Bine v-am găsit! ...bine m-aţi găsit...

Bine v-am găsit! ...bine m-aţi găsit...
La această adresă, aţi găsit locul unde vă voi povesti despre mine şi despre interesele mele. Viaţa mea şi a comunităţii croate din România. Aşa cum am spus şi în caseta "despre mine", sunt cetăţean român de etnie croată. Sunt originar din chiar "Capitala" croaţilor din România, adică din Caraşova, judeţul Caraş-Severin.
Ei, daca ar fi să vorbim despe croaţii din România şi despre locul meu, ar trebui să vă povestesc foarte multe lucruri. Avem o istorie de sute de ani, pe aceste meleaguri. Unii susţin ca am fi venit aici acum multe sute de ani, alţii susţin că suntem aici dintotdeauna, doar că am învăţat limba datorită călugărilor franciscani croaţi şi catolici, care au avut aici la Caraşova o foarte puternică bază. Să nu uităm că localitatea Caraşova a fost la un moment dat, una dintre cele mai importante localităţi din această zonă! Nu mă pot pronunţa. Parcă i-aş lăsa pe istorici să spună exact adevărul.
Ceea ce se poate vedea acum, cu ochiul liber, este o localitate frumoasă ca o perlă, cu oameni harnici şi inteligenţi care ar putea să facă cinste oricărei localităţi din Europa. Comunitatea mea, este concentrată mai ales în cele şapte sate predominant croate (Caraşova, Iabalcea, Nermed, Lupac, Clocotici, Vodnic şi Rafnic). Dar suntem foarte mulţi în Reşiţa, în Tirol, Slatina Timiş, Timişoara, Bucureşti. Să nu uităm că ne-am răspîndit prin toată Europa, de la Zagreb şi Viena pînă în Madrid, Londra şi dacă ne căutăm bine, o să găsim de-ai noştri chiar şi la Chicago sau prin Australia. Şi nu veţi auzi lucruri rele despre noi. Suntem oameni cinstiţi, catolici foarte credincioşi, harnici la muncă. Dar să ne vezi la învăţătură (aproape că nu mai este casă care să nu aibă câte un student sau absolvent de facultate!). Şi-apoi ştim să ne trăim şi viaţa, ştim să ne distrăm dar mai ales să împărţim bucuria cu oaspeţii noştri, pentru că sîntem nişte oameni primitori şi deschişi.
În orice caz, sunteţi bine-veniţi pe blogul meu. Aici voi posta orice voi simţi că este util comunităţii mele. Voi spune lucruri care sunt de laudă, dar şi lucruri care trebuie spuse ca să fie corectate. Voi arăta cu degetul pe cei care cred că nu pot fi arătaţi şi voi lăuda pe cei ce merită cu adevărat. Vă mulţumesc că mă vizitaţi. Vă mulţumesc că îmi veţi fi prieteni, musafiri, colegi, camarazi sau ceea ce veţi considera domniile voastre că vreţi să fiţi. Criticaţi-mă dacă veţi observa lucruri pe care m-am grăbit să le arăt şi nu sunt aşa cum am crezut eu. Ajutaţi-mă să arăt acele lucruri care trebuiesc arătate. Nu caut doar binele şi frumosul numai ca să se creadă că nu mai există probleme, dar nici nu voi căuta numai răul, minciuna şi duşmănia. Voi încerca să caut adevărul. Calea care să ne ajute să fim noi. Noi cei vechi şi noi cei...noi! Sună bine? Poate o să reuşim împreună să fim mai buni.
Vă mulţumesc pentru vizită!



luni, 21 august 2017

Locuri de munca vacante prin reteaua EURES

Toate ofertele valide (interogare la data de : 21.08.2017 )

Nr. oferta Tara Regiune Localitate Firma Ocupatie ISCO COD COR NACE CAEN Nr posturi Descriere loc munca Cerinte loc munca Limbi straine Salariu Alte beneficii Durata contract Termen valabilitate oferta Consilier eures e-mail Telefon Mod de aplicare

4171 Belgia Flandra Koning Albertstraat 19 9900 EEKLO BAKKERIJ DE SUTTER BRUTAR 7512 107 1 Cautam urgent un brutar paine cu experienta pentru a se alatura echipei noastre. Responsabilitatile
brutarului de paine: citirea retetelor in limba engleza, amestecarea ingredientelor, framantarea pastei, coacerea la cuptor, prezentarea painii in magazin, curatirea zonei de lucru. minim 4 ani experienta intr-o brutarie si in framantarea pastei; abilitate de a lucra independent; limba engleza foarte bine si eventual limba franceza/ olandeza- minimal; motivare, rezistenta si punctualitate. limba engleza foarte bine si eventual limba franceza/ olandeza- minimal; 12,94 euro brut/ ora angajatorul ofera ajutor pentru integrare si gasirea unei locuinte contract de munca pentru perioada nedeterminata, norma intreaga, lucru pe timp de noapte (se va lucra in sistem de 5 zile pe saptamana respectiv marti, miercuri, joi, vineri si sambata; marti si miercuri de la 1:00 am pana la 8:30 am; joi de la 9:00 pm pana la 6:30 am; vineri si sambata de la 9:00 pm la 5:00 am) ,data probabila de angajare 14 august 2017. 31.08.2017 Alina Elena Popa bc_eures@bc.anofm.ro "Angajatorul roaga sa aplice doar persoanele care corespund tuturor cerintelor enuntate de acesta in oferta. Se transmite CV in limba engleza mentionand in titlul email-ului "BAKER" la urmatoarele adrese de email: info@bakkerijdesutter.be si bc_eures@bc.anofm.ro. Doar persoanele selectate vor fi contactate ."

4178 Belgia Flandra 1720 GROOT-BIJGAARDEN ADECCO INTERNATIONAL MOBILITY OPERATOR MASINA DE INDOIT CU FORMA LIBERA (operator la masini unelte semiautomate si automate) 8189 781 1 Cautam operatori pentru linia de formare a rolelor pentru o companie situata in Gits. Compania este specializata in furnizarea de profile personalizate deschise sau tuburi speciale de greutate usoara, asamblare si fatetare daca este necesar. Principalele atributii: operarea liniei de formare a rolei; urmarirea procesului de productie; efectuarea masuratorilor si a ajustarilor utilizand un micrometru si un etrier Vernier; lucru la masina de indoit cu forma libera; ajustarea masinii pentru a obtine cel ai bun rezultat. calificare in mecanica, tehnici de proiectare mecanica sau experienta echivalenta in domeniu; cunostinte cu privire la diferite instrumente de masurare (Micrometru, etrier Vernier); disponibilitate pentru lucru in schimburi; persona flexibila, dispsa sa invete activitati noi, cu initiativa; adaptabilitate la lucrul in echipa; axare pe detalii si calitate, ordine si curatenie; experienta in citirea planurilor tehnice; capacitate de a comunica in limba engleza; disponibilitate pentru a urma cursuri de limba olandeza. limba engleza si disponibilitate pentru a urma cursuri de limba olandeza. 14,5225 euro brut/ ora 12,5 % spor pentru lucru in ture, rambursarea cheltuielilor de transport contract de munca pentru perioada nedeterminata, norma intreaga 29.09.2017 Alina Elena Popa bc_eures@bc.anofm.ro Angajatorul roaga sa aplice doar persoanele care corespund tuturor cerintelor enuntate de acesta in oferta. Se transmite CV in limba engleza, mentionand in titlul email-ului "Operator Free Form Bending Machine" la urmatoarele adrese de email: international.mobility@adecco.be si bc_eures@bc.anofm.ro , prin telefon la nr: 32027529300. Doar persoanele selectate vor fi contactate .

4179 Belgia Flandra 1720 GROOT-BIJGAARDEN ADECCO INTERNATIONAL MOBILITY MONTATOR SEMNALIZARE DE CALE FERATA (reglor montator) 7223 781 1 Un montator semnalizare de cale ferata lucreaza in industria feroviara si este responsabil pentru intretinerea regulata a echipamentelor electrice a unei piste, cum ar fi intrerupatoare, cabluri, lampi. El trebuie sa aiba o intelegere solida a circuitelor, a dispozitivelor electrice de cale ferata, a sistemelor de comunicatii si a masinilor in general utilizate pe cai ferate. Intretinatorii de semnal pot servi liniile de transport marfa sau calatori sau pot efetua reparatii la sistemele feroviare. Principale responsabilitati: asigurarea unei bune functionari a componentelor electrice de pe liniile de cale ferata si intretinerea periodica a acestora; asigurarea intretinerii echipamentelor de pe si de-a lungul liniile de cale ferata si metrou; instalarea si testarea de fire, componente mecanice si intrerupatoare de cale; atunci cand pisele sunt defecte pe pista, se vor inspecta si se vor repara piesele (inlocuirea cablajului defect, repararea lampilor, lubrefierea punctelor de trecere. experienta in activitati de asamblare, fara teama de lucru la inaltime; forma fizica buna; placere de a lucra in aer liber; disponibilitate de a lucra in schimburi, noaptea sau in weekend; experienta ca lucrator feroviar reprezinta avantaj; capaticate de a comunica in limba engleza; disponibilitate pentru a urma cursuri de limba olandeza. limba engleza si disponibilitate pentru a urma cursuri de limba olandeza. minim 13,93 euro brut/ ora 5 euro/zi voucher pentru masa+ 25% alocatie pentru lucru in ture de noapte+ 50% bonus pentru lucru in zi de sambata+ 100% bonus pentru lucru in zi de duminica, rambursarea cheltuielilor de transport contract de munca pentru perioada nedeterminata, norma intreaga 29.09.2017 Alina Elena Popa bc_eures@bc.anofm.ro Angajatorul roaga sa aplice doar persoanele care corespund tuturor cerintelor enuntate de acesta in oferta. Se transmite CV in limba engleza, mentionand in titlul email-ului "Rail Signaling Assembler" la urmatoarele adrese de email: international.mobility@adecco.be si bc_eures@bc.anofm.ro , prin telefon la nr: 32027529300. Doar persoanele selectate vor fi contactate .

4180 Belgia Flandra 1720 GROOT-BIJGAARDEN ADECCO INTERNATIONAL MOBILITY SUDOR SEMI AUTOMAT 7212 781 1 Cautam sudori semi-automati pentru o companie cu sediul in Veurne, un nume consacrat in domeniul remorcilor pentru agricultura, industrie si transport. Principalele responsabilitati: asamblarea pieselor prin realizarea activitatilor experimentate de sudura folosind planuri/ desene tehnice (veti incepe cu marcarea punctelor pe placile metalice, dupa marcare veti incepe sudarea (obiecte mari)); experienta cu diferite simboluri de sudura; experienta in manevrarea unei macarale suspendate, placi metalice grele. mai multi ani experienta dovedita ca sudor semi-automat; experienta in domeniul constructiilor pentru agricultura sau containere; experienta in citirea planurilor tehnice; capacitate de a comunica in limba engleza. limba engleza 13,50 euro brut/ ora rambursarea cheltuielilor de transport contract de munca pentru perioada nedeterminata, norma intreaga, program de lucru luni- vineri (8:00 am- 12:00 pm si 12:30 pm- 16:30 pm) 29.09.2017 Alina Elena Popa bc_eures@bc.anofm.ro Angajatorul roaga sa aplice doar persoanele care corespund tuturor cerintelor enuntate de acesta in oferta. Se transmite CV in limba engleza, mentionand in titlul email-ului "Semi Automatic Welder" la urmatoarele adrese de email: international.mobility@adecco.be si bc_eures@bc.anofm.ro , prin telefon la nr: 32027529300. Doar persoanele selectate vor fi contactate.

4181 Belgia Flandra 1720 GROOT-BIJGAARDEN ADECCO INTERNATIONAL MOBILITY SOFER CE CU EXPERIENTA IN UTILIZAREA MACARALEI 8332 781 1 Cautam soferi categoria CE cu experienta in utilizarea macaralei pentru o companie cu sediul in Deinze. Principalele responsabilitati: efectuarea de transporturi nationale cu 6-10 opriri pe zi; semi-remorca este pregatita pentru soferi si acestia trebuie sa verifice pentru protectia transportului; responsabilitate pentru livrarea placilor de ciment (munca foarte intensiva si fizica, se livreaza in principal placi de piatra si piatra naturala en-gros). permis valid de conducere categoria CE cu cod 95 si experienta in folosirea unei macarale; capacitate de a citi, scrie si intelege limba engleza perfect; disponibilitate pentru a urma cursuri de limba olandeza; stare buna de sanatate (locul de munca solicita munca fizica); capacitate de a comunica in limba engleza limba engleza minim 12,39 euro brut/ ora 0,50 euro/ora ( 4,50 euro/zi) voucher pentru masa , rambursarea cheltuielilor de transport contract de munca pentru perioada nedeterminata, norma intreaga, program de lucru luni- vineri (38,45 ore pe saptamana) 29.09.2017 Alina Elena Popa bc_eures@bc.anofm.ro Angajatorul roaga sa aplice doar persoanele care corespund tuturor cerintelor enuntate de acesta in oferta. Se transmite CV in limba engleza, mentionand in titlul email-ului "DRIVER CE with crane experience" la urmatoarele adrese de email: international.mobility@adecco.be si bc_eures@bc.anofm.ro, prin telefon la nr: 32027529300. Doar persoanele selectate vor fi contactate.

4182 Belgia Flandra 1720 GROOT-BIJGAARDEN ADECCO INTERNATIONAL MOBILITY ELECTRICIAN INTRETINERE SI REPARATII 7411 781 1 Cautam un electrician intretinere pentru un abator de pasari de curte in Flandra. Veti face parte dintr-o echipa responsabila pentru intretinerea masinilor de productie Meyn. Principalele responsabilitati: mentinerea tehnica a instalatiilor de productie pentru eficienta maxima, depanarea si rezolvarea defectiunilor; efectuarea intretinerii preventive conform planului periodic axat pe intretinere electrica; realizarea de reglaje electrice pentru imbunatatirea calitatii. scoala tehnica (profil electronic, electric, electro-mecanic); experienta ca electrician in domeniu industrial; minm 5 ani experienta ca electrician in domeniul alimentar (abator- carne- alimente proaspete-etc.); rezistenta la stes si capacitate de a lucra independent; responsabilitate, atitudine flexibila; capacitate de a comunica in limba engleza si disponibilitate pentru a urma cursuri de limba olandeza. limba engleza si disponibilitate pentru a urma cursuri de limba olandeza. 14 euro brut/ ora bonus pentru lucru in zi de sambata , rambursarea cheltuielilor de transport contract de munca pentru perioada nedeterminata, norma intreaga 29.09.2017 Alina Elena Popa bc_eures@bc.anofm.ro Angajatorul roaga sa aplice doar persoanele care corespund tuturor cerintelor enuntate de acesta in oferta. Se transmite CV in limba engleza, mentionand in titlul email-ului "Maintenance Electrician" la urmatoarele adrese de email: international.mobility@adecco.be si bc_eures@bc.anofm.ro, prin telefon la nr: 32027529300. Doar persoanele selectate vor fi contactate.

4183 Belgia Flandra 1720 GROOT-BIJGAARDEN ADECCO INTERNATIONAL MOBILITY STIVUITORIST 8322 781 1 Cautam un stivuitorist cu experienta pentru o companie cu sediul in zona Eupener. Responsabiliatati: incarcarea si descarcarea marfurilor- activitatea are loc noaptea. licenta stivuitor; experienta in utilizarea PLC (Controlerele Programabile Logice) fara programare; experienta in industria alimentara reprezinta avantaj; capacitate de a comunica in limba germana. limba germana 12,53 euro brut/ ora rambursarea cheltuielilor de transport, 7,5% bonus pentru lucru in tura de noapte+ 12,5% vaucher pentru masa pentru 22 zile lucrate 8 euro/zi contract de munca pentru perioada nedeterminata, norma intreaga (tura de dimineta 6:00 am- 14:00 pm, tura de dupa-amiaza 14:00 pm- 22:00 pm, tura de noapte 22:00 pm- 6:00 am) 29.09.2017 Alina Elena Popa bc_eures@bc.anofm.ro Angajatorul roaga sa aplice doar persoanele care corespund tuturor cerintelor enuntate de acesta in oferta. Se transmite CV in limba engleza, mentionand in titlul email-ului "GABELSTAPLERFAHRER" la urmatoarele adrese de email: international.mobility@adecco.be si bc_eures@bc.anofm.ro, prin telefon la nr: 32027529300. Doar persoanele selectate vor fi contactate.

4184 Belgia Flandra 1720 GROOT-BIJGAARDEN ADECCO INTERNATIONAL MOBILITY BUCATAR RESTAURANT DE AFACERI 5120 781 1 Cautam bucatari pentru mai multe restaurante de afaceri din toata Flandra pentru a pregati mese delicioase conform meniului. Veti gati feluri de mancare care vor incanta clientii cu gustul si livrarea lor in timp util, veti gati chiar si live. Un bucatar excelent trebuie sa fie in masutra sa urmeze instructiunile in gatit si livrarea de feluri de mancare bine pregatite. Bucatarul trebuie sa se miste rapid in bucatarie si sa se descurce in realizarea mai multor activitati; se cere experienta in utilizarea de ingredinte variate; tehnicile de gatit sunt de asemenea importante. Principalele responsabilitati: configurarea statiilor de lucru cu toate ingredientele necesare si echipamentele de gatit; pregatirea ingredientelor care vor fi folosite la gatit (taierea si decojirea legumelor, taierea carnii, etc.); gatirea alimentelor in vase si cu ustensile variate; verificarea alimentelor in timpul gatitului pentru a le misca sau intoarce; asigurerea unui aranjament placut al mancarurilor inaint experienta dovedita ca bucatar; precizie si viteza in executarea sarcinilor atribuite; familiar cu cele mai bune practici din domeniu; experienta in utilizarea ustensilelor de taiere, aragazelor, gratarelor, wok-uri si a altor ustensile; cunoasterea variatelor procedee si metode de gatit (frigere, coacere, fierbere, etc.); abilitate de a lucra in echipa; foarte bune abilitati de comunicare si socializare cu clientii; diploma liceu sau echivalent; diploma de calificare in domeniul culinar reprezinta avantaj; capacitate de a comunica in scris si vorbit in limba engleza; permis de conducere categoria B. limba engleza minim 12,6822 euro brut/ ora rambursarea cheltuielilor de transport contract de munca pentru perioada nedeterminata, norma intreaga, program de lucru de luni pana vineri de la 7:00 am pana la 15:00 pm 29.09.2017 Alina Elena Popa bc_eures@bc.anofm.ro Angajatorul roaga sa aplice doar persoanele care corespund tuturor cerintelor enuntate de acesta in oferta. Se transmite CV in limba engleza, mentionand in titlul email-ului "BUSINESS RESTAURANT COOK" la urmatoarele adrese de email: international.mobility@adecco.be si bc_eures@bc.anofm.ro, prin telefon la nr: 32027529300. Doar persoanele selectate vor fi contactate .

4185 Belgia Flandra 1720 GROOT-BIJGAARDEN ADECCO INTERNATIONAL MOBILITY MONTATOR LINIE SUPERIOARA CALE FERATA (reglor montator) 7223 781 1 Ca montator linie superioara veti lucra pe liniile de sus ale caii ferate. Veti instala, dezasambla si schimba parti ale liniei superioare, cum ar fi structuri de sprijin, cabluri de sustinere si fire de actionare. Pentru a transmite energie electrica la tranvaie, troleibuze sau trenuri este folosita o conducta de sustinere sau un cablu suspendat. experienta in activitatea de montare, fara frica de inaltimi; conditie fizica buna; placere de a lucra in aer liber; experienta in lucru cu betonul; disponibilitate pentru lucru in schimburi, noaptea sau in weekend; experienta ca lucrator feroviar reprezinta avantaj; capacitate de a comunica in limba engleza; disponibilitate pentru a urma cursuri de limba olandeza. limba engleza; disponibilitate pentru a urma cursuri de limba olandeza minim 13,93 euro brut/ ora 5 euro/zi voucher pentru masa+ 25% alocatie pentru lucru in ture de noapte+ 50% bonus pentru lucru in zi de sambata+ 100% bomus pentru lucru in zi de duminica, rambursarea cheltuielilor de transport contract de munca pentru perioada nedeterminata, norma intreaga, program de lucru de luni pana vineri 29.09.2017 Alina Elena Popa bc_eures@bc.anofm.ro Angajatorul roaga sa aplice doar persoanele care corespund tuturor cerintelor enuntate de acesta in oferta. Se transmite CV in limba engleza, mentionand in titlul email-ului "Overhead Line Assembler" la urmatoarele adrese de email: international.mobility@adecco.be si bc_eures@bc.anofm.ro, prin telefon la nr: 32027529300. Doar persoanele selectate vor fi contactate.

4186 Belgia Flandra 1720 GROOT-BIJGAARDEN ADECCO INTERNATIONAL MOBILITY OPERATOR CNC/ FREZOR 8189 781 1 Realizatorul de matrite lucreaza in mod independent, folosind desene tehnice, matrite. Aceste matrite sunt folosite pentru productia de serie in turnatoria proprie (aliaj de zinc si aluminiu), vopsea cauciucata (PVC) si sectiunea de presare. Compania cauta un operator CNC profesionist pentru realizarea de matrite. Descrierea postului: frezarea pieselor de aluminiu-lucrari de serie; punerea pieselor in masini; scoaterea pieselor finite si masurarea lor; folosirea instrumentelor de masura cum ar fi calimetrul Vernier, micrometrul, etc.; intretinerea locului de munca curat; citirea planurilor tehnice; efectuarea lucrarilor cu exactitate si de calitate. pregatire profesionala in tehnici de proiectare mecanica; specializare pe masini computerizate; experienta in activitatea de frezare; experienta cu Fanuc; abilitate de a folosi instrumente de masura specifice; capacitate de a citi planuri tehnice; abilitate de a lucra cu exactitate, axat pe calitate, independent si eficient, mentinand un mediu de lucru curat si ordonat; capacitate de a comunica in limba engleza. limba engleza minim 14 euro brut/ ora transport negociabil contract de munca pentru perioada nedeterminata, norma intreaga, program in doua ture 29.09.2017 Alina Elena Popa bc_eures@bc.anofm.ro Angajatorul roaga sa aplice doar persoanele care corespund tuturor cerintelor enuntate de acesta in oferta. Se transmite CV in limba engleza, mentionand in titlul email-ului "CNC Operator / Miller " la urmatoarele adrese de email: international.mobility@adecco.be si bc_eures@bc.anofm.ro, prin telefon la nr: 32027529300. Doar persoanele selectate vor fi contactate.

4187 Belgia Flandra 1720 GROOT-BIJGAARDEN ADECCO INTERNATIONAL MOBILITY ELECTRICIAN INTRETINERE SI REPARATII 7411 781 1 Cautam un electrician intretinere pentru o companie din Ostend. Veti face parte dintr-o echipa responsabila de intretinerea masinilor de productie, a tuturor utilitatilor si a cladirilor. Sunteti responsabil pentru intretinerea tehnica a echipamentelor de productie zilnica, intervenind cu eficienta maxina la depanarea si rezolvarea problemelor de functionare. De asemenea efectuati intretinerea preventiva conform planificarii periodice. In plus fata de echipamentele de productie, veti fi, de asemenea, implicat in reglajele electrice, reparatii si/sau imbunatatirile aduse cladirilor sau instalatiilor industriale. pregatire profesionala tehnica ( in electronica, electricitate, electromecanica); experienta intr-un mediu industrial in calitate de electrician; cel putin 3 ani experienta ca electrician in industria alimentara; rezistenta la stres si abilitate de a lucra independent; responsabil, cu initiativa si o mentalitate practica; disponibilitate de a lucra in 2 schimburi; capacitate de a vorbi in limba engleza bine. limba engleza- bine; disponibilitate pentru a urma cursuri de limba olandeza 13-15 euro brut/ ora 5 euro/zi voucher pentru masa+ alocatie pentru lucru in ture contract de munca pentru perioada nedeterminata, norma intreaga, program de lucru in doua ture (6:00 am- 2:00 pm si 2:00 pm- 10:00 pm) 29.09.2017 Alina Elena Popa bc_eures@bc.anofm.ro Angajatorul roaga sa aplice doar persoanele care corespund tuturor cerintelor enuntate de acesta in oferta. Se transmite CV in limba engleza, mentionand in titlul email-ului "Maintenance Electrician" la urmatoarele adrese de email: international.mobility@adecco.be si bc_eures@bc.anofm.ro, prin telefon la nr: 32027529300. Doar persoanele selectate vor fi contactate.

4188 Belgia Flandra 1720 GROOT-BIJGAARDEN ADECCO INTERNATIONAL MOBILITY OPERATOR CNC 8189 781 1 Ca operator CNC (masina de strunjire sau frezare) sunteti responsabil cu realizarea corecta a procesului de strunjire/frezare a masinilor. Masurati in mod regulat piesele si faceti unele ajustari ale setarilor pentru a garanta o calitate perfecta. Responsabilitati: strunjirea sau frezarea pieselor metalice- lucrari de serie (maxim 300 bucati) sau bucati unice; punerea pieselor metalice in masini; scoaterea pieselor terminate si masurarea lor; folosirea uneltelor de masura cum ar fi calimetru Vernier, micrometrul; folosirea de metale precum: otel inoxidabil, inox, aluminiu, fonta; efectuarea controlului calitatii pieselor finite, reglarea setarilor daca este necesar. experienta in lucru cu masini CNC de strunjit/frezat in sectorul metalurgic; cunoasterea Mori Sheiki , Behringer , Doosan , Mazatrol, Fanuc; capacitate de a citi si interpreta desen tehnic; experienta in folosirea etrierului- Vernier si a micrometrului; buna cunoastere a limbii engleza; flexibilitate in privinta orelor de lucru si a indatoririlor. limba engleza- bine 12,70 euro brut/ ora 250 euro/ an alocatie pentru lucru in ture+ 10% rambursarea cheltuielilor de transport zilnice contract de munca pentru perioada nedeterminata, norma intreaga, program in doua ture ( prima tura 4:40 am- 13:00 pm si tura a doua 13:00 pm-21:20 pm cu terminare mai devreme in zilele de vineri) 29.09.2017 Alina Elena Popa bc_eures@bc.anofm.ro Angajatorul roaga sa aplice doar persoanele care corespund tuturor cerintelor enuntate de acesta in oferta. Se transmite CV in limba engleza, mentionand in titlul email-ului "CNC OPERATOR " la urmatoarele adrese de email: international.mobility@adecco.be si bc_eures@bc.anofm.ro, prin telefon la nr: 32027529300. Doar persoanele selectate vor fi contactate.

4189 Belgia Flandra 1720 GROOT-BIJGAARDEN ADECCO INTERNATIONAL MOBILITY MAGAZINER 4321 781 1 Cautam personal depozit cu experienta pentru o companie din zona Eupen. Responsabilitati: incarcarea si descarcarea marfurilor; scanarea paletilor si a marfii; pregatirea paletilor. licenta stivuitor; capacitate de a comunica in limba germana; disponibilitate pentru a lucra in ture(tura de noapte in special); spirit de echipa. limba germana 12,2105 euro brut/ ora 7,5 % alocatie pentru lucru in ture de noapte+ 12,5% euro/zi alocatie pentru masa, dupa 22 zile 8 euro/zi contract de munca pentru perioada nedeterminata, norma intreaga, program de lucru in ture (tura de dimineata 6:00 am-14:00 pm, tura de dupa-amiaza 14:00 pm-22:00 pm, tura de noapte 22:00 pm-6:00 am) 29.09.2017 Alina Elena Popa bc_eures@bc.anofm.ro Angajatorul roaga sa aplice doar persoanele care corespund tuturor cerintelor enuntate de acesta in oferta. Se transmite CV in limba engleza, mentionand in titlul email-ului "LAGERIST " la urmatoarele adrese de email: international.mobility@adecco.be si bc_eures@bc.anofm.ro, prin telefon la nr: 32027529300. Doar persoanele selectate vor fi contactate.
4218 Belgia Flandra de Vest PITTEM JABOBS MARC AGRICULTOR (cules de capsuni) 6111 12 2 Activitate sezoniera, munca ergonomica: colectarea si cantarirea capsunilor; curatarea si impachetarea acestora. Competente necesare: determinarea randurilor, parcelelor pe care urmeaza a se lucra; localizarea produselor care urmeaza a fi culese; curatarea echipamentelor de cules; mentinerea in functionare a echipamentelor; sortarea si pregatirea produselor culese pentru impachetare (stocare, indepartare frunze si plante uscate); selectarea, colectarea si culegerea produselor agricole; impachetarea produselor conform caracteristicilor, comenzilor si a modului de transportare; mentinerea culturilor (randurilor, recipientelor, plivire, etc.); asistarea la instalarea materialelor pentru plantat (folie de plastic, plase, material liant); impachetarea produselor (etichetare, impachetare); pregatirea comezilor experienta minima in agricultura, de preferat in culesul capsunilor; nu sunt cerinte speciale pentru studii; persona orientata catre rezultat si care sa efectueze munca cu precizie; limba engleza- minimal limba engleza- minimal 8,68 euro brut/ora (7,68 euro net/ora) camere de cazare gratuite, incalzite in mod corespunzator, cu bucatarie moderna complet echipata, apa calda, TV, internet, electricitate; baia contine o masina de spalat pentru hainele dumneavoastra; utilizarea gratuita a bicicletelor pentru cumparaturi; posibilitatea parcarii masinii in garaj in cazul in care doriti sa veniti cu masina contract de munca pe perioada determinata cu norma intreaga (23.09.2017- 15.12.2017), activitata se desfasoara pe timp de zi, munca incepe la 8 dimineata, se lucreaza aproximativ 45-50 ore/saptamana 10.09.2017 Alina Elena Popa bc_eures@bc.anofm.ro Se transmite CV in limba engleza, mentionand in titlul email-ului "WORK ON STRAWBERRIES 56412046" la urmatoarele adrese de email: opsomer.katrien@gmail.com si bc_eures@bc.anofm.ro. Doar persoanele selectate vor fi contactate .

3872 Germania Landul Bavaria Nurnberg Agentia Federala de Munca - Serviciile de Plasare Internationala Hessa, ca reprezentant al angajatorului german, o companie producatoare de echipamente medicale Mecanic instalatii sanitare, termice/de climatizare 7127 99 1 Activitatea presupune: - instalarea sistemelor de alimentare cu gaze in spitale si laboratoare; - instalarea retelelor de conducte, a centralelor pe gaze, a punctelor de extragere din pereti si a unitatilor de alimentare din tavan. Calificare profesionala incheiata in domeniu; Permis de conducere categoria B. Cunostinte bune de limba germana - min. nivel B1 Salariul oferit este de 1946 euro brut/luna. Schema de pensie in regim de companie; Gratuitate la sala de agrement. Contractul de munca este permanent. 21.09.2017 ENACHE Georgiana bm_eures@buc.anofm.ro Se transmite C.V -ul model Europass cu fotografie, completat la calculator in limba germana, insotit de copie a certificatului/diplomei de calificare in domeniu, la adresa de e-mail buc_eures@buc.anofm.ro, cu specificarea "SB 231 - Plant mechanic". Persoanele preselectate in urma transmiterii aplicatiilor vor fi contactate telefonic in vederea verificarii cunostintelor de limba germana.

3873 Germania Landurile Bavaria si Baden - Wurttemberg Diferite localitati Agentia Federala de Munca - Serviciile de Plasare Internationala Hessa, ca reprezentant al angajatorului german, o companie de constructii Excavatorist 8189 99 3 Activitatea presupune utilizarea excavatorului pe santierele de demolare si reamenajare. Atestat si experienta in domeniu. Cunostinte de limba germana - min. nivel A2 Salariul oferit este de 2422 euro brut/luna. Se ofera sprijin in vederea gasirii unei locuinte. Contractul de munca este permanent. 21.09.2017 ENACHE Georgiana bm_eures@buc.anofm.ro Se transmite C.V -ul model Europass cu fotografie, completat la calculator in limba germana, insotit de copie a atestatului in domeniu, la adresa de e-mail buc_eures@buc.anofm.ro, cu specificarea "SB 265 - Excavator driver". Persoanele preselectate in urma transmiterii aplicatiilor vor fi contactate telefonic in vederea verificarii cunostintelor de limba germana.

3874 Germania Landul Bavaria Munchen Agentia Federala de Munca - Serviciile de Plasare Internationala Hessa, ca reprezentant al angajatorului german, o companie de constructii Excavatorist 8189 99 1 Activitatea presupune utilizarea excavatorului pe santierele de demolare si reamenajare. Atestat si experienta de lucru cu excavatoare pe incarcatoare frontale, mobile si cu lant. Cunostinte de limba germana - min. nivel A2 Salariul oferit este de 2422 euro brut/luna. Se ofera sprijin in vederea gasirii unei locuinte. Contractul de munca este permanent. 21.09.2017 ENACHE Georgiana bm_eures@buc.anofm.ro Se transmite C.V -ul model Europass cu fotografie, completat la calculator in limba germana, insotit de copie a atestatului in domeniu, la adresa de e-mail buc_eures@buc.anofm.ro, cu specificarea "SB 262 - Excavator driver". Persoanele preselectate in urma transmiterii aplicatiilor vor fi contactate telefonic in vederea verificarii cunostintelor de limba germana.

3875 Germania Landul Bavaria Garching bei Munchen Agentia Federala de Munca - Serviciile de Plasare Internationala Hessa, ca reprezentant al angajatorului german, o companie de constructii Electrician in constructii 7411 99 1 Activitatea presupune: - montarea si demontarea sistemelor de alimentare cu energie electrica in constructiile complexe; - construirea instalatiilor electrice la centralele de containere. Calificare profesionala incheiata in domeniu; Permis de conducere categoria B. Cunostinte bune de limba germana - min. nivel B1 (scris, vorbit) Salariul oferit este de 2856 euro brut/luna. Se ofera sprijin in vederea gasirii unei locuinte, in demersurile de inregistrare la autoritati, precum si pentru imbunatatirea cunostintelor de limba germana, pana la nivelul B2. Contractul de munca este permanent. 21.09.2017 ENACHE Georgiana bm_eures@buc.anofm.ro Se transmite C.V-ul model Europass cu fotografie, completat la calculator in limba germana, insotit de copie a certificatului/diplomei de calificare in domeniu, la adresa de e-mail buc_eures@buc.anofm.ro, cu specificarea "SB 279 - Electrician on construction". Persoanele preselectate in urma transmiterii aplicatiilor vor fi contactate telefonic in vederea verificarii cunostintelor de limba germana.

3879 Germania Landul Bavaria Bayerisch Gmain Agentia Federala de Munca - Serviciile de Plasare Internationala Hessa, ca reprezentant al angajatorului german, o companie de constructii Operator utilaje pentru constructii (masina de terasament/excavator/compactor) 8189 99 2 Activitatea presupune verificarea si utilizarea masinilor de terasament, a excavatoarelor si a compactoarelor necesare in constructii. Atestat si experienta profesionala in domeniu; Permis de conducere categoria B. Cunostinte bune de limba germana - min. nivel B1 (scris, vorbit) Salariul oferit este de 2499 euro brut/luna. Se ofera sprijin in vederea gasirii unei locuinte si in demersurile de inregistrare la autoritati. Contractul de munca este permanent. 21.09.2017 ENACHE Georgiana bm_eures@buc.anofm.ro Se transmite C.V-ul model Europass cu fotografie, completat la calculator in limba germana, insotit de copie a atestatului in domeniu, la adresa de e-mail buc_eures@buc.anofm.ro, cu specificarea "SB 298 - Construction equipment operator". Persoanele preselectate in urma transmiterii aplicatiilor vor fi contactate telefonic in vederea verificarii cunostintelor de limba germana.

3880 Germania Landul Bavaria Erlangen Agentia Federala de Munca - Serviciile de Plasare Internationala Hessa, ca reprezentant al angajatorului german, o companie cu activitate in domeniul instalatiilor industriale Operator utilaje pentru constructii (masina de terasament/excavator/compactor) 8189 99 1 Activitatea presupune verificarea si utilizarea masinilor de terasament, a excavatoarelor si a compactoarelor necesare in constructii. Atestat in domeniu; Permis de conducere categoria B si automobil personal, pentru deplasarea la santiere. Cunostinte bune de limba germana - min. nivel B1 (scris, vorbit) Salariul oferit este de 3024 euro brut/luna. Se ofera sprijin in vederea gasirii unei locuinte si in demersurile de inregistrare la autoritati. Contractul de munca este permanent. 21.09.2017 ENACHE Georgiana bm_eures@buc.anofm.ro Se transmite C.V-ul model Europass cu fotografie, completat la calculator in limba germana, insotit de copie a atestatului in domeniu, la adresa de e-mail buc_eures@buc.anofm.ro, cu specificarea "SB 292 - Construction equipment operator". Persoanele preselectate in urma transmiterii aplicatiilor vor fi contactate telefonic in vederea verificarii cunostintelor de limba germana.

3881 Germania Landul Bavaria Wurzburg Agentia Federala de Munca - Serviciile de Plasare Internationala Hessa, ca reprezentant al angajatorului german, o companie constructoare de acoperisuri Instalator cladiri 7126 99 1 Activitatea presupune: - placarea fatadelor, a ferestrelor de mansarda si a semineelor; - montarea jgheaburilor; - fabricarea substructurilor; - hidroizolarea acoperisului plat. Calificare profesionala in domeniu; Permis de conducere categoria B si avantaj categoria C1E sau CE. Cunostinte de limba germana - min. nivel A2 Salariul oferit este de 2595 euro brut/luna. Se ofera sprijin in vederea gasirii unei locuinte. Contractul de munca este permanent. 21.09.2017 ENACHE Georgiana bm_eures@buc.anofm.ro Se transmite C.V-ul model Europass cu fotografie, completat la calculator in limba germana, insotit de copie a certificatului/diplomei de calificare in domeniu, la adresa de e-mail buc_eures@buc.anofm.ro, cu specificarea "SB 234 - Building plumber". Persoanele preselectate in urma transmiterii aplicatiilor vor fi contactate telefonic in vederea verificarii cunostintelor de limba germana.

3882 Germania Landul Bavaria Bayerisch Gmain Agentia Federala de Munca - Serviciile de Plasare Internationala Hessa, ca reprezentant al angajatorului german, o companie de constructii Manager in constructii 1323 99 1 Activitatea presupune supravegherea lucrarilor in constructii. Experienta in domeniu; Permis de conducere categoria B. Cunostinte foarte bune de limba germana - nivel B2/C1 Salariul oferit este de 3184 euro brut/luna. Se ofera sprijin in vederea gasirii unei locuinte si in demersurile de inregistrare la autoritati. Contractul de munca este permanent. 21.09.2017 ENACHE Georgiana bm_eures@buc.anofm.ro Se transmite C.V-ul model Europass cu fotografie, completat la calculator in limba germana, insotit de copii ale documentelor/recomandarilor care pot dovedi experienta in domeniu, la adresa de e-mail buc_eures@buc.anofm.ro, cu specificarea "SB 300 - Construction manager". Persoanele preselectate in urma transmiterii aplicatiilor vor fi contactate telefonic in vederea verificarii cunostintelor de limba germana.

3883 Germania Landul Baden-Wurttemberg Hohenstadt Agentia Federala de Munca - Serviciile de Plasare Internationala Hessa, ca reprezentant al angajatorului german, o companie de constructii Operator masini 8189 99 2 Activitatea se desfasoara pe excavatoare si incarcatoare frontale. Atestat in domeniu; Permis de conducere categoria CE. Cunostinte de limba germana - min. nivel A2 Salariul oferit este de 2595 euro brut/luna. Se ofera sprijin in vederea gasirii unei locuinte si in demersurile de inregistrare la autoritati. Contractul de munca este permanent. 21.09.2017 ENACHE Georgiana bm_eures@buc.anofm.ro Se transmite C.V-ul model Europass cu fotografie, completat la calculator in limba germana, insotit de copie a atestatului in domeniu, la adresa de e-mail buc_eures@buc.anofm.ro, cu specificarea "SB 267 - Machine operator". Persoanele preselectate in urma transmiterii aplicatiilor vor fi contactate telefonic in vederea verificarii cunostintelor de limba germana.

3884 Germania Landul Bavaria Wurzburg Agentia Federala de Munca - Serviciile de Plasare Internationala Hessa, ca reprezentant al angajatorului german, o companie constructoare de acoperisuri Montator acoperisuri 7119 99 1 Activitatea presupune: - etansarea acoperisului; - acoperirea cladirilor; - instalarea substructurilor acoperisului. Calificare si experienta profesionala in domeniu; Permis de conducere categora B si avantaj categoria C1E sau CE. Cunostinte de limba germana - min. nivel A2 Salariul oferit este de 2595 euro brut/luna. Se ofera sprijin in vederea gasirii unei locuinte. Contractul de munca este permanent. 21.09.2017 ENACHE Georgiana bm_eures@buc.anofm.ro Se transmite C.V-ul model Europass cu fotografie, completat la calculator in limba germana, insotit de copie a certificatului/diplomei de calificare in domeniu, la adresa de e-mail buc_eures@buc.anofm.ro, cu specificarea "SB 235 - Roofer". Persoanele preselectate in urma transmiterii aplicatiilor vor fi contactate telefonic in vederea verificarii cunostintelor de limba germana.

3898 Germania Landul Bavaria Durach Agentia Federala de Munca - Serviciile de Plasare Internationala Hessa, ca reprezentant al angajatorului german, o companie de constructii Maistru constructii civile 1323 99 1 Calificare profesionala incheiata si experienta in domeniul constructiilor civile sau in domeniul constructiilor de drumuri. Cunostinte bune de limba germana - min. nivel B1 Salariul oferit este de 3385 euro brut/luna. Se ofera sprijin in vederea gasirii unei locuinte. Contractul de munca este permanent. 21.09.2017 ENACHE Georgiana bm_eures@buc.anofm.ro Se transmite C.V-ul model Europass cu fotografie, completat la calculator in limba germana, insotit de copie a certificatului/diplomei de calificare in domeniu, la adresa de e-mail buc_eures@buc.anofm.ro, cu specificarea "SB 258 - Foreman Civil Engineering". Persoanele preselectate in urma transmiterii aplicatiilor vor fi contactate telefonic in vederea verificarii cunostintelor de limba germana.

3899 Germania Landurile Baden - Wurttemberg si Bavaria Diverse localitati Agentia Federala de Munca - Serviciile de Plasare Internationala Hessa, ca reprezentant al angajatorului german, o companie de constructii Maistru constructii de drumuri 1323 99 2 Activitatea presupune: - organizarea personalului si a echipamentelor de lucru, in coordonare cu supervizorul; - gestionarea si repartizarea materialelor de lucru; - determinarea si inregistrarea masuratorilor; - verificarea evolutiei constructiilor, tinand cont de planificari; - coordonarea echipei de constructori; - elaborarea pontajelor; - supravegherea si coordonarea subcontractorilor. Calificare profesionala incheiata in domeniul tehnic sau mai multi ani de experienta in lucrari de constructii si demolari, care pot fi dovediti prin documente. Cunostinte bune de limba germana - min. nivel B1 Salariul oferit este de 3385 euro brut/luna. Se ofera sprijin in vederea gasirii unei locuinte. Contractul de munca este permanent. 21.09.2017 ENACHE Georgiana bm_eures@buc.anofm.ro Se transmite C.V-ul model Europass cu fotografie, completat la calculator in limba germana, insotit de copie a certificatului/diplomei de calificare in domeniu, la adresa de e-mail buc_eures@buc.anofm.ro, cu specificarea "SB 264 - Foreman Road construction". Persoanele preselectate in urma transmiterii aplicatiilor vor fi contactate telefonic in vederea verificarii cunostintelor de limba germana.

3916 Germania Landul Bavaria In apropiere de Kulmbach Agentia Federala de Munca - Serviciile de Plasare Internationala Hessa, ca reprezentant al angajatorului german, o companie constructoare de acoperisuri Maistru hidroizolatii cladiri 3123 99 2 Activitatea presupune planificarea, monitorizarea si organizarea proceselor de lucru pe santierele de constructii, precum si instalarea materialelor pentru izolatii cladiri. Calificare profesionala incheiata ca dulgher sau montator acoperisuri; Permis de conducere categoria B. Cunostinte bune de limba germana - min. nivel B1 Salariul oferit este de 2422 euro brut/luna. Se ofera sprijin in vederea gasirii unei locuinte. Contractul de munca este permanent. 21.09.2017 ENACHE Georgiana bm_eures@buc.anofm.ro Se transmite C.V-ul model Europass cu fotografie, completat la calculator in limba germana, insotit de copie a certificatului/diplomei de calificare in domeniu, la adresa de e-mail buc_eures@buc.anofm.ro, cu specificarea "SB 269 - Foreman Sealing of buildings ". Persoanele preselectate in urma transmiterii aplicatiilor vor fi contactate telefonic in vederea verificarii cunostintelor de limba germana.

3917 Germania Landul Bavaria Bamberg Agentia Federala de Munca - Serviciile de Plasare Internationala Hessa, ca reprezentant al angajatorului german, un contractant de lucrari de izolatii Zidar (izolatii cladiri) 7112 99 3 Activitatea presupune instalarea materialelor izolatoare pe suprafete si cladiri. Calificare profesionala si experienta in domeniu. Cunostinte de limba germana - min. nivel A2 Salariul oferit este de 2508 euro brut/luna. Se ofera sprijin in vederea gasirii unei locuinte. Contractul de munca este permanent. 21.09.2017 ENACHE Georgiana bm_eures@buc.anofm.ro Se transmite C.V-ul model Europass cu fotografie, completat la calculator in limba germana, insotit de copie a certificatului/diplomei de calificare in domeniu, la adresa de e-mail buc_eures@buc.anofm.ro, cu specificarea "SB 233". Persoanele preselectate in urma transmiterii aplicatiilor vor fi contactate telefonic in vederea verificarii cunostintelor de limba germana.

3918 Germania Landurile Bavaria, Baden - Wurttemberg si Hessa Diferite localitati Agentia Federala de Munca - Serviciile de Plasare Internationala Hessa, ca reprezentant al angajatorului german, o companie constructoare de acoperisuri Montator izolatii cladiri 7124 99 4 Activitatea presupune instalarea materialelor izolatoare împotriva caldurii și umiditatii, in special in constructiile cu acoperisuri plate. Experienta in domeniu; Permis de conducere categoria B. Cunostinte de limba germana - min. nivel A2 Salariul oferit este de 2050 euro brut/luna. Se ofera sprijin in vederea gasirii unei locuinte. Contractul de munca este permanent. 21.09.2017 ENACHE Georgiana bm_eures@buc.anofm.ro Se transmite C.V-ul model Europass cu fotografie, completat la calculator in limba germana, la adresa de e-mail buc_eures@buc.anofm.ro, cu specificarea "SB 270 - 271". Persoanele preselectate in urma transmiterii aplicatiilor vor fi contactate telefonic in vederea verificarii cunostintelor de limba germana.

3919 Germania Landul Bavaria Munchen Agentia Federala de Munca - Serviciile de Plasare Internationala Hessa, ca reprezentant al angajatorului german, o companie de constructii Betonist 7114 99 4 Activitatea presupune realizarea constructiilor in beton si a lucrarilor de zidarie generala si fatetare. Certificat SIVV si licenta utilizare duza; Permis de conducere categoria B. Cunostinte bune de limba germana - min. nivel B1 Salariul oferit este de 3200 euro brut/luna. Se ofera sprijin in vederea gasirii unei locuinte. Contractul de munca este permanent. 21.09.2017 ENACHE Georgiana bm_eures@buc.anofm.ro Se transmite C.V-ul model Europass cu fotografie, completat la calculator in limba germana, insotit de copie a certificatului SIVV si a licentei pentru duza, la adresa de e-mail buc_eures@buc.anofm.ro, cu specificarea "SB 243 - Concretor". Persoanele preselectate in urma transmiterii aplicatiilor vor fi contactate telefonic in vederea verificarii cunostintelor de limba germana.
3920 Germania Landul Bavaria Nurnberg Agentia Federala de Munca - Serviciile de Plasare Internationala Hessa, ca reprezentant al angajatorului german, o companie de constructii Muncitor in constructii din beton armat 7114 99 1 Activitatea presupune: - betonarea fundatiilor; - consolidarea armaturilor; - fabricarea cofrajelor. Experienta in domeniu; Permis de conducere categoria B. Cunostinte de limba germana - min. nivel A2 Salariul oferit este de 2499 euro brut/luna. Se ofera sprijin in vederea gasirii unei locuinte. Contractul de munca este permanent. 21.09.2017 ENACHE Georgiana bm_eures@buc.anofm.ro Se transmite C.V-ul model Europass cu fotografie, completat la calculator in limba germana, la adresa de e-mail buc_eures@buc.anofm.ro, cu specificarea "SB 236". Persoanele preselectate in urma transmiterii aplicatiilor vor fi contactate telefonic in vederea verificarii cunostintelor de limba germana.

3921 Germania Landul Bavaria Oberstdorf Agentia Federala de Munca - Serviciile de Plasare Internationala Hessa, ca reprezentant al angajatorului german, o companie de constructii Operator pompe de beton 8114 99 1 Activitatea presupune utilizarea si reglarea pompelor de beton. Experienta in domeniu; Permis de conducere categoria B, CE. Cunostinte bune de limba germana - min. nivel B1 Salariul oferit este de 2499 euro brut/luna. Se ofera sprijin in vederea gasirii unei locuinte. Contractul de munca este permanent. 21.09.2017 ENACHE Georgiana bm_eures@buc.anofm.ro Se transmite C.V-ul model Europass cu fotografie, completat la calculator in limba germana, la adresa de e-mail buc_eures@buc.anofm.ro, cu specificarea "SB 261". Persoanele preselectate in urma transmiterii aplicatiilor vor fi contactate telefonic in vederea verificarii cunostintelor de limba germana.

3922 Germania Landul Bavaria Garching bei Munchen Agentia Federala de Munca - Serviciile de Plasare Internationala Hessa, ca reprezentant al angajatorului german, o companie de constructii Electrician in constructii 7411 99 1 Activitatea presupune: - asamblarea si demontarea macaralelor; - expertiza in macarale marcile Liebherr si Wolffkran; - gestionarea erorilor de asamblare a macaralelor. Calificare profesionala si experienta in domeniu; Permis de conducere categoria B. Cunostinte bune de limba germana - min. nivel B1 (scris, vorbit). Salariul oferit este de 2856 euro brut/luna. Se ofera sprijin in vederea gasirii unei locuinte, in demersurile de inregistrare la autoritati, precum si pentru imbunatatirea cunostintelor de limba germana, pana la nivelul B2. Contractul de munca este permanent. 21.09.2017 ENACHE Georgiana bm_eures@buc.anofm.ro Se transmite C.V-ul model Europass cu fotografie, completat la calculator in limba germana, insotit de copie a certificatului/diplomei de calificare in domeniu, la adresa de e-mail buc_eures@buc.anofm.ro, cu specificarea "SB 280". Persoanele preselectate in urma transmiterii aplicatiilor vor fi contactate telefonic in vederea verificarii cunostintelor de limba germana.

3923 Germania Landul Bavaria Memmingen Agentia Federala de Munca - Serviciile de Plasare Internationala Hessa, ca reprezentant al angajatorului german, o companie de constructii Electrician constructii cabluri 7411 99 2 Activitatea presupune: - montaj cablu BK/1 kV/20 kV; - crearea de conexiuni in retelele de cabluri; - masuratori ale retelelor de cabluri. Calificare profesionala in domeniu si mai multi ani de experienta in constructiile de retele. Cunostinte bune de limba germana - min. nivel B1 Salariul oferit este de 1949 euro brut/luna. Se ofera sprijin in vederea gasirii unei locuinte, precum si in demersurile de inregistrare la autoritati. Contractul de munca este permanent. 21.09.2017 ENACHE Georgiana bm_eures@buc.anofm.ro Se transmite C.V-ul model Europass cu fotografie, completat la calculator in limba germana, insotit de copie a certificatului/diplomei de calificare in domeniu, la adresa de e-mail buc_eures@buc.anofm.ro, cu specificarea "SB 255". Persoanele preselectate in urma transmiterii aplicatiilor vor fi contactate telefonic in vederea verificarii cunostintelor de limba germana.

3924 Germania Landul Bavaria Erlangen Agentia Federala de Munca - Serviciile de Plasare Internationala Hessa, ca reprezentant al angajatorului german, o companie cu activitate in domeniul instalatiilor industriale Sudor (mediu de gaz protector) 7212 99 1 Activitatea presupune sudura conductelor. Calificare profesionala in domeniu; Permis de conducere categoria B. Cunostinte bune de limba germana - min. nivel B1 Salariul oferit este de 3024 euro brut/luna. Pentru inceput angajatorul asigura cazare contra cost, iar apoi ofera sprijin in vederea gasirii unei locuinte. Contractul de munca este permanent. 21.09.2017 ENACHE Georgiana bm_eures@buc.anofm.ro Se transmite C.V-ul model Europass cu fotografie, completat la calculator in limba germana, insotit de copie a certificatului/diplomei de calificare in domeniu, la adresa de e-mail buc_eures@buc.anofm.ro, cu specificarea "SB 278". Persoanele preselectate in urma transmiterii aplicatiilor vor fi contactate telefonic in vederea verificarii cunostintelor de limba germana.

3925 Germania Landul Bavaria Memmingen Agentia Federala de Munca - Serviciile de Plasare Internationala Hessa, ca reprezentant al angajatorului german, o companie de constructii Maistru constructii retele de cabluri 3123 99 2 Activitatea presupune: - supravegherea lucrarilor de terasament si a constructiilor de conducte; - verificarea functionarii utilajelor de dimensiuni mici, folosite in constructii; - supravegherea constructiei de retele de cabluri si conducte. Calificare profesionala in domeniu si mai multi ani de experienta in constructiile de retele. Cunostinte bune de limba germana - min. nivel B1 Salariul oferit este de 1949 euro brut/luna. Se ofera sprijin in vederea gasirii unei locuinte, precum si in demersurile de inregistrare la autoritati. Contractul de munca este permanent. 21.09.2017 ENACHE Georgiana bm_eures@buc.anofm.ro Se transmite C.V-ul model Europass cu fotografie, completat la calculator in limba germana, insotit de copie a certificatului/diplomei de calificare in domeniu, la adresa de e-mail buc_eures@buc.anofm.ro, cu specificarea "SB 254". Persoanele preselectate in urma transmiterii aplicatiilor vor fi contactate telefonic in vederea verificarii cunostintelor de limba germana.

3926 Germania Landul Bavaria Munchen, Regenstauf, Mainaschaff, Bochum Agentia Federala de Munca - Serviciile de Plasare Internationala Hessa, ca reprezentant al angajatorului german, o companie de constructii Specialist sisteme de canalizare 7126 99 4 Calificare profesionala in domeniu; Permis de conducere camion. Cunostinte bune de limba germana - min. nivel B1 Salariul oferit este de 1946 euro brut/luna. Se ofera sprijin in vederea gasirii unei locuinte. Contractul de munca este permanent. 21.09.2017 ENACHE Georgiana bm_eures@buc.anofm.ro Se transmite C.V-ul model Europass cu fotografie, completat la calculator in limba germana, insotit de copie a certificatului/diplomei de calificare in domeniu, la adresa de e-mail buc_eures@buc.anofm.ro, cu specificarea "SB 256". Persoanele preselectate in urma transmiterii aplicatiilor vor fi contactate telefonic in vederea verificarii cunostintelor de limba germana.

3928 Germania Landul Bavaria Memmingen Agentia Federala de Munca - Serviciile de Plasare Internationala Hessa, ca reprezentant al angajatorului german, o companie de constructii Lucrator in constructii 7119 99 2 Experienta anterioara in domeniu; Permis de conducere categoria B. Cunostinte de limba germana - nivel A2 Salariul oferit este de 3024 euro brut/luna. Se ofera sprijin in vederea gasirii unei locuinte, precum si in demersurile de inregistrare la autoritati. Contractul de munca este pe perioada determinata, de 12 luni, cu posibilitate de prelungire pe perioada nedeterminata. 21.09.2017 ENACHE Georgiana bm_eures@buc.anofm.ro Se transmite C.V-ul model Europass cu fotografie, completat la calculator in limba germana, la adresa de e-mail buc_eures@buc.anofm.ro, cu specificarea "SB 276". Persoanele preselectate in urma transmiterii aplicatiilor vor fi contactate telefonic in vederea verificarii cunostintelor de limba germana.

3932 Germania Landul Bavaria Erlangen Agentia Federala de Munca - Serviciile de Plasare Internationala Hessa, ca reprezentant al angajatorului german, o companie cu activitate in domeniul instalatiilor Instalator/montator tevi 7126 99 1 Activitatea presupune intretinerea sistemelor de conducte de apa, gaz si termoficare. Calificare profesionala in domeniu; Permis de conducere categoria B. Cunostinte bune de limba germana - min. nivel B1 (scris, vorbit) Salariul oferit este de 2944 euro brut/luna In primele luni se asigura cazare contra cost, iar apoi se acorda sprijin in vederea gasirii unei locuinte; Angajatorul asigura suport in demersurile de inregistrare la autoritati. Contractul de munca este permanent. 21.09.2017 ENACHE Georgiana bm_eures@buc.anofm.ro Se transmite C.V-ul model Europass cu fotografie, completat la calculator in limba germana, insotit de copie a certificatului/diplomei de calificare in domeniu, la adresa de e-mail buc_eures@buc.anofm.ro, cu specificarea "SB 293". Persoanele preselectate in urma transmiterii aplicatiilor vor fi contactate telefonic in vederea verificarii cunostintelor de limba germana.

4100 Germania Renania Palatinat - Saarland Schwabenheim an der Selz Agentia Federala de Munca - Serviciile de Plasare Internationala Renania Palatinat - Saarland, ca reprezentant al angajatorului german, un restaurant Bucatar (f/b) 5120 99 2 Activitatea presupune prepararea mancarurilor din meniu. Calificare profesionala incheiata si/sau experienta in domeniu; Experienta in prepararea mancarurilor a la carte; Permis de conducere categoria B si autoturism personal. Cunostinte de limba germana - min. nivel A2 Salariul oferit este de min. 8,84 euro brut/ora, in functie de calificare. Se ofera sprijin in vederea gasirii unei locuinte, precum si in demersurile de inregistrare la autoritati. Contractul de munca este permanent, iar programul de lucru este cu norma intreaga (40 ore/saptamana). 25.08.2017 ENACHE Georgiana bm_eures@buc.anofm.ro Se transmite C.V-ul, completat la calculator in limba germana, la adresa de e-mail ZAV-IPS-Rheinland-Pfalz-Saarland@arbeitsagentur.de, cu specificarea codului "HOGA-RPS_06_01" si doar pentru monitorizare (fara feedback) la bv_eures@bv.anofm.ro.

4101 Germania Renania Palatinat - Saarland Ingelheim am Rhein Agentia Federala de Munca - Serviciile de Plasare Internationala Renania Palatinat - Saarland, ca reprezentant al angajatorului german, un restaurant de mici dimensiuni Ospatar (f/b) 5131 99 1 Activitatea presupune servirea clientilor in restaurant. Calificare profesionala incheiata si experienta in domeniu; Aspect ingrijit si bune maniere. Cunostinte de limba germana - nivel A2/B1 Salariul oferit este de min. 8,84 euro brut/ora, in functie de calificare. Se ofera sprijin in vederea gasirii unei locuinte, precum si in demersurile de inregistrare la autoritati. Contractul de munca este permanent, iar programul de lucru este part time. 25.08.2017 ENACHE Georgiana bm_eures@buc.anofm.ro Se transmite C.V-ul, completat la calculator in limba germana, la adresa de e-mail ZAV-IPS-Rheinland-Pfalz-Saarland@arbeitsagentur.de, cu specificarea codului "HOGA-RPS_06_02" si doar pentru monitorizare (fara feedback) la bv_eures@bv.anofm.ro.

4106 Germania Renania Palatinat Trechtingshausen Agentia Federala de Munca - Serviciile de Plasare Internationala Renania Palatinat - Saarland, ca reprezentant al angajatorului german, un restaurant Ospatar (f/b) 5131 99 1 Activitatea presupune servirea clientilor in restaurant. Calificare profesionala incheiata si/sau experienta vasta in domeniu; Permis de conducere categoria B si automobil personal; Fire prietenoasa, amabilitate si flexibilitate. Cunostinte de limba germana - min. nivel A2 Salariul oferit este conform contractului colectiv de munca si va fi comunicat in timpul interviului. Se ofera sprijin in vederea gasirii unei locuinte, precum si in demersurile de inregistrare la autoritati. Contractul de munca este permanent, iar programul de lucru este cu norma intreaga (5 zile/40 ore/saptamana). 25.08.2017 ENACHE Georgiana bm_eures@buc.anofm.ro Se transmite C.V-ul, completat la calculator in limba germana, la adresa de e-mail ZAV-IPS-Rheinland-Pfalz-Saarland@arbeitsagentur.de, cu specificarea codului "HOGA-RPS_06_03" si doar pentru monitorizare (fara feedback) la bv_eures@bv.anofm.ro.

4107 Germania Renania Palatinat Ingelheim am Rhein Agentia Federala de Munca - Serviciile de Plasare Internationala Renania Palatinat - Saarland, ca reprezentant al angajatorului german, un restaurant a la carte Bucatar (f/b) 5120 99 1 Activitatea presupune prepararea mancarurilor a la carte din meniu. Calificare profesionala incheiata si experienta in domeniu; Experienta in bucataria internationala a la carte; Permis de conducere categoria B si autoturism personal. Cunostinte de limba germana - min. nivel A2 Salariul oferit este de min. 8,84 euro brut/ora, in functie de calificare. Se ofera sprijin in vederea gasirii unei locuinte, precum si in demersurile de inregistrare la autoritati; Exista posibilitatea formarii profesionale la locul de munca. Contractul de munca este permanent, iar programul de lucru este cu norma intreaga (5 zile/40 ore/saptamana). 25.08.2017 ENACHE Georgiana bm_eures@buc.anofm.ro Se transmite C.V-ul, completat la calculator in limba germana, la adresa de e-mail ZAV-IPS-Rheinland-Pfalz-Saarland@arbeitsagentur.de, cu specificarea codului "HOGA-RPS_06_04" si doar pentru monitorizare (fara feedback) la bv_eures@bv.anofm.ro.

4108 Germania Renania Palatinat Bacharach Agentia Federala de Munca - Serviciile de Plasare Internationala Renania Palatinat - Saarland, ca reprezentant al angajatorului german, un restaurant Ospatar (f/b) 5131 99 1 Activitatea presupune servirea clientilor in restaurant. Experienta in domeniu constituie avantaj; Aspect ingrijit si bune maniere; Fire prietenoasa, amabilitate, corectitudine si flexibilitate. Cunostinte de limba germana - min. nivel A2 Salariul este negociabil. Se ofera cazare si sprijin in demersurile de inregistrare la autoritati. Contractul de munca este pe perioada determinata de 6 luni, iar programul de lucru este cu norma intreaga (40 ore/saptamana). Se lucreaza in intervalul marti - vineri si, uneori, in weekend. 25.08.2017 ENACHE Georgiana bm_eures@buc.anofm.ro Se transmite C.V-ul, completat la calculator in limba germana, la adresa de e-mail ZAV-IPS-Rheinland-Pfalz-Saarland@arbeitsagentur.de, cu specificarea codului "HOGA-RPS_06_05" si doar pentru monitorizare (fara feedback) la bv_eures@bv.anofm.ro.

4109 Germania Renania Palatinat Koblenz am Rhein Agentia Federala de Munca - Serviciile de Plasare Internationala Renania Palatinat - Saarland, ca reprezentant al angajatorului german, un hotel de 4 stele Manager restaurant (f/b) 1412 99 1 Activitatea presupune: - controlul preparatelor din meniu; - intocmirea meniului; - atributii de management si marketing; - pregatirea restaurantului pentru diferite evenimente; - achizitionarea si inventarierea produselor necesare in restaurant; - intocmirea facturilor. Calificare profesionala incheiata in domeniul hotelier - gastronomic sau experienta vasta in servire (ospatar); Permis de conducere categoria B si automobil personal; Amabilitate, corectitudine, deschidere catre clienti si flexibilitate. Cunostinte de limba germana- nivel B1/B2 si avantaj limba spaniola Salariul oferit este conform contractului colectiv de munca si va fi comunicat in timpul interviului. Se ofera sprijin in vederea gasirii unei locuinte, precum si in demersurile de inregistrare la autoritati; Exista posibilitatea formarii profesionale la locul de munca. Contractul de munca este permanent, iar programul de lucru este cu norma intreaga (5 zile/40 ore/saptamana). 25.08.2017 ENACHE Georgiana bm_eures@buc.anofm.ro Se transmite C.V-ul, completat la calculator in limba germana, la adresa de e-mail ZAV-IPS-Rheinland-Pfalz-Saarland@arbeitsagentur.de, cu specificarea codului "HOGA-RPS_06_06" si doar pentru monitorizare (fara feedback) la bv_eures@bv.anofm.ro.

4110 Germania Renania Palatinat Ingelheim am Rhein Agentia Federala de Munca - Serviciile de Plasare Internationala Renania Palatinat - Saarland, ca reprezentant al angajatorului german, un hotel Bucatar (f/b) 5120 99 1 Activitatea presupune prepararea mancarurilor din meniu. Calificare profesionala incheiata in domeniu; Creativitate, capacitatea de a lucra in echipa, amabilitate. Cunostinte de limba germana - min. nivel A2 Salariul oferit este conform contractului colectiv de munca si va fi comunicat in timpul interviului. Se ofera sprijin in vederea gasirii unei locuinte, precum si in demersurile de inregistrare la autoritati. Exista posibilitatea formarii profesionale la locul de munca. Contractul de munca este permanent, iar programul de lucru este cu norma intreaga (5 zile/40 ore/saptamana). 25.08.2017 ENACHE Georgiana bm_eures@buc.anofm.ro Se transmite C.V-ul, completat la calculator in limba germana, la adresa de e-mail ZAV-IPS-Rheinland-Pfalz-Saarland@arbeitsagentur.de, cu specificarea codului "HOGA-RPS_06_07" si doar pentru monitorizare (fara feedback) la bv_eures@bv.anofm.ro.

4111 Germania Renania Palatinat Ingelheim am Rhein Agentia Federala de Munca - Serviciile de Plasare Internationala Renania Palatinat - Saarland, ca reprezentant al angajatorului german, un restaurant Ospatar (f/b) 5131 99 1 Activitatea presupune servirea clientilor la mese. Calificare profesionala incheiata si/sau experienta vasta in domeniu; Permis de conducere categoria B si automobil personal; Fire prietenoasa, amabilitate si flexibilitate. Cunostinte de limba germana - min. nivel A2 Salariul oferit este de min. 8,84 euro brut/ora, in functie de calificare. Se ofera sprijin in vederea gasirii unei locuinte, precum si in demersurile de inregistrare la autoritati; Exista posibilitatea formarii profesionale la locul de munca. Contractul de munca este permanent, iar programul de lucru este cu norma intreaga (5 zile/40 ore/saptamana). 25.08.2017 ENACHE Georgiana bm_eures@buc.anofm.ro Se transmite C.V-ul, completat la calculator in limba germana, la adresa de e-mail ZAV-IPS-Rheinland-Pfalz-Saarland@arbeitsagentur.de, cu specificarea codului "HOGA-RPS_06_08" si doar pentru monitorizare (fara feedback) la bv_eures@bv.anofm.ro.

4112 Germania Renania Palatinat Ingelheim am Rhein Agentia Federala de Munca - Serviciile de Plasare Internationala Renania Palatinat - Saarland, ca reprezentant al angajatorului german, un restaurant Ospatar (f/b) 5131 99 1 Activitatea presupune servirea clientilor in restaurant. Calificare profesionala incheiata si/sau experienta vasta in domeniu; Permis de conducere categoria B si automobil personal; Fire prietenoasa, amabilitate si flexibilitate. Cunostinte de limba germana - nivel A2/B1 Salariul oferit este de min. 8,84 euro brut/ora, in functie de calificare. Se ofera sprijin in vederea gasirii unei locuinte, precum si in demersurile de inregistrare la autoritati; Exista posibilitatea formarii profesionale la locul de munca. Contractul de munca este permanent, iar programul de lucru este cu norma intreaga (5 zile/40 ore/saptamana). 25.08.2017 ENACHE Georgiana bm_eures@buc.anofm.ro Se transmite C.V-ul, completat la calculator in limba germana, la adresa de e-mail ZAV-IPS-Rheinland-Pfalz-Saarland@arbeitsagentur.de, cu specificarea codului "HOGA-RPS_06_09" si doar pentru monitorizare (fara feedback) la bv_eures@bv.anofm.ro.

4118 Germania Landul Hessa Frankfurt am Main Hotel Marriott Frankfurt Receptioner (f/b) 4224 99 2 Hotelul Marriott Frankfurt este unul de prima clasa, face parte din cel mai mare grup hotelier din Germania si este situat in centrul orasului, vis a vis de Centrul de Expozitii si Conventii. Dispune de 587 camere si apartamente elegante, 25 de sali de conferinta si de cea mai mare sala de receptii/bal din oras. Calificare profesionala incheiata si/sau experienta in domeniu; Cunoasterea foarte buna a programelor OPERA si MS Office; Constituie avantaj abilitatile de contabilitate si de gestionare a sistemului de casa „Micros Simphony”; Amabilitate, aspect prietenos si mult calm; Flexibilitate, motivare, spirit de echipa si capacitate de adaptare. Limba germana si engleza - fluent, nivel C1/C2 Salariul oferit este de 2095 euro brut/luna. Se asigura cazare contra cost si masa (doar in timpul programului de lucru). Contract de munca pe perioada determinata de 1 an, cu posibilitate de prelungire. Programul de lucru este cu norma intreaga, de 38,75 ore/saptamana (se poate lucra si in weekend si de sarbatorile legale). 18.09.2017 ENACHE Georgiana bm_eures@buc.anofm.ro Persoanele interesate, care corespund cerintelor ofertei de munca, trebuie sa se adreseze consilierului EURES din judetul de domiciliu pentru a primi formularele de aplicare. Cele doua formulare trebuie completate la calculator. Lista completa a tuturor consilierilor EURES se regaseste la rubrica Contact. Persoanele preselectate in urma transmiterii aplicatiilor vor fi contactate telefonic in vederea verificarii cunostintelor de limba germana. DOAR candidatii al caror nivel de limba germana corespunde cerintelor angajatorului, vor fi invitati la selectia care se va organiza in cea de-a doua jumatate a lunii septembrie la Brasov. Invitarea acestora se va face in timp util de catre consilierul EURES din cadrul Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca, din judetul de domiciliu al aplicantilor.

4119 Germania Landul Hessa Frankfurt am Main Hotel Marriott Frankfurt Commis de cuisine (f/b) 5120 99 2 Hotelul Marriott Frankfurt este unul de prima clasa, face parte din cel mai mare grup hotelier din Germania si este situat in centrul orasului, vis a vis de Centrul de Expozitii si Conventii. Dispune de 587 camere si apartamente elegante, 25 de sali de conferinta si de cea mai mare sala de receptii/bal din oras. Calificare profesionala incheiata ca bucatar si experienta in domeniu; Aspect ingrijit si bune maniere, atentie, responsabilitate si creativitate; Motivare, capacitate de adaptare si spirit de echipa. Limba engleza - fluent, nivel C1/C2 Salariul oferit este de 2095 euro brut/luna. Se asigura cazare contra cost si masa (doar in timpul programului de lucru). Contract de munca pe perioada determinata de 1 an, cu posibilitate de prelungire. Programul de lucru este cu norma intreaga, de 38,75 ore/saptamana (se poate lucra si in weekend si de sarbatorile legale). 18.09.2017 ENACHE Georgiana bm_eures@buc.anofm.ro Persoanele interesate, care corespund cerintelor ofertei de munca, trebuie sa se adreseze consilierului EURES din judetul de domiciliu pentru a primi formularele de aplicare. Cele doua formulare trebuie completate la calculator. Lista completa a tuturor consilierilor EURES se regaseste la rubrica Contact. Persoanele preselectate in urma transmiterii aplicatiilor vor fi contactate telefonic in vederea verificarii cunostintelor de limba germana. DOAR candidatii al caror nivel de limba germana corespunde cerintelor angajatorului, vor fi invitati la selectia care se va organiza in cea de-a doua jumatate a lunii septembrie la Brasov. Invitarea acestora se va face in timp util de catre consilierul EURES din cadrul Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca, din judetul de domiciliu al aplicantilor.

4120 Germania Landul Hessa Frankfurt am Main Hotel Marriott Frankfurt Ospatar pentru banchete (f/b) 5131 99 2 Activitatea presupune: - pregatirea evenimentelor, precum si a salilor in care se vor desfasura acestea; - garantarea curateniei in zona de banchet; - preluarea comenzilor si servirea clientilor intr-o maniera eficienta si profesionista; - colaborarea cu tot personalul implicat in organizarea evenimentelor; - asumarea responsabilitatii pentru corectitudinea calcularii sumelor incasate la sfarsitul turei; - flexibilitate in indeplinirea atributiilor in restaurant, bar sau in salile de banchet ale hotelului. Calificare profesionala incheiata si/sau experienta in domeniu; Aspect ingrijit si bune maniere; Orientare catre clienti, atentie, capacitatea de a oferi servicii de inalta calitate. Cunostinte bune de limba germana si engleza, nivel B1/B2 Salariul oferit este de 2250 euro brut/luna. Se asigura cazare contra cost si masa (doar in timpul programului de lucru). Contract de munca pe perioada determinata de 1 an, cu posibilitate de prelungire. Programul de lucru este cu norma intreaga, de 38,75 ore/saptamana (se poate lucra si in weekend si de sarbatorile legale).
18.09.2017 ENACHE Georgiana bm_eures@buc.anofm.ro Persoanele interesate, care corespund cerintelor ofertei de munca, trebuie sa se adreseze consilierului EURES din judetul de domiciliu pentru a primi formularele de aplicare. Cele doua formulare trebuie completate la calculator. Lista completa a tuturor consilierilor EURES se regaseste la rubrica Contact. Persoanele preselectate in urma transmiterii aplicatiilor vor fi contactate telefonic in vederea verificarii cunostintelor de limba germana. DOAR candidatii al caror nivel de limba germana corespunde cerintelor angajatorului, vor fi invitati la selectia care se va organiza in cea de-a doua jumatate a lunii septembrie la Brasov. Invitarea acestora se va face in timp util de catre consilierul EURES din cadrul Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca, din judetul de domiciliu al aplicantilor.

4121 Germania Landul Hessa Frankfurt am Main Hotel Marriott Frankfurt Ospatar restaurant a la carte (f/b) 5131 99 1 Activitatea presupune: - preluarea comenzilor si servirea clientilor intr-o maniera eficienta si profesionista; - colaborarea cu tot personalul implicat in procesul de servire in restaurant; - preluarea comenzilor in platforma Simphony; - garantarea curateniei in zona restaurantului si a barului; - asumarea responsabilitatii pentru corectitudinea calcularii sumelor incasate la sfarsitul turei; - flexibilitate in indeplinirea atributiilor. Calificare profesionala incheiata si/sau experienta in domeniu; Aspect ingrijit si bune maniere; Orientare catre clienti, atentie, capacitatea de a oferi servicii de inalta calitate. Cunostinte foarte bune de limba germana si engleza - nivel B2/C1 Salariul oferit este de 2250 euro brut/luna. Se asigura cazare contra cost si masa (doar in timpul programului de lucru). Contractul de munca este permanent, iar programul de lucru este cu norma intreaga, de 38,75 ore/saptamana (se poate lucra si in weekend si de sarbatorile legale). 18.09.2017 ENACHE Georgiana bm_eures@buc.anofm.ro Persoanele interesate, care corespund cerintelor ofertei de munca, trebuie sa se adreseze consilierului EURES din judetul de domiciliu pentru a primi formularele de aplicare. Cele doua formulare trebuie completate la calculator. Lista completa a tuturor consilierilor EURES se regaseste la rubrica Contact. Persoanele preselectate in urma transmiterii aplicatiilor vor fi contactate telefonic in vederea verificarii cunostintelor de limba germana. DOAR candidatii al caror nivel de limba germana corespunde cerintelor angajatorului, vor fi invitati la selectia care se va organiza in cea de-a doua jumatate a lunii septembrie la Brasov. Invitarea acestora se va face in timp util de catre consilierul EURES din cadrul Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca, din judetul de domiciliu al aplicantilor.

4124 Germania Landul Hessa Frankfurt am Main Hotel Marriott Frankfurt Coordonator evenimente (f/b) 3332 99 1 Activitatea presupune organizarea si coordonarea tuturor evenimentelor din hotel. Studii superioare finalizate in domeniul turismului si experienta in organizarea de evenimente; Cunoasterea foarte buna a programelor Opera Sales & Catering si MS Office; Cunostinte de contabilitate; Foarte bune abilitati de comunicare si negociere; Responsabilitate in indeplinirea atributiilor si in realizarea proiectelor; Flexibilitate, motivare, spirit de echipa si capacitate de adaptare. Cunostinte foarte bune de limba germana si engleza (scris, vorbit) - nivel B2/C1 Salariul oferit este de 2000 - 2500 euro brut/luna, in functie de calificare si experienta profesionala. Se asigura cazare contra cost si masa (doar in timpul programului de lucru). Contractul de munca este permanent, iar programul de lucru este cu norma intreaga, de 38,75 ore/saptamana (se poate lucra in schimburi). 18.09.2017 ENACHE Georgiana bm_eures@buc.anofm.ro Persoanele interesate, care corespund cerintelor ofertei de munca, trebuie sa se adreseze consilierului EURES din judetul de domiciliu pentru a primi formularele de aplicare. Cele doua formulare trebuie completate la calculator. Lista completa a tuturor consilierilor EURES se regaseste la rubrica Contact. Persoanele preselectate in urma transmiterii aplicatiilor vor fi contactate telefonic in vederea verificarii cunostintelor de limba germana. DOAR candidatii al caror nivel de limba germana corespunde cerintelor angajatorului, vor fi invitati la selectia care se va organiza in cea de-a doua jumatate a lunii septembrie la Brasov. Invitarea acestora se va face in timp util de catre consilierul EURES din cadrul Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca, din judetul de domiciliu al aplicantilor.

4125 Germania Landul Hessa Frankfurt am Main Hotel Marriott Frankfurt Lacatus (f/b) 7222 99 1 Activitatea presupune: - intretinerea tuturor sistemelor de inchidere a usilor; - mentinerea tuturor instalatiilor de climatizare/ sistemelor de ventilatie; - sudura electrica/cu gaz protector (MIG/MAG)/sudura otel inoxidabil (WIG); - brazare (alama). Calificare profesionala incheiata si experienta in domeniu; Certificat sudura; Flexibilitate, seriozitate si spirit de echipa. Cunostinte bune de limba germana si engleza - nivel B1/B2 Salariul oferit este de 2513 euro brut/luna. Se asigura cazare contra cost si masa (doar in timpul programului de lucru). Contract de munca pe perioada determinata de 1 an, cu posibilitate de prelungire. Programul de lucru este cu norma intreaga, de 38,75 ore/saptamana (se poate lucra in schimburi). 18.09.2017 ENACHE Georgiana bm_eures@buc.anofm.ro Persoanele interesate, care corespund cerintelor ofertei de munca, trebuie sa se adreseze consilierului EURES din judetul de domiciliu pentru a primi formularele de aplicare. Cele doua formulare trebuie completate la calculator. Lista completa a tuturor consilierilor EURES se regaseste la rubrica Contact. Persoanele preselectate in urma transmiterii aplicatiilor vor fi contactate telefonic in vederea verificarii cunostintelor de limba germana. DOAR candidatii al caror nivel de limba germana corespunde cerintelor angajatorului, vor fi invitati la selectia care se va organiza in cea de-a doua jumatate a lunii septembrie la Brasov. Invitarea acestora se va face in timp util de catre consilierul EURES din cadrul Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca, din judetul de domiciliu al aplicantilor.

4126 Germania Landul Saxonia Dresda Agentia Federala de Munca - Serviciile de Plasare Internationala Saxonia, ca reprezentant al angajatorului german, hotel Hilton Ospatar (f/b) 5131 99 3 Activitatea presupune intampinarea si servirea clientilor in restaurantele hotelului. Calificare profesionala incheiata si experienta in domeniu; Aspect ingrijit si bune maniere; Amabilitate, flexibilitate si orientare catre clienti. Cunostinte foarte bune de limba germana si engleza - nivel B2 Salariul oferit este de 8,84 euro brut/ora. Contractul de munca este permanent, iar programul de lucru este cu norma intreaga. 18.09.2017 ENACHE Georgiana bm_eures@buc.anofm.ro Persoanele interesate, care corespund cerintelor ofertei de munca, trebuie sa se adreseze consilierului EURES din judetul de domiciliu pentru a primi formularele de aplicare. Cele doua formulare trebuie completate la calculator. Lista completa a tuturor consilierilor EURES se regaseste la rubrica Contact. Persoanele preselectate in urma transmiterii aplicatiilor vor fi contactate telefonic in vederea verificarii cunostintelor de limba germana. DOAR candidatii al caror nivel de limba germana corespunde cerintelor angajatorului, vor fi invitati la selectia care se va organiza in cea de-a doua jumatate a lunii septembrie la Brasov. Invitarea acestora se va face in timp util de catre consilierul EURES din cadrul Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca, din judetul de domiciliu al aplicantilor.

4127 Germania Landul Saxonia Dresda Agentia Federala de Munca - Serviciile de Plasare Internationala Saxonia, ca reprezentant al angajatorului german, hotel Hilton Bucatar/commis de cuisine (f/b) 5120 99 1 Activitatea presupune: - prepararea specialitatilor si a tuturor mancarurilor regionale à la carte; - respectarea standardelor HACCP. Calificare profesionala incheiata in domeniu; Aspect ingrijit si bune maniere; Amabilitate, flexibilitate si spirit de echipa. Cunostinte foarte bune de limba germana - nivel B2 Salariul oferit este de min. 8,84 euro brut/ora, in functie de calificare si experienta profesionala. Se acorda sprijin in vederea integrarii la locul de munca; Exista posibilitatea formarii profesionale in vederea promovarii. Contractul de munca este permanent, iar programul de lucru este cu norma intreaga. 18.09.2017 ENACHE Georgiana bm_eures@buc.anofm.ro Persoanele interesate, care corespund cerintelor ofertei de munca, trebuie sa se adreseze consilierului EURES din judetul de domiciliu pentru a primi formularele de aplicare. Cele doua formulare trebuie completate la calculator. Lista completa a tuturor consilierilor EURES se regaseste la rubrica Contact. Persoanele preselectate in urma transmiterii aplicatiilor vor fi contactate telefonic in vederea verificarii cunostintelor de limba germana. DOAR candidatii al caror nivel de limba germana corespunde cerintelor angajatorului, vor fi invitati la selectia care se va organiza in cea de-a doua jumatate a lunii septembrie la Brasov. Invitarea acestora se va face in timp util de catre consilierul EURES din cadrul Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca, din judetul de domiciliu al aplicantilor.

4128 Germania Landul Saxonia In apropiere de Dresda Agentia Federala de Munca - Serviciile de Plasare Internationala Saxonia, ca reprezentant al angajatorului german, hotel Hilton Ospatar (f/b) 5131 99 2 Activitatea presupune servirea clientilor in hotel si in restaurant. Calificare profesionala incheiata si experienta in servirea a la carte; Aspect ingrijit si bune maniere; Amabilitate, flexibilitate si spirit de echipa. Cunostinte foarte bune de limba germana - nivel B2 Salariul oferit este de min. 8,84 euro brut/ora, in functie de calificare si experienta profesionala. Angajatorul poate oferi cazare. Contractul de munca este permanent, iar programul de lucru este cu norma intreaga. 18.09.2017 ENACHE Georgiana bm_eures@buc.anofm.ro Persoanele interesate, care corespund cerintelor ofertei de munca, trebuie sa se adreseze consilierului EURES din judetul de domiciliu pentru a primi formularele de aplicare. Cele doua formulare trebuie completate la calculator. Lista completa a tuturor consilierilor EURES se regaseste la rubrica Contact. Persoanele preselectate in urma transmiterii aplicatiilor vor fi contactate telefonic in vederea verificarii cunostintelor de limba germana. DOAR candidatii al caror nivel de limba germana corespunde cerintelor angajatorului, vor fi invitati la selectia care se va organiza in cea de-a doua jumatate a lunii septembrie la Brasov. Invitarea acestora se va face in timp util de catre consilierul EURES din cadrul Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca, din judetul de domiciliu al aplicantilor.

4129 Germania Landul Saxonia Cavertitz Agentia Federala de Munca - Serviciile de Plasare Internationala Saxonia, ca reprezentant al angajatorului german, hotelul Pelzer Bucatar (f/b) 5120 99 1 Activitatea presupune: - prepararea mancarurilor a la carte; - pregatirea specialitatilor din carne. Calificare profesionala incheiata si experienta in bucataria a la carte; Aspect ingrijit, amabilitate si spirit de echipa. Cunostinte foarte bune de limba germana - nivel B2 Salariul oferit este de min. 8,84 euro brut/ora, in functie de calificare si experienta profesionala. Angajatorul poate oferi cazare. Contractul de munca este permanent, iar programul de lucru este cu norma intreaga. 18.09.2017 ENACHE Georgiana bm_eures@buc.anofm.ro Persoanele interesate, care corespund cerintelor ofertei de munca, trebuie sa se adreseze consilierului EURES din judetul de domiciliu pentru a primi formularele de aplicare. Cele doua formulare trebuie completate la calculator. Lista completa a tuturor consilierilor EURES se regaseste la rubrica Contact. Persoanele preselectate in urma transmiterii aplicatiilor vor fi contactate telefonic in vederea verificarii cunostintelor de limba germana. DOAR candidatii al caror nivel de limba germana corespunde cerintelor angajatorului, vor fi invitati la selectia care se va organiza in cea de-a doua jumatate a lunii septembrie la Brasov. Invitarea acestora se va face in timp util de catre consilierul EURES din cadrul Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca, din judetul de domiciliu al aplicantilor.

4135 Germania Landul Bavaria Bamberg Agentia Federala de Munca - Serviciile de Plasare Internationala Bavaria, ca reprezentant al angajatorului german, un restaurant Ajutor bucatar (f/b) 5120 99 1 Activitatea presupune: - participarea la pregatirea mancarurilor din meniu; - spalarea/curatarea veselei. Disponibilitate de a lucra in weekend si de sarbatorile legale; Punctualitate, atentie, amabilitate si spirit de echipa. Cunostinte de limba germana - nivel A2/B1 Salariul oferit este de 9,50 euro brut/ora. Se ofera sprijin in vederea gasirii unei locuinte, precum si in demersurile de inregistrare la autoritati. Contractul de munca este permanent, iar programul de lucru este cu norma intreaga. Se lucreaza in 2 schimburi. 08.09.2017 ENACHE Georgiana bm_eures@buc.anofm.ro Se transmite C.V -ul, completat la calculator in limba germana, la adresa de e-mail ZAV-IPS-Bayern@arbeitsagentur.de, cu specificarea "Assistant cook" si doar pentru monitorizare (fara feedback) la buc_eures@buc.anofm.ro. Persoanele preselectate in urma transmiterii aplicatiei pot sustine primul interviu telefonic sau pe Skype.

4136 Germania Landul Bavaria Obermaiselstein Agentia Federala de Munca - Serviciile de Plasare Internationala Bavaria, ca reprezentant al angajatorului german, un hotel de 4 stele Camerista/roomboy 9112 99 5 Activitatea presupune: - curatenie in camere si in celelalte spatii ale hotelului; - servicii de spalatorie. Constituie avantaj experienta profesionala in domeniu; Amabilitate, seriozitate si spirit de echipa. Cunostinte de limba germana - min. nivel A2 Salariul oferit este de 1700 euro brut/luna. Se asigura instruire la locul de munca; Angajatorul poate oferi cazare. Contractul de munca este permanent, iar programul de lucru este cu norma intreaga (40 ore/saptamana). 08.09.2017 ENACHE Georgiana bm_eures@buc.anofm.ro Se transmite C.V -ul, completat la calculator in limba germana, la adresa de e-mail ZAV-IPS-Bayern@arbeitsagentur.de, cu specificarea "Chambermaid/Roomboy" si doar pentru monitorizare (fara feedback) la buc_eures@buc.anofm.ro.

4137 Germania Landul Bavaria Bad Griesbach im Rottal Agentia Federala de Munca - Serviciile de Plasare Internationala Bavaria, ca reprezentant al angajatorului german, un hotel de 4 stele Bucatar (f/b) 5120 99 1 Activitatea presupune: - pregatirea felurilor de mancare din meniu, in special a preparatelor reci si a celor de patiserie; - aranjarea intr-o maniera atractiva a platourilor cu mancare; - intocmirea necesarului de produse utilizate in bucatarie si depozitarea corespunzatoare a acestora; - respectarea standardelor de calitate. Calificare profesionala incheiata si experienta in domeniu; Permis de conducere categoria B si automobil personal; Creativitate, responsabilitate, eficienta si spirit de echipa. Cunostinte de limba germana - nivel A2/B1 Salariul oferit este de 2000 euro brut/luna. Angajatorul ofera sprijin in vederea gasirii unei locuinte, precum si in demersurile de inregistrare la autoritati. Contractul de munca este pe perioada determinata de 12 luni, cu posibilitate de prelungire pe perioada nedeterminata. Programul de lucru este cu norma intreaga (se lucreaza in intervalul orar 13.30 - 22.00, inclusiv in weekend, in functie de tura). 08.09.2017 ENACHE Georgiana bm_eures@buc.anofm.ro Se transmite C.V -ul, completat la calculator in limba germana, la adresa de e-mail ZAV-IPS-Bayern@arbeitsagentur.de, cu specificarea "Cook" si doar pentru monitorizare (fara feedback) la buc_eures@buc.anofm.ro.

4138 Germania Landul Bavaria Wiesenthau Agentia Federala de Munca - Serviciile de Plasare Internationala Bavaria, ca reprezentant al angajatorului german, un hotel de 3 stele Bucatar sef (f/b) 3434 99 1 Activitatea presupune: - pregatirea si aranjarea unei game largi de feluri de mancare; - organizarea proceselor de lucru in bucatarie; - crearea meniurilor; - cumpararea produselor necesare in bucatarie si depozitarea corespunzatoare a acestora. Calificare profesionala incheiata si experienta in domeniu; Creativitate, responsabilitate, eficienta; Capacitatea de a lucra independent si orientare catre clienti. Cunostinte bune de limba germana - min. nivel B1 Salariul oferit este de 2000 euro brut/luna. Angajatorul poate oferi cazare. Contractul de munca este permanent, iar programul de lucru este cu norma intreaga (se lucreaza in intervalul orar 16.00 - 22.00). 08.09.2017 ENACHE Georgiana bm_eures@buc.anofm.ro Se transmite C.V -ul, completat la calculator in limba germana, la adresa de e-mail ZAV-IPS-Bayern@arbeitsagentur.de, cu specificarea "Chef" si doar pentru monitorizare (fara feedback) la buc_eures@buc.anofm.ro.

4140 Germania Landul Bavaria Landsberg am Lech Agentia Federala de Munca - Serviciile de Plasare Internationala Bavaria, ca reprezentant al angajatorului german, un restaurant Specialist restaurant (f/b) 5131 99 1 Activitatea presupune: - intampinarea si servirea clientilor in restaurant; - intocmirea facturilor si a notelor de plata; - incasarea platii. Calificare profesionala incheiata in domeniul hotelier - gastronomic; Aspect ingrijit si bune maniere; Abilitati foarte bune de comunicare, orientare catre clienti, spirit de echipa si punctualitate; Disponibilitate de a lucra in schimburi, in weekend si de sarbatorile legale. Cunostinte foarte bune de limba germana - min. nivel B2 Salariul oferit este de min. 1600 euro brut/luna. Angajatorul ofera sprijin in vederea gasirii unei locuinte, precum si in demersurile de inregistrare la autoritati. Contractul de munca este pe perioada determinata de 12 luni, cu posibilitate de prelungire pe perioada nedeterminata. Programul de lucru este cu norma intreaga, de 40 ore/saptamana (se lucreaza in 3 schimburi flexibile, in intervalul orar 05.00 - 23.00). 08.09.2017 ENACHE Georgiana bm_eures@buc.anofm.ro Se transmite C.V -ul, completat la calculator in limba germana, la adresa de e-mail ZAV-IPS-Bayern@arbeitsagentur.de, cu specificarea "Restaurant specialist" si doar pentru monitorizare (fara feedback) la buc_eures@buc.anofm.ro.

4143 Germania Landul Bavaria Oberstdorf Agentia Federala de Munca - Serviciile de Plasare Internationala Bavaria, ca reprezentant al angajatorului german, un hotel de 3 stele Ospatar (f/b) 5131 99 3 Activitatea presupune: - intampinarea si servirea clientilor in restaurant si la bar; - prepararea bauturilor calde si reci; - decorarea cupelor cu inghetata; - intocmirea facturilor si a notelor de plata; - incasarea platii. Calificare profesionala incheiata si/sau experienta in domeniu; Permis de conducere categoria B si automobil personal; Aspect ingrijit si bune maniere. Cunostinte de limba germana - min. nivel A2 Salariul oferit este de min. 1600 euro brut/luna. Angajatorul ofera sprijin in vederea gasirii unei locuinte. Contractul de munca poate fi sezonier sau permanent, iar programul de lucru este cu norma intreaga (se lucreaza in schimburi, 5 zile/saptamana, in intervalul orar 7.30 - 22.00). 08.09.2017 ENACHE Georgiana bm_eures@buc.anofm.ro Se transmite C.V -ul, completat la calculator in limba germana, la adresa de e-mail ZAV-IPS-Bayern@arbeitsagentur.de, cu specificarea "Waiter" si doar pentru monitorizare (fara feedback) la buc_eures@buc.anofm.ro.

4145 Germania Landul Bavaria Roding Agentia Federala de Munca - Serviciile de Plasare Internationala Bavaria, ca reprezentant al angajatorului german, un hotel de 5 stele Receptioner (f/b) 4224 99 1 Activitatea presupune: - check-in si check-out oaspeti; - rezervarea camerelor; - atributii specifice de birou; - intocmirea facturilor si incasarea platii. Calificare profesionala incheiata si experienta in domeniul hotelier; Aspect ingrijit si bune maniere; Cunostinte foarte bune MS Office; Amabilitate, orientare catre clienti, flexibilitate si spirit de echipa. Cunostinte foarte bune de limba germana si engleza - nivel C1/C2 (scris, vorbit) Salariul oferit este de 2000 euro brut/luna. Contractul de munca este permanent, iar programul de lucru este cu norma intreaga, de 40 ore/saptamana (se lucreaza in schimburi). 08.09.2017 ENACHE Georgiana bm_eures@buc.anofm.ro Se transmite C.V -ul, completat la calculator in limba germana, la adresa de e-mail ZAV-IPS-Bayern@arbeitsagentur.de, cu specificarea "Receptionist" si doar pentru monitorizare (fara feedback) la buc_eures@buc.anofm.ro.
4150 Germania Landul Bavaria Volkach Agentia Federala de Munca Wuerzburg, ca reprezentant al angajatorului german, podgoria Weingut am Lump Lucrator in viticultura 9629 99 1 Activitatea se va desfasura in podgorie si in crama. Constituie un foarte mare avantaj experienta in domeniu; Permis de conducere tractor. Cunostinte de limba germana - nivel A2 Salariul oferit este de 8,60 euro brut/ora. Angajatorul poate oferi cazare. Contractul de munca este permanent, iar programul de lucru este cu norma intreaga (40 ore/saptamana). 14.09.2017 ENACHE Georgiana bm_eures@buc.anofm.ro Se transmite C.V -ul, completat la calculator in limba germana, la adresa de e-mail wuerzburg.EURES@arbeitsagentur.de, cu specificarea "Arbeiter/in im Weinbau" si doar pentru monitorizare (fara feedback) la bv_eures@bv.anofm.ro.

4151 Germania Landul Baden - Wuerttemberg Black Forest Agentia Federala de Munca - Serviciile de Plasare Internationala Baden - Wuerttemberg, ca reprezentant al angajatorului german, un hotel Bucatar(f/b) 5120 99 1 Activitatea presupune prepararea mancarurilor din bucataria a la carte. Calificare profesionala in domeniu si experienta in bucataria a la carte; Permisul de conducere categoria B constituie avantaj; Aspect ingrijit, amabilitate, spirit de echipa, seriozitate si creativitate. Cunostinte bune de limba germana (scris, vorbit) - nivel B1 Salariul oferit este de min. 2100 euro brut/luna. Angajatorul poate oferi cazare. Contractul de munca este permanent, iar programul de lucru este cu norma intreaga. 14.09.2017 ENACHE Georgiana bm_eures@buc.anofm.ro Se transmite C.V -ul, completat la calculator in limba germana, la adresa de e-mail zav-ips-baden-wuerttemberg@arbeitsagentur.de, cu specificarea "Chef-Black Forest" si doar pentru monitorizare (fara feedback) la buc_eures@buc.anofm.ro.

4152 Germania Landul Baden - Wuerttemberg Black Forest Agentia Federala de Munca - Serviciile de Plasare Internationala Baden - Wuerttemberg, ca reprezentant al angajatorului german, un hotel Personal servire clienti (f/b) 5131 99 2 Activitatea presupune servirea la mese a clientilor. Experienta anterioara in domeniu; Disponibilitate de a lucra in weekend si de sarbatorile legale; Aspect ingrijit si bune maniere, flexibilitate si spirit de echipa. Cunostinte foarte bune de limba germana - nivel B2 Salariul oferit este conform contractului colectiv de munca in domeniu si se comunica in timpul interviului. Angajatorul poate oferi cazare. Contractul de munca este permanent, iar programul de lucru este cu norma intreaga (40 ore/saptamana). 14.09.2017 ENACHE Georgiana bm_eures@buc.anofm.ro Se transmite C.V -ul, completat la calculator in limba germana, la adresa de e-mail zav-ips-baden-wuerttemberg@arbeitsagentur.de, cu specificarea "Service staff" si doar pentru monitorizare (fara feedback) la buc_eures@buc.anofm.ro.

4153 Germania Landul Baden - Wuerttemberg Waldshut - Tiengen Agentia Federala de Munca - Serviciile de Plasare Internationala Baden - Wuerttemberg, ca reprezentant al angajatorului, un restaurant cu specific turcesc Bucatar (f/b) 5120 99 1 Activitatea presupune pregatirea preparatelor cu specific turcesc. Calificare profesionala si experienta in domeniu; Aspect ingrijit, orientare catre clienti, amabilitate si spirit de echipa. Cunostinte bune de limba germana Salariul oferit este conform contractului colectiv de munca in domeniu si se comunica in timpul interviului. Angajatorul poate oferi cazare. Contractul de munca este permanent, iar programul de lucru este cu norma intreaga. 14.09.2017 ENACHE Georgiana bm_eures@buc.anofm.ro Se transmite C.V -ul, completat la calculator in limba germana, la adresa de e-mail zav-ips-baden-wuerttemberg@arbeitsagentur.de, cu specificarea "Chef -Tiengen" si doar pentru monitorizare (fara feedback) la buc_eures@buc.anofm.ro.

4154 Germania Landul Baden - Wuerttemberg Herrenschwand Agentia Federala de Munca - Serviciile de Plasare Internationala Baden - Wuerttemberg, ca reprezentant al angajatorului german, un hotel de 4 stele Bucatar (f/b) 5120 99 1 Calificare profesionala in domeniu; Aspect ingrijit, creativitate, seriozitate, spirit de echipa. Cunostinte bune de limba germana Salariul oferit este conform contractului colectiv de munca in domeniu si se comunica in timpul interviului. Exista posibilitatea promovarii profesionale. Contractul de munca este permanent, iar programul de lucru poate fi cu norma intreaga sau part time. 14.09.2017 ENACHE Georgiana bm_eures@buc.anofm.ro Se transmite C.V -ul, completat la calculator in limba germana, la adresa de e-mail zav-ips-baden-wuerttemberg@arbeitsagentur.de, cu specificarea "Chef - Herrenschwand" si doar pentru monitorizare (fara feedback) la buc_eures@buc.anofm.ro.

4155 Germania Landul Baden - Wuerttemberg St. Blasien Agentia Federala de Munca - Serviciile de Plasare Internationala Baden - Wuerttemberg, ca reprezentant al angajatorului german, un hotel - restaurant Ospatar (f/b) 5131 99 1 Activitatea presupune servirea clientilor in restaurant. Experienta profesionala in domeniu; Disponibilitate de a lucra in schimburi si in weekend; Aspect ingrijit si bune maniere; Bune abilitati de comunicare, flexibilitate si capacitatea de a lucra in echipa. Cunostinte bune de limba germana Salariul oferit este conform contractului colectiv de munca in domeniu si se comunica in timpul interviului. Angajatorul poate oferi cazare si sprijin in demersurile de inregistrare la autoritati. Contractul de munca este permanent, iar programul de lucru este cu norma intreaga. 14.09.2017 ENACHE Georgiana bm_eures@buc.anofm.ro Se transmite C.V -ul, completat la calculator in limba germana, la adresa de e-mail zav-ips-baden-wuerttemberg@arbeitsagentur.de, cu specificarea "Waiter - St. Blasien" si doar pentru monitorizare (fara feedback) la buc_eures@buc.anofm.ro.

4156 Germania Landul Baden - Wuerttemberg Immenstaad am Bodensee Agentia Federala de Munca - Serviciile de Plasare Internationala Baden - Wuerttemberg, ca reprezentant al angajatorului german, un restaurant Bucatar (f/b) 5120 99 1 Activitatea presupune pregatirea preparatelor a la carte. Calificare profesionala si experienta in domeniul bucatariei a la carte; Disponibilitate de a lucra in weekend; Creativitate, amabilitate si spirit de echipa. Cunostinte bune de limba germana Salariul oferit este conform contractului colectiv de munca in domeniu si se comunica in timpul interviului. Angajatorul poate oferi cazare. Contractul de munca este sezonier, pana la 31.10.2017. Programul de lucru este cu norma intreaga. 14.09.2017 ENACHE Georgiana bm_eures@buc.anofm.ro Se transmite C.V -ul, completat la calculator in limba germana, la adresa de e-mail zav-ips-baden-wuerttemberg@arbeitsagentur.de, cu specificarea "Chef -Bodensee" si doar pentru monitorizare (fara feedback) la buc_eures@buc.anofm.ro.

4157 Germania Landul Baden - Wuerttemberg Stuttgart Agentia Federala de Munca - Serviciile de Plasare Internationala Baden - Wuerttemberg, ca reprezentant al angajatorului german, un hotel Receptioner (f/b) 4224 99 1 Activitatea presupune: - check-in si check-out oaspeti; - rezervarea camerelor; - atributii specifice de birou; - intocmirea facturilor si incasarea platii. Calificare profesionala incheiata si experienta in domeniul hotelier; Foarte bune abilitati informatice, de comunicare si de organizare; Aspect ingrijit, amabilitate, flexibilitate si spirit de echipa. Cunostinte foarte bune de limba germana si engleza - min. nivel B2 Salariul oferit este conform contractului colectiv de munca in domeniu si se comunica in timpul interviului. Se ofera sprijin in vederea gasirii unei locuinte. Contractul de munca este pe perioada determinata de 12 luni, cu posibilitate de prelungire pe perioada nedeterminata. Programul de lucru este cu norma intreaga. 14.09.2017 ENACHE Georgiana bm_eures@buc.anofm.ro Se transmite C.V -ul, completat la calculator in limba germana sau engleza, la adresa de e-mail zav-ips-baden-wuerttemberg@arbeitsagentur.de, cu specificarea "Front office agent" si doar pentru monitorizare (fara feedback) la buc_eures@buc.anofm.ro.

4158 Germania Landul Baden - Wuerttemberg Uhldingen - Muhlhofen Agentia Federala de Munca - Serviciile de Plasare Internationala Baden - Wuerttemberg, ca reprezentant al angajatorului german, un hotel- restaurant Ospatar (f/b) 5131 99 1 Activitatea presupune servirea clientilor in restaurant. Calificare profesionala in domeniu; Aspect ingrijit si bune maniere; Bune abilitati de comunicare, capacitatea de a lucra individual, motivare si dedicare. Cunostinte bune de limba germana - min. nivel B1 Salariul oferit este conform contractului colectiv de munca in domeniu si se comunica in timpul interviului. Angajatorul poate oferi cazare. Contractul de munca este sezonier, cu o durata de 6 luni. Programul de lucru este cu norma intreaga (6 zile/saptamana, 8 ore/zi). 14.09.2017 ENACHE Georgiana bm_eures@buc.anofm.ro Se transmite C.V -ul, completat la calculator in limba germana, la adresa de e-mail zav-ips-baden-wuerttemberg@arbeitsagentur.de, cu specificarea "Trained waiter - Uhldingen - Muhlhofen" si doar pentru monitorizare (fara feedback) la buc_eures@buc.anofm.ro.
4159 Germania Landul Baden - Wuerttemberg Stuttgart Agentia Federala de Munca - Serviciile de Plasare Internationala Baden - Wuerttemberg, ca reprezentant al angajatorului german, un hotel Ospatar (f/b) 5131 99


Inspector Superior
Ramaian Mitrica


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu