Bine v-am găsit! ...bine m-aţi găsit...

Bine v-am găsit! ...bine m-aţi găsit...
La această adresă, aţi găsit locul unde vă voi povesti despre mine şi despre interesele mele. Viaţa mea şi a comunităţii croate din România. Aşa cum am spus şi în caseta "despre mine", sunt cetăţean român de etnie croată. Sunt originar din chiar "Capitala" croaţilor din România, adică din Caraşova, judeţul Caraş-Severin.
Ei, daca ar fi să vorbim despe croaţii din România şi despre locul meu, ar trebui să vă povestesc foarte multe lucruri. Avem o istorie de sute de ani, pe aceste meleaguri. Unii susţin ca am fi venit aici acum multe sute de ani, alţii susţin că suntem aici dintotdeauna, doar că am învăţat limba datorită călugărilor franciscani croaţi şi catolici, care au avut aici la Caraşova o foarte puternică bază. Să nu uităm că localitatea Caraşova a fost la un moment dat, una dintre cele mai importante localităţi din această zonă! Nu mă pot pronunţa. Parcă i-aş lăsa pe istorici să spună exact adevărul.
Ceea ce se poate vedea acum, cu ochiul liber, este o localitate frumoasă ca o perlă, cu oameni harnici şi inteligenţi care ar putea să facă cinste oricărei localităţi din Europa. Comunitatea mea, este concentrată mai ales în cele şapte sate predominant croate (Caraşova, Iabalcea, Nermed, Lupac, Clocotici, Vodnic şi Rafnic). Dar suntem foarte mulţi în Reşiţa, în Tirol, Slatina Timiş, Timişoara, Bucureşti. Să nu uităm că ne-am răspîndit prin toată Europa, de la Zagreb şi Viena pînă în Madrid, Londra şi dacă ne căutăm bine, o să găsim de-ai noştri chiar şi la Chicago sau prin Australia. Şi nu veţi auzi lucruri rele despre noi. Suntem oameni cinstiţi, catolici foarte credincioşi, harnici la muncă. Dar să ne vezi la învăţătură (aproape că nu mai este casă care să nu aibă câte un student sau absolvent de facultate!). Şi-apoi ştim să ne trăim şi viaţa, ştim să ne distrăm dar mai ales să împărţim bucuria cu oaspeţii noştri, pentru că sîntem nişte oameni primitori şi deschişi.
În orice caz, sunteţi bine-veniţi pe blogul meu. Aici voi posta orice voi simţi că este util comunităţii mele. Voi spune lucruri care sunt de laudă, dar şi lucruri care trebuie spuse ca să fie corectate. Voi arăta cu degetul pe cei care cred că nu pot fi arătaţi şi voi lăuda pe cei ce merită cu adevărat. Vă mulţumesc că mă vizitaţi. Vă mulţumesc că îmi veţi fi prieteni, musafiri, colegi, camarazi sau ceea ce veţi considera domniile voastre că vreţi să fiţi. Criticaţi-mă dacă veţi observa lucruri pe care m-am grăbit să le arăt şi nu sunt aşa cum am crezut eu. Ajutaţi-mă să arăt acele lucruri care trebuiesc arătate. Nu caut doar binele şi frumosul numai ca să se creadă că nu mai există probleme, dar nici nu voi căuta numai răul, minciuna şi duşmănia. Voi încerca să caut adevărul. Calea care să ne ajute să fim noi. Noi cei vechi şi noi cei...noi! Sună bine? Poate o să reuşim împreună să fim mai buni.
Vă mulţumesc pentru vizită!



miercuri, 2 mai 2012

CARAŞOVA , LUPAC - CANDIDAŢII PENTRU ALEGERILE DIN 10 IUNIE

CANDIDAŢII  PETRU FUNCŢIA DE PRIMAR

LOCALITATEA: CARAŞOVA  ŞI  LUPAC
CARASOVA
 
BOGDAN PETRU                PNL
FRANA PETRU                   PSD
JIGMUL GHEORGHE          PP-DD
NEAGUL PETRU                 PDL
RADAN MIHAI                    UCR




