Bine v-am găsit! ...bine m-aţi găsit...

Bine v-am găsit! ...bine m-aţi găsit...
La această adresă, aţi găsit locul unde vă voi povesti despre mine şi despre interesele mele. Viaţa mea şi a comunităţii croate din România. Aşa cum am spus şi în caseta "despre mine", sunt cetăţean român de etnie croată. Sunt originar din chiar "Capitala" croaţilor din România, adică din Caraşova, judeţul Caraş-Severin.
Ei, daca ar fi să vorbim despe croaţii din România şi despre locul meu, ar trebui să vă povestesc foarte multe lucruri. Avem o istorie de sute de ani, pe aceste meleaguri. Unii susţin ca am fi venit aici acum multe sute de ani, alţii susţin că suntem aici dintotdeauna, doar că am învăţat limba datorită călugărilor franciscani croaţi şi catolici, care au avut aici la Caraşova o foarte puternică bază. Să nu uităm că localitatea Caraşova a fost la un moment dat, una dintre cele mai importante localităţi din această zonă! Nu mă pot pronunţa. Parcă i-aş lăsa pe istorici să spună exact adevărul.
Ceea ce se poate vedea acum, cu ochiul liber, este o localitate frumoasă ca o perlă, cu oameni harnici şi inteligenţi care ar putea să facă cinste oricărei localităţi din Europa. Comunitatea mea, este concentrată mai ales în cele şapte sate predominant croate (Caraşova, Iabalcea, Nermed, Lupac, Clocotici, Vodnic şi Rafnic). Dar suntem foarte mulţi în Reşiţa, în Tirol, Slatina Timiş, Timişoara, Bucureşti. Să nu uităm că ne-am răspîndit prin toată Europa, de la Zagreb şi Viena pînă în Madrid, Londra şi dacă ne căutăm bine, o să găsim de-ai noştri chiar şi la Chicago sau prin Australia. Şi nu veţi auzi lucruri rele despre noi. Suntem oameni cinstiţi, catolici foarte credincioşi, harnici la muncă. Dar să ne vezi la învăţătură (aproape că nu mai este casă care să nu aibă câte un student sau absolvent de facultate!). Şi-apoi ştim să ne trăim şi viaţa, ştim să ne distrăm dar mai ales să împărţim bucuria cu oaspeţii noştri, pentru că sîntem nişte oameni primitori şi deschişi.
În orice caz, sunteţi bine-veniţi pe blogul meu. Aici voi posta orice voi simţi că este util comunităţii mele. Voi spune lucruri care sunt de laudă, dar şi lucruri care trebuie spuse ca să fie corectate. Voi arăta cu degetul pe cei care cred că nu pot fi arătaţi şi voi lăuda pe cei ce merită cu adevărat. Vă mulţumesc că mă vizitaţi. Vă mulţumesc că îmi veţi fi prieteni, musafiri, colegi, camarazi sau ceea ce veţi considera domniile voastre că vreţi să fiţi. Criticaţi-mă dacă veţi observa lucruri pe care m-am grăbit să le arăt şi nu sunt aşa cum am crezut eu. Ajutaţi-mă să arăt acele lucruri care trebuiesc arătate. Nu caut doar binele şi frumosul numai ca să se creadă că nu mai există probleme, dar nici nu voi căuta numai răul, minciuna şi duşmănia. Voi încerca să caut adevărul. Calea care să ne ajute să fim noi. Noi cei vechi şi noi cei...noi! Sună bine? Poate o să reuşim împreună să fim mai buni.
Vă mulţumesc pentru vizită!



joi, 17 martie 2016

Locuri de muncă vacante în Spaţiul Economic European

 Nr. oferta Tara Regiune Localitate Firma Ocupatie ISCO COD COR NACE CAEN Nr posturi Descriere loc munca Cerinte loc munca Limbi straine Salariu Alte beneficii Durata contract Termen valabilitate oferta Consilier eures e-mail Telefon Mod de aplicare

3260 Belgia Flandra Oudenaarde SODEVA CONSULTING Manager Senior de Proces (Inginer in industria chimica cu experienta vasta in lucrul cu polimeri) 2145 20 1 Pe aceasta pozitie va veti concentra pe analiza, optimizarea, validarea si imbunatatirea proceselor noastre de amestecare si multi-stratificare. Ulterior veti
folosi aceste cunostinte pentru a ghida partenerii industriali interni si externi. Veti urmari indicatori critici de performanta si veti dezvolta si gestiona specificatiile procesului. Veti urmari constant eventuale anomalii, blocaje, probleme de calitate si randament pentru care veti formula solutii adecvate respectand sistemele de certificare a produselor. In stransa cooperare cu managerul de calitate veti ajuta la dezvoltarea planurilor de control al calitatii si a programelor de audit externe. Veti sprijini departamentul nostru de achizitii prin consiliere cu privire la specificatiile de materii prime si la cautarea unor produse alternative. De asemenea veti ghida deschiderea unor unitati de productie din Asia si Europa in 2017. diploma de master in stiinte industriale (Biochimie, Chimie); cunoastere avansata a polimerilor si a industriei de proces complex; mentalitate analitica si critica penru rezolvarea problemelor inovatoare; personalitate dinamica, bazata pe rezultate, pasiune pentru optimizare si creare de noutati; abilitati de comunicare excelente in limba engleza; mobilitatea internationala in functie de proiectele derulate este obligatorie. limba engleza cunostinte avansate 90000- 110000 euro brut/an - contract pe perioada nedeterminata , norma intreaga 20.03.2016 Alina Elena Popa bc_eures@bc.anofm.ro Se transmite CV in limba engleza la urmatoarea adresa de email: info@sodevaconsulting.com. Doar persoanele selectate vor fi contactate.

3005 Germania Baden Wurttemberg Stuttgart HKS Unternehmensberatung & Service GmbH Hardegsen, ca reprezentant al Postei Germane (Deutsche Post) Factor postal 4412 9999 15 Se efectueaza servicii postale, curierat, predare de colete si scrisori la destinatie in zona Stuttgart, utilizandu-se mijloace de transport adecvate (auto si biciclete). Locatia Postei se afla in Stuttgart - Waiblingen, Rems, Baden - Wurttemberg. Permis de conducere categoria B, conditie fizica buna, rezistenta la vreme ploioasa. Persoanelor selectate in urma interviului, li se va solicita "Cazierul judiciar" (fara antecedente penale). Cunostinte bune de limba germana (scris, vorbit, citit) - nivel B1 2000 euro brut/luna,asigurari sociale incluse Persoanele selectate primesc sprijin in vederea gasirii unor locuinte in zona Stuttgart, iar cele care-si gasesc singure locuinte sau au deja posibilitate de cazare beneficiaza de avantaje. Contract pe perioada determinata - 6 luni, cu posibilitatea prelungirii pe perioada nedeterminata. Se lucreaza 6 zile/saptamana. Concediul de odihna anual 26-30 de zile 30.06.2016 ENACHE Georgiana bm_eures@buc.anofm.ro Se transmite C.V -ul DOAR in limba germana, insotit de copii ale actelor de studii pe adresa de e-mail hochdorfer@HKS-Gruppe.de, in atentia dnei. Dr. Eniko - Ilona Hochdorfer si doar pentru monitorizare (fara feedback) la buc_eures@buc.anofm.ro.

3225 Germania Bavaria Diferite localitati Unique Personalservice GmbH Electrician industrial 7411 78 5 Activitatea presupune instalarea echipamentelor electrice, cum ar fi tablourile si motoarele de distributie a energiei electrice, conectarea echipamentelor electrice la sursele de alimentare. Calificare profesionala incheiata ca electrician; Cunostinte in PLC (Programmable Logic Control); Cel putin 1 an experienta profesionala anterioara ca electrician industrial; Permis de conducere categoria B si automobil personal; Disponibilitate de a calatori; Capacitatea de a lucra independent; Atentie si precizie. Cunostinte bune de limba engleza si cunostinte de baza de limba germana (min. A1) Se platesc 13 euro brut/ora, conform contractului colectiv de munca in domeniu. Plata se face lunar. Angajatorul ofera cazare/ziua de lucru si diurna, in cazul in care activitatea se desfasoara in alte localitati. Se ofera prima de concediu. Sunt oferite imbracamintea si echipamentele de lucru. Se acorda sprijin in vederea gasirii unei locuinte. Contract de munca pe perioada nedeterminata, cu 6 luni perioada de proba. Program de lucru cu norma intreaga, de 35 - 40 ore/saptamana. 31.03.2016 ENACHE Georgiana bm_eures@buc.anofm.ro Se transmite C.V -ul model Europass cu fotografie in limba engleza sau germana, insotit de copii ale certificatelor/diplomelor de calificare in domeniu si recomandari de la angajatorii anteriori, la adresa de e-mail work-in-germany@usgpeople.de, in atentia dnei. Stela Mincheva-Aladzhov, cu specificarea "Industrial electrician" si doar pentru monitorizare (fara feedback) la buc_eures@buc.anofm.ro.

3276 Germania Landul Bavaria Taufkirchen Vils / Ottobrunn Compania Unique Personalservice GmbH, ca reprezentant al angajatorului german Inginer sistem de navigatie satelit Galileo (f/b) 2149 78 1 Suport pentru implementarea si testarea sistemului de navigatie prin satelit Galileo, inclusiv a segmentului terestru, a instalatiilor de prelucrare si a semnalului de navigatie; Servicii de definire si monitorizare a conceptelor si parametrilor de lucru; Contribuire la activitatile de testare a campurilor si investigare detaliata a datelor; Definirea si stabilirea conditiilor si scenariilor de testare, executarea testarilor si raportarea rezultatelor; Intreținerea specificatiilor interfetei Galileo Diploma de masterat in Navigatie, Inginerie Electrica, Telecomunicatii, fizică sau Inginerie Aerospatiala; Cunostinte aprofundate in arhitectura de satelit si in aplicatii de sisteme de navigatie; Cunostinte specifice in domeniul conceptelor de navigatie prin satelit, de prelucrare a datelor care variaza si de tehnici de pozitionare si de procesare a semnalului, de algoritmi si instalatii de prelucrare a segmentului terestru; Experienta de prelucrare a datelor si de programare folosind C ++, Matlab si limbaje de scriptare; Experienta demonstrata in domeniul Galileo sau GPS;Disponibilitatea de a lucra pe o perioada mai lunga in unul din centrele europene Galileo, in special in Noordwijk (zona Amsterdam), Munchen sau Praga. Limba engleza fluent, constituie avantaj o a doua limba straina (de preferinta limba germana) Salariu negociabil, in functie de experienta profesionala Contract de munca pe perioada nedeterminata, cu program normal de munca, de 40 de ore/saptamana 30.04.2016 ENACHE Georgiana bm_eures@buc.anofm.ro Se transmite C.V -ul model Europass cu fotografie in limba engleza sau germana, insotit de copii ale certificatelor/diplomelor de studii in domeniu, la adresa de e-mail work-in-germany@usgpeople.de,in atentia dnei. Stela Mincheva-Aladzhov, cu specificarea "System Engineer Galileo Services" si doar pentru monitorizare (fara feedback) la buc_eures@buc.anofm.ro.

3278 Germania Landul Bavaria Hersbruck Agentia Federala de Munca - Centrala de Mediere a Strainilor si Specialistilor ZAV Bavaria, ca reprezentant al angajatorului german Tehnician electronist (tehnologie de operare) 3114 7112 2 Activitatea presupune intretinerea, repararea si deservirea tehnica a unui numar substantial de centrale. Aceste centrale contin in prezent 31 de instalatii de extrudare, 3 prese de tiparire si 20 de masini de asamblare. Calificare profesionala incheiata ca tehnician electronist; Cunostinte in tehnica SPS; Permis de conducere categoria B; Flexibilitate in ceea ce priveste programul de lucru; Fiabilitate si spirit de echipa; Capacitatea de a lucra independent. Cunostinte foarte bune de limba germana (scris si vorbit), cel putin nivel B1 Salariul se negociaza in timpul interviului Se ofera sprijin atat in vederea gasirii unei locuinte, cat si in aspectele administrative Contract de munca permanent, cu program normal de lucru de 40 ore/saptamana (intervalul de lucru 07:30 – 16:30) 01.04.2016 ENACHE Georgiana bm_eures@buc.anofm.ro Se transmit C.V -ul model Europass cu fotografie, scrisoarea de intentie, ambele DOAR in limba germana, insotite de copii ale diplomelor/certificatelor de calificare in domeniu, traduse in limba engleza/germana la adresa de e-mail buc_eures@buc.anofm.ro. Persoanele preselectate in urma transmiterii aplicatiilor, vor fi contactate de reprezentantii angajatorului german in vederea verificarii cunostintelor de limba germana.

3279 Germania Landul Bavaria Hersbruck Agentia Federala de Munca - Centrala de Mediere a Strainilor si Specialistilor ZAV Bavaria, ca reprezentant al angajatorului german Mecanic proces in tehnologia prelucrarii plasticului si a cauciucului 7233 2219 10 Activitatea presupune utilizarea instalatiilor de extrudare, schimbarea setarilor acestora, in functie de noile comenzi; Umplerea instalatiilor de extrudare cu granule, conform cerintelor de productie; Garantarea productiei corespunzatoare a peliculelor din material plastic. Calificare profesionala incheiata in domeniu; Constituie avantaj experienta in industria maselor plastice; Dexteritate manuala. Cunostinte foarte bune de limba germana (scris si vorbit), cel putin nivel B1 Salariul se negociaza in timpul interviului Se ofera sprijin atat in vederea gasirii unei locuinte, cat si in aspectele administrative. Contract de munca permanent, cu program normal de lucru de 40 ore/saptamana (intervalul de lucru 07:30 – 16:45) 01.04.2016 ENACHE Georgiana bm_eures@buc.anofm.ro Se transmit C.V -ul model Europass cu fotografie, scrisoarea de intentie, ambele DOAR in limba germana, insotite de copii ale diplomelor/certificatelor de calificare in domeniu, traduse in limba engleza/germana la adresa de e-mail buc_eures@buc.anofm.ro. Persoanele preselectate in urma transmiterii aplicatiilor, vor fi contactate de reprezentantii angajatorului german in vederea verificarii cunostintelor de limba germana.

3280 Germania Landul Bavaria Rehau Agentia Federala de Munca - Centrala de Mediere a Strainilor si Specialistilor ZAV Bavaria, ca reprezentant al angajatorului german Electrician (f/b) 7411 2219 2 Activitatea presupune asamblarea, intretinerea si repararea instalatiilor in intreaga regiune administrativa; Combinarea materialelor si intocmirea rapoartelor finale dupa asamblarea instalatiilor. Calificare profesionala incheiata in domeniu; Cunostinte de baza in pneumatica; Capacitatea de a citi si interpreta planuri si desene tehnice; Permis de conducere categoria B; Disponibilitate de a calatori; Flexibilitate, spirit de echipa si capacitatea de a lucra independent. Cunostinte de limba germana, cel putin nivel A2 Salariul se negociaza in timpul interviului Se ofera sprijin atat in vederea gasirii unei locuinte, cat si in aspectele administrative. Angajatorul ofera suport financiar pentru cursuri de limba germana, in vederea imbunatatirii nivelului de cunoastere a acesteia. Contract de munca permanent, cu program normal de lucru de 40 ore/saptamana 01.04.2016 ENACHE Georgiana bm_eures@buc.anofm.ro Se transmit C.V -ul model Europass cu fotografie, scrisoarea de intentie, ambele DOAR in limba germana, insotite de copii ale diplomelor/certificatelor de calificare in domeniu, traduse in limba engleza/germana la adresa de e-mail buc_eures@buc.anofm.ro. Persoanele preselectate in urma transmiterii aplicatiilor, vor fi contactate de reprezentantii angajatorului german in vederea verificarii cunostintelor de limba germana.

3281 Germania Landul Bavaria Henfenfeld Agentia Federala de Munca - Centrala de Mediere a Strainilor si Specialistilor ZAV Bavaria, ca reprezentant al angajatorului german Inginer proces in tehnologia prelucrarii plasticului si a cauciucului (f/b) 2141 2219 5 Activitatea presupune montajul, pornirea si monitorizarea sistemului de expandare a masinii de extrudare; Efectuarea controlului calitatii in cadrul procesului de productie; Verificarea procesului de ambalare Pregatire profesionala incheiata si experienta in domeniu Cunostinte de limba germana, cel putin nivel A2 Salariul se negociaza in timpul interviului Se ofera sprijin atat in vederea gasirii unei locuinte, cat si in aspectele administrative. Angajatorul ofera suport financiar pentru cursuri de limba germana, in vederea imbunatatirii nivelului de cunoastere a acesteia. Contract de munca permanent, cu program normal de lucru de 40 ore/saptamana 01.04.2016 ENACHE Georgiana bm_eures@buc.anofm.ro Se transmit C.V -ul model Europass cu fotografie, scrisoarea de intentie, ambele DOAR in limba germana, insotite de copii ale diplomelor/certificatelor de calificare in domeniu, traduse in limba engleza/germana la adresa de e-mail buc_eures@buc.anofm.ro. Persoanele preselectate in urma transmiterii aplicatiilor, vor fi contactate de reprezentantii angajatorului german in vederea verificarii cunostintelor de limba germana.

3282 Germania Landul Bavaria Veitshöchheim Agentia Federala de Munca - Centrala de Mediere a Strainilor si Specialistilor ZAV Bavaria, ca reprezentant al angajatorului german Mecanic echipamente sanitare, de incalzire si aer conditionat 7127 4322 1 Activitatea presupune reabilitarea sistemelor sanitare si de incalzire; Montarea/demontarea,intretinerea si repararea conductelor, instalatiilor de alimentare si de evacuare, a conductelor de gaze si de apa. Calificare profesionala incheiata si experienta anterioara in domeniu; Permis de conducere categoria B; Amabilitate si orientare catre client. Cunostinte de limba germana, cel putin nivel A2 Salariul se negociaza in timpul interviului Se ofera sprijin atat in vederea gasirii unei locuinte, cat si in aspectele administrative (recunoasterea calificarii profesionale si inregistrarea in Germania) Contract de munca permanent, cu program normal de lucru 01.04.2016 ENACHE Georgiana bm_eures@buc.anofm.ro Se transmit C.V -ul model Europass cu fotografie, scrisoarea de intentie, ambele DOAR in limba germana, insotite de copii ale diplomelor/certificatelor de calificare in domeniu, traduse in limba engleza/germana la adresa de e-mail buc_eures@buc.anofm.ro. Persoanele preselectate in urma transmiterii aplicatiilor, vor fi contactate de reprezentantii angajatorului german in vederea verificarii cunostintelor de limba germana.

3283 Germania Landul Bavaria Wildflecken Agentia Federala de Munca - Centrala de Mediere a Strainilor si Specialistilor ZAV Bavaria, ca reprezentant al angajatorului german Sofer camion pe distante lungi 8332 4941 3 Activitatea presupune transportul de marfuri pe distante lungi, in principal pe teritoriul Germaniei, insa exista si posibilitatea unor rute internationale; Incarcarea/descarcarea marfurilor din camion Permis de conducere categoria CE (camioane grele cu remorca); Experienta anterioara in domeniu Cunostinte de limba germana, cel putin nivel A2 Salariul se negociaza in timpul interviului Contract de munca permanent, cu program normal de lucru 01.04.2016 ENACHE Georgiana bm_eures@buc.anofm.ro Se transmit C.V -ul model Europass cu fotografie, scrisoarea de intentie, ambele DOAR in limba germana, insotite de copii ale diplomelor/certificatelor de studii, traduse in limba engleza/germana la adresa de e-mail buc_eures@buc.anofm.ro. Persoanele preselectate in urma transmiterii aplicatiilor, vor fi contactate de reprezentantii angajatorului german in vederea verificarii cunostintelor de limba germana.

3284 Germania Landul Bavaria Gochsheim, Gaisenfeld, Nurnberg, Regensburg, Freising, Munchen Agentia Federala de Munca - Centrala de Mediere a Strainilor si Specialistilor ZAV Bavaria, ca reprezentant al angajatorului german Sofer camion (trafic national) pe distante lungi 8332 4941 2 Activitatea presupune transportul de produse industriale, produse alimentare, materiale de constructii și componente auto; Incarcarea/descarcarea marfurilor din camion (unde este cazul); Angajatorul dispune de o flota moderna de camioane. Permis de conducere categoria CE(camioane grele cu remorca);Experienta anterioara in domeniu; Constituie avantaj licenta pentru transport marfuri periculoase. Cunostinte de limba germana, cel putin nivel A2 Salariul se negociaza in timpul interviului Se ofera sprijin atat in vederea gasirii unei locuinte, cat si in aspectele administrative Contract de munca permanent, cu program normal de lucru 01.04.2016 ENACHE Georgiana bm_eures@buc.anofm.ro Se transmit C.V -ul model Europass cu fotografie, scrisoarea de intentie, ambele DOAR in limba germana, insotite de copii ale diplomelor/certificatelor de studii, traduse in limba engleza/germana la adresa de e-mail buc_eures@buc.anofm.ro. Persoanele preselectate in urma transmiterii aplicatiilor, vor fi contactate de reprezentantii angajatorului german in vederea verificarii cunostintelor de limba germana.

3285 Germania Landul Bavaria Rothlein Agentia Federala de Munca - Centrala de Mediere a Strainilor si Specialistilor ZAV Bavaria, ca reprezentant al angajatorului german Sofer camion (trafic local) 8332 4941 1 Activitatea presupune transportul de marfuri in camioane cu capacitate de 12 t (cu/fara remorca), dar si in camioane de 40 t; Transportul marfurilor se realizeaza doar local; Incarcarea/descarcarea marfurilor din camion (unde este cazul). Permis de conducere categoria CE(camioane cu remorca);Experienta anterioara in domeniu; Constituie avantaj licenta pentru transport marfuri periculoase. Cunostinte de limba germana, cel putin nivel A2 Salariul se negociaza in timpul interviului Contract de munca permanent, cu program normal de lucru 01.04.2016 ENACHE Georgiana bm_eures@buc.anofm.ro Se transmit C.V -ul model Europass cu fotografie, scrisoarea de intentie, ambele DOAR in limba germana, insotite de copii ale diplomelor/certificatelor de studii, traduse in limba engleza/germana la adresa de e-mail buc_eures@buc.anofm.ro. Persoanele preselectate in urma transmiterii aplicatiilor, vor fi contactate de reprezentantii angajatorului german in vederea verificarii cunostintelor de limba germana.

3291 Germania Saxonia Inferioara Peine Agentia Federala de Munca - Serviciile de Plasare Internationala (ZAV) Saxonia Inferioara - Bremen, ca reprezentant al angajatorului german Inginer electrician (f/b) 2151 43 1 Proiectare in schema EPLAN (specificatii); Responsabil partial de managementul tehnic (inclusiv monitorizarea activitatilor proiectului, realizarea comenzii de materiale atat in Germania, cat si in strainatate) Studii superioare in Automatica si Control sau intr-un domeniu similar, finalizate cu diploma de licenta si/sau 2-3 ani experienta in domeniu; Capacitatea de a lucra independent; Creativitate si atentie la detalii; Disponibilitate de a calatori, flexibilitate si spirit de echipa. Cunostinte bune de limba engleza. Cunostintele de limba germana constituie avantaj Salariul este negociabil, in functie de pregatirea si experienta profesionala Contract permanent cu program normal de lucru de 40 ore/saptamana (luni - vineri, interval orar 08.00 - 16.30) 30.04.2016 ENACHE Georgiana bm_eures@buc.anofm.ro Se transmite C.V -ul model Europass, cu fotografie (completat la calculator), in limba engleza sau germana, la adresa de e-mail ZAV-IPS-Niedersachsen-Bremen@arbeitsagentur.de, cu specificarea codului de referinta TEC2015-NSB-7 si doar pentru monitorizare (fara feedback) la buc_eures@buc.anofm.ro.

3292 Germania Saxonia Inferioara Peine Agentia Federala de Munca - Serviciile de Plasare Internationala (ZAV) Saxonia Inferioara - Bremen, ca reprezentant al angajatorului german Inginer electrician (f/b) 2151 43 1 Activitatea presupune lucrul cu generatoarele cu microunde; Calculul teoretic și simularea de comutare a surselor de alimentare, in special a topologiilor de rezonanta; Achizitionarea pieselor prototip; Construirea de prototipuri si machete PCB pentru circuite electronice de putere; Testarea generatoarelor si analiza defectiunilor; Dezvoltarea si reprelucrarea circuitelor analogice si digitale in interiorul circuitelor de comanda ale generatorului Studii superioare in domeniu, finalizate cu diploma de licenta; Experienta in dezvoltarea de surse de alimentare, de comutare sau de convertoare de putere; Cunostinte în alegerea și dimensionarea modulelor si a componentelor electronice de putere (semiconductori, circuite driver); Cunoasterea a cel putin unui software comun de simulare pentru circuite electronice, cum ar fi Multisim, Pspice, LTspice etc; Experienta in lucrul cu placile cu circuite imprimate de proiectare cu software CAD cum ar fi Eagle, Altium vs Mentor Graphics; Bune abilitati de comunicare si stil de lucru autonom si responsabil. Cunostinte foarte bune de limba engleza (fluenta in vorbire). Cunostintele de limba germana, avantaj Salariul este negociabil, in functie de pregatirea si experienta profesionala Contract permanent cu program normal de lucru de 40 ore/saptamana (luni - vineri, interval orar 08.00 - 16.30) 30.04.2016 ENACHE Georgiana bm_eures@buc.anofm.ro Se transmite C.V -ul model Europass, cu fotografie (completat la calculator), in limba engleza sau germana, la adresa de e-mail ZAV-IPS-Niedersachsen-Bremen@arbeitsagentur.de, cu specificarea codului de referinta TEC2015-NSB-8 si doar pentru monitorizare (fara feedback) la buc_eures@buc.anofm.ro

3293 Germania Saxonia Inferioara Stade Agentia Federala de Munca - Serviciile de Plasare Internationala (ZAV) Saxonia Inferioara - Bremen, ca reprezentant al angajatorului german Inginer calitate (productia de echipamente in industria aerospatiala) (f/b) 2149 3030 1 Colectarea continua si prelucrarea statistica a datelor rezultate din procesele de productie, stabilirea metodelor de control, in scopul identificarii potentialului de documentare si imbunatatire; Participarea la examinarea produselor cu privire la SCAR (cererea de actiune corectivă), CAPA internă (actiuni corective si preventive), precum si la solutionarea eventualelor reclamatii ale clientilor si la stabilirea masurilor care trebuie luate; Colaborarea stransa cu departamentul de productie in vederea optimizarii procesului de lucru; Planificarea si aplicarea proceselor de productie si a metodelor de control; Pregatirea si efectuarea auditurilor interne si externe; Comunicarea cu furnizorii si clientii in ceea ce priveste calitatea produselor si solutionarea reclamatiilor. Studii superioare in domeniu, finalizate cu diploma de licenta; Experienta profesionala pertinenta intr-o pozitie de control al calitatii, in mod ideal intr-o industrie strict reglementata (industria auto,aerospatiala, farmaceutica, tehnologie medicala); Buna cunoastere a standardelor relevante de management al calitatii (ISO 9001, ISO 14001, EN-9100); Constituie avantaj o certificare in inginerie sau audit ASQ, Six Sigma sau in Management LEAN; Cunoasterea FMEA; Cunostinte bune de statistica. Cunostinte foarte bune de limba engleza (fluenta in vorbire) si cunostinte bune de limba germana - B Salariul este negociabil, in functie de pregatirea si experienta profesionala Sunt acoperite asigurarile sociale. Se ofera sprijin atat in vederea gasirii unei locuinte, cat si in aspectele administrative. Contract permanent cu program normal de lucru de 40 ore/saptamana 30.04.2016 ENACHE Georgiana bm_eures@buc.anofm.ro Se transmite C.V -ul model Europass, cu fotografie (completat la calculator), in limba engleza sau germana, la adresa de e-mail ZAV-IPS-Niedersachsen-Bremen@arbeitsagentur.de, cu specificarea codului de referinta TEC2015-NSB-10 si doar pentru monitorizare (fara feedback) la buc_eures@buc.anofm.ro

3294 Germania Saxonia Inferioara Leer (Frislanda de Est) Agentia Federala de Munca - Serviciile de Plasare Internationala (ZAV) Saxonia Inferioara - Bremen, ca reprezentant al angajatorului german Dezvoltator software (f/b) 2521 6202 1 Activitatea ar putea sa se desfasoare si in domeniul prelucrarii datelor grafice / 3D sau in cel al aplicatiilor de telefonie mobila. Studii superioare in domeniul dezvoltarii de software, al informaticii sau intr-un domeniu similar, finalizate cu diploma de licenta; Mai multi ani de experienta in lucrul cu limbaje de programare C ++, C # sau Delphi. Cunostinte bune de limba engleza, constituie avantaj limba germana (nu este obligatoriu) Salariul este negociabil, in functie de pregatirea si experienta profesionala Activitatea se desfasoara in birouri moderne, dotate cu tehnica de ultima generatie; Se ofera cursuri gratuite de limbi straine; Se ofera sprijin atat in vederea gasirii unei locuinte, cat si in aspectele administrative; In prima luna, chiria este suportata de angajator; Exista posibilitatea unor activitati sportive; Se lucreaza intr-o echipa internationala, cu personal din Olanda, Italia, Serbia, Ucraina, Spania, Belarus, Polonia si Romania. Contract permanent cu program normal de lucru de 40 ore/saptamana 30.04.2016 ENACHE Georgiana bm_eures@buc.anofm.ro Se transmite C.V -ul model Europass, cu fotografie (completat la calculator), in limba engleza sau germana (daca este cazul), la adresa de e-mail ZAV-IPS-Niedersachsen-Bremen@arbeitsagentur.de, cu specificarea codului de referinta TEC2016-NSB-12 si doar pentru monitorizare (fara feedback) la buc_eures@buc.anofm.ro

3295 Germania Renania de Nord-Westfalia Aachen Praxis Rembold Ergoterapeut (f/b) 2263 8690 2 Calificare profesionala in domeniu; Cunostinte in domeniul neurologiei si pediatriei; Permis de conducere categoria B si automobil propriu, intrucat activitatea presupune si deplasarea la domiciliul pacientilor, in perimetrul oraselor Wurselen si Aachen; Orientare catre client, flexibilitate, seriozitate si motivare. Cunostinte bune de limba germana Salariul se negociaza in timpul interviului Contract permanent, cu program de lucru cu norma intreaga sau part - time (flexibil, doar dimineata). Tipul programului de lucru se stabileste de comun acord. 30.04.2016 ENACHE Georgiana bm_eures@buc.anofm.ro Se transmite C.V -ul model Europass cu fotografie, insotit de scrisoarea de intentie, ambele completate la calculator, in limba germana, la adresa de e-mail rembold@praxisrembold.de si doar pentru monitorizare (fara feedback) la buc_eures@buc.anofm.ro.

3099 Marea Britanie Anglia Anglia BRASSERIE BLANC bucatar 5120 9999 58 Se va lucra in restaurante care vor fi deschise curand.Programul de lucru este de 35-40 ore/saptamina Candidatii trebuie sa aibe minim 2 ani experienta in domeniu,sa fie persoane motivate,punctuale,oneste si foarte bine organizate.Acestia trebuie sa fie capabili sa prepare diverse feluri de mancare.Deasemenea persoanele interesate trebuie sa detina calificare in domeniu sau sa aiba o ucenicie facuta in domeniu. engleza 7.25 lire/ora,19.000-20.000lire/an Se ofera cursuri gratuite de specializare in domeniu Ajutor in obtinerea PIN number,inn deschiderea unui cont in banca,cursuri de limba engleza -28 de zile concediu/an -cazare gratuita la sosirea in Anglia nedeterminata 01.04.2016 LAZAR Steluta il_eures@il.anofm.ro Se va aplica cv model Europass cu poza inclusa in limba engleza la adresa de email:pr@in-focus.org

3100 Marea Britanie Anglia Anglia AVANTA CARE ingrijitor persoane/infirmier 5322 9999 60 Ingrijirea pacientilor,ajutor la ctivitatile zilnice ale acestora,servirea mesei,hranirea pacientilor.Se lucreaza 35 de ore pe saptamina dar exista si posibilitatea de a face ore suplimentare 1 an experienta in domeniu engleza 8 lire/ora Se ofera cursuri de pregatire.Sunt platite 28 de zile de concediu anual,uniforma la locul de munca dar si asigurarile obligatorii nedeterminata 31.03.2016 LAZAR Steluta il_eures@il.anofm.ro corina@avantacare.com

3101 Marea Britanie Anglia Anglia AVANTA CARE asistent medical 2221 9999 60 Asistenta si ingrijirea pacientilor Candidatii trebuie sa detina NMC dar sunt acceptati si cei care au inceput demersurile pentru obtinerea acestui certificat NMC. engleza 15 lire/ora - nedeterminata 31.03.2016 LAZAR Steluta il_eures@il.anofm.ro .Se aplica cv in limba engleza la corina@avantacare.com

3137 Marea Britanie SUFFOLK,BASINGSTOKE,WEIYBRIDGE,KRAWLEY,BOGNOR-REGIS SUFFOLK,BASINGSTOKE,WEIYBRIDGE,KRAWLEY,BOGNOR-REGIS CLECE CARE SERVICES LIMITED ingrijitor persoane 5322 9999 25 Persoanele selectate vor avea urmatoarele atributii: -monitorizarea pacientilor -furnizare ajutor si servicii personale, -monitorizare pacientilor observand evolutia psihica a pacientilor, -ajutor in treburile gospodaresti(servicii de curatenie,cumparaturi,prepararea mancarii,plata facturilor...etc) -asistarea pacientilor in serviciile personale ale acestora cum ar fi ajutor la imbracat,mancat,baie -invata pacientii cum sa utilizeze ustensilele de mancat sau cum sa foloseasca echipamentele speciale folosite pentru igiena personala -furnizarea medicamentelor prescrise de medici - -carnet de conducere cat.B -cazier international curat-pentru validitatea acestuia persoanele interesate trebuie sa prezinte:pasaport,buletin,certificat de nastere -abilitatea de a lucra ore suplimentare care pot fi in timpul saptaminii sau in weekenduri engleza nivel B1 7 lire/ora iar in weekend 7.85 litre/ora.plata se face saptaminal -training pentru care angajatul va castiga suma de 150 lire/curs,durata cursului fiin de aproximativ o saptamana -se ofera uniforma de serviciu -masina de serviciu cu navigatie -ajutor in gasirea unei cazari cat si transportul pana in Anglia iar banii vor fi returnati in decurs de trei luni -se platesc milele parcurse pana la domiciliul clientilor cu 11 pence nedeterminata 31.03.2016 LAZAR Steluta il_eures@il.anofm.ro cv model Europass in limba engleza la adresa de email:cspavel@clececare.co.uk.tel:0040774659642-d-na Camelia Pavel.Interviurile vor avea loc telefonic si prin skype.

3200 Marea Britanie South Wales Tenby,Pembrokeshire CARE IN HAND LTD ingrijitor persoane 5322 9999 5 -Candidatii se vor deplasa la domiciliul clientilor pentru o perioada fixa de timp de aproximativ 15,30,45 minute sau 1 ora depinzand de de necesitatile acestora. -Va trebui sa ajutati persoanele la imbracat,curatenie,oferirea tratamentului medicamentos,servicii de curatenie...etc... -se lucreaza in ture de la orele 7am-2pm,4pm-11pm candidatii trebuie sa aiba experienta de pana la 1 an -carnet de conducere cat.B -calificare in domeniu.Cei care nu au calificare in domeniu dar au lucrat in acest sector firma va va ajuta sa obtineti calificarea in timp ce lucrati engleza-B1 20.410 lire/an.Salariul se plateste lunar -cazare gratuita primele 2 luni -masina de serviciu-se vor face cursuri de conducere care vor fi gratuite inaintea de inceperea lucrului -28 zile concediu pe an platite -ajutor in vederea gasirii unei cazari dupa primele 2 luni nedeterminata 01.04.2016 LAZAR Steluta il_eures@il.anofm.ro se va aplica cv model Europass in limba engleza la urmatoarea adresa de email:jobs@careinhand.co.uk

3256 Marea Britanie Yorkshire and the Humber IMMINGHAM CDS LABOUR SOFER PROFESIONIST 8332 1111 1 transport marfa cu tir, camion frigorific, container sau autobasculant card CPC valid, permis de conducere cu mai putin de 9 puncte penalizare, card tahograf digital, minim 1 an experienta limba engleza nivel mediu 9-10 lire brut pe ora, se plateste in plus pentru orele suplimentare si cele de noapte se asigura echipament de protectie, ajutor pentru gasirea cazarii si a transportului catre locul de munca permanent 31.03.2016 LAZAR Steluta il_eures@il.anofm.ro CV in limba engleza la ionut.tefeles@cdslabour.co.uk, tel +4407887495401

3268 Norvegia OSTLANDET FORNEBU SIMULA RESEARCH LABORATORY AS Postdoctorand departament biomedical 2514 8030 1 Laboratorul de cercetare Simula este un institut de cercetare in domeniul tehnologiei informatiei si comunicatiilor (TIC), calcul stiintific si inginerie software.Se lucreaza in Departamentul computerizat biomedical pentru proiectul FEniCS unde se efectueaza cercetari multi-disciplinare, cu experti in modelare fizica, matematica, metode numerice, dezvoltare de software stiintific, bioinginerie, cercetare medicala si tratament clinic.Se pune accent special pe solutia automata de ecuatii diferentiale prin metode de element finit, cum ar fi masuratori fizice, simulari pe computer.Proiectul isi propune sa dezvolte tehnici de analiza si metode numerice pentru a explora noi aplicatii in invatarea automata si robusta de functii si structuri de date. Se vor efectua teste numerice cu date reale si sintetice.Metodele vor fi aplicate la mai multe probleme in biomedicina computerizata cum ar fi:modelare cardiaca si in genetica.Proiectul este finantat de Consiliul de Cercetare din Norvegia ca parte Doctorat in matematica. Cunostinte de analiza functionala, teoria aproximarii, teoria probabilitatilor, programare Matlab, Python.Bune abilitati interpersonale, dorinta de a lucra ca parte a unei echipe internationale. Femeile sunt in mod deosebit incurajate sa aplice. Limba engleza-excelent (scris si vorbit) Pentru inceput 483700 NOK brut/an (echivalentul a 59000 euro brut/an) Lucru intr-o echipa dinamica si motivata, cu cercetatori internationali. Birouri de lucru la 15 minute cu masina sau barca de centrul orasului Oslo. Mediu de lucru informal, favorabil incluziunii.Cursuri si ateliere de lucru conduse de experti internationali pe teme cum ar fi:comunicare in cercetare stiintifica,inovare si spirit antreprenorial si scriere efectiva de cercetare. 2 ani cu norma intreaga. In urma unei evaluari pozitive, contractul se poate prelungi pana la 3 ani. Lucrul incepe la 1 mai 2016 15.04.2016 TANE Elena ot_eures@ot.anofm.ro Aplicatia se trimite la: https://tjenester.nav.no/stillinger/stilling?sort=akt&rpp=50&q=0219201601267&p=0&ID=9353607&rv=al. Aceasta va cuprinde: scrisoare de intentie si CV in limba engleza, lista de publicatii si pana la 3 scrisori de recomandare (una de la coordonatorul de doctorat). Toate atasamentele trebuie prezentate in format PDF. Informatii la Dr. Valeriya Naumova, e-mail: Valeriya@simula.no.

3269 Norvegia OSTLANDET FORNEBU SIMULA RESEARCH LABORATORY AS Doctorand departament biomedical 2433 8030 1 Laboratorul de cercetare Simula este un institut de cercetare in domeniul tehnologiei informatiei si comunicatiilor (TIC), calcul stiintific si inginerie software.Se efectueaza cercetare multi-disciplinara cu echipe de experti in modelare fizica, matematica, metode numerice, dezvoltare de software stiintific, bioinginerie, cercetare medicala si tratament clinic. Departamentul este o forta motrice a dezvoltarii proiectului FEniCS, proiect de colaborare pentru dezvoltare de concepte si instrumente de calcul stiintific automat inovator, cu accent pe solutia automata de ecuatii diferentiale prin metode de elemente finite. Se efectueaza teste numerice cu date reale si sintetice in biomedicina computerizata cum ar fi; modelare cardiaca si genetica. Proiectul este finantat de Consiliul de Cercetare din Norvegia ca parte a programelor FRINATEK si IKTPLUSS. Master in matematica si/sau informatica. Cunostinte de analiza matematica, analiza functionala, teoria aproximarii, teoria probabilitatii, optimizare, familiarizare cu programarea Matlab, Python. Bune abilitati interpersonale, dorinta de lucru ca parte a unei echipe internationale. Femeile sunt in mod deosebit incurajate sa aplice. Limba engleza-excelent (scris si vorbit) Pentru inceput 483700 NOK brut/an (echivalentul a 59000 euro brut/an) Lucru intr-o echipa dinamica si motivata, cu cercetatori internationali. Birouri de lucru la 15 minute cu masina sau barca de centrul orasului Oslo. Mediu de lucru informal, favorabil incluziunii.Cursuri si ateliere de lucru conduse de experti internationali pe teme cum ar fi:comunicare in cercetare stiintifica,inovare si spirit antreprenorial si scriere efectiva de cercetare. 3 ani cu norma intreaga. Lucrul va incepe pana la 1 mai 2016 15.04.2016 TANE Elena ot_eures@ot.anofm.ro Aplicatia se trimite la: https://tjenester.nav.no/stillinger/stilling?sort=akt&rpp=50&q=0219201601266&p=0&ID=9353598&rv=al. Aceasta va cuprinde: scrisoare de intentie si CV in limba engleza, copie a tezei de master si 2 scrisori de recomandare (una de la coordonatorul de masterat). Toate atasamentele trebuie prezentate in format PDF. Specificati modul in care ati aflat despre aceasta pozitie. Informatii la Dr. Valeriya Naumova, e-mail: Valeriya@simula.no.

3290 Norvegia AKERSHUS Lørenskog Industriell Måleteknikk AS Inginer instrumente de masurare 2143 7430 1 Companie specializata in instrumente de masurare a poluarii aerului si furnizor important de instrumente in acest domeniu, avand reprezentante pentru: TAPI (instrumente avansate de poluare Teledyne), GRIMM Aerosol Technik, MOCON de baza, DIGITEL Electronik. Operarea unei retele de masurare care cuprinde: verificari de intretinere si de calibrare de rutina a analizoarelor NOx (T200) si CO, calibrare dinamica si GPT, verificare de monitoare de praf, repararea instrumentelor, mentinerea statiilor de masurare operationale. Locul de munca se afla in Oslo, dar este necesara si deplasarea in alte parti ale Norvegiei. Licenta sau master in domeniu, experienta, capacitate de a citi manuale tehnice si a comunica in limba engleza, permis conducere cat. B, buna cunoastere a Grimm EDM 180, FH 62 I-R, TEOM si a analizoarelor Serinius, experienta administrativa si in vanzari. Limba engleza (fluent-scris si vorbit), limba norvegiana sau o limba scandinava-avantaj 60 000-100 000 euro brut/an, in functie de calificari si experienta Asistenta relocare, posibilitate de promovare si de a participa la cursuri de formare in strainatate. Nedeterminata 20.03.2016 TANE Elena ot_eures@ot.anofm.ro Se trimite CV Europass in limba engleza la adresa de e-mail: mf@im.no. Informatii suplimentare la dl. Martin Furevik, telefon: +47 9969 5568.

3286 Polonia Rzeszów Rzeszów Ideo Sp. Z o. o. Administrator/muncitor birou asistenta 3512 6209 1 • intretinerea si managementul aplicatiilor Web • cooperarea cu celelalte unitati ale companiei • participarea la implementarea noilor solutii si tehnologii • management al sistemelor si retelelor de calculatoare • crearea documentatiei operationale • calificare in domeniul IT • cunoasterea Linux (preferabil Debian sau RedHat) • Aplicatii de management bazate pe Apache, Nginx, PHP, MySQL, PostgreSQL, etc. • capacitatea de a rezolva problemele • suport pentru biroul de asistenta • capacitatea de organizare proprie a muncii engleza- nivel B2 1850 zloti polonezi brut /luna salarial atractiv cu sistem de cresteri sistematice • atmosfera prietenoasa intr-o echipa tanara, dinamica • program de beneficii ale angajatilor • accesul la cele mai recente tehnologii si software • traininguri interne si externe nedeterminat, norma intreaga 31.03.2016 Gabriela Drobota bt_eures@bt.anofm.ro cv si scrisoare de intentie la consilierul EURES h.podgorny@ohp.pl, Tel. +48 17 852 39 10

3287 Polonia Rzeszów Rzeszów Ideo Sp. Z o. o. Dezvoltator Android 2512 6201 1 dezvoltare Android in Java • Educatie in domeniul IT si experienta de minim 1 an • experienta de dezvoltare Android in Java(cel putin 1 an) • experienta in mediu "Eclipse" • abilitatea de a crea site-uri si de a crea comunicare intre aplicatii / site-uri • abilitati practice in utilizarea tehnologiei de mai sus • precizie si atentie la detalii, fiabilitate, punctualitate engleza - nivel B2 1850 zloti polonezi brut/luna • Participarea la proiecte interesante • Sistem salarial atractiv, cu cresteri sistematice • Participarea subventionata la diverse activitati sportive • Accesul la cele mai recente tehnologii si software • training-uri interne si externe • loc de munca permanent intr-o companie cu pozitie stabila pe piata nedeterminat, norma intreaga 31.03.2016 Gabriela Drobota bt_eures@bt.anofm.ro cv si scrisoare de intentie la consilierul EURES h.podgorny@ohp.pl, Tel. +48 17 852 39 10

3288 Polonia Rzeszów Rzeszów Ideo Sp. Z o. o. designer grafic 2521 6201 1 proiectare grafica pentru noile media (site-uri web, multimedia)si desen de mana si cunostinte programe si procesare video 3D • educatie in grafic designer (cel putin invatamantul secundar)si experienta minim 1 an • creativitate combinata cu supradotare artistica • cunoasterea foarte buna a Adobe • experienta de proiectare grafica pentru noile media (site-uri web, multimedia) • desen de mana si cunostinte programe si procesare video 3D (avantaj) engleza - nivel B2 1850 zloti polonezi brut/luna • participarea la proiecte interesante, oferind posibilitatea de a indeplini sarcinile in mod creativ • posibilitatea de a obtine experienta implementarea proiectelor interesante • conditii bune de munca si dezvoltarea abilitatilor • atmosfera prietenoasa intr-o echipa tanara, dinamica • programe de beneficii ale angajatilor nedeterminat, norma intreaga 31.03.2016 Gabriela Drobota bt_eures@bt.anofm.ro cv si scrisoare de intentie la consilierul EURES h.podgorny@ohp.pl, Tel. +48 17 852 39 10

3289 Polonia Rzeszów Rzeszów Ideo Sp. Z o. o. Asistent Manager 2421 6203 1 Persoana din aceasta pozitie va fi responsabila sa-i ajute pe managerii de proiect in activitatile lor. • educatie in domeniul IT si minim 1 an experienta •cunostinte in tehnologii de marketing pe Internet si cunostinte teoretice de Internet • interesat de marketingul interactiv • cunostinte foarte bune de MS Office • abilitati foarte bune de comunicare, regularitate, precizie • abilitati foarte bune de gestionare a timpului • permis de conducere engleza - nivel B2 1850 zloti polonezi brut/luna • abilitatea de a lucra pentru cele mai mari branduri poloneze si straine • atmosfera prietenoasa intr-o echipa tanara, dinamica • participarea la proiecte interesante • posibilitati de dezvoltare in cadrul lucrarilor cu tehnologii avansate • programe de beneficii ale angajatilor nedeterminat, norma intreaga 31.03.2016 Gabriela Drobota bt_eures@bt.anofm.ro cv si scrisoare de intentie la consilierul EURES h.podgorny@ohp.pl, Tel. +48 17 852 39 10

2615 Republica Ceha Republica Ceha - PARTEA DE VEST HAZLOV 247,351 32 ABYDOS s.r.o. Slefuitori,Pilitori 7222 7522 5 Finisarea,polizarea suprafatei pieselor din fonta pentru masini-auto, lustruit cu masina de mana,se lucreaza in 2 schimburi inclusiv sambata,Pranzuri la pret promotional.40 ore/saptamana . Stare buna de sanatate, abilitati manuale bune. Germana constituie avantaj 450 - 1000 euro net/luna Cazare proprie aproape de societate,masa de pranz la pret promotional,organizare transport in Republica Ceha,bonusuri dupa prima luna in functie de performante. Nedeterminata 01.05.2016 SOARE Valentina db_eures@db.anofm.ro CV la email:hazlov@abydos.cz;rebeca.miclau@abydos.cz;tel:0040748873233

3271 Republica Ceha Czech Republic Olomoucka 15,783 65 Hlubocky J.M.I.T.ca. www.jmit.cz Sofer profesionist camion 8322 24 15 40 ore/saptamana; Permis conducere C+E;Calificare sofer profesionist;3 ani experienta ca sofer profesionist Ceha/Germana/Engleza 1 890 euro/luna Cheltuieli de deplasare:alocatii zilnice platite Nedeterminat 31.05.2016 SOARE Valentina db_eures@db.anofm.ro CV in ceha/engleza/germana la artnerova@jmit.cz;Persoana contact Sabina Artnerova tel:420 585 206 140-147.

3277 Republica Ceha MORAVIA - SILEZIA MORAVIA - SILEZIA R & S TRUCK VRATIMOV s.r.o., ID 27837491 Cihelni 1191-1195 SOFER CAMION(TRANSPORT INTERN SI INTERNATIONAL) 8332 24 1 Educatie de baza;permis de conducere C+E +calificare;experienta - avantaj; Ceha,Slovaca 950 euro/luna Nedeterminata 31.05.2016 SOARE Valentina db_eures@db.anofm.ro Pavlas tel:420774234076; rastruck@seznam.cz

3237 Slovacia Bratislava Bratislava dabeda s.r.o. Sofer autocamion transport international 8332 9999 30 Se efectueaza transporturi mai ales in Austria, Germania, Franta, Benelux, Marea Britanie. Se vor conduce camioane MAN(2015, EURO 6). Studii primare, carnet de conducere C, E, nu se cere experienta, cazier curat, fara probleme de sanatate sau psihice, serios, harnic. Limba engleza sau germana de baza Minim 1700 euro - maxim 2050 euro net/luna. Permanent, full time, 3 saptamani + 1 saptamana libera sau la alegere(6+2 / 9+3). Angajarea se face cat mai repede posibil. 31.12.2016 DIACONU Elena Eleonora tl_eures@tl.anofm.ro Se trimite CV la adresa: milan.toman@dabeda.sk. Se va efectua interviu telefonic.

3255 Slovacia Bratislava Bratislava Harmónia života, n.o. Ingrijitor persoane/infirmier 5321 87 7 Ingrijirea pacientilor, ajutor la activitatile zilnice ale acestora, hranirea pacientilor. Locul de munca este in Districtul Malacky, Slovacia. Nu este obligatoriu experienta in domeniu. Diploma de liceu, persoana sa fie inscrisa in ordinul asistentilor medicali sau sa aiba curs de ingrijitor de minim 230 de ore. Empatie fata de persoanele in varsta, responsabilitate. Limba slovaca minim nivel de baza/limba ceha. Minim 500 euro/luna brut, maxim 650 euro/luna brut. Masa inclusa, cazare asigurata de angajator contra cost(150 euro/luna) sau ajutor in gasirea unei locuinte. Cheltuieli de calatorie platite de angajator in valoare de maxim 70 euro. Asigurare de invaliditate, sanatate, accidente, somaj, pensie. Permanent, norma intreaga. 31.12.2016 DIACONU Elena Eleonora tl_eures@tl.anofm.ro Scrisoare de intentie si CV catre angajator in limba slovaca/ceha/engleza/germana la adresa de e-mail: riaditel.svj@seniorville.eu. Modalitati de selectie: Interviu, interviu telefonic, selectie de CV-uri fara interviu.

3296 Slovacia Trencin Lednicke Rovne RONA Sticlar 7315 2313 6 Fabrica Rona este printre cele mai renumite fabrici din lume producatoare de pahare de inalta calitate, articole de masa si articole decorative dinsticla, cu o traditie mai mult de un secol in productia de sticla, cu o puternica orientare la export. Sarcini de lucru: Fabricarea manuala a produselor din sticla pentru uz casnic; timp de lucru in 3 schimburi a 8 ore. Scoala profesionala sau sticlar calificat la locul de munca; inalta calificare (de la categoria 6 in sus); experienta in domeniu; apt de munca din punct de vedere medical. - 850 - 1100 Euro/brut/luna Cazare la pret avantajos; o masa pe zi subventionata partial de angajator (la cantina fabricii); decontarea cheltuielilor de drum (dus-intors RO-SK) de 3 ori/an; fond social; premii anuale. Contract de munca cu norma intreaga; perioada nedeterminata. 01.04.2016 DIACONU Elena Eleonora tl_eures@tl.anofm.ro CV EUROPASS in limba romana la angajator, email: hutan50@gmail.com si la consilierul EURES Elena Eleonora Diaconu, email: elena.diaconu@tl.anofm.ro.

3297 Slovacia Trencin Lednicke Rovne RONA Sticlar 7315 2313 6 Fabrica Rona este una dintre cele mai renumite fabrici din lume producatoare de pahare de inalta calitate, articole de masa si articole decorative din sticla, cu o traditie mai mult de un secol in productia de sticla, cu o puternica orientare la export. Sarcini de lucru: Fabricarea manuala a produselor din sticla pentru uz casnic; timp de lucru in 3 schimburi a 8 ore. Scoala profesionala sau sticlar calificat la locul de munca; inalta calificare (de la categoria 6 in sus); experienta in domeniu; apt de munca din punct de vedere medical. - 850 - 1100 Euro/brut/luna Cazare la pret avantajos; o masa pe zi subventionata partial de angajator (la cantina fabricii); decontarea cheltuielilor de drum (dus-intors RO-SK) de 3 ori/an; fond social; premii anuale. Contract de munca cu norma intreaga; perioada nedeterminata. 01.04.2016 DIACONU Elena Eleonora tl_eures@tl.anofm.ro CV EUROPASS in limba romana la angajator, email: hutan50@gmail.com si la consilierul EURES Elena Eleonora Diaconu, email: elena.diaconu@tl.anofm.ro.Proba de lucru are loc in Slovacia la fabrica Rona (drumul dus-intors RO-SK) platit de angajator dupa selectia CV-urilor.Informatii suplimentare la consilierul EURES din judetul de resedinta al aplicantului.

3067 Spania Insulele Baleare Palma de Mallorca Hotel Maseur 3255 8514 1 studii in domeniu;tratamente de infrumusetare (se folosesc uleiuri naturale); se acorda pregatire; spirit de echipa; experienta in domeniu - minim 6 luni postul este pentru tanar 18-35 ani, conform proiectului "Your first EURES job". Informatii suplimentare: http://www.arbetsformedlingen.se/Globalmeny/Other-languages/Your-first-EURES-job/Jobseeker.html lb germana (obligatoriu)-nivel intermediar; lb. spaniola-nivel intermediar; lb. engleza-nivel interm 960 euro net/luna (negociabil) se asigura cazare contracost din salariu nu este specificat 31.01.2017 COCHIRLEA Liviu vl_eures@vl.anofm.ro se trimite CV (in lb. engleza sau spaniola) la Carolina Romero: paguera@rivieraspa.es. Informatii suplimentare la consilierul EURES din judetul de resedinta al aplicantului

2891 Suedia 200 km de MALMO VÄXYÖ-ANGAJARE IN ROMANIA CU DETASARE IN SUEDIA SC PETER & LILI SRL vopsitori auto 7132 78 15 operatii de vopsire la autovehicule calificare + 2 ani experienta in domeniu. Constituie avantaj detinerea carnetului de conducere Limba engleza - mediu In tara salariul minim pe economie (1050 lei) in Suedia 1000 euro net lunar. Salariul se plateste o data pe luna pe luna in cont bancar. Pe langa asigurarile din Romania angajatorul plateste o asigurare medicala pentru lucratorii detasati. Cazarea este platita de angajator. Transportul va fi suportat de catre candidat Permanent, cu perioada de proba (acomodare) de 90 de zile. Incadrarea se va face pe firma din Romania cu detasare in Suedia 01.07.2016 Luminita CHIRILA ms_eures@tr.anofm.ro Candidatii trebuie sa trimita CV in limba romana si copie dupa certificatului de calificare pe adresa de email: simona.poting@tm.anofm.ro Nu se admit persoanele care nu sunt inscrise in baza de date EURES. Pentru detalii suplimentare relatii la telefon 0724982598, dl. Titu Palcau

2892 Suedia 200 km de MALMO VÄXYÖ - ANGAJARE IN ROMANIA CU DETASARE IN SUEDIA SC PETER & LILI SRL mecanic auto 7231 78 10 Realizarea reparatiilor necesare la mijloacele auto calificare + 2 ani experienta in domeniu. Constituie avantaj detinerea carnetului de conducere Limba engleza - mediu In tara salariul minim pe economie (1050 lei) in Suedia 1000 euro net lunar. Salariul se plateste o data pe luna pe luna in cont bancar. Pe langa asigurarile din Romania angajatorul plateste o asigurare medicala pentru lucratorii detasati. Cazarea este platita de angajator. Transportul va fi suportat de catre candidat Permanent, cu perioada de proba (acomodare) de 90 de zile. Incadrarea se va face pe firma din Romania cu detasare in Suedia 01.07.2016 Luminita CHIRILA ms_eures@tr.anofm.ro Candidatii trebuie sa trimita CV in limba romana si copie dupa certificatului de calificare pe adresa de email: simona.poting@tm.anofm.ro Nu se admit persoanele care nu sunt inscrise in baza de date EURES. Pentru detalii suplimentare relatii la telefon 0724982598, dl. Titu Palcau

2893 Suedia 200 km de MALMO VÄXYÖ - ANGAJARE IN ROMANIA CU DETASARE IN SUEDIA SC PETER & LILI SRL femei de serviciu 9112 78 20 executa lucrari de curatenie nu sunt cerinte speciale. Constituie avantaj detinerea carnetului de conducere Limba engleza - mediu In tara salariul minim pe economie (1050 lei) in Suedia 900 euro net lunar. Salariul se plateste o data pe luna pe luna in cont bancar. Pe langa asigurarile din Romania angajatorul plateste o asigurare medicala pentru lucratorii detasati. Cazarea este platita de angajator. Transportul va fi suportat de catre candidat Permanent, cu perioada de proba (acomodare) de 90 de zile. Incadrarea se va face pe firma din Romania cu detasare in Suedia 01.07.2016 Luminita CHIRILA ms_eures@tr.anofm.ro Candidatii trebuie sa trimita un CV in limba romana pe adresa de email: simona.poting@tm.anofm.ro Nu se admit persoanele care nu sunt inscrise in baza de date EURES.Pentru detalii suplimentare relatii la telefon 0724982598, dl. Titu Palcau

3070 Suedia 200 km de MALMO VÄXYÖ - ANGAJARE IN ROMANIA CU DETASARE IN SUEDIA SC PETER & LILI SRL tinichigiu auto 7213 78 10 Realizarea reparatiilor necesare la mijloacele auto calificare + 2 ani experienta in domeniu. Constituie avantaj detinerea carnetului de conducere Limba engleza -mediu In tara salariul minim pe economie (1050 lei) in Suedia 1000 euro net lunar. Salariul se plateste o data pe luna pe luna in cont bancar. Pe langa asigurarile din Romania angajatorul plateste o asigurare medicala pentru lucratorii detasati. Cazarea este platita de angajator. Transportul va fi suportat de catre candidat Permanent, cu perioada de proba (acomodare) de 90 de zile. Incadrarea se va face pe firma din Romania cu detasare in Suedia 01.07.2016 Luminita CHIRILA ms_eures@tr.anofm.ro Candidatii trebuie sa trimita CV in limba romana si copie dupa certificatului de calificare pe adresa de email: simona.poting@tm.anofm.ro Nu se admit persoanele care nu sunt inscrise in baza de date EURES. Pentru detalii suplimentare relatii la telefon 0724982598, dl. Titu Palcau


Consilier Eures
Ramaian Mitrica
Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Caras - Severin

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu