Bine v-am găsit! ...bine m-aţi găsit...

Bine v-am găsit! ...bine m-aţi găsit...
La această adresă, aţi găsit locul unde vă voi povesti despre mine şi despre interesele mele. Viaţa mea şi a comunităţii croate din România. Aşa cum am spus şi în caseta "despre mine", sunt cetăţean român de etnie croată. Sunt originar din chiar "Capitala" croaţilor din România, adică din Caraşova, judeţul Caraş-Severin.
Ei, daca ar fi să vorbim despe croaţii din România şi despre locul meu, ar trebui să vă povestesc foarte multe lucruri. Avem o istorie de sute de ani, pe aceste meleaguri. Unii susţin ca am fi venit aici acum multe sute de ani, alţii susţin că suntem aici dintotdeauna, doar că am învăţat limba datorită călugărilor franciscani croaţi şi catolici, care au avut aici la Caraşova o foarte puternică bază. Să nu uităm că localitatea Caraşova a fost la un moment dat, una dintre cele mai importante localităţi din această zonă! Nu mă pot pronunţa. Parcă i-aş lăsa pe istorici să spună exact adevărul.
Ceea ce se poate vedea acum, cu ochiul liber, este o localitate frumoasă ca o perlă, cu oameni harnici şi inteligenţi care ar putea să facă cinste oricărei localităţi din Europa. Comunitatea mea, este concentrată mai ales în cele şapte sate predominant croate (Caraşova, Iabalcea, Nermed, Lupac, Clocotici, Vodnic şi Rafnic). Dar suntem foarte mulţi în Reşiţa, în Tirol, Slatina Timiş, Timişoara, Bucureşti. Să nu uităm că ne-am răspîndit prin toată Europa, de la Zagreb şi Viena pînă în Madrid, Londra şi dacă ne căutăm bine, o să găsim de-ai noştri chiar şi la Chicago sau prin Australia. Şi nu veţi auzi lucruri rele despre noi. Suntem oameni cinstiţi, catolici foarte credincioşi, harnici la muncă. Dar să ne vezi la învăţătură (aproape că nu mai este casă care să nu aibă câte un student sau absolvent de facultate!). Şi-apoi ştim să ne trăim şi viaţa, ştim să ne distrăm dar mai ales să împărţim bucuria cu oaspeţii noştri, pentru că sîntem nişte oameni primitori şi deschişi.
În orice caz, sunteţi bine-veniţi pe blogul meu. Aici voi posta orice voi simţi că este util comunităţii mele. Voi spune lucruri care sunt de laudă, dar şi lucruri care trebuie spuse ca să fie corectate. Voi arăta cu degetul pe cei care cred că nu pot fi arătaţi şi voi lăuda pe cei ce merită cu adevărat. Vă mulţumesc că mă vizitaţi. Vă mulţumesc că îmi veţi fi prieteni, musafiri, colegi, camarazi sau ceea ce veţi considera domniile voastre că vreţi să fiţi. Criticaţi-mă dacă veţi observa lucruri pe care m-am grăbit să le arăt şi nu sunt aşa cum am crezut eu. Ajutaţi-mă să arăt acele lucruri care trebuiesc arătate. Nu caut doar binele şi frumosul numai ca să se creadă că nu mai există probleme, dar nici nu voi căuta numai răul, minciuna şi duşmănia. Voi încerca să caut adevărul. Calea care să ne ajute să fim noi. Noi cei vechi şi noi cei...noi! Sună bine? Poate o să reuşim împreună să fim mai buni.
Vă mulţumesc pentru vizită!



vineri, 14 octombrie 2016

Locuri de munca in strainatate prin reteaua EURES

 Nr. oferta Tara Regiune Localitate Firma Ocupatie ISCO COD COR NACE CAEN Nr posturi Descriere loc munca Cerinte loc munca Limbi straine Salariu Alte beneficii Durata contract Termen valabilitate oferta Consilier eures e-mail Telefon Mod de aplicare

3579 Austria Vorarlberg Vorarlberg AMS-Vorarlberg Chelner 5131 55 15 Activitate in pensiuni,hoteluri de 3,4,5 stele in diferite statiuni din Regiunea Vorarlberg, Austria, muntii Alpi Calificare închiată în domeniu - Experiența minim 2 ani - Munca independentă și orientată spre servicii - Pasiune pentru locul de muncă Cunostinte medii de limba germana, nivel B1-B2 - salarizare, în funcție de calificări: 1550 euro – 1800 euro net/luna - Cazarea si masa gratuit oferite de angajator - Bilete cu reducere pentru concediu in extrasezon Contractul de munca este permanent/sezonier iar programul de lucru este cu norma intreaga 15.11.2016 SONERIU Adriana ar_eures@ar.anofm.ro Se transmite C.V -ul model Europass cu fotografie, completat la calculator in limba germana, la adresa de e-mail dietmar.mueller@ams.at si doar pentru monitorizare (fara feedback) la simona.poting@tm.anofm.ro. Persoanele preselectate in urma transmiterii aplicatiei vor fi contactate telefonic in vederea sustinerii interviului.


3580 Austria Vorarlberg Vorarlberg AMS-Vorarlberg Bucatar sef 3434 55 20 Activitate in pensiuni, hoteluri de 3,4,5 stele in diferite statiuni din Regiunea Vorarlberg, Austria, muntii Alpi - Calificare încheiată în domeniu - Experiența minim 2 ani - Munca independentă și orientată spre servicii - Pasiune pentru locul de muncă Cunostinte medii de limba germana, nivel B1-B2 - salarizare, în funcție de calificări: 1550 euro – 1800 euro net/luna - Cazarea si masa gratuit oferite de angajator - Bilete cu reducere pentru concediu in extrasezon Contractul de munca este permanent/sezonier iar programul de lucru este cu norma intreaga 15.11.2016 SONERIU Adriana ar_eures@ar.anofm.ro Se transmite C.V -ul model Europass cu fotografie, completat la calculator in limba germana, la adresa de e-mail dietmar.mueller@ams.at si doar pentru monitorizare (fara feedback) la simona.poting@tm.anofm.ro. Persoanele preselectate in urma transmiterii aplicatiei vor fi contactate telefonic in vederea sustinerii interviului.

3581 Austria Vorarlberg Vorarlberg AMS-Vorarlberg Ajutor bucatar 9411 55 15 Activitate in pensiuni, hoteluri de 3,4,5 stele in diferite statiuni din Regiunea Vorarlberg, Austria, muntii Alpi - Calificare încheiată în domeniu - Experiența minim 2 ani - Munca independentă și orientată spre servicii - Pasiune pentru locul de muncă Cunostinte medii de limba germana, nivel B1-B2 - salarizare, în funcție de calificări: 1550 euro – 1800 euro net/luna - Cazarea si masa gratuit oferite de angajator - Bilete cu reducere pentru concediu in extrasezon Contractul de munca este permanent/sezonier iar programul de lucru este cu norma intreaga 15.11.2016 SONERIU Adriana ar_eures@ar.anofm.ro Se transmite C.V -ul model Europass cu fotografie, completat la calculator in limba germana, la adresa de e-mail dietmar.mueller@ams.at si doar pentru monitorizare (fara feedback) la simona.poting@tm.anofm.ro. Persoanele preselectate in urma transmiterii aplicatiei vor fi contactate telefonic in vederea sustinerii interviului.

3583 Austria Vorarlberg Vorarlberg AMS-Vorarlberg Camerista 9112 55 30 Activitate in pensiuni, hoteluri de 3,4,5 stele in diferite statiuni din Regiunea Vorarlberg, Austria, muntii Alpi Experiența,munca independentă și orientată spre servicii Cunostinte de limba germana, nivel A2 salarizare 1300-1500 euro net/luna - Cazarea si masa gratuit oferite de angajator - Bilete cu reducere pentru concediu in extrasezon Contractul de munca este permanent/sezonier iar programul de lucru este cu norma intreaga 15.11.2016 SONERIU Adriana ar_eures@ar.anofm.ro Se transmite C.V -ul model Europass cu fotografie, completat la calculator in limba germana, la adresa de e-mail dietmar.mueller@ams.at si doar pentru monitorizare (fara feedback) la simona.poting@tm.anofm.ro. Persoanele preselectate in urma transmiterii aplicatiei vor fi contactate telefonic in vederea sustinerii interviului.

3379 Bulgaria Rousse Rousse GORAINVEST AD Operator in industria de prelucrare a lemnului 9215 220 10 Se lucreaza pe masini de prelucrare a lemnului: ferastrau cu mai multe lame, masini de polizare, masini de imbinare, prese la cald pentru panouri masive din lemn cu margine incleiata. Se lucreaza in schimburi Invatamant profesional sau ucenicie; experienta si abilitatile in prelucrarea lemnului constituie performanta; capacitatea de a lucra in echipa; ordine; dexteritate; rezistenta fizica Engleza, italiana sau bulgara 360 euro+bonusuri pentru performanta. Salariul maxim 620 euro brut Cazare gratuita; echipament de protectie Permanent; perioada de proba 6 luni 31.12.2016 DOGARU Gratziela gr_eures@gr.anofm.ro Se trimite CV Europass in limba engleza la gratziela.dogaru@gr.anofm.ro

3535 Croatia - Mackovec ZT-Zgradarska Tehnika d.o.o. Instalator incalzire centrala 7126 0 2 Se vor efectua lucrari la instalatii de incalzire prin pardoseala, montarea de calorifere, montarea tevilor prin sistemul de presare, etc. Experienta 3 ani. Germana (A2) Salariul oferit 7-11 euro net/ora (in functie de calificare) Cazarea si transportul la locul de munca sunt asigurate de angajator. Costurile deplasarii din Romania vor fi suportate de solicitant. Contractul pe perioada determinata de 6 luni, ulterior se va incheia contract permanent. Persoanele angajate vor fi detasate in diferite localitati din Germania. Programul de lucru este de 8h/zi, numai schimbul 1. 19.10.2016 Cosma Stefan stefan.cosma@if.anofm.ro Candidatii
vor trimite cv-ul in limba germana sau engleza pe adresa de e-mail: zgradarskatehnika@gmail.com

3536 Croatia - Mackovec ZT-Zgradarska tehnika d.o.o. Instalator sanitar 7126 0 2 Se vor efectua lucrari de montaj instalatii sanitare si de scurgere si montarea tevilor prin sistemul de presare. Experienta 3 ani Germana (A2) Salariul intre 7-11 euro net/ora (in functie de calificare) Cazarea si transportul la locul de munca sunt asigurate de angajator. Costurile deplasarii din Romania vor fi suportate de solicitant. Contractul este pe perioada determinata de 6 luni, ulterior se va face contract permanent. Persoanele angajate vor fi detasate in diferite localitati din Germania. Programul de lucru este de 8h/zi, numai schimbul 1. 19.10.2016 Cosma Stefan stefan.cosma@if.anofm.ro Candidatii vor trimite cv-ul in limba germana sau engleza pe adresa de e-mail: zgradarskatehnika@gmail.com

3540 Croatia - Mackovec ZT-Zgradarska Tehnika d.o.o. Sudor oxyacetilenic 7212 0 2 Se vor efectua lucrari de sudura la teava neagra prin procedeul de sudura oxyacetilenica. Experienta 3 ani Germana (A2) Salariul oferit 7-11 euro net/ora (in functie de calificare) Cazarea si transportul zilnic la locul de munca sunt asigurate de angajator. Costurile deplasarii din Romania vor fi suportate de solicitant. Contract pe perioada determinata de 6 luni, ulterior se va incheia contract permanent. Persoanele angajate vor fi detasate in diferite localitati din Germania. Programul de lucru este de 8h/zi, numai schimbul 1. 19.10.2016 Cosma Stefan stefan.cosma@if.anofm.ro Candidatii vor trimite cv-ul in limba germana sau engleza pe adresa de e-mail: zgradarskatehnika@gmail.com

3541 Croatia - Mackovec ZT-Zgradarska Tehnika d.o.o. Instalator conducte 7126 0 3 Se vor efectua lucrari de montare a conductelor. Experienta 3 ani, cunoasterea de planuri si schite tehnice, intelegere izometrie. Germana (A2) Salariul oferit 7-11 euro net/ora (in functie de calificare) Cazarea si transportul zilnic la locul de munca sunt asigurate de angajator. Costurile deplasarii din Romania vor fi suportate de solicitant. Contract pe perioada determinata de 6 luni, ulterior se va incheia contract permanent. Persoanele angajate vor fi detasate in diferite localitati din Germania. Programul de lucru este de 8h/zi, numai schimbul 1. 19.10.2016 Cosma Stefan stefan.cosma@if.anofm.ro Candidatii vor trimite cv-ul in limba germana sau engleza pe adresa de e-mail: zgradarskatehnika@gmail.com

3542 Croatia - Mackovec ZT-Zgradarska Tehnika d.o.o. Sudor TIG 7212 0 1 Se vor efectua lucrari de sudura la teava neagra sau galvanizata/inox, prin procedeul TIG. Experienta 3 ani in sudura TIG. Germana (A2) Salariul oferit 7-11 euro net/ora (in functie de calificare) Cazarea si transportul la locul de munca sunt asigurate de angajator. Costurile deplasarii din Romania vor fi suportate de solicitant. Contract pe perioada determinata de 6 luni, ulterior se va incheia contract permanent. Persoanele angajate vor fi detasate in diferite localitati din Germanaia. Programul de lucru este de 8h/zi, numai schimbul 1. 19.10.2016 Cosma Stefan stefan.cosma@if.anofm.ro Candidatii vor trimite cv-ul in limba germana sau engleza pe adresa de e-mail: zdradarskatehnika@gmail.com
3548 Finlanda Sud Turku Vaadin Oy UX Designer 2166 6209 2 proiectanti de sisteme web si multimedia peste 3 ani de experienta in web design, bune aptitudini de design interactiv, constituie avantaj experienta in aplicatii web, interpretare CSS lb. engleza - fluent (scris, vorbit) 3000 - 4000 euro/ luna, variaza in functie de calificare si experienta oportunitatea de a lucra intr-una dintre cele mai bune companii finlandeze, mediu de lucru prietenos, oportunitate de dezvoltare a carierei, program de lucru flexibil, asistenta pentru relocare (chirie platita temporar, plata costurilor relocarii, documente necesare relocarii) contract de munca pe perioada nedeterminata 30.10.2016 HERISANU Dana ag_eures@ag.anofm.ro CV-ul, model Europass si PDF portofoliu care sa contina povesti de succes in cariera, intocmite in lb. engleza, se trimit la jobs@vaadin.com

3553 Finlanda Sud Turku VMP Group macelar - transator 7511 7810 10 activitate de transare a carnii de pui, porc, vita, curcan calificare sau documente care sa ateste activitatea profesionala nu sunt cerute cunostinte de limba straina 12 - 15 euro/ ora conditii de lucru moderne, asigurare de sanatate, concediu platit, angajarea se face conform codului muncii din Finlanda contract de munca pe perioada nedeterminata 14.10.2016 HERISANU Dana ag_eures@ag.anofm.ro persoanele interesate trebuie sa trimita CV-ul, model Europass, intocmit in lb. romana la cristian.ioanovici@vmp-group.ro, tel. 0748055419

3556 Finlanda Sud Turku Vaadin Framework Dezvoltator interfete/ Front - End Developer 2514 6209 2 dezvoltare software diploma studii de specialitate, aptitudini de programare, disponibilitatea de a calatori lb. engleza fluent ( vorbit si scris) 5000 euro brut/ luna locul de munca este in Turku- Finlanda si se acorda beneficii pentru relocare contract de munca pe perioada nedeterminata 30.10.2016 HERISANU Dana ag_eures@ag.anofm.ro CV-ul, model Europass, si scrisoarea de intentie, ambele intocmite in lb. engleza, se trimit la jobs@vaadin.com

3557 Finlanda Sud Turku Vaadin Framework Dezvoltator Java 2521 6209 2 dezvoltare software diploma studii de specialitate, aptitudini de programare, experienta in Java, disponibilitatea de a calatori lb. engleza fluent ( vorbit si scris) 5000 euro brut/ luna locul de munca poate fi in Turku- Finlanda sau in San Jose - California; beneficii pentru relocare contract de munca pe perioada nedeterminata 30.10.2016 HERISANU Dana ag_eures@ag.anofm.ro CV-ul, model Europass, si scrisoarea de intentie, ambele intocmite in lb. engleza, se trimit la jobs@vaadin.com

3558 Finlanda Sud Helsinki RAOS Project Oy proiectant centrale nucleare 2142 3511 26 RAOS Project Oy este o companie care doreste sa organizeze o echipa pentru implementarea unui proiect la nivel international minim 5 ani experienta de lucru in centrale nucleare, studii de specialitate, cunostinte de designer principal YVL, experienta de licentiere si reglementare in domeniu cunostinte bune de limba engleza, cunostintele de limba rusa constituie un mare avantaj 3500 - 5000 euro brut/ luna ajutor in ceea ce priveste locuinta contract de munca, cu norma intreaga, pe durata de 5 ani, 40 de ore pe saptamana 14.10.2016 HERISANU Dana ag_eures@ag.anofm.ro CV-ul si scrisoare de intentie, intocmite in lb. engleza, se trimit la adresa eures.oulu@te-toimisto.fi

3559 Finlanda Vest Pyhajoki RAOS Project Oy Sef santier/ Site manager 2142 3511 1 Planificarea si coordonarea activitatii de constructie si de instalatii, monitorizarea si evaluarea stadiului activitatilor, intocmirea de rapoarte periodice minim 10 ani experienta in domeniu, in proiecte similare, studii de specialitate cunostinte bune de limba engleza, cunostintele de limba rusa constituie un mare avantaj 5000 - 10000 euro brut/ luna ajutor in ceea ce priveste locuinta contract de munca permanent, pe o perioada de 5 ani, 40 de ore de lucru pe saptamana 14.10.2016 HERISANU Dana ag_eures@ag.anofm.ro CV-ul si scrisoarea de intentie, intocmite in lb. engleza, se trimit la adresa eures.oulu@te-toimisto.fi

3369 Germania Landul Baden - Wurttemberg Diferite localitati Impegio Personalmanagement GmbH, ca reprezentant al angajatorilor germani Electrician in constructii 7411 78 15 Activitatea presupune: - intretinerea si repararea instalatiilor electrice; - efectuarea lucrarilor generale de instalatii electrice (instalare panouri de distributie, prize si alte dispozitive electrice); - interpretarea si lucrul dupa scheme electrice. Angajarea se realizeaza, pentru inceput, in cadrul companiei Impegio, personalul este detasat pentru o perioada indelungata la angajatorii germani, urmand ca, in final, acestia sa poata prelua definitiv personalul detasat. Calificare profesionala incheiata ca electrician; Experienta profesionala anterioara de minimum 2 ani; Permis de conducere categoria B (constituie avantaj automobilul personal); Seriozitate. Cunostinte de limba germana - obligatoriu nivel de conversatie A2 - B1 Salariul oferit este conform contractului colectiv de munca in domeniu (este comunicat in timpul interviului). Bonusuri anuale, numar de zile de concediu in continua crestere; Se ofera sprijin in vederea gasirii unei locuinte; Posibilitati de formare si dezvoltare profesionala; Se ofera consiliere in limba romana si sprijin pentru integrarea familiei prin programul Impegio for Family. Contractul de munca este, pentru inceput, pana in luna septembrie 2016, cu posibilitatea prelungirii pe perioada indelungata. Detaliile cu privire la durata contractului de munca se pot stabili in momentul interviului. Programul de lucru este cu norma intreaga, de 7 - 9 ore/zi. 31.12.2016 ENACHE Georgiana bm_eures@buc.anofm.ro Se transmite C.V -ul model Europass cu fotografie, completat la calculator, in limba germana sau romana, insotit de o copie a certificatului/diplomei de calificare in domeniu, la adresa de e-mail m.lazar@impegio.de, cu specificarea "Bauelektriker" si doar pentru monitorizare (fara feedback) la buc_eures@buc.anofm.ro.

3370 Germania Landul Baden - Wurttemberg Reutlingen Impegio Personalmanagement GmbH, ca reprezentant al angajatorului german Zugrav - vopsitor 7131 78 1 Activitatea presupune: - pregatirea suprafetelor pentru lucrari de zugraveli si vopsire; - aplicarea si prelucrarea straturilor suport pentru executarea zugravelii si vopsirii; - executarea zugravelii si a vopsirii; - efectuarea lucrarilor de tapetari si ipsosarii. Angajarea se realizeaza, pentru inceput, in cadrul companiei Impegio, angajatul este detasat pentru o perioada indelungata la angajatorul german, urmand ca, in final, acesta sa poata prelua definitiv persoana detasata. Calificare profesionala incheiata ca zugrav; Experienta profesionala anterioara de minimum 2 ani; Permis de conducere categoria B (constituie avantaj automobilul personal); Seriozitate. Cunostinte de limba germana - obligatoriu nivel de conversatie A2 - B1 Salariul oferit este conform contractului colectiv de munca in domeniu (este comunicat in timpul interviului). Bonusuri anuale, numar de zile de concediu in continua crestere; Se ofera sprijin in vederea gasirii unei locuinte; Posibilitati de formare si dezvoltare profesionala; Se ofera consiliere in limba romana si sprijin pentru integrarea familiei prin programul Impegio for Family. Contract de munca permanent cu program normal de lucru de 7-9 ore/zi. 31.12.2016 ENACHE Georgiana bm_eures@buc.anofm.ro Se transmite C.V -ul model Europass cu fotografie, completat la calculator, in limba germana sau romana, insotit de o copie a certificatului/diplomei de calificare in domeniu, la adresa de e-mail m.lazar@impegio.de, cu specificarea "Maler und Lackierer" si doar pentru monitorizare (fara feedback) la buc_eures@buc.anofm.ro.

3371 Germania Landul Baden - Wurttemberg Reutlingen Impegio Personalmanagement GmbH, ca reprezentant al angajatorului german Tamplar (alternativ dulgher) 7115 78 1 Activitatea presupune: -fabricarea/montarea produselor din lemn/PVC; - manipularea diferitelor masini precum freza, strung, ferastrau circular; - citirea si interpretarea corecta a planurilor. Angajarea se realizeaza, pentru inceput, in cadrul companiei Impegio, angajatul este detasat pentru o perioada indelungata la angajatorul german, urmand ca, in final, acesta sa poata prelua definitiv persoana detasata. Calificare profesionala incheiata ca tamplar sau dulgher; Experienta profesionala anterioara de minimum 3 ani; Permis de conducere categoria B (constituie avantaj automobilul personal); Seriozitate. Cunostinte de limba germana - obligatoriu nivel de conversatie A2 - B1 Salariul oferit este conform contractului colectiv de munca in domeniu (este comunicat in timpul interviului). Bonusuri anuale, numar de zile de concediu in continua crestere; Se ofera sprijin in vederea gasirii unei locuinte; Posibilitati de formare si dezvoltare profesionala; Se ofera consiliere in limba romana si sprijin pentru integrarea familiei prin programul Impegio for Family. Contract de munca permanent cu program normal de lucru de 7-9 ore/zi. 31.12.2016 ENACHE Georgiana bm_eures@buc.anofm.ro Se transmite C.V -ul model Europass cu fotografie, completat la calculator, in limba germana sau romana, insotit de o copie a certificatului/diplomei de calificare in domeniu, la adresa de e-mail m.lazar@impegio.de, cu specificarea "Tischler/Zimmerer" si doar pentru monitorizare (fara feedback) la buc_eures@buc.anofm.ro.

3544 Germania Landul Bavaria Districtul Neustadt an der Aisch - Bad Windsheim Agentia Federala de Munca - Centrala de Mediere a Strainilor si Specialistilor ZAV Bavaria, ca reprezentant al angajatorului german, o companie care detine mai multe case de odihna, azile de batrani si camine pentru persoanele cu dizabilitati Asistent medical geriatrie 2221 99 1 Activitatea consta in ingrijirea batranilor. Calificare profesionala incheiata ca asistent medical/asistent medical geriatrie; Permis de conducere categoria B si autoturism propriu (constituie avantaj intrucat locul de munca se afla intr-o zona rurala). Cunostinte de limba germana nivel A2/B1 Salariul este negociabil, in functie de calificare si experienta profesionala. Sunt acoperite toate asigurarile sociale. Se ofera sprijin financiar pentru relocare, precum si in vederea gasirii unui apartament; Exista posibilitatea formarii profesionale la locul de munca; Mediul de lucru este interesant si modern. Contractul de munca este permanent, iar programul de lucru poate fi cu norma intreaga (40 ore/saptamana) sau cu jumatate de norma (20 ore/saptamana). Se lucreaza 5 zile/saptamana. 19.10.2016 ENACHE Georgiana bm_eures@buc.anofm.ro Se transmite C.V -ul model Europass cu fotografie, completat la calculator in limba germana sau engleza, la adresa de e-mail ZAV-IPS-Bayern@arbeitsagentur.de, cu specificarea codului de referinta KG - 192 si doar pentru monitorizare (fara feedback) la ab_eures@ab.anofm.ro.