LUPAC 

DUMA MARIAN                             UNPR
LAUŞ MARIAN                             UCR
LUCACELA BOJINCA                    PNTCD
MUSELIN MARIAN                         PNG
POPESCU MIRCEA                        PSD
RADOVANCOVICI SLAVOLIUB        PP-DD
VECA MATEI MIHAI                        PDL
VLASICI MARIAN                            PNL

57 de comentarii:

  1. Eu n-am venit sa sparg,am venit sa castig,ca consilier si viceprimar respectul fata de cetatean cu experienta de o viata in comert "clientul nostru este stapanu nostru"
    M-am nascut la Lupac in 20.09.1962 si cei sapte ani de acasa,Scoala,Liceu,Seminarul Rom-Kat si biblioteca personala a fost copilaria mea.
    VA DORESC BANUL VOSTRU SA FIE INVESTIT IN CAMINE CULTURALE,BUCATARI SI WC-URI CA SA NU MERGEM SA FACEM BOTEZURI SI NUNTI IN RESTAURANTE TOATE SATELE COMUNEI SA AIBA APA, CANAL SI STRAZILE ASFALTATE.VA DORESC PACEA SI LINISTEA SUFLETEASCA CU DUHUL SFANT DE RUSALIE.
    FRATELE VOSTRU VECA MATEI MIHAI.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. pina acum ce ai facut cu banul nostru,domnule CONSILIER ?ne dai o explicatie ?

      Ștergere
    2. Fiecare consilier din satul care face parte hotaraste cu prioritate asa ca lupaceni au vrut sa aiba fabrica pentru reciclare a deseurilor si au vrut sa fie director Radici Marian si sub alterni la depozit de sortare a deseurilor , ca sa vina bani la primarie .

      Ștergere
    3. bai Veca,scoate dracu chestia asta cu bucatarii si altceva,ca asta o aveti de 12 ani,ati mai facut ceva in afara sa mintiti,ai strans semnaturi cica ptr telefoane,si ai folosit semnaturile sa cumperi magazinul Rafnic,terenul de fotbal,etc.Mai e ceva de smecherit????

      Ștergere
  2. Forte frumos din partea domnului VECA dar o mica defavoare o sa ai la alegeri reprezinti pdl-ul.SUCCES

    RăspundețiȘtergere
  3. A inceput sex la Lupac.
    Care pe care!

    RăspundețiȘtergere
  4. Sunt JIGMUL GH si nu pot sa fiu un simplu spectator am intrat in ultimele minute acestui joc,daca nu acuma cand,daca eu nu atunci cine altu.Despre mine ca persoana sunt cinstit si foarte corect.Pentru toti care vreau o schimbare au ce sa aleaga,pp-dd speranta ROMANIEI

    RăspundețiȘtergere
  5. NU TE CUNOSC DAR SUSTIN ACEST PARTID pp-dd INDIFERENT CINE CANDIDEAZA BAFTA

    RăspundețiȘtergere
  6. Domnu Vlasici schimba partidele parca ia alt costum.Acelas conducator alta masina.Este valabil si pentru domnul Bogdan candidat PNL numai este CROAT si un adevarat crestin cum spunea dumnealui si in cine sa ai incredere in campania electorala carei in fata usi.

    RăspundețiȘtergere
  7. Bolnav politic, caut tratament
    Vreau să țin cu Radan, vreau să țin cu Bogdan, Vlasici, vreau să intru în rândul lumii.
    Bateți-mă, omorâți-mă, numai faceți cumva să îi apreciez pe acești mari bărbați politici, pe acești mari bărbați de laba, speranța propășirii României si a crasovenilor
    Credeți că există vreun tratament prin care să ajung uselist, ucr-ist muist ? Dacă da, spuneți-mi-l și-l voi urma. Fac electroșocuri, fac operație, fac orice, numai să ajung să îmi spun dimineața:
    Doamne, ce bine că există domnul Radan., Bogdan, ce bine că există domnul Vlasici,etc !
    Îmi place să visez că în cărțile de istorie ale viitorului vom avea un capitol cu privire la salvgardarea croatilor de către cuplul Vlasici, Radan, că încă nenăscuții copii le vor pronunța numele cu mândrie patriotică.
    Sunt bolnav politic. Dacă știți vreun medicament, vreo clinică prin care să devin ucr-ist ,uselist,= cacat, dar nu muist fata spate, ajutați-mă. Dați pe facebook acest apel disperat. Disperat fiindcă nu mai suport să mă trezesc și să văd că dacă UCR,USL e viitorul țării, atunci țara n-are viitor.
    Înnebunesc și-mi pare rău

    RăspundețiȘtergere
  8. Astia care tot schimba partidele doar ca sa ramana la putere sunt niste "curve de oameni" iar "prostimea" voteaza...
    Prostia predomina in Romania deaceea merge totul prost!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. "Curve de oameni" se spune homo sau gay tu ce esti? Daca studiezi totul si lasa prostia barbateasca ,iar"prostimea" ti-o las tie daca sti sa minti poporu cu TV P.P.-D.D.

      Ștergere
  9. In ziarul ,,HRVATCA GRANCITA; domnul prf RADAN cere socoteala actualului Primar dnl BOGDAN ca nu a declarat cati bani au intrat in primarie anul acesta.DAR de 12 ani oare ia cerut socoteala cat a fost PRIMAR de la UCR.Cum pleaca orcine de sub aripa lui atunci el este cineva care tine cu cetatean de rand.Oare de ce a plecat domnul BOGDAN de la UCR daca a fost instruit de dnl prf RADAN.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Normal sa plece a invatat tot de la dn-profesor cei trebuie un mos care nu vrea pensie sai comande ce sa faca.Acuma poate sa fie si rival nu numai prieten sa schimbat timpul te intorci cum bate vantul.Daca reuseste mai un mandat iar schimba partidu si tot ASA.

      Ștergere
  10. Niste lepre sunt .Ar trebui curatata tara de gunoaiele astea.

    RăspundețiȘtergere
  11. domnule veca..dar unde dracu ai fost pina acuma????? nu cumva ai fost si esti consilier local????nu cumva ai fost cu mainile pe sus la sedinte sa votezi afacerile primarului demisionar vlasici???acum dupa ce ai votat toate timpeniile fara sa stii ce votezi,ca pun pariu cu toata biblioteca ta de lemn ca nu ai citit o data,macar o singura data ce votezi.,si acum te dai mare dupa ce nu ai comentat o data lui vlasici,dar eu te intreb: ai uitat ca sau facut weceuri de zeci de mii de euro in mandatul tau de consilier?cum poti uita,doar esti citit sau numai vrajeala de tine,doar esti pedelist,tu mai faci o data ce sa facut,sa ne mai maresti taxele si impozitele...sati fie rusine ca iti bati joc de oamenii acestei comune dar tu urmaresti numai banu si interesu,ca si fostul primar vlasici..astia ca voi trebuie sa dispara din viata politica..AJUNGE !!!! vrem o shimbare !!!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Biblioteca mea de lemn nu se compara cu a ta de rumegus. Ce sa facut in epoca de aur timp de 12 ani la Lupac a fost verificat de comisia de cenzor si de trezorerie, daca nu era legal calculatorul trezoreriei nu accepta "Ca si calculatorul tau de acasa,cand faci calcule aritmetice" nu tine nici cu mine, nici cu tine. Cu respect fata de parinti , care n-au crescut si educat,iar la batranete cand ajung la mintea copiilor nu trebuie abandonati "Vai de copii care nu-si recunosc parinti" Asa voi spargeti si ajutati primarul Vlasici sa fie reales la al 4-lea mandat "Sa castige cel mai bun".

      Ștergere
    2. asa numesti tu 12 ani de jaf si bataie de joc,ani pierduti pt noi si cistigati de voi,epoca de aur????esti mortal,,EPOCA LUI VLASICI poate suna mai bine...dar tu mai veca de ce candidezi?? nu ai nici o sansa,nu stii care e dreapta care stinga,in afara de chefuri pe la herculane,lazi de bere mincare pe la primarie nu stii sa faci,si mai citeva zile si nu vei mai fi consilier si nici vice,atunci ce vei face stimate veca?dar tu de ce spargi?asa de valoare te crezi??nu ai ...esti zero !!!!!!!! fac un pariu cu tine ca nici consilier nu ajungi,pe ce vrei tu,ba pe o lada de bere..

      Ștergere
    3. Veca raspunde pentru faptele sale dupa lege si ordonante de guvern la taxe si impozite propuse de mine minime si nu maxime votate de alti. Cele 10 prioritati sa devina realitate cu bani primiti,dar au ramas doar proiecte aprobate din cauza U.S.L. care a luat bani P.D.L.asa Popescule din cauza voastra 8 miliarde pe cumuna Lupac nu s-a facut proectele de canal,apa,drumuri si podete iar la camine au ramas ne finalizate cu WC-uri la Rafnic sa arunce reclamele tale in gauri ramase si cand tragi apa cu promisiunile tale va trebui sa aduci si entanjiera cu promisiuni.Prima data trebuie apa potabila in toate caminele culturale in bucatari cu mobilier sa fie mancarea facuta in conditi sanitare si atorizatie de functionare.

      Ștergere
    4. bag seama ca esti avocatul lui veca,tu ala care te dai primar,normal ca te iei de usl,dar voi pe unde sunteti?ce mai sunteti?in 12 ani de primarie de ce nu ati facut toate astea si acum te legi de popescu?de ca mai vlasici draga nu ai fost in stare sa faci macar un lucru bun in comuna asta???sau tu ala care latri de ciuda si oftica care vrei sa bagi apa potabila in toate caminele culturale??? VECA !!! tu esti..ca numai tu puteai spune asa o prostie,SI numai tu teai jelit pe la toate colturile ca nu mai ai 8 miliarde..si VECA..popescu are afise,mai draga..si unde tragi apa??la tine la magazin??? unde mori de mirosul de cacat,unde vezi cacatul pe apa aia anemica unde dai de baut la oameni,mai idiotule,chiar si tu ai aprobat bani pt wc-uri,de ce nu leati facut si ati mincat banii??nu te lega de popescu,nu a fost consilier nu a fost primar,si datorita lui se stie cit de escroci in frunte cu vlasici ati fost..VECA !!! daca te joci cu focul te arzi sigur,asa ca nu mai face scintei..

      Ștergere
    5. Daca P.D.L. a dat bani primariilor de ce poantele tale alui ponta U.S.L. trebuie sa fi impreuna cu Vlasici in echipa Popescule nu ma bagati in aceleasi oala. Caminul cultural Rafnic a fost condus de Milos-Veja de aceea nu a pus nici patru oale pe care i-am dat pe acoperis,iar inainte de Pasti s-a pus usa la intrare si am ramas fara bani pentru investiti sa aveti voi de campanie electorala a P.S.D.

      Ștergere
  12. de 12 ani pe vlasici il doare in cur.il doare in cur de noi..ca daca noi ne trezem mai de mult il durea capu ca acuma.Acum il doare si capu il doare si in cur ca nu mai are scaunul sub cur sai tina cald,nu mai e pimar si tremura de frica ca nu va mai fi lucru adevarat ca numai stabunica il mai voteaza chiar daca a fugit ca soarecul la pnl.Vlasici cu consilierii lui care acum candideaza unii la taranisti altii la penelisti altii independenti,dar toti au fugit de la pdl numai ca sa se piarda urma,dar ei au votat taxa pe tractoare si na iau milioane,ne iau bani pe curte,ne taxeaza apa si canalizarea pe care nu o avem,,au votat sa demoleze scoala veche de la lupac,cine stie cine ajunge pe acolo.Ce curaj si tupeu au acesti oameni fara caracter sa candideze ca si cind ar fi curati cind ei au votat tot ce este mai rau pentru noi..Fratilor...afara cu ei...

    RăspundețiȘtergere
  13. Un nou posibil hot in campanie Laus.Doctorasu Vatav, e disperat.la cabinet ii barfeste pe toti de la primarie, iar Lucacela la magazin da si bere pe gratis daca. zici ca el ,numai prosteala

    RăspundețiȘtergere
  14. Domnilor acesti nemernici trebuie schimbati.Daca acuma nu reusim sa facem ceva nici nu reusim NICIODATA ,au o tactica de a vraji lumea extraordinar de aia mare atentie la vot pe cine votati PSD ,UCR ,PDL ,PNL tot ei au fost de 22 ani.JOS CU EII ca nu sau maritat cu PRIMARIA.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Votati P.D.L. cu pomana primita de la Guvern din rezerva de Stat aparuta in ordonanta 255 din 3.aprilie 2012.pe care U.S.L.vrea sa o ea napoi dupa ce sa cheltuit bani "vai de copii care nu-si recunosc parinti ca i-au crescut".

      Ștergere
  15. foarte corect domnilor anonimi...dar ce nu stiti este ca: doctorasul Vatav a primit de la vlasici suma de 50.000 lei noi pentru a repara cabinetul,banii nostrii,asa ca vrajeala la vatav ca pupa mina lu primaru,iar Lucacela a primit suma de 100.000 mii lei noi adica un miliard vechi pt renovari la scoala,deci sunt minjiti si in suflet,ca nu se vede nimic renovat asa ca trebuie sa latre ca ai bate stapinul vlasici,care vrea si statuie ,merita ca din prostia noasta lui iau crescut jeepurile ,si vilele, normal ca pune biciul pe aceste slugi..iar laus....e pe dinafara,prea sarac cu duhul ca de, se viseaza primar,,sai lasam se viseze toti .

    RăspundețiȘtergere
  16. Cei doi sunt niste lepre, care trag la turta lor.Laus e un fraier.,Radan, nu l-a trecut la consiliul local pe nici un loc.Daca nu ia functia aleluia cu el inapoi in Austria.Mare fraier.Veca,ce dracu sa faca el.aiurea

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Fraelul e pe locul 1 la consilieri si fraerii ca voi sa nu ajungeti nici consilieri pentru ca va spart Laus cu croati "bosnieci" alui popa prostu catelusu vostru. Mile va dobandit drept de lucru in Croatia si a cerut dubla cetatenie "croata",pentru toti crasoveni.Cand aiurea s-a intors din cauza razboiului a invatat sa va de-a lecti de politica a alegerilor atat la asociatie,si la uniune H.D.Z.ca vicepresedinte.Tot aiurea va trage tepe cu stima si respepct.

      Ștergere
    2. cu parere de rau te informez ca tu esti un mare fraier ca,fraierul de laus,pt care te agiti si faci spume este prea prost pregatit ca sa fie pe locul 1,,,dar tu nu ai de unde sa sti ca nici el nu a stiut,asa ca luati lectii de politica voi,si puteti sa va luati in teapa unul pe altu,tot cu stima si respect...

      Ștergere
  17. e un mare escroc,acest primar de la carasova, m-am lamurit ce e cu patriotismul lui de marele croat.nu are scrupule când e vorba sa mai câștige ceva.a plecat la pulele, rusine!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La Rafnic n-ai venit cu trupa lui Laus iar Iancov cand a fost intrebat de scoala a uitat ce ati promis acum un an de rusali ca va ramane scoala la Rafnic clasele V.-VIII. iar de ruga ati uitat sa platiti , astfel Socaci s-a enervat si va fugarit.

      Ștergere
  18. Dnl prf RADAN nu-mai poate manipula cei din Karasova le spune ca au fugit ca niste SOBOLANI din UCR acuma cauta alta gasca la LUPAC si tot nu se lasa asa usor.Acuma la ora actuala este in stare sa faca orce numai sa castige la alegeri din 10 iunie.Dar la Karasova cred ca oameni il cunosc foarte bine si deabia asteapta sa se razbune pe acest domn cu mai multe FETE

    RăspundețiȘtergere
  19. hotul striga hotul !!radan striga catre bogdan>ca e hot, ca nu spune nimica de banii, dar radan, nu spune nimica de uriasele sume pe care il intreaba cirsta.asa ca hotul catre hot cine fura mai mult radan ori bogdan?

    RăspundețiȘtergere
  20. Laus, Doctorasu Vatav,Lucacela, fosti catei a lu Radan, acuma lingai lu Vlasici.nenorociti!!

    RăspundețiȘtergere
  21. Popescu a fost un be,be.be berbecali, acuma pesedist.mai bine merge si se face i-a,i-a nu la primarie

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. da mai png-istul popescu sa batut pentru voi,a fost primul care sa luat de git cu pdl-istul vlasici,primul care sa ridicat impotriva lui si a escrocheriilor pe care lea facut,primul care sa opus impotriva haldinei de gunoi pe care a aduso vlasici peste natia lui,degeaba zbiara vlasici ca e croat ca sia vindut natia pentru bani,acum este tirnovan...pe popescu la luat psd-ul ca are valoare,ponta e prim -ministru,este tare,are sustinere are spate si va fi primarul nostru...dar tu sigur esti vreo sluga dea lui vlasici care tie frica cu nu mai ajungi sa sugi vreun os de la el,de aia behai..spor la beheit

      Ștergere
    2. Popescu primar?????????????? unde??????????????Acolo la Mititelu probabil la noi la crasoveni niciodata

      Ștergere
    3. dar daca analizam pe acest Popescu,si el a cumparat birtul si magazinul Lupac pe o ceapa,probabil mai vrea ceva?

      Ștergere
  22. OTV-istilor,( Radovancovici,Jigmul), ce faceti?Vreti putere ? spuneti si voi cate ceva, ca vreti sa ajungeti primari.Mai bine lauatil pe Popescu si faceti acuma, muuu,muuu, ca be, be ,si i-a i-a a fost recomandat.Spor la pascut!haha, haha

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cred ca faci parte din aceasta RASA.Sti sa behaii si muhaii alceva nu sti SE VEDE

      Ștergere
  23. Aşa e, ai perfectă dreptate. PSD nu e bun , UCR nici atât, PDL şi PNL sunt aiurea. Toate partidele trebuie schimbate. Hai să le schimbăm odată, dar pe cine să punem la conducere, că nu ne- a mai rămas decât PP-DD?, iar aceştia dacă te uiţi la listă, te apucă greaţă. Pe cine să punem domnilor anonimi? Pe falimentarul Radovancovici care nu ştie să conducă nici măcar un gunoi de firmă, şi vrea să fie primul om al comunei?
    A împrumutat bani din Austria de la unchiul său, pe care nici până azi nu i-a înapoiat în totalitate. De disperat a împrumutat bani cu mare tupeu şi nesimţire şi de la M.P. din America. Când i s-a cerut să întoarcă datoria, se ascundea ca un şoarece de aceste persoane. Pe mama şi pe soţia cea cu nasul în sus, le-a trimis în… străinătate să-l scape de falimentul firmei. Pletosul acesta vreţi să vă conducă?

    RăspundețiȘtergere
  24. Măi fraierilor, eu zic totuşi să nu fiţi răi. Votaţi-l pe Radovancovici , că omul are probleme mari. Chiria de peste 100 de euro(unii zic 150) pe lună nu a plătit-o de trei ani de zile, de aceea trebuie să-l înţelegem că pentru el , ca pentru toţi disperaţii, toţi sunt hoţi, nici un partid nu e bun, în afară de PP-DD.
    Vă rog fraierilor votaţi-l pe cel mai cinstit om din comună,că dacă nu ajunge primar, ,,hoţul” de Vlasici îl va zbura cu tot cu catrafusele din centrul satului.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. dar tu fraiere il votezi??? iar vlasici nu mai e primar si nici nu va mai fi...

      Ștergere
  25. domnilor anonimi,de voie de nevoie ca vreti sau ca nu vreti,unii,ca marea majoritate vor o schimbare,popescu va ajunge primar ca il vrea lumea ca sa scape de mafia lupaceana,de popa de vlasici si de politisti.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Corect!Popa un mare...mare om.daca pierde Vlasici ,adio cu popa!!!

      Ștergere
    2. domnule popescu,nu crezi ca esti prea sigur pe tiune?ai un dezavantaj,ca ai crezut ca toti crasovenii sunt prosti,ai trecut la PSD ca sa-i prostesti ca esti la Ponta,maqre greseala....

      Ștergere
  26. Ce dracu face acest Popescu!!!!In opinia mea, persoana potrivita pentru primar e Lucacela Marian.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. dar ce dracu a facut acest lucacela marian?a fost consilier parca pina acum si a votat numai impotriva oamenilor cum ar fi taxa pe tractoare,parca spunea sa plateasca prostii ca au de unde,si cine e acest lucacela,ce pregatire are???tu esti fanul lui dar din pacate ai o opinie foarte proasta si mai bine tineo pt tine..

      Ștergere
    2. acest lucacela, l-a pupat , pe radan , acuma pe vlasici si pe popa de la clocotici.
      sincer: nu stiu unde i-a pupat, poate pe mijlocul capului, asa cum se pupa protocolar

      Ștergere
  27. Saracul Veca, alearga ,alearga ca prostu, ca Vlasici i-a tras-o la eleganta numindu-l ca vice si acuma tot cei rau spune ca e devina Veca.Saracu prost!!!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca mor eu nu te ingroapa pe tine sau pe Vlasici cu popa "credinta fara fapte ii moarta". Veca la seminar a invatat dela Hristos,daca iti da unu palma intoarcei obrazul celalalt. Hristos nu tea pus sa zudeci lumea.

      Ștergere
    2. iar te aprinzi mai VECA draga..

      Ștergere
  28. Domnilor se vede ca fiecare are gasca lui.Daca acesti oameni se prefac ca la ora actuala este bine asta este soarta fiecarui cetatean care nu face parte din aceste gasti mafiote mai bine spus.La UCR la KARASOVA este distractie in fiecare seara sa atraga votanti pentru o bere si un suc.Noi comentam sa ne aflam in treaba se stie cine castiga alegeri nu va zbateti ca asta-i egal cu zero.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. daca tot beau bere, nu-i rau sa se uite la www.listarusini.ro, apoi sa mai comenteze, pe cine trebuie sa voteze.

      Ștergere
  29. eu zic că cea mai potrivită pentru primar ar fi d-na Muselin Maria.Este o femeie model-singura femeie consilier la Lupac.

    RăspundețiȘtergere
  30. Da.În sfârşit o femeie în politică. Şi eu optez pt.Muselinca ca primăriţa(să nu se supere Mircea că-i fur gagicile).Al naibii să fiu dacă nu mă fac şi eu consilier. Dacă tot sunt f... barem să ştiu că e vorba de o femeie sugătoare de funcţii. Să moară toţi italienii de ciudă!
    Trăiască Cicciolina di Lupaco!

    RăspundețiȘtergere
  31. Stimate domn Popescu cele 10 promisiuni le faci din averea ta care o n-ai si cu ce o sa faci promisiuna (vorba i vant scrisu i sfant ramane si faptele amintire).

    RăspundețiȘtergere