Bine v-am găsit! ...bine m-aţi găsit...

Bine v-am găsit! ...bine m-aţi găsit...
La această adresă, aţi găsit locul unde vă voi povesti despre mine şi despre interesele mele. Viaţa mea şi a comunităţii croate din România. Aşa cum am spus şi în caseta "despre mine", sunt cetăţean român de etnie croată. Sunt originar din chiar "Capitala" croaţilor din România, adică din Caraşova, judeţul Caraş-Severin.
Ei, daca ar fi să vorbim despe croaţii din România şi despre locul meu, ar trebui să vă povestesc foarte multe lucruri. Avem o istorie de sute de ani, pe aceste meleaguri. Unii susţin ca am fi venit aici acum multe sute de ani, alţii susţin că suntem aici dintotdeauna, doar că am învăţat limba datorită călugărilor franciscani croaţi şi catolici, care au avut aici la Caraşova o foarte puternică bază. Să nu uităm că localitatea Caraşova a fost la un moment dat, una dintre cele mai importante localităţi din această zonă! Nu mă pot pronunţa. Parcă i-aş lăsa pe istorici să spună exact adevărul.
Ceea ce se poate vedea acum, cu ochiul liber, este o localitate frumoasă ca o perlă, cu oameni harnici şi inteligenţi care ar putea să facă cinste oricărei localităţi din Europa. Comunitatea mea, este concentrată mai ales în cele şapte sate predominant croate (Caraşova, Iabalcea, Nermed, Lupac, Clocotici, Vodnic şi Rafnic). Dar suntem foarte mulţi în Reşiţa, în Tirol, Slatina Timiş, Timişoara, Bucureşti. Să nu uităm că ne-am răspîndit prin toată Europa, de la Zagreb şi Viena pînă în Madrid, Londra şi dacă ne căutăm bine, o să găsim de-ai noştri chiar şi la Chicago sau prin Australia. Şi nu veţi auzi lucruri rele despre noi. Suntem oameni cinstiţi, catolici foarte credincioşi, harnici la muncă. Dar să ne vezi la învăţătură (aproape că nu mai este casă care să nu aibă câte un student sau absolvent de facultate!). Şi-apoi ştim să ne trăim şi viaţa, ştim să ne distrăm dar mai ales să împărţim bucuria cu oaspeţii noştri, pentru că sîntem nişte oameni primitori şi deschişi.
În orice caz, sunteţi bine-veniţi pe blogul meu. Aici voi posta orice voi simţi că este util comunităţii mele. Voi spune lucruri care sunt de laudă, dar şi lucruri care trebuie spuse ca să fie corectate. Voi arăta cu degetul pe cei care cred că nu pot fi arătaţi şi voi lăuda pe cei ce merită cu adevărat. Vă mulţumesc că mă vizitaţi. Vă mulţumesc că îmi veţi fi prieteni, musafiri, colegi, camarazi sau ceea ce veţi considera domniile voastre că vreţi să fiţi. Criticaţi-mă dacă veţi observa lucruri pe care m-am grăbit să le arăt şi nu sunt aşa cum am crezut eu. Ajutaţi-mă să arăt acele lucruri care trebuiesc arătate. Nu caut doar binele şi frumosul numai ca să se creadă că nu mai există probleme, dar nici nu voi căuta numai răul, minciuna şi duşmănia. Voi încerca să caut adevărul. Calea care să ne ajute să fim noi. Noi cei vechi şi noi cei...noi! Sună bine? Poate o să reuşim împreună să fim mai buni.
Vă mulţumesc pentru vizită!



joi, 12 ianuarie 2012

GAZETA SPORTURILOR ŞI FOTBALUL CROAT DIN ROMÂNIA

În luna decembrie 2011,GAZETA  SPORTURILOR  a publicat în premieră doua articole sub semnătura lui Alex Nicodim (Foto) şi Gabriel Berceanu,  despre fotbalul din comunitatea croată din România.Demersul jurnalistic făcut de cei doi  jurnalişti a   fost unu bine documentat.

 Surprinzător că ziarul comunităţii croate HRVATSKA  GRANCICA, nu a menţionat nimic despre acest demers jurnalistic, a unui cotidian naţional, care a onorat această comunitate.Şi mai surprinzător este faptul că anumite persoane interlievate au făcut anumite afirmaţii care stau sub semnul întrebărilor. Asupra acestor afirmaţii voi mai reveni.
Având în vedere că  ziarul croat a publicat doar un  clasament dintr-o singura  competiţie sportivă respectiv:

Liga 4 Caraş-Severin, omiţând, ignorând ?.. o altă competiţie sportiva unde sunt şi alte echipe croate din zonă respectiv; Liga 5 Caraş-Severin, Zona Reşiţa
Voi publica  clasamentul pentru cele două competiţii sportive  şi anume;


Liga 4 Caraş-Severin, etapa a 15-a ultima a turului
Clasament tur de campionat
Loc
Echipa
Puncte
1
C.S. Muncitorul Reşiţa           
45
2
A.S.Voinţa Lupac                              
33
3
F.C.S. Bistra Glimboca                                   
30
4
A.S.F.C. Moldo-Forest Moldova Nouă  
27
5
C.S. Metalul Oţelul Roşu                     
27
6
A.S. Nera Bozovici                                       
26
7
A.S. Berzasca                                        
24
8
A.S. Oraviţa                                                  
24
9
A.S. Metalul Bocşa                               
24
10
A.S. Minerul Anina                              
22
11
A.S. Semenicul Văliug                                      
18
12
A.S. Hercules Băile Herculane                      
15
13
A.S. Timişul Slatina Timiş                  
13

14
A.S. Minerul Dognecea                                      
9

15
A.S. Prolaz Karasevo                            
8

16
C.S. Starigrad Karaşevo 1299               
4



Liga 5 Caraş-Severin, Zona Reşiţa,  etapa a 11- a  ultima  a turului
Clasament tur de campionat:
Loc
Echipa
Puncte
1
A.S. Intersport Măureni                
45
2
A.S. Voinţa Şoşdea                                      
33
3
A.S. Vointa Răcăşdia                                    
23
4
 A.S. Croaţia Clocotici                                   
22
5
A.S. Viitorul Vermeş                                        
18
6
C.S. Negrea Reşiţa                                           
16
7
A.S. Recolta Rafnic                                          
16
8
A.S. Ramna                                                    
15
9
A.S. Partizan Nermed                       
19
10
C.S.Unirea 2009 Grădinari                             
10
11
A.S. Banatul Ocna de Fier                       
10
12
A.S. Viitorul Tîrnova                                           
3

26 de comentarii:

  1. Pe când un articol cu traficul de persoane în căutarea unui loc de muncă, în Austria.Voi caraşovenii sunteţi recunoscuţi, în această zonă, cu plasarea femeilor în Austria şi cu jecmănelile, pe care le faceţi atât între voi dar mai ales, cu alţii cu comisioane între 100-200 euro lunar,plus dracu lacu şi cu fratele acestuia
    Poate aude Politia , SRI,Garda, etc

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce jecmaneli cretinule?Tu probabil esti vreun fiu /fica de activist,probabil ai vreun salariu de ,, baiat destept,,nu vezi idiotule ca pe zi ce trece este tot mai greu sa traiesti in tara ta, lichea!Ai curajul sa arati cu degetul spre CRASOVENI loaza?Daca tot esti asa de curajos, de ce nu ai semnat comentariul boule fara boase ce esti? P.S.Fa tu o plangere ca vreun crasovean ti-a dus sotia/fica/sotul in Austria si la un salariu de 1200/1400EU a trebuit sa dai 100 de EU!

    RăspundețiȘtergere
  3. Cu siguranţă eşti unul care poate eşti implicat în aceste măgării. Chiar vrei nume?E corect că se pleacă pentru nişte bani mai mulţi , dar ca să mulgi de pe munca unora ,altora, nu-i corect , nu-i legal. Aici e problemă, dobitocule!

    RăspundețiȘtergere
  4. Si tot nu ai semnat,puslama?Apropos, nu sunt implicat in asemenea magarii MAGARULE!Te pomenesti ca intredevar esti vreun imputit de fost securist daca ti asa de mult la corectitudinea altora si nu vezi in ce rahat te zbati TU!Bine ar fi sa te uiti in jurul tau si sa vezi in ce lume traiesti si abia dupa ce ai vazut ce se intampla in Moldova,Oltenia,si aproape in toata Romania sa-ti indrepti privirea spre CARASOVA ,cretinule.Dar de fapt voi aveti talentul acesta de a disruge tot ce este bun si functioneaza(vezi cazul recent SMURD).Asa ca stimabile da-te in continuare balena in borcan,putoare!!

    RăspundețiȘtergere
  5. Elucubrezi printre puncte de suspensie. Esti desprins de realitate, probabil de la etnobotanice ti se trage daca le consumi. Tu chiar nu poti intelege continutul acestui subiect? Esti chiar atat de idiot? Esti cumva de la ..? Chiar nu înţelegi ce este normal /anormal ,legal/ilegal?.Semnalez faptul că se iau comisioane mari de câte 100-200 euro pe lună de la cei care lucrează, de aceşti nenorociţi care trimit la muncă în Austria.Pentru aceşti excroci e vorba şi nu de oameni corecţi şi cinstiţi care muncesc.
    Şi încă ceva pentru fiecare tura, pretul este intre 50-200euro /luna, la care se adauga transportul+diploma de frier,+++++dracu mai stie ce!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da sunt de la CARASOVA .Nu vreau sa continuam jignirile, dar vreau sa-ti aduc aminte ca ai generalizat (vezi primul tau comentariu)si trebuie sa ma repet, daca erai mai putin las probabil ai fi semnat comentariul.Ah da!! era sa uit ,nu sunt consumator si nu poti sa-mi spui ca sunt desprins de realitate cand in jurul tau ,peste 85% din oameni traiesc sub nivelul de subzistenta,iar cand gasesc o posibilitate de a iesi la mal, se gandesc la cei 100-200 de EU.Probabil iar o sa spui ca tu te referi la excrocii aceia care percep banii pt.aceste servicii dar am sa-ti reamintesc ce inseamna adevarati excroci:gasesti o firma care se afla de obicei in Braila ,Galati ori Craiova,ti se spune ca este de lucru in Spania,Italia ori Germania tu esti in culmea fericirii ca ai gasit de lucru,dar inainte de plecare doar sa achiti o parte din bani si bineiteles ca in ziua plecarii nu gasesti nici firma nici autobuzul nici persoana de legatura si esti excrocat.Dar asta este nimic pe langa faradelegile ce le fac Crasoveni.Nu am pretentia sa intelegi ,dar poti sa reflecti!

      Ștergere
  6. -Ia-o usurel, ia-o cu grija sau ia-o cum vrei, dar trebuie sa-ti spun ca din toata rautatea asta a ta jegoasa, nu reiese decat 1 singur lucru, oricat te-ai cazni sa para altfel. Reiese ca esti mort dpdv intelectual
    Conteaza doar ca faci parte probabil dintr-o grupare care…Indiferent ca e din Braila,Galati,Bucuresti,etc tot excroc este. Persoanele pleaca din disperare iar excrocii cer bani, interese fara nici un pardon. Daca o persoana castiga 1100 euro , 100/200 e comision pe luna, transport (cu aceasi persoana implicata)este 80/100 euro, cadou de ziua unui membru a/i familiei, petrcerea lunara in restaurantul celui care te duce, alte muncii pe la propritate, evident gratuit. Atunci ce sa inteleg eu de la tine?Poate tu ai venit pe lume prin vreun efect al unei …i, inca nescrise. Stiu care ar fi aceea dar e rusine sa o scriu aici, pe site. Odihneste-te in pace.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pai vezi ca esti prost/proasta!Ti-am zis sa rumegi mai bine idea!Nu ai prins in totalitate sensul ,dar vad ca tu faci pe justitiarul si nu vrei sa vezi in profuzime problema,am sa te ajut,in Braila,Galati,Craiova nu traiesc Crasoveni,(poate te luminezi).Dar vad ca sti toate practicile ce trebuie facute ex.comisioane,cadouri,petreceri, te pomenesti ca esti vreun nemultumit care a fost direct implicat.Si atentie cu jignirile, dar ia spune ce metode mai cunosti tu de a veni cineva pe lume in afara de cele clasice?P.S.cu acest ,,odihneste-te in pace,, te-am depistat intreadevar esti potent intelectual!

      Ștergere
  7. Este o pierdere de timp(actualmente) cu acest sport numit fotbal , prin crearea echipei Starigrad, prin care se spală banii şi iar banii. Cum este această echipă Starigrad, aşa sunt angajaţii, conducerea şi evident jucătorii. Ultimii. Nulităţi

    RăspundețiȘtergere
  8. Arafat de la Carasova, asteptam sa da/I niste situatii a acestor excroci, nu sa/I aperi Nu stiu poate te regasesti in anumite exemple
    Iata cateva nu stiu daca sunt nume reale ori porecle, perconea, kikes,kikiriki, chinezu,diotca, pera, loredana , leana lu’idiotchi,ana lu’zoki, maria covac,popac, etc
    Daca esti tot de la Carasova, chiar nu auzi ce se vorbeste si ce se intampla?E nevoie de ochelari?Cum explici ca aceasta situatie se cunoaste in tot judetul!
    Esti desprins de realitate. Tu chiar nu poti, nu vrei sa intelegi continutul acestui subiect?Odihneste-te in pace acasa, iar daca esti cumva din cei implicati sper sa te odihnesti in pace pe o perioada mai lunga intr/un alt loc sa numai inseli saracii oameni, care muncesc din greu si departe de familie, pentru niste banuti ca sa spravietuiasca.
    Ah,Arafat a dat o lectie poporului roman, tu nu poti sa fii decat un pirat somalez,bengalez,etc Atentie!..tot din categoria pirat!

    RăspundețiȘtergere
  9. Ah... am crezut ca te-am pierdut!Se pare ca poporul roman a inceput sa deschida ochii dar din pacate tot cu ajutorul unui strain,si fiii atent.. Arafat .Ti-am zis ca tu nu prea intelegi multe ,incep sa ma indoiesc si de mediocritatea ta ,a da si inca ceva ,prea le stii tu denumirile, nu-i cunosc eu pe toti si tu un orasean venit ieri in oras cunosti asa de multe dedesupturi.Daca tot ai facut aceste investigatii nu inteleg de ce nu faci treaba pana la capat ca doar deh.. te preocupa dreptatea .(ochelarii se folosesc pt.vedere nu pt. auzit) Uite am o propunere, ce-ar fi ca tu sa-ti dezvalui identitatea si eu am sa-ti furnizez toate informatiile necesare.

    RăspundețiȘtergere
  10. Arafate de Carasova,-e plina lumea de cretini. ce vrei sa ceri de la acesti derbedei scoliti, care au facut scoala cu traista si au platit gras examene cu banii fraerilor, care au platit ca sa fie scoliti si acum, au ajuns sa se faca de ris. Unii sunt prosti, fuduli(gen rasa ta), nescoliti, niste maimutoi, care se duc la …,cu scopul de-a se face de ris. astia apar si aici si critica pe cei care stiu cate ceva(sa nu se afle), si ridica si apara in slavi acest sistem de ticalosi si de hoti. Mai vin si posteaza aici ca sunt mari destepti. Of, lume,lume!

    RăspundețiȘtergere
  11. Hopa,iaca-o si pe Ecaterina Teodoroiu(ca probabil nici vreun mascul nu se ascunde dupa un asa nume frumos,Stela..nume de iapa,in fine)nu prea imi dau seama cum ai dedus ca as fi fudul, ca de prost...asta intr-o tara ca asta este aproape normal( daca nu si sigur),ca doar esti intre ai tai.Asa ca draga Stela,tin sa te anunt ca probabil nu ai urmarit comentariile,sau poate nu ai inteles mare lucru din ce am tot incercat eu sa-i explic retardatului calalalt ca acest rau pe care-l fac Crasovenii este insignifiant pe langa cea ce fac majoritarii pe tot cuprinsul tarii! Daca tot vreti dreptate de ce nu incepeti sa o faceti de sus ? De ce aratati tot timpul cu degetul catre altii?Bineinteles este mai usor,adica faceti cea ce stiti cel mai bine.(Sincer nici cu tine nu mi-e rusine ,ca veni vorba de scoala ,nu stiu cine ti-a platit tie scoala, dar sa stii ca ar trebui sa-ti ceara banii inapoi).

    RăspundețiȘtergere
  12. Mulţumesc, pentru ’’genialul comentariu’’.Ruşine!Scolile ajutătătoare nu au dat rezultate scontate pentru societate.Păcat!Nu dispera.Gătaia, Jebel, nu-s departe.Sănătate şi minte!

    RăspundețiȘtergere
  13. Multumesc si eu!Macar ne-am delectat putin, stii tu asa se face si in politica arunci o bomba si astepti efectul!Sanatate si minte, ca bine ai zis!

    RăspundețiȘtergere
  14. Arafate de Carasova, Steluta, ti-a dat o lectie de viata, de moralitate.Esti penibil omule si un mic prostanac.Sănătate şi minte!

    RăspundețiȘtergere
  15. Acum chiar imi dau seama ca fiecare ce are, aia si merita ,este un mare adevar .Unde ai vazut tu aici o asa mare lectie de moralitate la cea ce a zis Stela? Nu merita sa pierdem vremea dialogand.(nu mai inteleg nimic ,ori sunteti o adunatura de neghiobi si incercati sa va bateti joc de timpul meu ori chiar asa credeti ,adica eu sut facut excroc,plasator jecmanitor si nu trebuie sa zic nimic ,am argumentat ca de fapt cand faci bine esti rasplatit cu amenintari tip primul comentariu ca de fapt nici un ,,caraus-plasator,,nu a venit la poarta cuiva de ai sugera sa-l duca in Austria ci invers .Si vin cu lacrimi in ochi ,ca au rate,au copii de crescut,stie conditile,le accepta si la urma ...da-i dracu pe Crasoveni ca mi-au luat banii .Sa-te informez exista si alte firme care daca faci calculul iti iau si mai mult asa ca frate apelati la ele .Lasa-i pe Crasoveni in plata Domnului!

    RăspundețiȘtergere
  16. Cunoscaciosule, umbli cu manareli si asta nu-mi place deloc. Tare te-as mai urechea, poate-ti intra (sau ies, dupa caz) mintile in (din) sfecla aia a ta tulbure. Tupeu mare la tine derbedeule!

    RăspundețiȘtergere
  17. Arafat de la Carasova,e un impostor și un ipocrit! ..un caracter prost, netalentat, pracit un cârpaci , folosindu-se cu o josnicie și de o ipocrizie de un comportament ieftin un parvenit și un colector de bani ilegali, care sunt căştigaţi în mod ilegal de la aceşti săraci oameni , care pleacă disperaţi să muncească dincolo. Stela, ţi-a dat o lecţie de … de…!

    RăspundețiȘtergere
  18. Uite draga Maria ,ca sa poti sa-ti duci la bun sfarsit lectia, ce-ar fi sa ne intalnim?De exemplu in centrul RESITEI azi,voi avea o pancarta cu inscriptia JOS GUVERNUL BOC.Cu asta putem sa lamurim nelamuririle.Iar tu spectatorule vei ramane cam peste tot un spectator, ca la cum te exprimi ...si nu inteleg de ce iti trebuie talent la ceea ce presupuneti voi ca as fi.

    RăspundețiȘtergere
  19. Tu chiar nu poti, nu vrei sa intelegi continutul acestui subiect?Diferenta intre noi doi este ca tu; esti un pradator, pirat ,intelectual?.. eu; sunt o puslama,un vanat, un paure,un patit.Eu, doar am recomndat un articol. Daca acest Cirsta , vrea ori nu vrea sa-l faca e treaba lui.
    Informatiile pe care susti ca le cunosti poate o sa fie utile celor car vor cauta. Nu ma intereseaza e traeaba ta!Pentru mine , personaj ca tine inseamna :eject.delit.Apropos daca esti cumva din cei implicati sper sa te odihnesti in pace pe o perioada mai lunga intr/un alt loc.Doamne faca-se in voia ta!

    RăspundețiȘtergere
  20. Impostorule de Arafat de Caraşova, cum justifici tu; să iei în fiecare luna de la aceşti săraci oameni pe care îi duci 100-200 euro, pe lună. Practic ce facI tu?.Tu, chiar crezi că dacă acesti disperaţi, care vin şi caută să plece la muncă te iubesc?
    Dacă, era un bun simt ,hai, să admit un 20-30 euro, pe tură de 2-3 luni şi nu 300-600 de euro, la care se adugă tot feluri de alte obligaţii.

    RăspundețiȘtergere
  21. REŞIŢA – Traficantul Marian M. a obţinut din exploatarea prin muncă a celor 70 de victime peste 20.000 de euro.

    În luna august 2011, poliţiştii din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Orşova au obţinut date şi informaţii cum că Marian M., în vârstă de 27 ani, din Reşiţa, se ocupă cu „recrutarea” de persoane cu o stare materială precară, de preferinţă muncitori constructori, promiţându-le locuri de muncă în contrucţii, plătite cu sume cuprinse între 1.700 şi 2.000 euro, în oraşe din Cehia.

    Oamenii au fost din localităţile Topleţ, Plugova şi Turnu Severin, iar reşiţeanul le promitea, pe lânga salarii frumoase, cazare şi masă asigurate. Ajunşi în Cehia, Marian M. îi punea pe muncitorii racolaţi la dispoziţia patronilor de şantier.

    Pentru fiecare persoană adusă la muncă în această ţară, reşiţeanul primea de la patronii cehi suma de 80 de euro. Pe şantierele de construcţii, victimele lucrau peste 12 ore pe zi indiferent de condiţiile meteo, nu aveau nicio zi liberă pe lună, iar singurii bani primiţi erau cele 1.000 de coroane (40 de euro) săptămânal la o echipă de cinci persoane, bani necesari pentru mâncare.

    Mai mult, victimele erau înşelate în sensul că banii pentru munca prestată li se promiteau la finalizarea lucrării, însă cu o săptămână înainte erau mutaţi pe alte şantiere de construcţii cu scopul de a nu fi plătiţi.

    Deşi transportul unei persoane până în Cehia costă aproximativ 80 de euro, persoanelor racolate, transportate şi exploatate li se cerea de către Marian M. suma de 170 de euro la urcarea în mijlocul de transport. Din exploatarea prin muncă a victimelor, reşiţeanul a obţinut în mod ilegal peste 20.000 de euro.

    La sfârşitul săptămânii trecute, instanţa competentă din cadrul Tribunalului Mehedinţi a admis propunerea procurorului din cadrul Biroului Teritorial Mehedinţi din cadrul D.I.I.C.O.T. şi a dispus luarea măsurii de arest preventiv faţă de Marian M. pentru comiterea infracţiunii de trafic de persoane în formă continuată. Dacă va fi găsit vinovat, acesta riscă o pedeapsă cu închisoarea cuprinsă între 3 şi 15 ani.
    E vorba de Arafat de Carasova?Valabil şi pentru altii. Astepta-ţi!

    RăspundețiȘtergere
  22. Cred că autorităţile austriece, împreună cu cele româneşti trebuie, să facă nişte investigaţii.E clar; “e vorba de infracţionalitatea transfrontalieră’’
    Traficanţii, care practică aşa ceva trebuie ;verificaţi, apoi, dacă e cazul, arestaţi
    O primă dovadă, este de la acest(dacă?),Arafat de Caraşova, se ocupă cu aşa ceva.Persoanele lezate pot să de-a informaţii, fără nici o problemă autorităţilor statului

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Puslama,uite cum sta treba ,tu nu ti-ai dat seama ca prin ceea ce ai scris in primul comentariu ,,Voi crasoveni sunteti....''ia-i jignit practic pe toti Crasoveni, sau poate nu am iteles eu?!Si vi cu tot felul de comentarii pe parcurs acuzandu-ma de rautate jegoasa,mort d.p.d.v.intelectual si multe altele,ai pretentia ca nu trebuia sa ma manifest de nici o culoare, ca tu doar ai adus in discutie cazurile de asa zis trafic .Iti aduc la cunostinta ca oricine ai fi,ori cat de lezat ai fi nu am sa permit sa-ti bati joc de mine ,care sunt la randul meu tot un Crasovean .De la inceput trebuia sa vezi ca ai gresit si nu sa-r fi ajuns la replicile acestea.In ce priveste amestecul meu in asemenea afaceri,doar va-ti facut iluzi si chiar daca ar fi, as face totul legal .In ce priveste termenul de ,, traficant''nu vad nici o legatura cu cazurile de mai sus ...dar in fine aomenii sunt liberi sa se exprime cum vor.

      Ștergere
  23. Koj si ti mamitu ti jebem taj jebeni arafat
    Znasli majmune ce moja zena dok ne nasla sama mesto svaki meset je davala po 100 eura
    Jabalsamte usta koj si ti u hrvatkoj radis dok te lati vrag i ti neustanu toliko novti
    Kazi koj si da te vidi narod ako si nas mamuti jebem i zivu i mrtvu iz sasaerotinom sto si

    RăspundețiȘtergere