3545 Germania Landul Bavaria Hof (Saale) Agentia Federala de Munca - Centrala de Mediere a Strainilor si Specialistilor ZAV Bavaria, ca reprezentant al angajatorului german, o clinica din regiune Asistent medical cardiologie (f/b) 2221 99 1 Activitatea presupune: - participarea la stabilirea diagnosticului; - consultatii cardiologice; - documentare medicala; - ingrijirea pacientilor. Calificare profesionala incheiata ca asistent medical in cardiologie. Cunostinte foarte bune de limba germana - nivel B2 (cu certificat lingvistic) Salariul oferit este conform contractului colectiv de munca si este comunicat in timpul interviului. Se ofera sprijin in vederea gasirii unei locuinte; Exista posibilitatea formarii profesionale interne sau externe. Contractul de munca este permanent, iar programul de lucru este cu norma intreaga. 19.10.2016 ENACHE Georgiana bm_eures@buc.anofm.ro Se transmite C.V -ul model Europass cu fotografie, completat la calculator DOAR in limba germana, la adresa de e-mail ZAV-IPS-Bayern@arbeitsagentur.de, cu specificarea codului de referinta KG - 188 si doar pentru monitorizare (fara feedback) la ab_eures@ab.anofm.ro.

3546 Germania Landul Bavaria Hof (Saale) Agentia Federala de Munca - Centrala de Mediere a Strainilor si Specialistilor ZAV Bavaria, ca reprezentant al angajatorului german, o clinica din regiune Asistent medical medicina interna (f/b) 2221 99 1 Activitatea presupune: - participarea la stabilirea diagnosticului; - consultatii de medicina interna; - documentare medicala; - ingrijirea pacientilor. Calificare profesionala incheiata ca asistent medical in medicina interna. Cunostinte foarte bune de limba germana - nivel B2 (cu certificat lingvistic) Salariul oferit este conform contractului colectiv de munca si este comunicat in timpul interviului. Se ofera sprijin in vederea gasirii unei locuinte; Exista posibilitatea formarii profesionale interne sau externe. Contractul de munca este permanent, iar programul de lucru este cu norma intreaga. 19.10.2016 ENACHE Georgiana bm_eures@buc.anofm.ro Se transmite C.V -ul model Europass cu fotografie, completat la calculator DOAR in limba germana, la adresa de e-mail ZAV-IPS-Bayern@arbeitsagentur.de, cu specificarea codului de referinta KG - 189 si doar pentru monitorizare (fara feedback) la ab_eures@ab.anofm.ro.

3560 Germania Landul Hessa Baunatal Agentia Federala de Munca - Centrala de Mediere a Strainilor si Specialistilor ZAV Hessa, ca reprezentant al angajatorului german Instalator 7126 99 1 Activitatea presupune: - responsabilitate privind masurarea si izometria sistemelor de conducte, in conformitate cu cerintele clientilor; - asamblarea conductelor (DN 25 până la DN 800) si montajul centralelor si al echipamentelor industriale, conform schemelor izometrice; - respectarea reglementarilor tehnice. Calificare profesionala incheiata in domeniu; Cel putin 3 ani experienta in domeniu; Experienta in constructia de conducte; Cunostinte in sudura TIG; Capacitatea de interpretare a diagramelor de flux; Abilitatea de a planifica, pregati si indeplini sarcinile atribuite; Permis de conducere categoria B (avantaj automobil propriu); Disponibilitatea de a desfasura munca de teren. Cunostinte bune de limba germana (scris si vorbit) - nivel B1/B2 Salariul este negociabil, in functie de calificare si experienta profesionala. 30 de zile de concediu platit; Atmosfera de lucru placuta intr-o echipa dinamica; Oportunitati de dezvoltare profesionala; Bonusuri in functie de performanta. Contractul de munca este pe perioada nedeterminata, iar programul este cu norma intreaga de 40 ore/saptamana. 15.11.2016 ENACHE Georgiana bm_eures@buc.anofm.ro Se transmite C.V -ul model Europass cu fotografie, completat la calculator DOAR in limba germana, la adresa de e-mail zav-ips-hessen@arbeitsagentur.de, cu specificarea codului de referinta PF816 si doar pentru monitorizare (fara feedback) la buc_eures@buc.aofm.ro.

3563 Germania Landul Baden - Wurttemberg Stuttgart Agentia Federala de Munca - Centrala de Mediere a Strainilor si Specialistilor ZAV Baden - Wurttemberg, ca reprezentant al angajatorului german, Deutsche Bahn AG Mecanic de locomotiva 8311 99 3 Activitatea presupune: - transportul calatorilor din regiunea Stuttgart in conditii de siguranta; - informarea pasagerilor. Calificare profesionala incheiata in domeniul tehnic (mecanic, electrician, instalator/depanator); Cel putin 2 ani experienta de lucru; Disponibilitatea de a lucra in weekend si de sarbatorile legale; Dorinta de a trai si munci in Germania; Punctualitate, responsabilitate si fiabilitate. Cunostinte foarte bune de limba germana, scris si vorbit, cel putin nivel B2 Salariul oferit este de 2616 - 2322 euro brut/luna, in functie de calificare. Se ofera cursuri de formare profesionala la locul de munca; Daca nivelul de cunoastere al limbii germane nu este B2, se pot oferi cursuri in acest sens; Se ofera sprijin in vederea gasirii unei locuinte, precum si cu plata chiriei in primele 2 luni. Contractul de munca este pe o perioada de 2 ani, cu posibilitate de prelungire pe perioada nedeterminata 20.11.2016 ENACHE Georgiana bm_eures@buc.anofm.ro Se transmite C.V -ul model Europass cu fotografie, insotit de scrisoarea de intentie, ambele completate la calculator DOAR in limba germana, precum si de copii ale diplomelor/certificatelor de calificare, la adresa de e-mail ZAV-IPS-Baden-Wuerttemberg@arbeitsagentur.de, cu specificarea codului de referinta "10000-1147162373-S, Deutsche Bahn" si doar pentru monitorizare (fara feedback) la buc_eures@buc.anofm.ro. DOAR persoanele preselectate in urma transmiterii aplicatiilor vor fi contactate telefonic in vederea sustinerii interviului.

3564 Germania Landul Bavaria Aschheim Agentia Federala de Munca - Centrala de Mediere a Strainilor si Specialistilor ZAV Bavaria, ca reprezentant al angajatorului german, compania Avionic Design Service GmbH Inginer in aeronautica (f/b) 2149 99 1 Activitatea presupune: -analiza standardelor aeronautice; - definirea specificatiilor de sistem pentru software; - testarea activitatilor de sistem/subsistem. Studii universitare finalizate in domeniu; Experienta in ingineria sistemelor; Experienta in unul sau mai multe domenii tehnice (Tehnologia informatiei, Comunicare informationala etc.) Cunostinte de limba germana, min. nivel A2 si cunostinte de limba engleza, min. B2 Salariul oferit este de 42.000 - 60.000 euro brut/an, conform contractului colectiv de munca in domeniu Sunt acoperite toate asigurarile sociale; Se ofera cursuri de limba germana; Angajatorul acorda sprijin in vederea gasirii unei locuinte, precum si in demersurile cu autoritatile. Contractul de munca este permanent, iar programul este cu norma intreaga (40 ore/saptamana). 04.11.2016 ENACHE Georgiana bm_eures@buc.anofm.ro Se transmite C.V -ul model Europass cu fotografie, completat la calculator in limba germana sau engleza, la adresa de e-mail ZAV-IPS-Bayern@arbeitsagentur.de, cu specificarea codului de referinta KT - 191 si doar pentru monitorizare (fara feedback) la buc_eures@buc.anofm.ro. Persoanele preselectate in urma transmiterii aplicatiei vor sustine interviul pe Skype.

3565 Germania Landul Bavaria Aschheim Agentia Federala de Munca - Centrala de Mediere a Strainilor si Specialistilor ZAV Bavaria, ca reprezentant al angajatorului german, compania Wirecard Technologies GmbH Senior manager proiect aplicatii mobile (f/b) 0 99 1 Angajatorul este furnizor global al tehnologiei pentru platile electronice in toate canalele de vanzari online, mobile si puncte de vanzare, precum si furnizor de software si de servicii IT. Activitatea presupune: - responsabilitate pentru proiectele care decurg din zonele de servicii suplimentare sau plati mobile la nivel national si international; - responsabilitate de a ramane in grafic pe parcursul tuturor etapelor proiectului, de la concepere pana la implementare; - comunicare profesionala cu clientii, inclusiv consilierea si organizarea de noi proiecte; - comunicarea cu departamentele din cadrul companiei; - pregatirea, in mod regulat, a rapoartelor proiectului, atat pentru clienti, cat si pentru conducerea companiei. Studii universitare finalizate in managementul afacerilor, economie informatica sau alte domenii similare; Constituie avantaj experienta profesionala intr-o functie similara; Mai multi ani de experienta ca manager de proiect intr-un mediu international; Interes fata de tendintele si noutatile in domeniul tehnologiei pentru platile electronice, aplicatii mobile si tehnologie IT; Disponibilitate de a calatori; Flexibilitate, motivare si orientare catre clienti; Capacitate de asumare a responsabilitatii. Cunostinte foarte bune de limba germana si engleza, min. nivel B2 Salariul oferit este de 50.000 euro brut/an Sunt acoperite toate asigurarile sociale Contractul de munca este permanent, iar programul este cu norma intreaga (40 ore/saptamana). 04.11.2016 ENACHE Georgiana bm_eures@buc.anofm.ro Se transmite C.V -ul model Europass cu fotografie, completat la calculator in limba germana sau engleza, la adresa de e-mail ZAV-IPS-Bayern@arbeitsagentur.de, cu specificarea codului de referinta KT - 190 si doar pentru monitorizare (fara feedback) la buc_eures@buc.anofm.ro. Persoanele preselectate in urma transmiterii aplicatiei vor fi contactate telefonic in vederea sustinerii interviului.

3566 Germania Landul Bavaria Weiden in der Oberpfalz Agentia Federala de Munca - Centrala de Mediere a Strainilor si Specialistilor ZAV Bavaria, ca reprezentant al angajatorului german, compania A.T.U Auto - Teile - Unger Handels GmbH & Co. KG Mecanic auto 7231 99 2 Activitatea consta in intretinerea si repararea automobilelor de diferite marci. Calificare profesionala incheiata ca mecanic sau mecatronist auto; Permis de conducere categoria B; Flexibilitate, rezistenta la stres, orientare catre clienti si motivare. Cunostinte bune de limba germana, min. nivel B1 Salariul oferit este de 2000 - 2500 euro brut/luna Sunt acoperite toate asigurarile sociale; Se acorda sprijin in vederea gasirii unei locuinte, precum si in demersurile cu autoritatile. Contractul de munca este permanent, iar programul este cu norma intreaga (40 ore/saptamana). La fiecare 2 saptamani se lucreaza si sambata. 04.11.2016 ENACHE Georgiana bm_eures@buc.anofm.ro Se transmite C.V -ul model Europass cu fotografie, completat la calculator in limba germana, la adresa de e-mail ZAV-IPS-Bayern@arbeitsagentur.de, cu specificarea codului de referinta RT - 197 si doar pentru monitorizare (fara feedback) la buc_eures@buc.anofm.ro. Persoanele preselectate in urma transmiterii aplicatiei vor fi contactate telefonic in vederea sustinerii interviului.

3567 Germania Landul Bavaria Regensburg Agentia Federala de Munca - Centrala de Mediere a Strainilor si Specialistilor ZAV Bavaria, ca reprezentant al angajatorului german, compania Gefasoft Automatisierung & Software GmbH Mecanic industrial 7233 99 1 Activitatea consta in: - asamblarea mecanica si reglarea echipamentelor si masinilor, conform planurilor si desenelor tehnice; - contribuirea la dezvoltarea de prototipuri in colaborare cu echipa de proiectare mecanica; - instalarea si punerea in functiune a sistemelor in-house sau la sediul clientilor. Calificare profesionala incheiata in domeniu; Constituie avantaj experienta profesionala anterioara; Capacitatea de a lucra in echipa si bune abilitati de comunicare. Cunostinte de limba germana, min. nivel A2 Salariul oferit porneste de la 2200 euro brut/luna Angajatorul acorda sprijin in vederea gasirii unei locuinte, in demersurile cu autoritatile, precum si pentru participarea la cursuri de limba germana. Contractul de munca este permanent, iar programul este cu norma intreaga (40 ore/saptamana). 04.11.2016 ENACHE Georgiana bm_eures@buc.anofm.ro Se transmite C.V -ul model Europass cu fotografie, completat la calculator in limba germana, la adresa de e-mail ZAV-IPS-Bayern@arbeitsagentur.de, cu specificarea codului de referinta KT - 202 si doar pentru monitorizare (fara feedback) la buc_eures@buc.anofm.ro. Persoanele preselectate in urma transmiterii aplicatiei vor fi contactate telefonic in vederea sustinerii interviului.

3568 Germania Landul Bavaria Munchen Agentia Federala de Munca - Centrala de Mediere a Strainilor si Specialistilor ZAV Bavaria, ca reprezentant al angajatorului german, compania Xing Events GmbH Dezvoltator aplicatii Android/Dezvoltator digital media 2166 99 1 Cel putin 3 ani experienta in lucrul cu aplicatii mobile tip Android; Cunostinte solide de Android SDK si experienta de lucru cu instrumente Android SDK; Experienta API cu HTTP, REST si JSON; O buna intelegere a algoritmilor si structurilor de date; Cunoasterea modelelor de dezvoltare si a arhitecturii de software generale; Familiaritate cu RxJava, Dagger 2, Git, Gradle, Jenkins; Familiaritate cu cadrele de testare JUnit, Calabash, Espresso,Spoon; Familiaritare cu metodologiile de dezvoltare Agile. Cunostinte excelente de limba engleza, nivel C1/C2 Salariul oferit este de 55.000 euro brut/an Tichete de restaurant, Smartphone sau iPad pentru utilizare privata; Angajatorul acorda sprijin in vederea gasirii unei locuinte, in demersurile cu autoritatile, precum si pentru participarea la cursuri de limba germana. Contractul de munca este permanent, iar programul este cu norma intreaga (40 ore/saptamana). 04.11.2016 ENACHE Georgiana bm_eures@buc.anofm.ro Se transmite C.V -ul model Europass cu fotografie, completat la calculator in limba engleza sau germana (daca este cazul), la adresa de e-mail ZAV-IPS-Bayern@arbeitsagentur.de, cu specificarea codului de referinta KT - 203 si doar pentru monitorizare (fara feedback) la buc_eures@buc.anofm.ro. Persoanele preselectate in urma transmiterii aplicatiei vor fi contactate telefonic in vederea sustinerii interviului.

3573 Germania Landul Bavaria Niederaichbach Fahrner Network Company ca reprezentant al angajatorului, compania Kuehne & Nagel Operator stivuitor 8343 78 1 Activitatea presupune: - incarcarea si descarcarea marfurilor in/din camioane; - mutarea bunurilor ambalate; - aranjarea marfurilor in spatiile corecte de depozitare, conform instructiunilor de control al inventarului; - stivuirea paletelor goale; - verificarea zilnica a masinilor si echipamentelor de lucru; - examinarea produselor pentru a verifica conformitatea cu standardele de calitate. Diploma de bacalaureat sau scoala profesionala; Experienta profesionala in domeniu de 1 an; Permis de conducere categoria B si certificat de operare stivuitor; Cunoasterea pachetului Microsoft Office si SAP. Cunostinte bune de limba germana - intelegere, scris, vorbit nivel B1 Salariul oferit este de 1475 – 1500 euro net/luna Plata orelor suplimentare; Se poate oferi cazare gratuit sau contracost (250 - 300 euro/luna) Contractul de munca este permanent, iar programul de lucru este cu norma intreaga (35 ore/saptamana). Se lucreaza in 2 schimburi. 28.10.2016 ENACHE Georgiana bm_eures@buc.anofm.ro Se transmite C.V -ul model Europass cu fotografie, completat la calculator DOAR in limba germana, la adresa de e-mail recruiting@fahrnernetwork.com, in atentia dnei. Katarzyna Karpinska si doar pentru monitorizare (fara feedback) la ab_eures@ab.anofm.ro.

3574 Germania Landul Renania de Nord - Westfalia Burbach IPG Laser GmbH Laborant fizica (f/b) 2111 99 1 Activitatea presupune: - testarea finala a laserelor din fibre finite, cu putere de la cativa wati la mai multi kw, in conformitate cu normele; - masurarea diferitilor parametri optici si electrici utilizand sisteme moderne de masura si control; - crearea documentelor de testare. Studii universitare sau postuniversitare in domeniul fizicii, electronicii, mecatronicii sau ingineriei mecanice; Experienta in lucrul cu dispozitive laser si fibre optice; Cunoasterea programarii Labview; Precizie, bune abilitati de comunicare si spirit de echipa. Cunostinte bune de limba germana si engleza Salariul este negociabil, in functie de calificare si experienta profesionala. Contractul de munca este pe perioada determinata de 2 ani, cu posibilitatea prelungirii pe perioada nedeterminata. Programul de lucru este cu norma intreaga, de 40 ore/saptamana. 28.11.2016 ENACHE Georgiana bm_eures@buc.anofm.ro Se transmite C.V -ul model Europass cu fotografie, completat la calculator in limba germana sau engleza, insotit de copii ale diplomelor/certificatelor de studii, la adresa de e-mail bewerbungen@ipgphotonics.com, cu specificarea numarului de referinta "10000 - 1147571169-S", in atentia dlui. Stefan Ludwig si doar pentru monitorizare (fara feedback) la ab_eures@ab.anofm.ro.

3575 Germania Landul Renania de Nord - Westfalia Attendorn Agentia Federala de Munca - Centrala de Mediere a Strainilor si Specialistilor ZAV Renania de Nord - Westfalia, ca reprezentant al angajatorului german, un hotel din regiune Specialist restaurant (f/b) 1412 99 1 Activitatea presupune: - primirea si insotirea oaspetilor; - servirea la mese in restaurantul hotelului. Calificare profesionala incheiata in sectorul HoGa; Aspect ingrijit si bune maniere; Spirit de echipa, motivare si rezistenta la stres. Cunostinte bune/foarte bune de limba germana si engleza - nivel B1/B2. Avantaj limba italiana. Salariul oferit este de 1566 euro net/luna, conform contractului colectiv de munca in domeniu, in regiune. Se ofera posibilitatea formarii profesionale la locul de munca. Contractul de munca este permanent. Se lucreaza in weekend si in schimburi. 28.11.2016 ENACHE Georgiana bm_eures@buc.anofm.ro e transmite C.V-ul model Europass cu fotografie, completat la calculator in limba germana sau engleza la adresa de e-mail zav-ips-nordrhein-westfalen@arbeitsagentur.de, cu specificarea "Restaurant Attendorn" si doar pentru monitorizare (fara feedback) la buc_eures@buc.anofm.ro.
3576 Germania Landul Renania de Nord - Westfalia Ludenscheid Agentia Federala de Munca - Centrala de Mediere a Strainilor si Specialistilor ZAV Renania de Nord - Westfalia, ca reprezentant al angajatorului german, un hotel de 4 stele Specialist restaurant (f/b) 1412 99 2 Activitatea presupune: - primirea si insotirea oaspetilor; - servirea la mese in restaurantul hotelului. Calificare profesionala incheiata si experienta in domeniu. Aspect ingrijit si bune maniere; Spirit de echipa, motivare si orientare catre clienti. Cunostinte foarte bune de limba germana si engleza - nivel B1/B2. Avantaj limba italiana. Salariul oferit este de 1566 euro net/luna, conform contractului colectiv de munca in domeniu, in regiune. Bonusuri; Se ofera posibilitatea formarii profesionale la locul de munca. Contractul de munca este permanent. 28.11.2016 ENACHE Georgiana bm_eures@buc.anofm.ro Se transmite C.V-ul model Europass cu fotografie, completat la calculator in limba germana sau engleza la adresa de e-mail zav-ips-nordrhein-westfalen@arbeitsagentur.de, cu specificarea "Refa- Ludenscheid" si doar pentru monitorizare (fara feedback) la buc_eures@buc.anofm.ro.

3577 Germania Landul Renania de Nord - Westfalia Bad Laasphe Agentia Federala de Munca - Centrala de Mediere a Strainilor si Specialistilor ZAV Renania de Nord - Westfalia, ca reprezentant al angajatorului german, un hotel de 4 stele Receptioner (f/b) 4224 99 2 Calificare profesionala incheiata si experienta in domeniu; Cunostinte avansate despre sistemul Fidelio; Aspect ingrijit si bune maniere; Spirit de echipa, motivare si orientare catre clienti. Cunostinte foarte bune de limba germana si engleza - nivel B2/C1. Salariul oferit este de 1801 euro net/luna, conform contractului colectiv de munca in domeniu, in regiune. Se ofera posibilitatea formarii profesionale la locul de munca. Contractul de munca este permanent. 28.11.2016 ENACHE Georgiana bm_eures@buc.anofm.ro Se transmite C.V-ul model Europass cu fotografie, completat la calculator in limba germana sau engleza la adresa de e-mail zav-ips-nordrhein-westfalen@arbeitsagentur.de, cu specificarea "Reception - Bad Laasphe" si doar pentru monitorizare (fara feedback) la buc_eures@buc.anofm.ro.

3578 Germania Bremen Bremen Agentia Federala de Munca - Centrala de Mediere a Strainilor si Specialistilor ZAV Renania de Nord - Westfalia, ca reprezentant al angajatorului, un hotel de 4 stele Chef de partie (f/b) 3434 99 1 Activitatea presupune: - stabilirea meniului si prepararea felurilor de mancare; - supravegherea respectarii normelor de igiena in bucatarie; - stabilirea meniului pentru banchete si alte evenimente. Calificare profesionala incheiata ca bucatar si experienta in domeniu; Permis de conducere categoria B; Aspect ingrijit si bune maniere; Flexibilitate, creativitate, capacitatea de selectie. Cunostinte bune de limba germana Salariul oferit este de 2300 euro net/luna, conform contractului colectiv de munca in domeniu, in regiune. Mediul de lucru este modern, cu o echipa tanara. Se asigura sprijin in demersurile cu autoritatile. Contractul de munca este permanent, iar programul de lucru este cu norma intreaga. 28.11.2016 ENACHE Georgiana bm_eures@buc.anofm.ro Se transmite C.V-ul model Europass cu fotografie, completat la calculator DOAR in limba germana la adresa de e-mail zav-ips-nordrhein-westfalen@arbeitsagentur.de, cu specificarea "Hotel Bremen" si doar pentru monitorizare (fara feedback) la buc_eures@buc.anofm.ro. Persoanele preselectate in urma transmiterii aplicatiei vor sustine primul interviu telefonic sau prin Skype.

3582 Germania Landul Renania de Nord - Westfalia Dusseldorf Agentia Federala de Munca - Centrala de Mediere a Strainilor si Specialistilor ZAV Renania de Nord - Westfalia, ca reprezentant al angajatorului, un hotel de 4 stele Commis de cuisine (f/b) 3434 99 1 Calificare profesionala incheiata ca bucatar si experienta in domeniu; Permis de conducere categoria B; Aspect ingrijit si bune maniere; Flexibilitate, creativitate, capacitatea de selectie. Cunostinte bune de limba germana si engleza Salariul oferit este de 1500 euro net/luna, conform contractului colectiv de munca in domeniu, in regiune. Se ofera bonusuri de Craciun si de concediu; Cursuri de formare profesionala; Reduceri atractive in hotelurile partenere; Se asigura sprijin in demersurile cu autoritatile. Contractul de munca este permanent, iar programul de lucru este cu norma intreaga. Se lucreaza 5 zile/saptamana. 28.11.2016 ENACHE Georgiana bm_eures@buc.anofm.ro Se transmite C.V-ul model Europass cu fotografie, completat la calculator in limba germana sau engleza la adresa de e-mail zav-ips-nordrhein-westfalen@arbeitsagentur.de, cu specificarea "Hotel Dusseldorf" si doar pentru monitorizare (fara feedback) la buc_eures@buc.anofm.ro. Persoanele preselectate in urma transmiterii aplicatiei vor sustine primul interviu telefonic sau prin Skype.

3584 Germania Landul Hessa Frankfurt am Main Agentia Federala de Munca - Centrala de Mediere a Strainilor si Specialistilor ZAV Renania de Nord - Westfalia, ca reprezentant al angajatorului, un hotel de 5 stele Receptioner (f/b) 4224 99 1 Calificare profesionala incheiata in domeniu; Permis de conducere categoria B; Aspect ingrijit si bune maniere; Dedicare, orientare catre clienti; Spirit de echipa, flexibilitate, atitudine pozitiva. Cunostinte foarte bune de limba germana si engleza. Avantaj limba spaniola. Salariul oferit este de aprox. 2000 euro net/luna, conform contractului colectiv de munca in domeniu, in regiune. Mediu de lucru interesant in cadrul unei echipe tinere; Se ofera cursuri de formare profesionala; Reduceri atractive in hotelurile partenere; Se asigura sprijin in demersurile cu autoritatile. Contractul de munca este permanent, iar programul de lucru este cu norma intreaga. Se lucreaza 5 zile/saptamana. 28.11.2016 ENACHE Georgiana bm_eures@buc.anofm.ro Se transmite C.V-ul model Europass cu fotografie, completat la calculator in limba germana sau engleza la adresa de e-mail zav-ips-nordrhein-westfalen@arbeitsagentur.de, cu specificarea "Hotel Frankfurt" si doar pentru monitorizare (fara feedback) la buc_eures@buc.anofm.ro. Persoanele preselectate in urma transmiterii aplicatiei vor sustine primul interviu telefonic sau prin Skype.

3585 Germania Landul Saxonia Dresda Agentia Federala de Munca - Centrala de Mediere a Strainilor si Specialistilor ZAV Renania de Nord - Westfalia, ca reprezentant al angajatorului, un hotel de 4 stele Personal servire (f/b) 5131 99 1 Activitatea presupune servirea clientilor la bar, room service, in sala de conferinta, la banchete sau in restaurant. Calificare profesionala incheiata in domeniul HoGa; Permis de conducere categoria B; Aspect ingrijit si bune maniere; Spirit de echipa, flexibilitate, orientare catre clienti. Cunostinte bune de limba germana si engleza Salariul oferit este de 1500 euro net/luna, conform contractului colectiv de munca in domeniu, in regiune. Mediu de lucru interesant in cadrul unei echipe tinere; Posibilitati de dezvoltare a carierei; Se asigura sprijin in demersurile cu autoritatile. Contractul de munca este permanent, iar programul de lucru este cu norma intreaga. Se lucreaza in schimburi. 28.11.2016 ENACHE Georgiana bm_eures@buc.anofm.ro Se transmite C.V-ul model Europass cu fotografie, completat la calculator in limba germana sau engleza la adresa de e-mail zav-ips-nordrhein-westfalen@arbeitsagentur.de, cu specificarea "Hotel Dresden" si doar pentru monitorizare (fara feedback) la buc_eures@buc.anofm.ro. Persoanele preselectate in urma transmiterii aplicatiei vor sustine primul interviu telefonic sau prin Skype.

3586 Germania Landul Renania de Nord - Westfalia Winterberg Agentia Federala de Munca - Centrala de Mediere a Strainilor si Specialistilor ZAV Renania de Nord - Westfalia, ca reprezentant al angajatorului, un hotel de 4 stele Commis de cuisine (f/b) 5120 99 1 Activitatea presupune prepararea mancarurilor a la carte, utilizand doar produse proaspete din regiune. Calificare profesionala incheiata ca bucatar; Permis de conducere categoria B; Aspect ingrijit si bune maniere; Rapiditate, spirit de echipa si creativitate. Cunostinte de limba germana - nivel A2 Salariul oferit este de 1700 euro net/luna, conform contractului colectiv de munca in domeniu, in regiune. Se acorda sprijin in vederea gasirii unei locuinte, precum si in demersurile cu autoritatile. Contractul de munca este permanent, iar programul de lucru este cu norma intreaga. 28.11.2016 ENACHE Georgiana bm_eures@buc.anofm.ro Se transmite C.V-ul model Europass cu fotografie, completat la calculator DOAR in limba germana la adresa de e-mail zav-ips-nordrhein-westfalen@arbeitsagentur.de, cu specificarea "Hotel Sauerland" si doar pentru monitorizare (fara feedback) la buc_eures@buc.anofm.ro. Persoanele preselectate in urma transmiterii aplicatiei vor sustine primul interviu telefonic sau prin Skype.

3587 Germania Landul Hessa Kaufungen Ullrich GmbH Dispecer (f/b) 4323 99 1 Activitatea se va desfasura in cadrul unei companii de transport si presupune planificarea si monitorizarea activitatii angajatilor si servicii de traducere - interpretare in/din limba romana. Constituie avantaj cunostintele in domeniul transporturilor; Permis de conducere categoria B. Cunostinte foarte bune de limba romana - exprimare gramaticala, scriere ortografica, citire cursiva Salariul este negociabil, in functie de studii si experienta profesionala anterioara. Contractul de munca este pe perioada determinata de 2 ani. Programul de lucru este cu norma intreaga, de 40 ore/saptamana. Se lucreaza in schimburi (incepand cu ora 6.00 dimineata, 24 de ore, cate 9 ore cu pauza). 29.10.2016 ENACHE Georgiana bm_eures@buc.anofm.ro Se transmite C.V -ul model Europass cu fotografie, completat la calculator in limba romana, insotit de copii ale diplomelor/certificatelor de studii la adresa de e-mail perso.kaufungen@ullrich-gruppe.de, in atentia dnei. Nadine Prebler si doar pentru monitorizare (fara feedback) la buc_eures@buc.anofm.ro.

3592 Germania Landul Bavaria Donauworth Agentia Federala de Munca - Centrala de Mediere a Strainilor si Specialistilor ZAV Bavaria, ca reprezentant al angajatorului german Bucatar (f/b) 5120 99 1 Activitatea se va desfasura in restaurantul unui hotel. Restaurantul este specializat pe bucataria traditionala svabeasca, precum si pe preparate la gratar si fripturi. Calificare profesionala incheiata ca bucatar; Experienta in pregatirea specialitatilor a la carte; Cunostinte de igiena alimentara; Aspect ingrijit si bune maniere; Spirit de echipa si flexibilitate. Cunostinte de limba germana nivel A2 Salariul oferit este de min. 2100 euro brut/luna. Sunt acoperite toate asigurarile sociale; Angajatorul poate oferi cazare sau sprijin in vederea gasirii unei locuinte; 2 zile libere/saptamana. Contractul de munca este permanent, iar programul de lucru este cu norma intreaga (40 ore/saptamana). 06.12.2016 ENACHE Georgiana bm_eures@buc.anofm.ro Se transmite C.V -ul model Europass cu fotografie, completat la calculator in limba germana, la adresa de e-mail ZAV-IPS-Bayern@arbeitsagentur.de, cu specificarea codului de referinta AH - 149 si doar pentru monitorizare (fara feedback) la buc_eures@buc.anofm.ro.

3593 Germania Landul Bavaria Rothenbuch Agentia Federala de Munca - Centrala de Mediere a Strainilor si Specialistilor ZAV Bavaria, ca reprezentant al angajatorului german Ospatar (f/b) 5131 9 3 Activitatea presupune: - intampinarea oaspetilor; - servirea la mese; - aranjarea salilor pentru banchete, conferinte si alte evenimente. Calificare profesionala incheiata si experienta in domeniu. Cunostinte foarte bune de limba germana - min. nivel B2 Salariul de inceput este de 1800 euro brut/luna. Sunt acoperite toate asigurarile sociale; Angajatorul poate oferi cazare si sprijin in demersurile cu autoritatile; Exista posibilitatea participarii la cursuri de limba germana; Angajatorul organizeaza cursuri de formare profesionala la locul de munca. Contractul de munca este permanent, iar programul de lucru este cu norma intreaga (40 ore/saptamana). 06.12.2016 ENACHE Georgiana bm_eures@buc.anofm.ro Se transmite C.V -ul model Europass cu fotografie, completat la calculator in limba germana, la adresa de e-mail ZAV-IPS-Bayern@arbeitsagentur.de, cu specificarea codului de referinta MH - 208 si doar pentru monitorizare (fara feedback) la buc_eures@buc.anofm.ro. Persoanele preselectate in urma transmiterii aplicatiei vor sustine interviul pe Skype.

3594 Germania Landul Bavaria Garmisch - Patenkirchen Agentia Federala de Munca - Centrala de Mediere a Strainilor si Specialistilor ZAV Bavaria, ca reprezentant al angajatorului german, un hotel de 4 stele din regiune Chef de rang (f/b) 5131 99 1 Activitatea presupune servirea clientilor in restaurantul hotelului. Calificare profesionala incheiata in domeniu; Experienta de lucru in hotel sau restaurant de lux; Cunostinte bune despre tipurile de vinuri; Aspect ingrijit si bune maniere. Cunostinte foarte bune de limba germana si engleza - min. B2. Salariul oferit este de 1800 euro brut/luna Sunt acoperite toate asigurarile sociale; Angajatorul poate oferi temporar cazare. Contractul de munca este permanent, iar programul de lucru este cu norma intreaga (40 ore/saptamana). 06.12.2016 ENACHE Georgiana bm_eures@buc.anofm.ro Se transmite C.V -ul model Europass cu fotografie, completat la calculator in limba germana sau engleza, la adresa de e-mail ZAV-IPS-Bayern@arbeitsagentur.de, cu specificarea codului de referinta MH - 209 si doar pentru monitorizare (fara feedback) la buc_eures@buc.anofm.ro.

3602 Germania Landul Baden - Wurttemberg Heilbronn Randstad Deutschland GmbH & Co. KG, ca reprezentant al angajatorului german, un furnizor de piese pentru industria auto Finisor caroserii auto 7231 78 3 Activitatea presupune: - productia de serie a caroseriilor auto pe modele sport bazate pe secvente de lucru standardizate; - asamblarea si setarea pieselor auto; - tratamentul de suprafata a caroseriilor din aluminiu; - verificarea caracteristicilor de calitate si documentatia acestora. Curs de formare profesionala finalizat in domeniu; Experienta in prelucrarea suprafetelor si in finisarea corpurilor din aluminiu; Experienta in productia de echipamente auto originale, precum si in tehnici de finisare; Cunostinte foarte bune de sudura MIG; Permis de conducere categoria B; Disponibilitate de a lucra in 3 schimburi si in weekend; Punctualitate. Cunostinte de limba germana nivel A2 Salariul oferit este de 13 euro brut/ora, conform contractului colectiv de munca in domeniu. Se acorda sporuri de schimb, precum si prime de Craciun si de concediu; In primele 2 luni se ofera gratuit locuinta de serviciu; Se asigura imbracamintea de lucru. Contractul de munca este permanent, iar programul de lucru este cu norma intreaga. 10.12.2016 ENACHE Georgiana bm_eures@buc.anofm.ro Se transmite C.V -ul model Europass (Lebenslauf), cu fotografie, completat la calculator, DOAR in limba germana, cu specificarea "Finisher/Karosseriebauer", la adresa de e-mail munca-germania@randstad.de, in atentia dnei. Melinda Kekessy si doar pentru monitorizare (fara feedback) la ab_eures@ab.anofm.ro.

3603 Germania Landul Turingia Jena Randstad Deutschland GmbH & Co. KG, ca reprezentant al angajatorilor germani, mai multe clinici, spitale si alte institutii publice de sanatate Asistent medical (f/b) 2221 78 3 Activitatea presupune: - supravegherea pacientilor; - tratamentul pacientilor; - diverse activitati administrative. Calificare profesionala incheiata ca asistent medical generalist - studii de profil finalizate (cu diploma), dupa anul 2004; Disponibilitate de a lucra atat in ture, cat si in weekend si in zilele de sarbatoare; Permis de conducere categoria B; Capacitatea de a lucra in echipa; Promptitudine in indeplinirea sarcinilor, intr-o maniera orientata spre pacient; Atitudine pozitiva, empatie. Cunostintele de limba germana nivelul B2 sunt obligatorii pentru recunoasterea diplomei de calificare (daca nivelul de limba germana este doar B1, este nevoie de un curs pana la nivelul B2). Cunostinte foarte bune de limba germana - nivel B2 Salariul oferit incepe de la 13 euro brut/ora, conform contractului colectiv de munca in domeniu. Sporuri de sarbatori si de concediu; Se asigura locuinta; Pregatire profesionala individuala; Posibilitati de dezvoltare profesionala prin cursuri interne si externe. Contractul de munca este permanent, iar programul de lucru este cu norma intreaga. 10.12.2016 ENACHE Georgiana bm_eures@buc.anofm.ro Se transmite C.V -ul model Europass (Lebenslauf), cu fotografie, completat la calculator, DOAR in limba germana, cu specificarea "Krankepfleger", la adresa de e-mail munca-germania@randstad.de, in atentia dnei. Melinda Kekessy si doar pentru monitorizare (fara feedback) la ab_eures@ab.anofm.ro.

3604 Germania Landul Renania de Nord - Westfalia Bonn Randstad Deutschland GmbH & Co. KG, ca reprezentant al angajatorului german, o clinica Asistent medical (f/b) 2221 78 3 Activitatea presupune: - aplicarea tratamentelor prescrise si verificarea evolutiei starii de sanatate a pacientilor; - asistarea medicului la diferite investigatii si consultatii; - documentarea cazurilor; - persoana de contact pentru pacienti si familiile acestora. Calificare profesionala incheiata in domeniu, dupa anul 2004; Experienta in domeniu reprezinta un avantaj, insa sunt acceptati si proaspat absolventi; Disponibilitate de a lucra in 3 schimburi, precum si in weekend; Capacitatea de a lucra in echipa, dar si individual; Permis de conducere categoria B si automobil propriu (avantaj); Sociabilitate, flexibilitate si rabdare. Cunostintele de limba germana nivelul B2 sunt obligatorii pentru recunoasterea diplomei de calificare (daca nivelul de limba germana este doar B1, este nevoie de un curs pana la nivelul B2). Cunostinte foarte bune de limba germana - nivel B2 Salariul oferit inainte de recunoasterea diplomei este de 10 euro brut/ora, iar dupa recunoasterea diplomei este de 13 euro brut/ora, conform contractului colectiv de munca in domeniu. Se ofera sprijin in ceea ce priveste transportul, inclusiv rezervarea biletului de avion; Randstad pune la dispozitie o locuinta in primele 6 luni, contra cost (170 euro/luna), iar apoi ofera sprijin in vederea gasirii unei locuinte si in procedurile de recunoastere a diplomei; Se asigura prime de concediu si de Craciun; Posibilitati de formare profesionala la locul de munca. Contractul de munca este permanent, iar programul de lucru este cu norma intreaga. Inainte de recunoasterea diplomei programul de lucru este flexibil (130 ore/saptamana), intrucat se urmeaza cursuri de limba germana. 10.12.2016 ENACHE Georgiana bm_eures@buc.anofm.ro Se transmite C.V -ul model Europass (Lebenslauf), cu fotografie, completat la calculator, DOAR in limba germana, cu specificarea "Krankepfleger - Bonn", la adresa de e-mail munca-germania@randstad.de, in atentia dnei. Melinda Kekessy si doar pentru monitorizare (fara feedback) la buc_eures@buc.anofm.ro.

3605 Germania Landul Hessa Bad Hersfeld Randstad Deutschland GmbH & Co. KG, ca reprezentant al angajatorului german, un centru de logistica Comisionar (f/b) 9621 78 3 Activitatea consta in distribuirea de carti si CD-uri, conform documentelor de insotire a marfii, in sistem pick-by-light. Rezistenta la efort fizic (se parcurg zilnic aprox. 12 km prin depozit); Disponibilitate de a lucra in 3 schimburi si in weekend (se lucreaza 2 sambete/luna si in luna decembrie 2 duminici); Rapiditate. Cunostinte de limba germana nivel A2 de conversatie Salariul oferit este de 9 euro brut/ora, conform contractului colectiv de munca in domeniu. Se ofera sporuri; Se asigura locuinta. Contractul de munca este permanent, iar programul de lucru este cu norma intreaga (6 - 8 ore/zi). 10.12.2016 ENACHE Georgiana bm_eures@buc.anofm.ro Se transmite C.V -ul model Europass (Lebenslauf), cu fotografie, completat la calculator, DOAR in limba germana, cu specificarea "Komissionierer", la adresa de e-mail munca-germania@randstad.de, in atentia dnei. Melinda Kekessy si doar pentru monitorizare (fara feedback) la ab_eures@ab.anofm.ro.

3606 Germania Landul Bavaria Freising Randstad Deutschland GmbH & Co. KG, ca reprezentant al angajatorului german, aeroportul din Munchen Hamal 9621 78 3 Activitatea presupune: - incarcarea si descarcarea bagajelor in/din calele avioanelor; - transportul si manipularea bagajelor, introducerea in sistemele de transport al terminalelor din aeroport; - pregatirea vehiculelor de transport bagaje; - cooperarea cu personalul operational. Rezistenta la stres si la efort fizic; Fara cazier judiciar (pentru a putea lucra in cadrul aeroportului, angajatorul solicita cazierul judiciar); Disponibilitate de a lucra in schimburi, in weekend si in zilele de sarbatori legale; Permis de conducere categoria B. Cunostinte bune de limba germana - scris, vorbit, nivel B1. Salariul oferit este de 10,55 euro brut/ora, conform contractului colectiv de munca in domeniu. Se acorda spor de noapte (se calculeaza incepand cu ora 20.00), la care se adauga alte premii si sporuri; Angajatorul ofera cazare contra cost pe o perioada de max. 3 luni (in primele 2 luni se platesc 125 euro, iar in cea de-a treia luna 250 euro); Se asigura cursuri de pregatire pe o perioada de 6 saptamani; Parcare gratuita la aeroport; Exista posibilitatea de avansare. Contractul de munca este permanent, iar programul de lucru este cu norma intreaga. 10.12.2016 ENACHE Georgiana bm_eures@buc.anofm.ro Se transmite C.V -ul model Europass (Lebenslauf), cu fotografie, completat la calculator, DOAR in limba germana, cu specificarea "Gepackabfertiger", la adresa de e-mail munca-germania@randstad.de, in atentia dnei. Melinda Kekessy si doar pentru monitorizare (fara feedback) la buc_eures@buc.anofm.ro.

3607 Germania Landul Bavaria Munchen Randstad Deutschland GmbH & Co. KG, ca reprezentant al angajatorului german, o companie producatoare de automobile Mecanic auto 7231 78 3 Calificare profesionala incheiata in domeniu; Disponibilitate de a lucra in 3 schimburi; Capacitatea de a lucra repede si pe durata mai lunga; Disponibilitate de a sustine un test de limba germana online; Punctualitate si seriozitate. Cunostinte de limba germana - nivel A2 de conversatie Salariul oferit este de 15,10 euro brut/ora, conform contractului colectiv de munca in domeniu. Se ofera sporuri pentru lucrul de noapte si in weekend; Prime de Craciun si de concediu; Se ofera cazare contra cost (350 euro/luna/persoana); Imbracamintea de lucru este gratuita. Contractul de munca este permanent, iar programul de lucru este cu norma intreaga. 10.12.2016 ENACHE Georgiana bm_eures@buc.anofm.ro Se transmite C.V -ul model Europass (Lebenslauf), cu fotografie, completat la calculator, DOAR in limba germana, cu specificarea "KFZ Mechaniker", la adresa de e-mail munca-germania@randstad.de, in atentia dnei. Melinda Kekessy si doar pentru monitorizare (fara feedback) la buc_eures@buc.anofm.ro.

3608 Germania Landul Saxonia - Anhalt Schonebeck Randstad Deutschland GmbH & Co. KG, ca reprezentant al angajatorului german, o companie producatoare de piese auto Operator CNC 8189 78 3 Activitatea presupune: - pregatirea, programarea si operarea cu masinile CNC (in principal cu freza); - probe de CNC; - introducerea datelor in SAP; - pregatirea pieselor si a materialelor; - pregatirea si schimbul echipamentelor de lucru; - prelucrarea si controlul pieselor finale; - identificarea, corectarea si raportarea problemelor in operarea cu masinile CNC; - curatarea si intretinerea masinilor. Calificare profesionala incheiata si experienta in domeniu (programare si operare); Disponibilitate de a lucra in 4 schimburi si in weekend. Cunostinte de limba germana - nivel A2 de conversatie Salariul oferit este de 11 euro brut/ora, iar dupa 5 luni se ofera 13,50 euro brut/ora. Se ofera sporuri; In primele 2 luni cazarea este gratuita. Contractul de munca este permanent, iar programul de lucru este cu norma intreaga. 10.12.2016 ENACHE Georgiana bm_eures@buc.anofm.ro Se transmite C.V -ul model Europass (Lebenslauf), cu fotografie, completat la calculator, DOAR in limba germana, cu specificarea "CNC Bediener", la adresa de e-mail munca-germania@randstad.de, in atentia dnei. Melinda Kekessy si doar pentru monitorizare (fara feedback) la buc_eures@buc.anofm.ro.

3611 Germania Landul Turingia Kospoda Randstad Deutschland GmbH & Co. KG, ca reprezentant al angajatorului german, o companie cu activitate in domeniul reciclarii si productiei Operator masini 8189 78 3 Activitatea presupune: - punerea in functiune a aparaturii; - verificarea masinilor; - rezolvarea problemelor aparute in utilizarea masinilor. Studii finalizate in domeniul tehnic; Experienta in operarea masinilor; Disponibilitate de a lucra in schimburi. Cunostinte de limba germana - nivel A2 de conversatie Salariul oferit este de 11 euro brut/ora, conform contractului colectiv de munca in domeniu. Se acorda sporuri (25 % spor de noapte si 50 % spor de lucru duminica); Se asigura cazare gratuita in primele 2 luni, iar dupa aceea se platesc 300 de euro/luna chirie. Contractul de munca este permanent, iar programul de lucru este cu norma intreaga. 10.12.2016 ENACHE Georgiana bm_eures@buc.anofm.ro Se transmite C.V -ul model Europass (Lebenslauf), cu fotografie, completat la calculator, DOAR in limba germana, cu specificarea "Maschinen und Anlagenfuhrer", la adresa de e-mail munca-germania@randstad.de, in atentia dnei. Melinda Kekessy si doar pentru monitorizare (fara feedback) la ab_eures@ab.anofm.ro.

3612 Germania Landul Saxonia - Anhalt Bitterfeld - Wolfen Randstad Deutschland GmbH & Co. KG, ca reprezentant al angajatorului german, o companie cu activitate in domeniul prelucrarii metalelor Operator CNC 8189 78 3 Activitatea presupune: - modernizarea echipamentelor, conform planului de productie si de serie; - setarea unor dispozitive de masurare; - punerea in aplicare a modificarilor; - pregatirea pieselor si a materialelor; - fabricarea unor piese dupa sablon; - atentie la uzura aparaturii; - verificarea calitatii si preciziei pieselor; - reprelucrarea si respingerea pieselor defecte; - efectuarea lucrarilor de intretinere si curatenie; - identificarea cauzelor defectiunilor; - reajustarea instrumentelor de lucru. Calificare profesionala incheiata in domeniu; Experienta in prelucrarea metalelor; Cunostinte de metrologie; Capacitatea de a interpreta planuri si desene; Disponibilitate de a lucra in 3-4 schimburi; Permis de conducere categoria B si automobil propriu; Fiabilitate si corectitudine. Cunostinte de limba germana - nivel A2 de conversatie Salariul oferit este de 11,20 euro brut/ora, conform contractului colectiv de munca in domeniu. Se acorda sporuri pentru lucrul de noapte, in zilele de weekend si de sarbatorile legale; Se ofera prime de Craciun si de concediu; Cazarea este gratuita in primele 2 luni; Echipamentul de lucru este oferit de angajator. Contractul de munca este permanent, iar programul de lucru este cu norma intreaga. 10.12.2016 ENACHE Georgiana bm_eures@buc.anofm.ro Se transmite C.V -ul model Europass (Lebenslauf), cu fotografie, completat la calculator, DOAR in limba germana, cu specificarea "CNC Fachkraft", la adresa de e-mail munca-germania@randstad.de, in atentia dnei. Melinda Kekessy si doar pentru monitorizare (fara feedback) la ab_eures@ab.anofm.ro.

3613 Germania Landul Saxonia - Anhalt Bitterfeld - Wolfen Randstad Deutschland GmbH & Co. KG, ca reprezentant al angajatorului german, o companie cu activitate in domeniul prelucrarii metalelor Operator masini 8189 78 3 Activitatea presupune: - configurarea si setarea utilajelor; - transportarea materialelor; - tinerea evidentei pieselor de schimb; - monitorizarea functionarii masinilor; - monitorizarea parametrilor de calitate; - efectuarea operatiunilor de manipulare si de asamblare manuala; - efectuarea sarcinilor de masurare; - rezolvarea problemelor/ variatiilor de proces; - efectuarea lucrarilor de intretinere; - punerea in aplicare a modificarilor. Calificare profesionala incheiata in domeniul tehnic; Experienta in operarea masinilor; Disponibilitate de a lucra in 3 - 4 schimburi; Fiabilitate si corectitudine. Cunostinte de limba germana - nivel A2 de conversatie Salariu oferit este de 10,50 euro brut/ora, conform contractului colectiv de munca in domeniu. Se acorda sporuri pentru lucrul de noapte, in zilele de weekend si de sarbatorile legale; Se ofera prime de Craciun si de concediu; Cazarea este gratuita in primele 2 luni; Echipamentul de lucru este oferit de angajator. Contractul de munca este permanent, iar programul de lucru este cu norma intreaga. 10.12.2016 ENACHE Georgiana bm_eures@buc.anofm.ro Se transmite C.V -ul model Europass (Lebenslauf), cu fotografie, completat la calculator, DOAR in limba germana, cu specificarea "Maschinenbediener", la adresa de e-mail munca-germania@randstad.de, in atentia dnei. Melinda Kekessy si doar pentru monitorizare (fara feedback) la ab_eures@ab.anofm.ro.

3551 Irlanda Sud Estul Irlandei Waterford Persoana de contact - consilierul eures Edward Kavanagh. Ciontolitor transator carne 7511 4632 5 Se lucreaza la o linie de productie automatizata, respectand indicatiile supervizorului. Munca presupune lucru in mediu rece. Numarul de referinta al ofertei pe https://ec.europa.eu/eures/public/ro/homepage este 4900592. Sunt necesare experienta in dezosarea carnii si experienta intr-un abator pe linia de productie - 1 an minim. Este necesara cunoasterea limbii engleze - nivel B2 (utilizator indepedent). Salariu brut - minim 19032 euro/an. - Se lucreaza 39 ore/saptamana. 25.10.2016 Isabela Dobrescu tr_eures@tr.anofm.ro CV europass in limba engleza cu subiectul "Boner & Trimmers" trimis la adresele de email EmployerSE@welfare.ie si pentru informare la isabela.dobrescu@tr.anofm.ro.

3383 Italia Vicenza Bassano Del Grappa AUSILIUM SOCIETA' COOPERATIVA Ingrijitor persoane 5322 7810 30 ingrijire si asistenta la domiciliu a persoanelor. Locurile de munca sunt in Marea Britanie abilitati de comunicare, nu se cere experienta in domeniu engleza, nivel A2-B1 min 7,2 lire brut/ora contravaloare bilet avion ( care va fi rambursata din primul salariu), cazare 70-80 lire/saptamana 1 an, cu posibilitatea de prelungire; se lucreaza 35-37,50 ore pe schimb 31.12.2016 VADUVA Diana gj_eures@gj.anofm.ro se trimite CV in limba engleza, cu foto, la adresa ausilium.craiova@gmail.com si pentru informare la eures@afolmet.it
3384 Italia Vicenza Bassano Del Grappa AUSILIUM SOCIETA'COOPERATIVA Asistent medical 2221 7810 30 asistenta si ingrijirea pacientilor, in azile si sanatorii. Locurile de munca sunt in Germania, Hanovra calificare, nu se cere experienta engleza, nivel B1-B2 10 Euro net/ora se ofera contravaloarea biletului de avion, cazare si masa 1 an, cu posibilitatea de prelungire. Se lucreaza 40 ore/schimb, pe saptamana 31.12.2016 VADUVA Diana gj_eures@gj.anofm.ro se trimite CV in limba engleza, cu foto atasata, la adresa de email: ausilium.craiova@gmail.com, si pentru informare la email: eures@afolmet.it

3570 Italia VICENZA NOVE AUSILIUM Societa Cooperativa Asistent medical generalist 2221 7810 20 Locurile de munca sunt in Marea Britanie, Harlow, Essex, la spitalul Princess Alexandra NHS Trust, un spital cu 489 paturi care ofera servicii medicale unei populatii de 258 mii persoane calificare de asistent medical,cu sau fara experienta, inregistrare la NMC inceputa sau finalizata engleza, nivel B1-B2 intre 21,909 si 28,462 lire brut pe an, in functie de experienta angajatorul ofera plata transportului in Marea Britanie, cazare gratuita timp de sase saptamani permanent, se lucreaza 37,5 ore pe saptamana 31.12.2016 VADUVA Diana gj_eures@gj.anofm.ro se trimite CV in limba engleza cu foto la adresa de email: ausilium.ro@gmail.com si pentru informare la eures@afolmet.it
3571 Italia Vicenza NOVE AUSILIUM Societa Cooperativa Asistent medical generalist 2221 7810 20 Locurile de munca sunt in Marea Britanie,la Norfolk,la Spitalul Queen Elizabeth,un spital general cu 488 paturi care ofera servicii de asistenta medicala pentru Vest si Nord Norfolk, Breckland, Cambridgeshire și Lincolnshire de Sud. Calificare de asistent medical, cu sau fara experienta; solicitantii trebuie sa fie inregistrati la NMC sau sa inceapa inregistrarea la NMC engleza, nivel B1-B2 intre 21,909 si 28,462 lire brut pe an, in functie de experienta angajatorul ofera doua luni cazare platita, transportul cu avionul in Marea Britanie, sase luni program intensiv de acomodare inainte de la lucra pe sectii permanent; se lucreaza 37,5 ore pe saptamana 31.12.2016 VADUVA Diana gj_eures@gj.anofm.ro se trimite CV cu foto la adresa de email: ausilium.ro@gmail.com si pentru informare la eures@afolmet.it

3572 Italia Vicenza NOVE AUSILIUM Societa Cooperativa Asistent medical generalist 2221 7810 40 Locurile de munca sunt in Irlanda de Nord, la Four Season Health Care. Acesta este cel mai mare furnizor independent de sanatate si asistenta sociala, cu 62 de case de îngrijire pe întreg teritoriul Irlandei de Nord, si ofera servicii specializate pentru rezidenti cu nevoi mai mari de dependență, inclusiv asistența medicală pentru infirmi vârstnici. Calificare de asistent medical, cu sau fara experienta, cu inregistrare/initiere inregistrare la NMC engleza, nivel B1-B2 minim 12,07 lire brut/ora transport gratuit in Marea Britanie, transport din Marea Britanie dupa 12 luni de contract, 400 lire chirie pentru prima luna, garantia pentru chirie, consiliere pentru inscrierea la NMC, programe de formare si instruire profesionala la finalul carora se primeste 500 lire, posibilitatea de a lucra ca ,, Senior Care Assistant" dupa obtinerea inregistrarii la NMC, permanent, se lucreaza 37,5 ore pe saptamana 31.12.2016 VADUVA Diana gj_eures@gj.anofm.ro se trimite CV cu foto, in limba engleza, la ausilium.ro@gmail.com, si pentru informare si la eures@afolmet.it

3614 Malta Central Region of Malta Hal Balzan MCCS CO LTD Personal pentru activitati de curatenie si intretinere birouri, hoteluri si alte institutii 9112 8122 30 Curatarea podelelor si mobilierului, curatarea suprafetelor de sticla la parterul cladirilor (ferestre, pereti, oglinzi, etc.), curatarea toaletelor si bucatariilor, asigurarea cu prosoape si sapunuri. Nu se cere experienta Nu se cer cunostinte de limba straina Va fi comunicat de angajator Decontarea cheltuielilor cu zborul dupa 1 an de munca. Nedeterminata 19.10.2016 MITRICA Ramaian cs_eures@cs.anofm.ro cv model europass in limba romana sau engleza la adresa angajatorului : eures.recruitment.jobplus@gov.mt si la consilierul eures pentru monitorizare : ramaian.mitrica@cs.anofm.ro
3388 Marea Britanie - Weybridge, Bognor Regis, Crawley , Basingstoke, Buchinghamshire, Ipswich, New Castle,Reading, Lowton , Durham , Hounslow, Southamptons, Gateshead CLECE CARE SERVICES ingrijitor persoane la domiciliu 5322 9999 10 asistarea pacientilor in serviciile personale ale acestora cum ar fi ajutor la imbracat,mancat,baie, gatit, respectarea planului de ingrijire, deplasarea cu masina la domiciliul persoanelor experienta constituie avantaj, se asigura instruire 2 saptamani pentru a se obtine certificatul NVQ nivelul 1 engleza-B1 7.50-15.45 lire brut/ora, lunar in medie 1500 lire brut se asigura cazare in primele 6 luni cu un cost de 180 lire/luna, suport pentru transport, planificarea calatoriei si deducerea costurilor in primele 3-4 salarii permanent, se reinnoieste la 6 luni 31.12.2016 LAZAR Steluta il_eures@il.anofm.ro se va trimite CV model Europass in limba engleza la adresa de email: cspavel@clececare.co.uk tel:0040774659642-d-na Camelia Pavel

3425 Marea Britanie Surrey / Greater London Kingston, Surbiton, New Malden, Raynes Park, Wimbledon, Epsom, Banstead, Ewell, Worcester Park, Stanwell, Staines, Ashford, Shepperton, Sunbury, Walton On Tames, Weybridge, Hersham, Esher, Molesey, Th ALPENBEST Ltd ingrijitor persoane la domiciliu 5322 9999 40 Ingrijirea persoanelor adulte la domiciliul acestora, asistarea la activitatile zilnice precum spalat, imbracat, prepararea si servirea mesei, cumparaturi, curatenie si orice alte activitati necesare in casa; program de lucru variabil intre 7am-10pm, 7-10 ore pe zi, 45-55 ore pe saptamana permis de conducere, experienta, nivel de studii invatamant obligatoriu, cazier judiciar curat engleza-B1 8.30 – 11.5 lire brut/ora instruire, ajutor pentru gasirea unei locuinte si pentru deschiderea unui cont bancar, concediu 28 de zile, masina de serviciu permanent 31.12.2016 LAZAR Steluta il_eures@il.anofm.ro se va trimite CV in limba engleza la adresa de email: hr@alpenbestcare.co.uk Interviul va avea loc in zilele de 24 si 25 august 2016 in Bucuresti, hotel Ibis-Palatul Parlamentului incepand cu ora 16.00

3562 Marea Britanie Berkshire Reading SYLVIANCARE Ltd ingrijitor persoane la domiciliu 5322 9999 10 Ajutarea persoanelor adulte sa traiasca independent in propria locuinta, acest lucru incluzand: asistarea adultilor vulnerabili la activitatile zilnice precum spalat, imbracat, gatit, cumparaturi, administrarea medicamentelor si curatenie; program de lucru minim 40 ore cu posibilitatea de a lucra suplimentar experienta constituie avantaj, permis de conducere, nivel de studii invatamant obligatoriu, bune abilitati de comunicare, 2 recomandari engleza-B1 8-12 lire brut pe ora masina de servici, instruire si ajutor pentru gasirea unei locuinte permanent 31.12.2016 LAZAR Steluta il_eures@il.anofm.ro se va trimite CV in limba engleza la adresa de email: info@sylviancare.co.uk cu mentiunea “domiciliary care assistant”; detalii suplimentare la www.sylviancare.co.uk

3561 Norvegia HORDALAND BERGEN SKUTEVIKEN PERSONELL AS Tamplar 7115 4521 6 Tamplari independenti care sa execute cererile primite de la clienti. Certificat calificare, min. 3 ani experienta in domeniu, abilitatea de a citi desene tehnice si de a lucra independent, capacitate de a planifica ziua de munca. Limba engleza - bine sau o limba scandinava 19,5 pana la 23,5 euro brut/ora pentru candidatul perfect Salariu competitiv, asigurari si pensie, dezvoltare personala, haine si instrumente necesare la lucru, angajatorul va sponsoriza biletul de calatorie initiala in Norvegia cu 500 NOK (54 euro) si va asigura cazare gratuita timp de 2 saptamani, posibilitate de salariu in avans. O luna pentru inceput, cu posibilitate de prelungire sau permanent pentru candidatul perfect. Se lucreaza 37,5-48 ore/saptamana in zona Bergen-ului. Angajare cat mai curand posibil. 30.11.2016 TANE Elena ot_eures@ot.anofm.ro Se trimite CV in limba engleza la adresa de e-mail: cv@skpersonell.no

3588 Norvegia SOGN OG FJORDANE VIK I SOGN VIK DAMPBAKERI OG KONDITORI Brutar 7512 1518 2 Posibilitate de a practica si de a imbunatati abilitatile de brutar intr-un loc de munca placut. Participare la diverse activitati in brutarie. Femeile sunt incurajate sa aplice. Calificare de brutar, experienta in munca, motivare pentru mentinerea unui loc de munca curat, igienic si ordonat. Disponibilitate pentru invatarea limbii norvegiene dupa inceperea lucrului. Limba engleza-bine (vorbit) sau o limba scandinava In functie de tariful norvegian, minimum 170 NOK brut/ora (aprox. 20 euro brut/ora). Poate fi acordat salariu suplimentar pe baza educatiei si experientei. Angajatorul poate acorda sprijin in gasirea locuintei. Permanent, 37,5 ore/saptamana. Contractul incepe la 01.01.2017, dar poate fi si mai devreme, cu o perioada de proba platita. 31.12.2016 TANE Elena ot_eures@ot.anofm.ro Se trimit CV Europass si scrisoare de intentie in limba engleza la adresa de e-mail: post@vik-dampbakeri.no. Nu uitati sa includeti informatii de contact (numar de telefon) pentru dumneavoastra si pentru persoanele care va dau recomandari.

3589 Norvegia SOGN I FJORDANE VIK I SOGN VIK DAMPBAKERI OG KONDITORI Patiser 7512 1518 2 Posibilitate de a practica si de a imbunatati abilitatile de patiser intr-un loc de munca placut. Participare la diverse activitati in brutarie. Femeile sunt incurajate sa aplice. Calificare de patiser, experienta in munca, motivare pentru mentinerea unui loc de munca curat, igienic si ordonat. Disponibilitate pentru invatarea limbii norvegiene dupa inceperea lucrului. Limba engleza-bine (vorbit) sau o limba scandinava In functie de tariful norvegian, minimum 170 NOK brut/ora (aprox. 20 euro brut/ora). Poate fi acordat salariu suplimentar pe baza educatiei si experientei. Angajatorul poate acorda sprijin in gasirea locuintei. Permanent, 37,5 ore/saptamana. Contractul incepe la 01.01.2017, dar poate fi si mai devreme, cu o perioada de proba platita. 31.12.2016 TANE Elena ot_eures@ot.anofm.ro Se trimit CV Europass si scrisoare de intentie in limba engleza la adresa de e-mail: post@vik-dampbakeri.no. Nu uitati sa includeti informatii de contact (numar de telefon) pentru dumneavoastra si pentru persoanele care va dau recomandari.

3590 Norvegia SOGN OG FJORDANE VIK I SOGN VIK DAMPBAKERI OG KONDITORI Ambalator si asistent panificatie 9321 1518 1 Ambalarea painii si a produselor de patiserie. Posibilitate de a practica si de a imbunatati abilitatile intr-un loc de munca placut. Participare la diverse activitati in brutarie. Femeile sunt incurajate sa aplice. Calificare, experienta in ambalarea produselor alimentare, motivare pentru mentinerea unui loc de munca curat, igienic si ordonat. Disponibilitate pentru invatarea limbii norvegiene dupa inceperea lucrului. Lucrul este solicitant fizic, pentru care trebuie sa aveti o sanatate fizica buna. Limba engleza-bine (vorbit) sau o limba scandinava In functie de tariful norvegian, minimum 160 NOK brut/ora (aprox. 19 euro brut/ora). Poate fi acordat salariu suplimentar pe baza educatiei si experientei. Angajatorul poate acorda sprijin in gasirea locuintei. Permanent, 37,5 ore/saptamana. Contractul incepe la 01.01.2017, dar poate fi si mai devreme, cu o perioada de proba platita. 31.12.2016 TANE Elena ot_eures@ot.anofm.ro Se trimit CV Europass si scrisoare de intentie in limba engleza la adresa de e-mail: post@vik-dampbakeri.no. Nu uitati sa includeti informatii de contact (numar de telefon) pentru dumneavoastra si pentru persoanele care va dau recomandari.

3591 Norvegia SOGN OG FJORDANE VIK I SOGN VIK DAMPBAKERI OG KONDITORI Sofer distribuitor 8322 1518 1 Livrarea painii si a produselor de patiserie in regiunile Sogn si Voss. Femeile sunt incurajate sa aplice. Calificare, experienta in livrarea produselor alimentare, posesor permis conducere categ. B, C1, motivare pentru mentinerea unui loc de munca curat, igienic si ordonat. Disponibilitate pentru invatarea limbii norvegiene dupa inceperea lucrului. Lucrul este solicitant fizic, pentru care trebuie sa aveti o sanatate fizica buna. Lucru cu clientii. Experienta in conducerea autoturismelor in conditii dificile de iarna. Limba engleza-bine (vorbit) sau o limba scandinava In functie de tariful norvegian, minimum 170 NOK brut/ora (aprox. 20 euro brut/ora). Poate fi acordat salariu suplimentar pe baza educatiei si experientei. Angajatorul poate acorda sprijin in gasirea locuintei. Permanent, 37,5 ore/saptamana. Contractul incepe la 01.01.2017, dar poate fi si mai devreme, cu o perioada de proba platita. 31.12.2016 TANE Elena ot_eures@ot.anofm.ro Se trimit CV Europass si scrisoare de intentie in limba engleza la adresa de e-mail: post@vik-dampbakeri.no. Nu uitati sa includeti informatii de contact (numar de telefon) pentru dumneavoastra si pentru persoanele care va dau recomandari.

2615 Republica Ceha Republica Ceha - PARTEA DE VEST HAZLOV 247,351 32 ABYDOS s.r.o. Slefuitori,Pilitori 7222 7522 15 Finisarea,polizarea suprafatei pieselor din fonta pentru masini-auto, lustruit cu masina de mana,se lucreaza in 2 schimburi inclusiv sambata,Pranzuri la pret promotional.40 ore/saptamana . Stare buna de sanatate, abilitati manuale bune. Germana constituie avantaj 450 - 1000 euro net/luna Cazare proprie aproape de societate,masa de pranz la pret promotional,organizare transport in Republica Ceha,bonusuri dupa prima luna in functie de performante. Nedeterminata 31.12.2016 SOARE Valentina db_eures@db.anofm.ro CV la email:hazlov@abydos.cz;rebeca.miclau@abydos.cz;tel:0040748873233

3368 Republica Ceha Czech Republic/Olomouc & Otrokovice Moravni 1636, Otrokovice BC LOGISTICS s.r.o. Sofer profesionist camion (Europa) 8332 20 10 45 ore/saptamana Educatie de baza;card digital,permis conducere pentru camioane(profesionist)C+E. Cunostinte de baza Engleza/Germana 1 100 euro net/luna Nedeterminata 31.12.2016 SOARE Valentina db_eures@db.anofm.ro CV-ul in limba engleza/germanala dostalova@bcl.cz; Dostalova Radka 00420724081188; www.bcl.cz

3237 Slovacia Bratislava Bratislava dabeda s.r.o. Sofer autocamion transport international 8332 9999 30 Se efectueaza transporturi mai ales in Austria, Germania, Franta, Benelux, Marea Britanie. Se vor conduce camioane MAN(2015, EURO 6). Studii primare, carnet de conducere C, E, nu se cere experienta, cazier curat, fara probleme de sanatate sau psihice, serios, harnic. Limba engleza sau germana de baza Minim 1700 euro - maxim 2050 euro net/luna. Permanent, full time, 3 saptamani + 1 saptamana libera sau la alegere(6+2 / 9+3). Angajarea se face cat mai repede posibil. 31.12.2016 DIACONU Elena Eleonora tl_eures@tl.anofm.ro Se trimite CV la adresa: milan.toman@dabeda.sk. Se va efectua interviu telefonic.

3255 Slovacia Bratislava Bratislava Harmónia života, n.o. Ingrijitor persoane/infirmier 5321 87 7 Ingrijirea pacientilor, ajutor la activitatile zilnice ale acestora, hranirea pacientilor. Locul de munca este in Districtul Malacky, Slovacia. Nu este obligatoriu experienta in domeniu. Diploma de liceu, persoana sa fie inscrisa in ordinul asistentilor medicali sau sa aiba curs de ingrijitor de minim 230 de ore. Empatie fata de persoanele in varsta, responsabilitate. Limba slovaca minim nivel de baza/limba ceha. Minim 500 euro/luna brut, maxim 650 euro/luna brut. Masa inclusa, cazare asigurata de angajator contra cost(150 euro/luna) sau ajutor in gasirea unei locuinte. Cheltuieli de calatorie platite de angajator in valoare de maxim 70 euro. Asigurare de invaliditate, sanatate, accidente, somaj, pensie. Permanent, norma intreaga. 31.12.2016 DIACONU Elena Eleonora tl_eures@tl.anofm.ro Scrisoare de intentie si CV catre angajator in limba slovaca/ceha/engleza/germana la adresa de e-mail: riaditel.svj@seniorville.eu. Modalitati de selectie: Interviu, interviu telefonic, selectie de CV-uri fara interviu.

3610 Slovacia Bratislavský Bratislava Dabeda s.r.o., Stavite¾ská 1 B, 83104 Bratislava, Slovakia Sofer camion de mare tonaj 8332 4941 50 Conducerea unui camion de mare tonaj, comunicarea cu dispecerii, încãrcarea și descãrcarea marfurilor;Soferii conduc în țãrile UE, în principal, Austria Germania, Franța, Belgia, Olanda, Luxemburg, Regatul Unit al Marii Britanii. 1 an experienta in conducerea de camioane de mare tonaj (camion de 40 de tone); Permis de conducere C + E (card tahograf), cazier judiciar, adeverinta medicalã și aviz psihologic. Limba engleza (mediu)/limba maghiara (mediu)/limba slovaca (mediu); 1700-2050 € net lunar; depinde numarul zilelor lucrate; Nu sunt acordate alte beneficii; Permanent, cu primele 3 luni perioada de probã; 30.11.2016 DIACONU Elena Eleonora tl_eures@tl.anofm.ro CV EUROPASS în limba englezã / maghiara / slovacã trimis la adresa de e-mail: miroslav.suhaj@dabeda.sk si la consilierul EURES din judetul Tulcea la adresa de e-mail: elena.diaconu@tl.anofm.ro pentru monitorizare. Pentru mai multe informații referitoare la locul de munca: d-nul Miroslav Suhaj, telefon: 42194418877 si d-na Stupariu Dorada, telefon: 40740120989.

3067 Spania Insulele Baleare Palma de Mallorca Hotel Maseur 3255 8514 1 studii in domeniu;tratamente de infrumusetare (se folosesc uleiuri naturale); se acorda pregatire; spirit de echipa; experienta in domeniu - minim 6 luni postul este pentru tanar 18-35 ani, conform proiectului "Your first EURES job". Informatii suplimentare: http://www.arbetsformedlingen.se/Globalmeny/Other-languages/Your-first-EURES-job/Jobseeker.html lb germana (obligatoriu)-nivel intermediar; lb. spaniola-nivel intermediar; lb. engleza-nivel interm 960 euro net/luna (negociabil) se asigura cazare contracost din salariu nu este specificat 31.01.2017 COCHIRLEA Liviu vl_eures@vl.anofm.ro se trimite CV (in lb. engleza sau spaniola) la Carolina Romero: paguera@rivieraspa.es. Informatii suplimentare la consilierul EURES din judetul de resedinta al aplicantului

3429 Spania Huelva Almonte SUREXPORT Muncitor necalificat in agricultura 9211 8 800 cules capsuni; timp de lucru: 6,5 ore/zi cu pauza de o jumatate de ora; 39 ore/saptamana impartite in 6 zile; programul incepe in primele ore ale diminetii; ziua 7 de odihna poate sa nu coincida cu duminca; se solicita 500 de femei si 150 de cupluri; perioada de proba-15 zile nu se solicita 40,15 euro brut/zi platibil la 2 saptamani; contributii datorate-2% impozit pe venit si 113 euro asigurare sociala cazare oferita de angajator contra sumei de 1,6 euro/zi; muncitorul plateste primul transport de venire, iar firma plateste intoarcerea; nu exista posibilitatea cazarii solicitantilor barbati in cadrul firmei aproximativ 3 luni; data de incepere-15.02.2017 15.12.2016 COCHIRLEA Liviu vl_eures@vl.anofm.ro Persoanele interesate trebuie sa se adreseze Consilierului EURES din judetul de domiciliu pentru a fi inregistrate in baza de date EURES. Lista completa a tuturor Consilierilor EURES se regaseste la rubrica Contact. Dosarul pentru inregistrarea in baza de date va contine urmatoarele acte: cererea tip (se completeaza la sediul agentiei), adeverinta medicala de la medicul de familie cu mentiunea "clinic sanatos", copie CI, CV in limba romana. Data si locatia bursei se va comunica la o data ulterioara.

3549 Spania CATALUNYA Lleida - Balaguer Villart Logistic sofer camion 8332 4941 15 Villart Logistic este o companie de transport international cu 15 ani experienta; are in dotare 125 camioane experienta minim 1 an; categoria: C/C+E; 21 ani (varsta minima); apt pentru a calatori in UE romana/poloneza/ceha/slovaca 1900 - 2600 Euro net/luna full-time; contractul de munca incepe din luna septembrie 2016; contract pe durata determinata de 3-9 luni apoi contract permanent 22.11.2016 COCHIRLEA Liviu vl_eures@vl.anofm.ro CV+scrisoare de intentie la adresa de email: controlflota3@villartlogistic.com (intr-o lb. de circulatie europeana: spaniola/romana/engleza/polonoza/ceha sau slovaca; informatii suplimentare: tel 662553559 (Eva) sau 653968537 (Lukas)

3554 Ungaria Jász-Nagykun-Szolnok Szolnok, Újszászi út 11, Ungaria Derula KFT Muncitor in prelucrarea lemnului 8172 7521 5 utilizarea masinilior de prelucrarea lemnului, trei schimburi 8 clase sau scoala profesionala, dexteritate, seriozitate, cazier curat, nu se cere vechime in domeniu maghiara 820 Ft brut/ora nedeterminat 31.12.2016 VIRAGH Zsuzsanna hr_eures@hr.anofm.ro se trimite CV in limba romana/maghiara/engleza si copie dupa diplome la adresa zsuzsanna.vilhelm@derula.hu, sau prin telefon 00 36 56 427 201

3555 Ungaria Jász-Nagykun-Szolnok Szolnok, Újszászi út 11, Ungaria Derula KFT sef de schimb 7534 7521 1 asigurarea optima schimbului, alocarea resurselor pentru productie studii medii, cunostiinte tehnice, capacitate de conducere, cazier curat, experienta 3-5 in domeniul productiei maghiara 250 000 FT brut/luna nedeterminat 31.12.2016 VIRAGH Zsuzsanna hr_eures@hr.anofm.ro se trimite CV in limba romana/engleza/maghiara si diplome la adresa zsuzsanna.wilhelm@derula.hu, sau prin telefon la numarul 00-36-56-427-201

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu