an in domeniu. Energic, responsabil, spirit de echipa, atitudine pozitiva, dinamic, riguros si autonom in domeniu, permis de conducere B nu se solicita cunoasterea lb franceze dar constituie un avantaj intre 1400€ si 1800€ net lunar in functie de experienta pentru primele trei luni se asigura initial cazare in apartament costul este de 200€/luna, se asigura masina gratuit pentru primele 3 luni si se plateste doar combustibilul. contract durata determinata de 3, 6, 9 luni ( perioada de proba 2 saptamani) sau contract durata nedeterminata (cu perioada de proba 2 luni) 31.12.2019 MIHAELA PIRAIANU gl_eures@gl.anofm.ro CV EUROPASS in lb romana sau lb franceza dupa caz la adresa de email remy.moga@car-reseau.com ( tel 0033776111158) si doar pentru monitorizare la mihaela.ioan@gl.anofm.ro

5297 Franta Bretagne Etrelles Car Reseau vopsitor auto 7132 4520 7 Firma dispune de 30 garaje auto si este in cautare de persoane motivate si competente pentru postul de vopsitor auto. Programul de lucru este de luni pana vineri cu un total de 39 h pe saptamana. Experienta minim 1 an in domeniu. Energic, responsabil, spirit de echipa, atitudine pozitiva, dinamic, riguros si autonom in domeniu, permis de conducere B nu se solicita cunoasterea lb franceze dar constituie un avantaj intre 1400€ si 1800€ net lunar in functie de experienta pentru primele trei luni se asigura initial cazare in apartament costul este de 200€/luna, se asigura masina gratuit pentru primele 3 luni si se plateste doar combustibilul. contract durata determinata de 3, 6, 9 luni ( perioada de proba 2 saptamani) sau contract durata nedeterminata (cu perioada de proba 2 luni) 31.12.2019 MIHAELA PIRAIANU gl_eures@gl.anofm.ro CV EUROPASS in lb romana sau lb franceza dupa caz la adresa de email remy.moga@car-reseau.com ( tel 0033776111158) si doar pentru monitorizare la mihaela.ioan@gl.anofm.ro

5298 Franta Bretagne Etrelles Car Reseau mecanic auto 7231 4520 3 Firma dispune de 30 garaje auto si este in cautare de persoane motivate si competente pentru postul de mecanic auto. Programul de lucru este de luni pana vineri cu un total de 39 h pe saptamana. Experienta minim 1 an in domeniu. Energic, responsabil, spirit de echipa, atitudine pozitiva, dinamic, riguros si autonom in domeniu, permis de conducere B nu se solicita cunoasterea lb franceze dar constituie un avantaj intre 1400€ si 1800€ net lunar in functie de experienta pentru primele trei luni se asigura initial cazare in apartament costul este de 200€/luna, se asigura masina gratuit pentru primele 3 luni si se plateste doar combustibilul. contract durata determinata de 3, 6, 9 luni ( perioada de proba 2 saptamani) sau contract durata nedeterminata (cu perioada de proba 2 luni) 31.12.2019 MIHAELA PIRAIANU gl_eures@gl.anofm.ro CV EUROPASS in lb romana sau lb franceza dupa caz la adresa de email remy.moga@car-reseau.com ( tel 0033776111158) si doar pentru monitorizare la mihaela.ioan@gl.anofm.ro

5347 Franta Savoie si Haute Savoie Moutiers, Modane, Chamonix, St Gervais, Les Contamines, La Clusaz TRANSDEV sofer de autobuz 8331 4939 50 Activitate diversa pentru zona Savoie sau Haute Savoie: naveta cu skibus, linii regulate și ocazionale, circuite școlare, transferuri către aeroporturi. soferi de autobuz pentru sezonul de iarna, titulari de permis categoria D + CQC + Card de tahograf digital vorbitor de lb franceza sau engleza Salariu mediu lunar net de 1600 €, chiria fiind dedusă deja Se asigura cazare în garsoniera mobilată pentru max 300 € Contract sezonier pe durată determinată din 15 decembrie 2019 până în 30 aprilie 2020 01.12.2019 MIHAELA PIRAIANU gl_eures@gl.anofm.ro Se transmite CV in lb franceza la adresa de email a angajatorului : saison2savoies@transdev.com si doar pentru monitorizoare la mihaela.ioan@gl.anofm.ro

5268 Germania Landul Hessa Altenstadt CMS GmbH Personalservice, ca reprezentant al angajatorului german Operator stivuitor 8344 78 30 Activitatea presupune: - transport marfuri paletizate; - lucrul cu scanere; - incarcarea si descarcarea marfurilor; - ambalarea marfurilor; - verificarea documentelor. Licenta utilizare stivuitor; Capacitatea de a lucra independent; Seriozitate si flexibilitate. Cunostintele de limba germana constituie avantaj Salariul oferit este de 10,45 euro brut/ora. Se platesc orele suplimentare si concediul de odihna; Se asigura cazare in camere de 2 persoane, contra cost (250 euro/luna); Se ofera sprijin in demersurile de inregistrare la autoritati. Contractul de munca este pe durata nedeterminata, iar programul de lucru este cu norma intreaga (40 ore/saptamana). 30.11.2019 ENACHE Georgiana bm_eures@buc.anofm.ro Se transmite C.V-ul, completat la calculator in limba romana sau germana (daca este cazul), la adresele de e-mail bewerbung@cms-personalservice.de, in atentia dnei. Astrid Boanta si buc_eures@buc.anofm.ro, cu specificarea "Gabelstaplerfahrer".

5269 Germania Landul Bavaria Obernburg CMS GmbH Personalservice, ca reprezentant al angajatorului german Manipulant de marfuri 9333 78 30 Activitatea presupune: - incarcarea si descarcarea marfurilor; - ajutor la pregatirea comenzilor; - manipularea marfurilor. Experienta in logistica; Constituie avantaj licenta de utilizare stivuitor; Seriozitate si adaptabilitate. Cunostintele de limba germana constituie avantaj Salariul oferit este de 9,79 euro brut/ora. Se platesc orele suplimentare si concediul de odihna; Se asigura cazare in camere de 2 persoane, contra cost (250 euro/luna); Se ofera sprijin in demersurile de inregistrare la autoritati. Contractul de munca este pe durata nedeterminata, iar programul de lucru este cu norma intreaga (40 ore/saptamana). 30.11.2019 ENACHE Georgiana bm_eures@buc.anofm.ro Se transmite C.V-ul, completat la calculator in limba romana sau germana (daca este cazul), la adresele de e-mail bewerbung@cms-personalservice.de, in atentia dnei. Astrid Boanta si buc_eures@buc.anofm.ro, cu specificarea "Kommissionierer".

5283 Germania Landul Renania de Nord - Westfalia Aachen Agentia Federala de Munca- Serviciile de Plasare Internationala Renania de Nord - Westfalia, ca reprezentant al angajatorului german, o companie de transport feroviar de marfuri Conductor tren marfar (pentru distante lungi) 5112 99 3 Activitatea presupune: - verificarea vagoanelor; - efectuarea verificarilor de frana si pregatirea trenului; - asigurarea trenului; - cunoasterea si aplicarea regulilor in domeniu; - recunoasterea si asumarea atributiilor in caz de defectiuni, nereguli si alte abateri de la functionarea normala a trenului. Permis de conducere european pentru trenuri de marfa; Experienta profesionala in domeniu; Fara restrictii in desfasurarea activitatii; Disponibilitate de a lucra in schimburi, in weekend si de sarbatori; Disponibilitate pentru perfectionare profesionala; Spirit de initiativa, responsabilitate si capacitate de asumare a deciziilor. Cunostinte bune de limba germana si engleza - min. nivel B1 Salariul oferit porneste de la 2500 euro brut/luna. Se acorda sprijin in vederea gasirii unei locuinte, precum si in demersurile de inregistrare la autoritati; Card de transport feroviar in Germania (100 calatorii/clasa a II-a); Orele suplimentare se platesc; Cazare la hotel in turele de noapte, fara taxe suplimentare pentru mic dejun si pranz. Contractul de munca este permanent. 23.12.2019 ENACHE Georgiana bm_eures@buc.anofm.ro Se transmite C.V-ul, completat la calculator in limba germana, la adresele de e-mail ZAV-IPS-Nordrhein-Westfalen@arbeitsagentur.de si buc_eures@buc.anofm.ro (pentru monitorizare), cu specificarea codului "NRW-392-SPED".

5284 Germania Landul Bavaria Schwandorf Johann Wirkner Zeitarbeit GmbH Sudor MAG 7212 99 1 Activitatea presupune: - sudura MAG metale; - lucrul in conformitate cu planurile si desenele tehnice. Calificare profesionala incheiata in domeniu; Experienta in sudura MAG; Capacitatea de a interpreta desene tehnice; Permis de conducere categoria B; Capacitatea de a lucra independent, spirit de echipa. Cunostinte bune de limba germana Salariul oferit porneste de la 12,19 euro brut/ora, in functie de calificarea profesionala. Se acorda sprijin in vederea gasirii unei locuinte, cu o chirie de aprox. 250 euro/luna. Contractul de munca este permanent, iar programul de lucru este cu norma intreaga (40 ore/saptamana). Se lucreaza in schimburi. 30.11.2019 ENACHE Georgiana bm_eures@buc.anofm.ro Se transmite CV-ul, completat la calculator in limba germana, insotit de copie a licentei de sudura, la adresele de e-mail info@wirkner-zeitarbeit.de si buc_eures@buc.anofm.ro (pentru monitorizare), cu specificarea "MAG Schweißer".

5285 Germania Landul Bavaria Kulmbach Johann Wirkner Zeitarbeit GmbH Fierar - betonist 7114 99 1 Activitatea presupune: - masurarea/taierea otelurilor structurale; - impletirea fierului in fabricarea pieselor din beton armat; - lucrul in conformitate cu planurile si desenele tehnice. Experienta profesionala in domeniu; Permis de conducere categoria B; Capacitatea de a lucra independent, spirit de echipa, precizie. Cunostinte bune de limba germana Salariul oferit porneste de la 10 euro brut/ora, in functie de experienta profesionala. Se acorda sprijin in vederea gasirii unei locuinte, cu o chirie de aprox. 250 euro/luna. Contractul de munca este permanent, iar programul de lucru este cu norma intreaga (40 ore/saptamana). 30.11.2019 ENACHE Georgiana bm_eures@buc.anofm.ro Se transmite CV-ul, completat la calculator in limba germana, la adresele de e-mail info@wirkner-zeitarbeit.de si buc_eures@buc.anofm.ro (pentru monitorizare), cu specificarea "Eisenflechter".

5286 Germania Landul Berlin - Brandenburg Berlin Johann Wirkner Zeitarbeit GmbH Pictor - decorator 7316 99 6 Activitatea presupune: - vopsire fatade; - lipire tapete de interior; - izolare termica; - intretinere si proiectare. Calificare profesionala incheiata ca pictor-decorator; Constituie avantaj mai multi ani de experienta profesionala; Permis de conducere categoria B; Capacitatea de a lucra independent, spirit de echipa, precizie. Cunostinte bune de limba germana Salariul oferit este de 13,30 euro brut/ora. Se acorda sprijin in vederea gasirii unei locuinte, cu o chirie de aprox. 250 euro/luna. Contractul de munca este permanent, iar programul de lucru este cu norma intreaga (40 ore/saptamana). 30.11.2019 ENACHE Georgiana bm_eures@buc.anofm.ro Se transmite CV-ul, completat la calculator in limba germana, la adresele de e-mail info@wirkner-zeitarbeit.de si buc_eures@buc.anofm.ro (pentru monitorizare), cu specificarea "Maler".

5287 Germania Landul Bavaria Regensburg Johann Wirkner Zeitarbeit GmbH Ajutor electrician 7411 99 1 Activitatea presupune: - asistenta la repararea si intretinerea instalatiilor electrice casnice si industriale; - asistenta la intretinerea si punerea in functiune a sistemelor electrice. Calificare profesionala incheiata in domeniul electric; Experienta profesionala in domeniu; Permis de conducere categoria B; Capacitatea de a lucra independent, spirit de echipa, precizie. Cunostinte bune de limba germana Salariul oferit porneste de la 11,40 euro brut/ora, in functie de calificare. Se acorda sprijin in vederea gasirii unei locuinte, cu o chirie de aprox. 250 euro/luna. Contractul de munca este permanent, iar programul de lucru este cu norma intreaga. 30.11.2019 ENACHE Georgiana bm_eures@buc.anofm.ro Se transmite CV-ul, completat la calculator in limba germana, la adresele de e-mail info@wirkner-zeitarbeit.de si buc_eures@buc.anofm.ro (pentru monitorizare), cu specificarea "Elektrohelfer".

5288 Germania Landul Bavaria Schwandorf Johann Wirkner Zeitarbeit GmbH Operator excavator 8189 99 1 Activitatea presupune: - securizarea santierelor de constructii; - excavarea si umplerea gropilor. Licenta operare pe vehicule utilizate in constructii, in special excavatoare; Experienta profesionala in domeniu; Permis de conducere categoria B si autoturism personal; Capacitatea de a lucra independent, spirit de echipa, precizie. Cunostinte bune de limba germana Salariul este comunicat in timpul interviului. Se acorda sprijin in vederea gasirii unei locuinte, cu o chirie de aprox. 250 euro/luna. Contractul de munca este permanent, iar programul de lucru este cu norma intreaga (40 ore/saptamana). 30.11.2019 ENACHE Georgiana bm_eures@buc.anofm.ro Se transmite CV-ul, completat la calculator in limba germana, la adresele de e-mail info@wirkner-zeitarbeit.de si buc_eures@buc.anofm.ro (pentru monitorizare), cu specificarea "Baggerfuhrer".

5335 Germania Berlin Berlin Agentia Federala de Munca - Serviciile de Plasare Internationala Berlin-Brandenburg, ca reprezentant al angajatorului german, un lant hotelier Receptioner (f/b) 4224 99 2 Activitatea presupune: - intampinarea oaspetilor si inregistrarea acestora; - preluarea tuturor solicitarilor de rezervare; - primirea si transmiterea corespondentei; - check-in si check-out pentru oaspeti; - mentinerea standardelor de calitate ale hotelului. Calificare profesionala incheiata sau experienta relevanta in domeniu. Cunostinte bune de limba germana si engleza - min. nivel B1 Salariul oferit este de 2117 euro brut/luna. Se poate asigura cazare contra cost (350 euro/luna). Contractul de munca este pe durata determinata de 12 luni, cu posibilitate de prelungire. 31.12.2019 ENACHE Georgiana bm_eures@buc.anofm.ro Se transmite C.V-ul Europass, completat la calculator in limba germana, la adresele de e-mail ZAV-IPS-Berlin-Brandenburg@arbeitsagentur.de si buc_eures@buc.anofm.ro, cu specificarea codului "BB-575-HOGA".

5336 Germania Landul Bavaria Geiselwind Autohof Strohofer GmbH Burger - King Personal in domeniul gastronomiei de sistem (f/b) 5131 99 5 Activitatea presupune: - prepararea produselor Burger King, respectand standardele; - vanzarea produselor Burger King; - asigurarea calitatii serviciilor oferite in cadrul restaurantului. Calificare profesionala in domeniul hotelier-gastronomic; Fire prietenoasa, flexibilitate; Capacitatea de a lucra in echipa; Cunoasterea normelor de igiena alimentara. Cunostinte de limba engleza - min. nivel A2. Cunostintele de limba germana constituie avantaj Salariul este comunicat in timpul interviului. Se asigura cazare, precum si sprijin in demersurile de inregistrare la autoritati. Contractul de munca este permanent, iar programul de lucru poate fi cu norma intreaga (39 ore/saptamana) sau part-time (30 ore/saptamana). Se lucreaza in schimburi, in weekend si de sarbatorile legale. 31.12.2019 ENACHE Georgiana bm_eures@buc.anofm.ro Se transmite C.V-ul Europass, completat la calculator in limba engleza, germana (daca este cazul) sau romana, la adresele de e-mail burgerking@autohof-strohofer.de si buc_eures@buc.anofm.ro.

5346 Germania Landul Turingia Suhl Agentia Federala de Munca - Serviciile de Plasare Internationala Saxonia - Anhalt- Turingia, ca reprezentant al angajatorului german Mecanic instalatii sanitare, de incalzire si climatizare (f/b) 7127 99 10 Activitatea presupune: - instalarea conductelor de irigare si drenaj; - asamblarea sistemelor de alimentare/incalzire cu apa calda si rece/abur; - constructii si reconstructii de echipamente tehnice pentru cladiri industriale si rezidentiale; - coordonarea operatiunilor. Calificare profesionala incheiata si cel putin 2 ani experienta in domeniu; Permis de conducere categoria B; Capacitatea de a lucra independent, folosind metode organizate. Cunostinte bune de limba germana - nivel B1 Salariul oferit este de 25.000-40.000 euro brut/an. Se ofera bonus de Craciun; Orele suplimentare pot fi platite sau se poate oferi timp liber, la alegere; Se asigura cursuri de formare profesionala la locul de munca sau cu furnizori externi; Se ofera alocatie pentru angajatii care au copii la gradinita; Se acorda sprijin in vederea gasirii unei locuinte, precum si in demersurile de inregistrare la autoritati; Se pot organiza cursuri in vederea perfectionarii cunostintelor de limba germana. Contractul de munca este permanent, iar programul de lucru este cu norma intreaga (39 ore/saptamana). 31.12.2019 ENACHE Georgiana bm_eures@buc.anofm.ro Se transmite C.V-ul Europass, completat la calculator in limba germana, la adresele de e-mail ZAV-IPS-Sachsen-Anhalt-Thueringen@arbeitsagentur.de si buc_eures@buc.anofm.ro, cu specificarea codului "SAT-145-BAU".

5354 Germania Landul Bavaria Freising, Erding si Munchen eVo Tip-Top-Cleaner GmbH Camerista/roomboy 9112 99 20 Activitatea presupune: - aspirarea si stergerea prafului in camere; - verificarea si sesizarea potentialelor defectiuni tehnice; - verificarea facilitatilor din camere (minibar, prosoape, consumabile). Constituie avantaj experienta in domeniu; Fire prietenoasa, capacitatea de a lucra in echipa, aspect placut, flexibilitate. Constituie avantaj cunostintele de limba germana sau engleza, insa nu este obligatoriu Salariul oferit este de 10,56 euro brut/ora. Se poate asigura cazarea contra cost; Se acorda 50 % supliment pentru lucru duminica si 75 % pentru lucru in zilele de sarbatori legale; Se poate asigura transportul Romania - Germania, daca angajatul va ramane min. 3 luni in cadrul firmei. In caz contrar, i se va retine costul transportului din salariu. Contractul de munca este pe perioada determinata de 12 luni, cu posibilitate de prelungire pe perioada nedeterminata. 04.02.2020 ENACHE Georgiana bm_eures@buc.anofm.ro Se transmite C.V-ul cu fotografie, completat la calculator in limba engleza, germana (daca este cazul) sau romana la adresa de e-mail buc_eures@buc.anofm.ro, cu specificarea "Camerista/Roomboy -eVo GmbH".

5324 Malta Sud-Est Tarxien People & Business Platform Ltd Sudori 7212 2420 10 Este necesara experienta anterioara de sudare, trebuie sa detina un certificat de sudare 6G, sa aibe pregatire tehnica. Solicitantii trebuie sa dețină un pasaport valabil al UE, un permis de conducere valabil si cazier curat. Trebuie sa aibe abilitati de comunicare orala si scrisa; sa aiba capacitatea de a citi, intelege si implementa instructiunile postului, trebuie sa fie priceput in citirea planurilor si tehnicilor de sudare , sa stapaneasca limba engleza, sa aibe o atitudine pozitiva, orientata catre echipa, sa demonstreze ingeniozitate si creativitate in rezolvarea problemelor. Engleza - nivel mediu 20.000 euro/an Cazarea poate fi asigurata de angajator sau angajatorul se va ocupa de gasirea unor spatii de cazare pentru candidati inainte de venirea in Malta. Contract pe perioada nedeterminata 31.12.2019 MITRICA Ramaian cs_eures@cs.anofm.ro cv model europass cu poza in limba engleza cu mentiunea la Subject ca aplica pentru pozitia "Welders/Brazers" la urmatoarele adrese : recruitment@pbp-eu.com si la ramaian.mitrica@cs.anofm.ro

5325 Malta Sud-Est Tarxien, Villa Melbourne, 81, Triq San Anard People & Business Platform Ltd Tehnician frigorific 3113 2420 3 Experienta anterioara intr-o pozitie similara,cunostinte electrice bune; Diploma NVQ de nivel 2 in instalarea si intretinerea sistemelor de refrigerare (sau similare) este de dorit. Bune abilitati sociale, prezentabil, Experienta minim de trei ani ca tehnician, Experienta practica in refrigerare si climatizare, atat mecanice cat si electrice, asigurarea standardelor de sanatate si siguranta la locul de munca, inclusiv manipularea în conditii de sigurantă a agentilor frigorifici, inclusiv amoniac si hidrocarburi, Flexibil, pentru a lucra ore suplimentare. Solicitantii trebuie sa detina un pasaport valabil al UE, un permis de conducere valabil si cazier curat. Engleza - fluent 20.000 Euro/an Cazarea poate fi asigurata de angajator sau angajatorul se va ocupa de gasirea unor spatii de cazare pentru candidati inainte de venirea in Malta. Contract pe perioada nedeterminata 31.12.2019 MITRICA Ramaian cs_eures@cs.anofm.ro cv model europass cu poza in limba engleza cu mentiunea la Subject ca aplica pentru pozitia "Refrigeration Technician" la urmatoarele adrese : recruitment@pbp-eu.com si la ramaian.mitrica@cs.anofm.ro

5326 Malta Sud-Est Tarxien, Villa Melbourne, 81, Triq San Anard People & Business Platform Ltd Instalator 7126 2420 10 Instalarea, intretinerea, repararea conductelor si a corpurilor de fixare cu sisteme de incalzire, racire, distributie a apei si canalizare. Experienta intr-un mediu de instalare industriala, experienta intr-o pozitie similara este o necesitate, capacitatea de a citi si intelege diagrame schemate si desene mecanice. Solicitantii trebuie sa detina un pasaport valabil al UE, un permis de conducere valabil si cazier curat. Engleza - nivel mediu 20.000 euro/an Cazarea poate fi asigurata de angajator sau angajatorul se va ocupa de gasirea unor spatii de cazare pentru candidati inainte de venirea in Malta. Contract pe perioada nedeterminata 31.12.2019 MITRICA Ramaian cs_eures@cs.anofm.ro cv model europass cu poza in limba engleza cu mentiunea la Subject ca aplica pentru pozitia "General Plumbers" la urmatoarele adrese : recruitment@pbp-eu.com si la ramaian.mitrica@cs.anofm.ro

5327 Malta Sud-Est Tarxien, Villa Melbourne, 81, Triq San Anard People & Business Platform Ltd Tehnicieni de ridicare 8344 2420 3 Au o experiență de cel puțin 2 ani într-un rol similar, detin un certificat de calificare in domeniu. Sa lucreze in echipa, sa fie dispusi ss lucreze intr-un mediu dinamic, sa aibe atitudinea „poate face”. Solicitantii trebuie sa detina un pasaport valabil al UE, un permis de conducere valabil si cazier curat. Engleza - nivel mediu 20.000 euro/an Cazarea poate fi asigurata de angajator sau angajatorul se va ocupa de gasirea unor spatii de cazare pentru candidati inainte de venirea in Malta. Contract pe perioada nedeterminata 31.12.2019 MITRICA Ramaian cs_eures@cs.anofm.ro cv model europass cu poza in limba engleza cu mentiunea la Subject ca aplica pentru pozitia "Lift Technicians" la urmatoarele adrese : recruitment@pbp-eu.com si la ramaian.mitrica@cs.anofm.ro

5328 Malta Sud-Est Tarxien, Villa Melbourne, 81, Triq San Anard People & Business Platform Ltd Tehnician HVAC 3112 2420 3 Trebuie sa aiba 3 ani sau mai multa experienta în activitatea de HVAC, sa aiba capacitatea de a citi si intelege modelele, desenele, schemele, specificatiile, codurile, formulele electrice si manualele. Abilitati interpersonale puternice și capacitate de a functiona ca membru al echipei intr-un mediu de servicii solicitant, trebuie sa aiba inclinatii spre mecanica, sa fie capabil sa lucreze de la distanta. Solicitantii trebuie sa detina un pasaport valabil al UE, un permis de conducere valabil cazier curat. Engleza - nivel mediu 20.000 euro/an Cazarea poate fi asigurata de angajator sau angajatorul se va ocupa de gasirea unor spatii de cazare pentru candidati inainte de venirea in Malta. Contract pe perioada nedeterminata 31.12.2019 MITRICA Ramaian cs_eures@cs.anofm.ro cv model europass cu poza in limba engleza cu mentiunea la Subject ca aplica pentru pozitia "HVAC Technician" la urmatoarele adrese : recruitment@pbp-eu.com si la ramaian.mitrica@cs.anofm.ro

5329 Malta Sud-Est Tarxien, Villa Melbourne, 81, Triq San Anard People & Business Platform Ltd Electricieni 7411 2420 10 Licenta A & B, alte calificari in electricitate ar fi considerate un plus. Au experienta in instalatii electrice, bune abilitati de comunicare verbală și scrisă în engleza, organizati si autodisciplinati, munca grea, munca la inaltimi, capacitate de a lucra în echipă, permis de conducere curat. Engleza - nivel mediu 27.000 Euro/an Cazarea poate fi asigurata de angajator sau angajatorul se va ocupa de gasirea unor spatii de cazare pentru candidati inainte de venirea in Malta. Contract pe perioada nedeterminata 31.12.2019 MITRICA Ramaian cs_eures@cs.anofm.ro cv model europass cu poza in limba engleza cu mentiunea la Subject ca aplica pentru pozitia "General Electricians" la urmatoarele adrese : recruitment@pbp-eu.com si la ramaian.mitrica@cs.anofm.ro

5330 Malta Sud-Est Tarxien, Villa Melbourne, 81, Triq San Anard People & Business Platform Ltd Producatori si instalatori din aluminiu 3112 2420 5 Cel putin 2 ani experienta de fabricatie din aluminiu, intelegerea cerintelor de productie - atingerea termenelor si a standardelor de calitate. Capacitatea de a inspecta si verifica propria lor munca, flexibilitate in întreaga operatiune pentru a efectua lucrari in conformitate cu abilitatile, capacitatea de a plasa si organiza sarcinile zilnice, capacitatea de a lucra sub presiune, munca grea si motivatie, capabili sa comunice in malteza si / sau engleza. Engleza - nivel mediu 20.000 euro/an Cazarea poate fi asigurata de angajator sau angajatorul se va ocupa de gasirea unor spatii de cazare pentru candidati inainte de venirea in Malta. Contract pe perioada nedeterminata 31.12.2019 MITRICA Ramaian cs_eures@cs.anofm.ro cv model europass cu poza in limba engleza cu mentiunea la Subject ca aplica pentru pozitia "Aluminium Fabricators" la urmatoarele adrese : recruitment@pbp-eu.com si la ramaian.mitrica@cs.anofm.ro

5124 Norvegia Pe intreg teritoriul Norvegiei Diferite orase ADECCO NORGE AS Mecanic auto 7231 4520 4 ADECCO NORGE AS este una dintre cele mai mari agentii de recrutare personal din Norvegia si din intreaga lume. Angajeaza aprox. 6000 de persoane in diferite ramuri (constructii, automobile, sectorul de sanatate, hotelier) in Norvegia. Candidatul perfect va diagnostica defectul (inclusiv pe computer), va gasi si corecta defectele mecanice si electrice ale vehiculelor (de pasageri, camioane), va efectua reparatii majore precum service si intretinere, va lucra in ateliere autorizate, pe masini de toate marcile. Scoala profesionala/ certificat de mecanic auto, experienta de munca. Limba engleza - min. nivel B1 190-230 NOK brut/ora (echivalentul a 20-24 euro brut/ora) Ajutor in gasirea locuintei si stabilirea in Norvegia (birou fiscal, inregistrare in sistemul norvegian), acoperirea costurilor pentru prima luna de cazare: pana la 5000 NOK (515 euro) si acoperirea costurilor primei calatorii in Norvegia: pana la 1500 NOK (155 euro) Permanent. Se lucreaza minimum 37,5 ore/saptamana. Angajarea se face cand candidatul este pregatit (in termen de o luna) 31.12.2019 TANE Elena ot_eures@ot.anofm.ro Se trimite CV in limba engleza la adresa de e-mail: Dominika.banaszak@adecco.no si pentru monitorizare la: Elena.Tane@ot.anofm.ro

5125 Norvegia Pe intreg teritoriul Norvegiei Diferite orase ADECCO NORGE AS Vopsitor auto 7132 4520 4 ADECCO NORGE AS este una dintre cele mai mari agentii de recrutare personal din Norvegia si din intreaga lume. Angajeaza aprox. 6000 de persoane in diferite ramuri (constructii, automobile, sectorul de sanatate, hotelier) in Norvegia. Candidatul perfect va umple defectele, slefui, va vopsi si lustrui caroseria auto. Se va lucra cu vopsele pe baza de apa. Scoala profesionala/ certificat de mecanic auto, experienta de munca. Limba engleza - min. nivel B1 200-220 NOK brut/ora (echivalentul a 21-23 euro brut/ora) Ajutor in gasirea locuintei si stabilirea in Norvegia (birou fiscal, inregistrare in sistemul norvegian), acoperirea costurilor pentru prima luna de cazare: pana la 5000 NOK (515 euro) si acoperirea costurilor primei calatorii in Norvegia: pana la 1500 NOK (155 euro) Permanent. Se lucreaza minimum 37,5 ore/saptamana. Angajarea se face cand candidatul este pregatit (in termen de o luna) 31.12.2019 TANE Elena ot_eures@ot.anofm.ro Se trimite CV in limba engleza la adresa de e-mail: Dominika.banaszak@adecco.no si pentru monitorizare la: Elena.Tane@ot.anofm.ro

5126 Norvegia Pe intreg teritoriul Norvegiei Diferite orase ADECCO NORGE AS Tinichigiu auto 7213 4520 4 ADECCO NORGE AS este una dintre cele mai mari agentii de recrutare personal din Norvegia si din intreaga lume. Angajeaza aprox. 6000 de persoane in diferite ramuri (constructii, automobile, sectorul de sanatate, hotelier) in Norvegia. Candidatul perfect va demonta, repara si inlocui partile deteriorate ale caroseriei, utilizand si instrumente de masurare, va umple si repara defectele, va fabrica si forma panouri pentru inlocuirea celor deteriorate. Scoala profesionala/certificat de tinichigiu auto, experienta de lucru Limba engleza-min. nivel B1 200-230 NOK brut/ora (echivalentul a 21-24 euro brut/ora) Ajutor in gasirea locuintei si stabilirea in Norvegia (birou fiscal, inregistrare in sistemul norvegian), acoperirea costurilor pentru prima luna de cazare: pana la 5000 NOK (515 euro) si acoperirea costurilor primei calatorii in Norvegia: pana la 1500 NOK (155 euro) Permanent. Se lucreaza minimum 37,5 ore/saptamana. Angajarea se face cand candidatul este pregatit (in termen de o luna) 31.12.2019 TANE Elena ot_eures@ot.anofm.ro Se trimite CV in limba engleza la adresa de e-mail: Dominika.banaszak@adecco.no si pentru monitorizare la: Elena.Tane@ot.anofm.ro

5302 Norvegia Mai multe regiuni din Norvegia Mai multe localitati din Norvegia DIN BEMANNING AS Electrician cu certificat DSB 7411 7137 10 Se executa lucrari in domeniul electric. Calificare, certificat DSB pentru practica in Norvegia. Limba engleza - vorbit 200-230 NOK brut/ora (echivalentul a 20-23 euro brut/ora) Angajatorul aranjeaza cazarea si ofera echipament de protectie Temporar sau permanent. Se lucreaza 37,5 ore/saptamana. Se pot efectua si ore suplimentare. Contractul poate incepe chiar la sfarsitul lunii septembrie 30.11.2019 TANE Elena ot_eures@ot.anofm.ro Se trimite CV Europass in limba engleza la adresa de e-mail: post@dinbemanning.no si pentru monitorizare la: Elena.Tane@ot.anofm.ro

5340 Norvegia ROGALAND HAUGESUND NORHEIM LAKKERING AS Vopsitor auto 7132 7141 1 Lucrari de vopsire si reparare a caroseriilor masinilor Calificare, experienta in munca, permis categoria B. Limba engleza - vorbit 200 NOK brut/ora (echivalentul a 19,95 euro brut/ora) Va fi oferit de catre angajator suport in gasirea locuintei Temporara, programul de lucru este intre orele 7.30 si 15.30 31.12.2019 TANE Elena ot_eures@ot.anofm.ro Se trimite CV in limba engleza la angajator, la adresa de e-mail: perivar@norheimlakkering.no si pentru monitorizare la: Elena.Tane@ot.anofm.ro

5319 Olanda Agglomeratie Leiden en Bollenstreek Agglomeratie Leiden en Bollenstreek Flexible Human Services B.V. LUCRATORI IN SERA DE FLORI 9214 114 12 -angajatii trebuie sa planteze,ingrijeasca si recolteze iedera,sa primeasca si sa pregateasca comenzile pentru plante in ghiveci -pentru mai multe detalii accesati link-ul:http://www.vireoplantsales.com/nl-46-Hedera-Plant/ -in afar de iedera in sera se cultiva mai multe plante -se lucreaza 38-45 ore/saptamina -persoane ambitioase si motivate carora le place sa lucreze in sere de flori engleza minim conversational 9,94 euro brut /ora pentru persoanele cu virsta mai mare de 21 ani -cazare la standardele SNF-contra cost 87,5 euro/saptamina -asigurare medicala (inclusiv costurile colective de reducere € 19, 95 pe săptămână) -posibilitatea de a participa la un curs gratuit de limba olandeză. -angajatorul pune la dispozitie biciclete gratuite pentru deplasarea la locul de munca(pina in 10 km),peste transport gratuit asigurat 6 luni cu posibilitate de prelungire 30.11.2019 PALCU Aurora Simona dj_eures@dj.anofm.ro -se trimite CV Europas in limba engleza la adresa de e-mail:Recruitment@fhs.jobs,dna Roma Sjaardema,si pentru monitorizare la :simona.palcu@dj.anofm.ro -Angajatorul va contacta doar persoanele pe care le considera potrivite

5320 Olanda Agglomeratie Leiden en Bollenstreek Agglomeratie Leiden en Bollenstreek Flexible Human Services B.V. LUCRATORI IN PRODUCTIA DE ALIMENTE 9629 114 45 INDATORIRI: ambalare, etichetare, lucru pe linia de producție -reglarea masinilor in vederea inceperii ciclului de productie -Operarea echipamentelor de procesare a alimentelor,sarcini de curatenie -respectarea politicilor și practicilor în materie de siguranță alimentară -se lucreaza 38-45 ore/saptamina -angajatorul cauta persoane disponibile cel putin 6 luni(cu cit mai mult cu atit mai bine) -persoane dispuse sa lucreze intr-un mediu de +6grade -experienta intr-o pozitie similara constituie un avantaj -persoane care pot lucra atit individual cit si in echipa -persoane dispuse sa se deplaseze la locul de munca cu bicicleta engleza minim conversational -plata saptaminala,10,01 euro brut/ora pentru persoane cu virsta mai mare de 21 ani -cazare la standardele SNF-contra cost 87,5 euro/saptamina -asigurare medicala (inclusiv costurile colective de reducere € 19, 95 pe săptămână) -posibilitatea de a participa la un curs gratuit de limba olandeză. -angajatorul pune la dispozitie biciclete gratuite pentru deplasarea la locul de munca minim 6 luni 30.11.2019 PALCU Aurora Simona dj_eures@dj.anofm.ro -se trimite CV Europas in limba engleza la adresa de e-mail:recruitment@fhs.jobs,dna Roma Sjaardema,si pentru monitorizare la :simona.palcu@dj.anofm.ro -Angajatorul va contacta doar persoanele pe care le considera potrivite

5322 Olanda Utrecht Utrecht LTO Arbeidskracht B.V. sortator ambalator 9321 114 2 Companie este o afacere de familie,detine 35 hectare,are 30 persoane angajate permanent,in perioada culesului lucreaza cu 80-90 persoane -se sorteaza si ambaleaza fructe de padure(zmeura,mure,afine) -se lucreaza in spatiu inchis la 15 grade Celsius -de lucreaza 5 ore/saptamina,impartite in 6 zile -de luni pina vineri se lucreaza de la 8.00-20.00 cu pauze :12.30-13.00;18.00-18.30 -candidati motivati si entuziasti,dispusi sa lucrezein perioada dintre Craciun si Anul Nou,intrucit este perioada cea mai aglomerata a companiei -nu se solicita experienta,de preferat permis categoria B dar nu obligatoriu engleza minim conversational 9,94 euro brut/ora,dupa 6 luni 10,71 euro brut/ora -angajatorul ofera cazare contra cost 66,50 euro/saptamina(include cost electricitate,gaz,apa) --dormitoare de 2-4 paturi,bucataria,dusurile,toaletele,livingul se folosesc de catre toti angajatii -cazarea este in cadrul companiei,locatie pentru 15 persoane -angajatorul ofera un loc de munca pentru 1 an,cu posibilitate de prelungire dar se poate negocia in functie de perioada cit vrea angajatul sa lucreze 2019-11-30 PALCU Aurora Simona dj_eures@dj.anofm.ro -se trimite CV Europass in limba engleza la adresa :geke@zachtfruit.com si pentru monitorizare la:simona.palcu@dj.anofm.ro

5361 Olanda NOORDWIJKERHOUT Agglomeratie Leiden en Bollenstreek Flexible Human Services B.V. Procesor bulbi de flori 9214 114 30 Angajații trebuie să curețe, să proceseze, să sorteze, să împacheteze bulbii de flori.De asemenea verifica calitatea bulbilor si le pun in ghivece.Oferta speciala:bonus de Craciun 100 euro net si trei zile de vacanta platite cu 240 euro brut.Acest bonus se ofera doar persoanelor care lucreaza in perioada 30.11.2019-21.12.2019. -se lucreaza in schimburi,prin rotatie la 2 saptamini:05.00-14.00;14.00-23.00 Locurile vacante sint doar pentru persoane care vor sa lucreze pina minim la sfirsitul lunii februarie sau sfirsitul lunii aprilie.Persoanele care stau pina la sfirsitul sezoului vor primi 10.71 euro brut/ora -sa stie sa mearga cu bicicleta -se solicita sa aveti cont bancar in Romania -disponibilitatea de a lucra minm 3 luni,pina la 6 luni(cu cit mai mult cu atit mai bine) engleza minim conversational pentru persoanele cu virsta peste 21 ani:9.94-10.71 euro brut/ora se asigura cazare contra cost,87,50 euro/saptamina(include toate costurile) -asigurare medicala(inclusiv discount colectiv 19,95 euro/saptamina) -posibilitatea participarii la un curs gratuit de limba olandeza -se pun la dispozitie,gratuit,biciclete,peste 10km transport gratuit la locul de munca 3-6 luni 30.11.2019 PALCU Aurora Simona dj_eures@dj.anofm.ro -se trimite CV Europas in limba engleza la adresa de e-mail:recruitment@fhs.jobs,dna Roma Sjaardema,si pentru monitorizare la :simona.palcu@dj.anofm.ro -Angajatorul va contacta doar persoanele pe care le considera potrivite

5362 Olanda Agglomeratie Leiden en Bollenstreek Agglomeratie Leiden en Bollenstreek Flexible Human Services B.V. lucrator la linie de productie alimente 9329 114 30 Sarcini:impachetare,etichetare si munca la o linie de productie de carne,salate,sosuri,condimente,peste,etc -bonus de Craciun 375 euro brut,daca incepeti lucrul pe 30.11-21.12.2019,pina cel mai devreme 31.01.2020 si lucrati toata luna decembrie -transport gratuit la munca daca distanta este mai mare de 10 km,altfel va deplasati cu biciclete puse la dispozitie in mod gratui -se lucreaza 40-45 ore/saptamina engleza minim conversational pentru persoanele cu virsta peste 21 ani:9.94 euro brut/ora se asigura cazare contra cost,87,50 euro/saptamina(include toate costurile) -asigurare medicala(inclusiv discount colectiv 19,95 euro/saptamina) -posibilitatea participarii la un curs gratuit de limba olandeza 3 luni 30.11.2019 PALCU Aurora Simona dj_eures@dj.anofm.ro se trimite CV Europass in limba engleza la adresa de e-mail:recruitment@fhs.jobs ,d-neiRoma Sjaardema,pentru monitorizare la:simona.palcu@dj.anofm.ro.Angajatorul va contacta doar persoanele pe care le considera potrivite

5363 Olanda Agglomeratie Leiden en Bollenstreek Agglomeratie Leiden en Bollenstreek Flexible Human Services B.V. Procesor plante si flori 9214 114 30 Sarcini:Plantare / decorare / prelucrare / curățare plante și bulbi de flori -bonus de Craciun 375 euro brut,daca incepeti lucrul pe 30.11-21.12.2019,pina cel mai devreme 31.01.2020 si lucrati toata luna decembrie -transport gratuit la munca daca distanta este mai mare de 10 km,altfel va deplasati cu biciclete puse la dispozitie in mod gratui -se lucreaza 40-45 ore/saptamina engleza minim conversational pentru persoanele cu virsta peste 21 ani:9.94 euro brut/ora se asigura cazare contra cost,87,50 euro/saptamina(include toate costurile) -asigurare medicala(inclusiv discount colectiv 19,95 euro/saptamina) -posibilitatea participarii la un curs gratuit de limba olandeza 3 luni 30.11.2019 PALCU Aurora Simona dj_eures@dj.anofm.ro se trimite CV Europass in limba engleza la adresa de e-mail:recruitment@fhs.jobs ,d-neiRoma Sjaardema,pentru monitorizare la:simona.palcu@dj.anofm.ro.Angajatorul va contacta doar persoanele pe care le considera potrivite

5317 Polonia Katowice Katowice TPG KATOWICE Sp. z o.o. Specialist relatii clienti 4222 4799 30 -Servicii pentru telefon. Probleme tehnice legate de utilizarea smartphone-urilor, laptopurilor si tabletelor, - conversații zilnice prin telefon cu clienti din Germania, Austria si Elvetia; - crearea unei imagini pozitive a companiei; - grija pentru cea mai inalta calitate a proceselor. Informatii pe site-ul : https://karieratp.pl/en/ Cerinte obligatorii: invatamant secundar, cunostinte bune de limba germana si engleza, cunoscator in calculatoare, abilitatti MS Office. Experienta profesionala nu este necesara dar reprezinta avantaj. Cunoasterea software-ului iOS reprezinta avantaj. engleza si germana nivel B1/B2 5400 zloti polonezi brut/luna - primul contract pentru perioada de proba este de 3 luni, urmatorul contract este de 33 luni, iar dupa aceea posibilitatea de a obtine un contract permanent 30.11.2019 Gabriela Drobota bt_eures@bt.anofm.ro Cv in engleza/germana/poloneza la adresa dagmara.laufer@teleperfomance.com

4967 Slovacia Districtul P�chov, Regiunea Trenè�n Lednick� Rovne 020 61, Schreiberova 365 RONA, a.s. Sticlar 7315 2313 12 Fabricarea sticlei; realizarea manuala a articolelor din sticla; 7,5 ore/zi; 37,5 ore/saptamana; Nu se solicita calificare si experienta - dar constituie avantaj; Nu se solicita; 900 euro/brut/luna Cazare gasita de angajator si platita de catre angajat; Masa este furnizata de angajator si platita de angajat (0,90 EUR pentru o masa); Contract de munca - durata nedeterminata, full time; 31.12.2019 DIACONU Elena Eleonora tl_eures@tl.anofm.ro CV-ul in limba engleza/bulgara se transmite la urmatoarele adrese de e-mail: sevcik@rona.sk(angajatorul din Slovacia)si elena.diaconu@tl.anofm.ro(consilierul EURES din Romania).

5342 Slovenia SEVNICA Metni Vrh 3, 8290 SEVNICA ROHR-BLITZ zascita okolja in komunalne storitve Sevnica d.o.o. tehnician canalizare 7126 4221 1 curatirea, inspectia (cu ajutorul camerei video) si intretinerea a canalizarilor si sistemelor de conducte;40 ore/saptamina;de regula, program 7-16 (inclusiv pauza de masa; se va lucra in Sevnica, Slovenia si la domiciliul clientilor nu se solicita pregatire speciala, se va asigura instruire la locul de munca;permis de conducere categ B si C; croata/slovena/germana 1.674 euro brut/luna angajatorul poate gasi cazare, iar angajatul va plati 125 euro/luna;lunar, angajatul va primi, in plus fata de salariu, un supliment financiar (pentru masa) pentru fiecare zi lucratoare;angajatii pot folosi masina firmei pentru a ajunge/intoarce de la locul de munca sau supliment financiar pentru transportul la si de la locul de munca contract de munca pe durata nedeterminata, cu perioada de proba de 3 luni 31.12.2019 MARINESCU Mihail Sorin mh_eures@mh.anofm.ro cv cu poza in croata/slovena/germana la e-mail:info@rohr-blitz.si, persoana legatura Jazbec Alojz; candidatii pot suna direct la telefon 00386 41 630 454

5345 Slovenia LJUBLJANA-SENTVID Ulica Jozeta Jame 12, 1210 LJUBLJANA-SENTVID Dejavniki Uspeha, svetovanje d.o.o. programator aplicatii (SAP SuccessFactors Developer) 2514 6201 2 configurare module SAP SuccessFactors Employee Central; configurare MDF objects, business rules, workflows; se va lucra 8 ore/zi, 40 ore/saptamina studii universitare in domeniu sau informatica;cunostinte/experienta in bazele programarii si intr-unul din limbajele XML, HTML, PHP;cunostinte/experienta in domeniul HR;capacitate de a lucra intr-un mediu profesionist;creativitate,precizie, disponibilitate formare continua,comunicare foarte buna (scris si vorbit)in limba engleza;aproximativ 3 ani experienta; se va lucra in Ljubljana sau, optional, de acasa engleza foarte bine sau excelent, scris si vorbit 2200 euro brut/luna angajatorul ajuta la gasirea unei locuinte;lunar, peste salariu, se asigura supliment financiar pentru hrana contract de munca pe durata nedeterminata, full time, cu perioada de proba de 6 luni 31.12.2019 MARINESCU Mihail Sorin mh_eures@mh.anofm.ro scrisoare intentie+cv engleza la angajator: uspeh@dejavnikiuspeha.si; tel 00386 (0)1 500 81 18;persoana legatura Matijevic Branko; web: http://dejavnikiuspeha.si/en

5341 Spania Catalonia Barcelona EUROFIRMS ETT S.L.U. Macelar dezosator 7511 146 4 sacrificare porcine si transare/dezosare carne experienta in munca-minim 3 ani cunoasterea limbii spaniole reprezinta un avantaj maxim 1650 euro brut/luna cazare inclusa contract de munca pe durata determinata cu posibilitate de prelungire; program: 05:00 - 13:00 08.01.2020 COCHIRLEA Liviu vl_eures@vl.anofm.ro CV in limba romana/spaniola la dresa de email: jobs@eurofirms.com si pentru monitorizare la adresa de email: liviu.cochirlea@vl.anofm.ro

5344 Spania Catalonia Barcelona XCS2010 COMPLEMENTOS S.L. Faiantar/pavator 7549 4521 8 lucrari pavaje/ faianta/gresie in Barcelona si alte localitati din Spania montare pavele/faianta/gresie din piatra, ceramica, etc.; montare cu mortar; montare pavele/gresie/faianta pe perete (vertical) sau podele (orizontal); montare cu ajutorul ciocanului de cauciuc; montare pavele/gresie inauntru si in afara cladirilor; montare pavele orizontale (marmura pe podele, terase, gresie) sau pe vertical (gresie in bucatarii si bai), montare placi de faianta, etc; lucrari executate cu maxima responsabilitate limba spaniola-mediu (citit, vorbit); limba engleza-minim (citit, vorbit); limba catalana-minim (cit 1500 - 2000 euro/luna - minim 6 luni apoi contract permanent 01.02.2020 COCHIRLEA Liviu vl_eures@vl.anofm.ro se trimite CV in limba spaniola la adresa de email: administracion@xacasa2010.com si pentru monitorizare la adresa de email: liviu.cochirlea@vl.anofm.ro; telefon de contact (in Spania): 932507609

5359 Spania HUELVA El Rocio - Almonte BERRIES DE LOS MIMBRALES SL muncitor agricultura-recoltat fructe rosii 9211 122 200 recoltat fructe rosii (zmeura, mure, afine si capsuni); timp de lucru: 8,00 - 15,00 (39 ore/saptamana) nu se solicita experienta nu se solicita limbi straine 42,02 euro brut/zi; orele suplimentare se platesc cu 8,32 euro cazare-gratuita; transportul Romania-Spania si retur -va fi platit de angajator martie 2020 - iunie 2020 01.03.2020 COCHIRLEA Liviu vl_eures@vl.anofm.ro se transmite CV in limba romana pe adresa de email a angajatorului: recursoshumanosberriesmim@gmail.com si pentru monitorizare la adresa de email: liviu.cochirlea@vl.anofm.ro

EURES Department

Caras - Severin County Agency for Employment
Traian Lalescu Street No.17, 320050, Resita
Romania

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu