Bine v-am găsit! ...bine m-aţi găsit...

Bine v-am găsit! ...bine m-aţi găsit...
La această adresă, aţi găsit locul unde vă voi povesti despre mine şi despre interesele mele. Viaţa mea şi a comunităţii croate din România. Aşa cum am spus şi în caseta "despre mine", sunt cetăţean român de etnie croată. Sunt originar din chiar "Capitala" croaţilor din România, adică din Caraşova, judeţul Caraş-Severin.
Ei, daca ar fi să vorbim despe croaţii din România şi despre locul meu, ar trebui să vă povestesc foarte multe lucruri. Avem o istorie de sute de ani, pe aceste meleaguri. Unii susţin ca am fi venit aici acum multe sute de ani, alţii susţin că suntem aici dintotdeauna, doar că am învăţat limba datorită călugărilor franciscani croaţi şi catolici, care au avut aici la Caraşova o foarte puternică bază. Să nu uităm că localitatea Caraşova a fost la un moment dat, una dintre cele mai importante localităţi din această zonă! Nu mă pot pronunţa. Parcă i-aş lăsa pe istorici să spună exact adevărul.
Ceea ce se poate vedea acum, cu ochiul liber, este o localitate frumoasă ca o perlă, cu oameni harnici şi inteligenţi care ar putea să facă cinste oricărei localităţi din Europa. Comunitatea mea, este concentrată mai ales în cele şapte sate predominant croate (Caraşova, Iabalcea, Nermed, Lupac, Clocotici, Vodnic şi Rafnic). Dar suntem foarte mulţi în Reşiţa, în Tirol, Slatina Timiş, Timişoara, Bucureşti. Să nu uităm că ne-am răspîndit prin toată Europa, de la Zagreb şi Viena pînă în Madrid, Londra şi dacă ne căutăm bine, o să găsim de-ai noştri chiar şi la Chicago sau prin Australia. Şi nu veţi auzi lucruri rele despre noi. Suntem oameni cinstiţi, catolici foarte credincioşi, harnici la muncă. Dar să ne vezi la învăţătură (aproape că nu mai este casă care să nu aibă câte un student sau absolvent de facultate!). Şi-apoi ştim să ne trăim şi viaţa, ştim să ne distrăm dar mai ales să împărţim bucuria cu oaspeţii noştri, pentru că sîntem nişte oameni primitori şi deschişi.
În orice caz, sunteţi bine-veniţi pe blogul meu. Aici voi posta orice voi simţi că este util comunităţii mele. Voi spune lucruri care sunt de laudă, dar şi lucruri care trebuie spuse ca să fie corectate. Voi arăta cu degetul pe cei care cred că nu pot fi arătaţi şi voi lăuda pe cei ce merită cu adevărat. Vă mulţumesc că mă vizitaţi. Vă mulţumesc că îmi veţi fi prieteni, musafiri, colegi, camarazi sau ceea ce veţi considera domniile voastre că vreţi să fiţi. Criticaţi-mă dacă veţi observa lucruri pe care m-am grăbit să le arăt şi nu sunt aşa cum am crezut eu. Ajutaţi-mă să arăt acele lucruri care trebuiesc arătate. Nu caut doar binele şi frumosul numai ca să se creadă că nu mai există probleme, dar nici nu voi căuta numai răul, minciuna şi duşmănia. Voi încerca să caut adevărul. Calea care să ne ajute să fim noi. Noi cei vechi şi noi cei...noi! Sună bine? Poate o să reuşim împreună să fim mai buni.
Vă mulţumesc pentru vizită!



miercuri, 18 ianuarie 2017

Locuri de munca in strainatate prin reteaua EURES

Nr. oferta Tara Regiune Localitate Firma Ocupatie ISCO COD COR NACE CAEN Nr posturi Descriere loc munca Cerinte loc munca Limbi straine Salariu Alte beneficii Durata contract Termen valabilitate oferta Consilier eures e-mail Telefon Mod de aplicare

3649 Austria OO Perg Perg EROSI MALEREI & Mehr GmbH Zugrav 7131 412 10 Se zugravesc interioare, se executa izolatie cu polistiren, se aplica tencuiala decorativa;se lucreaza de luni pana vineri , de la ora 7-17, cu o ora pauza. Calificare, dar se accepta si persoane care nu au calificare dar cunosc meserie;experienta,seriozitate,profesionalism. limba germana nivel mediu/conversational Se plateste
6-7 euro net/ora, in jur de 1200-1500 euro net/luna. Gratuit: se asigura cazarea, dotata cu bucatarie, transportul de la cazare la santier, echipamentul de lucru necesar,telefon pentru convorbiri in cadrul firmei.Muncitorii au de platit doar transportul pana in Austria si mancarea. perioada nedeterminata 31.01.2017 SONERIU Adriana ar_eures@ar.anofm.ro Se transmite CV-ul in limba romana, la adresa de email :sorina.marghitan@gmail.com;persoanele preselectate de angajator vor fi contactate telefonic de acesta pentru stabilirea locatiei( in Romania)si a datei de selectie. Doar persoanele preselectate vor fi contactate.

3650 Austria OO Perg Perg EROSI MALEREI& MEHR GmbH Lucrator forestier 6210 412 10 Se executa lucrari forestiere, doborat copaci, fasonat,curatat crengi, cosit Calificare, dar se accepta si persoane care nu au calificare dar cunosc meserie;experienta, seriozitate si profesionalism. limba germana nivel mediu/conversational Se plateste 5-6,5 euro net/ora, in jur de 1200-1500 euro net/luna Gratuit:se asigura cazarea, dotata cu bucatarie, transportul de la cazare la santier, echipamentul de lucru necesar, telefon pentru convorbiri in cadrul firmei.Muncitorii au de platit doar transportul pana in Austria si mancarea. perioada nedeterminata 31.01.2017 SONERIU Adriana ar_eures@ar.anofm.ro Se transmite CV-ul in limba romana la adresa de email: sorina.marghitan@gmail.com.Persoanele preselectate de angajator vor fi contactate telefonic de acesta pentru stabilirea locatiei( in Romania)si a datei de selectie.Doar persoanele preselectate vor fi contactate.

3741 Belgia Flandra 1720 GROOT-BIJGAARDEN ADDECO INTERNATIONAL MOBILITY OPERATOR MASINA ADEZIVI (operator la masini unelte semiautomate si automate) 8183 781 1 In calitate de operator sau conductor al masinii de adezivi, sunteti responsabil pentru urmatoare sarcini: sa setati si sa utilizati masina; sa porniti masina si sa demarati procesul de productie; sa efectuati in caz de defectuiune prima evaluare/ reparatie a acesteia in conformitate cu instructiunile masinii pentru productia de cutii de carton pliate persoana pasionata si dinamica; cu experienta ca operator al unei masini de finisare grafica; avand cunostinte tehnice si orientare catre calitate; experienta cu una dintre urmatoarele masini: Manroland Roland 500, Bobst SP 76-E si Bobst SP 102 –CER ,Heindenberg si Bobst Pharm; limba engleza- fluent limba engleza -fluent 13 euro brut/ora 6% spor pentru lucru in ture + 2.09 euro/zi voucher pentru masa + alocatie pentru transport. contract pe perioada nedeterminata , norma intreaga 28.02.2017 Alina Elena Popa bc_eures@bc.anofm.ro Angajatorul roaga sa aplice doar persoanele care corespund tuturor cerintelor enuntate de acesta in oferta. Se transmite CV in limba engleza, mentionand in titlul email-ului "Adhesive operator " la urmatoarea adresa de email: international.mobility@adecco.be , prin telefon la nr: 32027529300 sau se aplica online la adresa de internet: http://coaching.adecco.be/associate/apply?vacancyId=653-8&jobTitle=Adhesive%20operator&CampaignID=1&LanguageID=NL&jbid=6. . Doar persoanele selectate vor fi contactate.

3742 Belgia Flandra 1720 GROOT-BIJGAARDEN ADDECO INTERNATIONAL MOBILITY SUDOR SEMIAUTOMAT (operator la masini unelte semiautomate si automate) 7212 781 1 Suntem urgent in cautarea unor sudori pentru o perioada de 4 luni, pentru un proiect in Flandra. Descrierea postului: sudura semiautomata, lucru in serie, bifind piesele impreuna folosind un aparat de calibrare, punerea pieselor in aparatul de sudura. Atunci cand lucrarea este gara, piesele se scot si se continua procesul cu alte piese. experienta in sudura semiautomata de metale grele, nu este necesara cunoasterea desenului tehnic limba engleza minim 12,50 euro brut/ora 10% spor pentru lucru in ture + 2.23 euro/zi voucher pentru masa + alocatie pentru transport. Contracte saptamanale, orele de lucru de luni pana vineri (38 ore/saptamana), 2 schimburi. contract pe perioada determinata , norma intreaga 28.02.2017 Alina Elena Popa bc_eures@bc.anofm.ro Angajatorul roaga sa aplice doar persoanele care corespund tuturor cerintelor enuntate de acesta in oferta. Se transmite CV in limba engleza, mentionand in titlul email-ului "welder" la urmatoarea adresa de email: international.mobility@adecco.be , prin telefon la nr: 32027529300 sau se aplica online la adresa de internet: http://coaching.adecco.be/associate/apply?vacancyId=653-25&jobTitle=Semi%20Automatic%20Welder&CampaignID=1&LanguageID=NL&jbid=6 .

3743 Belgia Flandra 1720 GROOT-BIJGAARDEN ADDECO INTERNATIONAL MOBILITY MECANIC INTRETINERE 7231 781 1 Descrierea postului: sarcinile sunt variabile: veti fi responsabil pentru intretinerea masinilor din parcul/ depozitul nostru de masini: drujba, maina de debitat cu plasma, masina de debitat cu laser, masina CNC, masina de foraj, echipamente si aparate de sudura, pistol pentru vopsit, masini de sablat, etc. .In cazul unei defectiuni veti identifica cauza si veti cauta solutia cea mai potrivita pentru rezolvarea problemei; veti planifica verificarile periodice in concordanta cu calendarul anual; veti comanda parti componente ale masinilor; veti inregistra in sistem sarcinile de intretinere efectuate (atat pentru fiecare persoana cat si pentru fiecare masina); veti avea grija de intretinerea generala a cladirilor. cunostinte si experienta in electricitate si mecanica, experienta in sistemele hidraulice reprezinta un avantaj; flexibil; permis categoria B; limba franceza/engleza/olandeza limba franceza/engleza/olandeza minim 13 euro brut/ora 10% spor pentru lucru in ture + 2.23 euro/zi voucher pentru masa + alocatie pentru transport. Contracte saptamanale, orele de lucru de luni pana vineri (38 ore/saptamana), 2 schimburi, in timp contractele saptamanale se pot transforma in contract nedeterminat contract pe perioada determinata , norma intreaga 28.02.2017 Alina Elena Popa bc_eures@bc.anofm.ro Angajatorul roaga sa aplice doar persoanele care corespund tuturor cerintelor enuntate de acesta in oferta. Se transmite CV in limba engleza, mentionand in titlul email-ului "maintenance mechanic" la urmatoarea adresa de email: international.mobility@adecco.be , prin telefon la nr: 32027529300 sau se aplica online la adresa de internet: http://coaching.adecco.be/associate/apply?vacancyId=653-15&jobTitle=Maintenance%20Mechanic&CampaignID=1&LanguageID=NL&jbid=6.

3744 Belgia Flandra 1720 GROOT-BIJGAARDEN ADDECO INTERNATIONAL MOBILITY ELECTRICIAN 7411 781 1 Descrierea postului: se cere experienta in urmatoarele aspecte: constructii de masii, scheme electrice, cunosterea componentelor electrice, calculul curentului electric, a firelor electrice, a sigurantelor, detectarea avariilor, reparararea sistemului electric, cunoasterea desenului tehnic pentru electricitate; se poate lucrat atat in echipa cat si individual. experienta- avantaj; capacitate de citire si realizare scheme electrice ( doar citirea nu este suficienta); cunoasterea componentelor electrice; cunostinte de programare desen electric reprezinta avantaj; limba franceza/ engleza/ olandeza limba franceza/engleza/olandeza minim 13 euro brut/ora 10% spor pentru lucru in ture + 2.23 euro/zi voucher pentru masa + alocatie pentru transport. Contracte saptamanale, orele de lucru de luni pana vineri (38 ore/saptamana), 2 schimburi, in timp contractele saptamanale se pot transforma in contract nedeterminat contract pe perioada determinata , norma intreaga 28.02.2017 Alina Elena Popa bc_eures@bc.anofm.ro Angajatorul roaga sa aplice doar persoanele care corespund tuturor cerintelor enuntate de acesta in oferta. Se transmite CV in limba engleza, mentionand in titlul email-ului "electrician" la urmatoarea adresa de email: international.mobility@adecco.be , prin telefon la nr: 32027529300 sau se aplica online la adresa de internet: http://coaching.adecco.be/associate/apply?vacancyId=653-13&jobTitle=Electrician&CampaignID=1&LanguageID=NL&jbid=6

3745 Belgia Flandra 1720 GROOT-BIJGAARDEN ADDECO INTERNATIONAL MOBILITY OPERATOR MASINA (STANS)/ operator la masini unelte semiautomate si automate 8189 781 1 Compania realizeaza ambalaje unice din diferite materiale, forme si imprimari, in concordanta cu cerintele clientilor. Compania realizeaza intregul proces de la proiectare pana la produsul finit. Specialitatea companiei este realizarea ambalajelor din carton pentru industria alimentara. in calitatea de operator masina sunteti responsabil pentru intreaga productie, urmarirea intrebului proces al acesteia in conformitate cu shema de lucru si comenzile avute. Acest lucru inseama ca veti avea de ajustat diferiti parametri si sa rezolvati cateva aspecte tehnice minore. Compania lucreaza cu urmatoarele masini: Bobst 102 EII - WPM - Iberica 105-1 experienta de lucru cu masini Bobst 102 EII - WPM - Iberica 105-1; cunostinde pentru interpretarea desenului tehnic; disponibilitate de a lucra in 2-3 schimburi; limba engleza limba engleza 13 euro brut/ora 6% spor pentru lucru in ture + 2.09 euro/zi voucher pentru masa + alocatie pentru transport. contract pe perioada nedeterminata, norma intreaga 28.02.2017 Alina Elena Popa bc_eures@bc.anofm.ro Angajatorul roaga sa aplice doar persoanele care corespund tuturor cerintelor enuntate de acesta in oferta. Se transmite CV in limba engleza, mentionand in titlul email-ului "Stans machine operator " la urmatoarea adresa de email: international.mobility@adecco.be , prin telefon la nr: 32027529300 sau se aplica online la adresa de internet: http://coaching.adecco.be/associate/apply?vacancyId=65345&jobTitle=Stans%20machine%20operator&CampaignID=1&LanguageID=NL&jbid=6

3746 Belgia Flandra 1720 GROOT-BIJGAARDEN ADDECO INTERNATIONAL MOBILITY BRUTAR 7512 781 1 Locul de munca este in regiunea Aalst. Rolul principal al brutarului este de a atinge obiectivele zilnice de productie pentru produse coapte. Pentru un brutar de paine aceasta inseamna: pregatirea aluaturilor; permitandu-le sa creasca; modelarea lor; coacerea si racirea lor. Indatoririle brutarului alterneaza intre prepararea produselor si curatenia la locul de munca. Brutarul trebuie sa se asigure ca ingredientele sunt gata de a fi folosite pentru fiecare zile. Brutarii trebuie sa inteleaga aluaturile pentru diferite produse de panificatie cum ar fi : painea, cornurile, sau produsele de patiserie. Coacerea este in mare masura o profesie care se invata la locul de munca, fie informal , fie printr-o ucenicie formala. Profilul cerut pentu candidati: persoane care au urmat o scoala in domeniul culinar cu durata de la 1 pana la 4 ani, primind un certificat; stare fizica puternica; limba engleza limba engleza 11.5 euro brut/ora 20% spor pentru lucru in ture de noapte (2.30 euro brut/ ora extra) + 4 euro premiu pentru lucru in weekend+ 1.09% premiu pentru pensionare (pentru cei interesati) programul de lucru este 21:00- 6:00, contract de munca pentru perioada nedeterminata, norma intreaga 28.02.2017 Alina Elena Popa bc_eures@bc.anofm.ro Angajatorul roaga sa aplice doar persoanele care corespund tuturor cerintelor enuntate de acesta in oferta. Se transmite CV in limba engleza, mentionand in titlul email-ului "Baker " la urmatoarea adresa de email: international.mobility@adecco.be , prin telefon la nr: 32027529300 sau se aplica online la adresa de internet: http://coaching.adecco.be/associate/apply?vacancyId=653-43&jobTitle=Baker&CampaignID=1&LanguageID=NL&jbid=6

3747 Belgia Flandra 1720 GROOT-BIJGAARDEN ADDECO INTERNATIONAL MOBILITY PATISER 7512 781 1 Locul de munca este in regiunea Aalst. Responsabilitatile principale ale patiserului sunt de a prepara sau dezgheta aluatu, de ai da apoi forma si a-l umple dupa cum este necesar. Patiserul pentru realizarea tortului, briosei, etc folosesc o masura speciala sau o lingurita pentru a asigura coorenta si controlul dimensiunii cunoscute a productiei. Patiserul: creaza si pregateste desertrile la cerere; decoreaza prajituri si produse de patiserie in functie de cerinte; curata echipamentele si ustensilele si mentine bucataria curata si in stare buna pentru o functionare corecta. Coacerea este in mare masura o profesie care se invata la locul de munca, fie informal , fie printr-o ucenicie formala. Profilul cerut pentu candidati: persoane care au urmat o scoala in domeniul culinar cu durata de la 1 pana la 4 ani, primind un certificat; stare fizica puternica; limba engleza limba engleza 11.5 euro brut/ora 20% spor pentru lucru in ture de noapte (2.30 euro brut/ ora extra) + 4 euro premiu pentru lucru in weekend + 1.09% premiu pentru pensionare (pentru cei interesati) programul de lucru este 21:00- 6:00, contract de munca pentru perioada nedeterminata, norma intreaga 28.02.2017 Alina Elena Popa bc_eures@bc.anofm.ro Angajatorul roaga sa aplice doar persoanele care corespund tuturor cerintelor enuntate de acesta in oferta. Se transmite CV in limba engleza, mentionand in titlul email-ului "Pastry Cook " la urmatoarea adresa de email: international.mobility@adecco.be , prin telefon la nr: 32027529300 sau se aplica online la adresa de internet: http://coaching.adecco.be/associate/apply?vacancyId=653-39&jobTitle=Pastry%20Cook&CampaignID=1&LanguageID=NL&jbid=6

3748 Belgia Flandra 1720 GROOT-BIJGAARDEN ADDECO INTERNATIONAL MOBILITY OPERATOR CNC (FREZOR) 8189 781 1 Operatorul CNC este responsabil pentru realizarea corecta a procesului de frezare a masinilor; masoara permanent piesele si face ajustari ale setarilor pentru a garanta calitate perfecta; realizeaza piese din metal in serie; pune piesele de metal in masini, scoate piesa rezultata , o masoara folosind uneltele speciale; mentine locul de munca curat. Cunoasterea utilizarii masinii Deckel Maho (tip DMV 80P dublok), interpretarea desenului tehnic; limba engleza- bine limba engleza- bine 13.25 euro brut/ora 1,51% premiu pentru pensionare + 2.20 euro/zi voucher pentru masa + alocatie transport. Informatii concediu : 2 saptamani fixate pe timpul verii, 1 saptamana intre Craciun si Anul Nou si restul zilelor se vor discuta impreuna cu angajatorul contract de munca pentru perioada nedeterminata, norma intreaga 28.02.2017 Alina Elena Popa bc_eures@bc.anofm.ro Angajatorul roaga sa aplice doar persoanele care corespund tuturor cerintelor enuntate de acesta in oferta. Se transmite CV in limba engleza, mentionand in titlul email-ului "CNC MILLER " la urmatoarea adresa de email: international.mobility@adecco.be , prin telefon la nr: 32027529300 sau se aplica online la adresa de internet: http://coaching.adecco.be/associate/apply?vacancyId=653-35&jobTitle=CNC%20MILLER&CampaignID=1&LanguageID=NL&jbid=6. Procesul de recrutare va consta intr-un prim interviu telefonic cu angajatorul, apoi rezolvarea unui test -Micrometru, interviu pe skype sau fata in fata cu angajatorul si decizia finala.

3749 Belgia Flandra 1720 GROOT-BIJGAARDEN ADDECO INTERNATIONAL MOBILITY OPERATOR CNC (STRUNGAR) 8189 781 1 Operatorul CNC este responsabil pentru realizarea corecta a procesului de functionare a masinilor; masoara permanent piesele si face ajustari ale setarilor pentru a garanta calitate perfecta; realizeaza piese din metal in serie; pune piesele de metal in masini, scoate piesa rezultata , o masoara folosind uneltele speciale; mentine locul de munca curat. Cunoasterea utilizarii masinii Deckel Maho (tip DMV 80P dublok), interpretarea desenului tehnic; limba engleza- bine limba engleza- bine 13.25 euro brut/ora 1,51% premiu pentru pensionare + 2.20 euro/zi voucher pentru masa + alocatie transport. Informatii concediu : 2 saptamani fixate pe timpul verii, 1 saptamana intre Craciun si Anul Nou si restul zilelor se vor discuta impreuna cu angajatorul contract de munca pentru perioada nedeterminata, norma intreaga 28.02.2017 Alina Elena Popa bc_eures@bc.anofm.ro Angajatorul roaga sa aplice doar persoanele care corespund tuturor cerintelor enuntate de acesta in oferta. Se transmite CV in limba engleza, mentionand in titlul email-ului "CNC TURNER " la urmatoarea adresa de email: international.mobility@adecco.be , prin telefon la nr: 32027529300 sau se aplica online la adresa de internet: http://coaching.adecco.be/associate/apply?vacancyId=653-36&jobTitle=CNC%20TURNER&CampaignID=1&LanguageID=NL&jbid=6. Procesul de recrutare va consta intr-un prim interviu telefonic cu angajatorul, apoi rezolvarea unui test -Micrometru, interviu pe skype sau fata in fata cu angajatorul si decizia finala.

3750 Belgia Flandra 1720 GROOT-BIJGAARDEN ADDECO INTERNATIONAL MOBILITY OPERATOR CNC 8189 781 1 Operatorul CNC este responsabil pentru realizarea corecta a procesului de functionare a masinilor; masoara permanent piesele si face ajustari ale setarilor pentru a garanta calitate perfecta; realizeaza piese din metal in serie; pune piesele de metal in masini, scoate piesa rezultata , o masoara folosind uneltele speciale; mentine locul de munca curat. Experienta in lucrul cu masini CNC strung/freza in sectorul metalurgic (productie de masa); cunoasterea utilizarii masinii Deckel Maho (tip DMV 80P dublok), interpretarea desenului tehnic; limba engleza- bine limba engleza- bine 13.25 euro brut/ora 1,51% premiu pentru pensionare + 2.20 euro/zi voucher pentru masa + alocatie transport. Informatii concediu : 2 saptamani fixate pe timpul verii, 1 saptamana intre Craciun si Anul Nou si restul zilelor se vor discuta impreuna cu angajatorul contract de munca pentru perioada nedeterminata, norma intreaga 28.02.2017 Alina Elena Popa bc_eures@bc.anofm.ro Angajatorul roaga sa aplice doar persoanele care corespund tuturor cerintelor enuntate de acesta in oferta. Se transmite CV in limba engleza, mentionand in titlul email-ului "CNC Operator " la urmatoarea adresa de email: international.mobility@adecco.be , prin telefon la nr: 32027529300 sau se aplica online la adresa de internet: http://coaching.adecco.be/associate/apply?vacancyId=653-48&jobTitle=CNC%20Operator&CampaignID=1&LanguageID=NL&jbid=6. Procesul de recrutare va consta intr-un prim interviu telefonic cu angajatorul, apoi rezolvarea unui test -Micrometru, interviu pe skype sau fata in fata cu angajatorul si decizia finala.

3751 Belgia Flandra 1720 GROOT-BIJGAARDEN ADDECO INTERNATIONAL MOBILITY TEHNICIAN ELECTRIC MENTENANTA 3113 781 1 Verificarea materialelor care urmeaza a fi incalzite sa fie alimentate in mod corespunzator; verificarea conexiunilor/ legaturilor si ungerea cu ulei de protectie daca este necesar; verificarea starii cabl;urilor; verificarea bateriilor; masurarea tensiunii circuitului; reincarcarea bateriilor; verificarea panoului de distributie; verificarea functionarii incalzitorului anti condens (VCI sau incalzitor electric, etc. licenta in domeniul tehnic- electric cu experienta minim 2 ani in mentenanta industriala (fabrica, rafinarie, otelarie, etc); limba engleza/ franceza- bine (scris si vorbit) imba engleza/ franceza- bine (scris si vorbit) 13.5 - 15 euro brut/ora - contract de munca pentru perioada nedeterminata, norma intreaga 28.02.2017 Alina Elena Popa bc_eures@bc.anofm.ro Angajatorul roaga sa aplice doar persoanele care corespund tuturor cerintelor enuntate de acesta in oferta. Se transmite CV in limba engleza, mentionand in titlul email-ului "Electrical Maintenance Technician" la urmatoarea adresa de email: international.mobility@adecco.be , prin telefon la nr: 32027529300 sau se aplica online la adresa de internet: http://coaching.adecco.be/associate/apply?vacancyId=653-29&jobTitle=Electrical%20%20Maintenance%20Technician&CampaignID=1&LanguageID=NL&jbid=6.

3752 Belgia Flandra 1720 GROOT-BIJGAARDEN ADDECO INTERNATIONAL MOBILITY TEHNICIAN MENTENANTA ECHIPAMENT INSTRUMENTAT (tehnician mentenanta mecanica echipamente industriale) 3113 781 1 Sub supravegherea maistrului, sunteti responsabilcu pastrarea si intretinerea echipamentelor de instrumentare. Exemplu de sarcina de intretinere de baza: deschiderea si inchiderea instrumentului; analizarea elementelor de actionare pneumatica/ supape numai in cazul in care clapeta de aer nu este deterioarata; conectati clapeta la o sursa de energie corespunzatoare pentru energie electrica sau pneumatica cu aer comprimat; verificati data de revizie si de expirare a echipamentului; reinoiti echipamentul daca data expirarii a trecut; verificati daca echipamentele sunt depozitate in mod corespunzator si conservat cu o protectie adecvata; etc. licenta in domeniul tehnic- electric cu experienta minim 2 ani in mentenanta industriala (fabrica, rafinarie, otelarie, etc); limba engleza/ franceza- bine (scris si vorbit) limba engleza/ franceza- bine (scris si vorbit) 13.5 - 15 euro brut/ora - contract de munca pentru perioada determinata (pana la 15 luni), norma intreaga 28.02.2017 Alina Elena Popa bc_eures@bc.anofm.ro Angajatorul roaga sa aplice doar persoanele care corespund tuturor cerintelor enuntate de acesta in oferta. Se transmite CV in limba engleza, mentionand in titlul email-ului "Instrumentation Maintenance Technician " la urmatoarea adresa de email: international.mobility@adecco.be , prin telefon la nr: 32027529300 sau se aplica online la adresa de internet: http://coaching.adecco.be/associate/apply?vacancyId=653-27&jobTitle=Instrumentation%20Maintenance%20Technician&CampaignID=1&LanguageID=NL&jbid=6

3753 Belgia Flandra 1720 GROOT-BIJGAARDEN ADDECO INTERNATIONAL MOBILITY OPERATOR MASINA DE DEBITAT/ TAIAT (debitator - ebosator) 8189 781 1 Angajatorul produce ambalaje unice din diferite materiale, forme si imprimeuri, in concordanta cu nevoile clientilor. Compania realizeaza intregul proces de la proiectare pana la realizarea produsului finit. Specialitatea Companiei este a produce ambalaje de cardon pentru industria alimentara. In calitatea de operator masina de debitat, sunteti responsabil pentru intregul proces realizat la masina in concordanta cu programul de lucru si inddicatorii dwe productie. Acest lucru inseama ca trebuie sa va ajustati unii parametri si sa rezolvati uneile probleme tehnice minore legate de masina (Bobst 102 EII - WPM - Iberica 105-1) experienta in lucru cu masini de debitat/ taiere, de preferinta Bobst 102 EII - WPM - Iberica 105-1; cunostinte pentru interpretarea planurilor tehnice; disponibilitate de a lucra in 2-3 schimburi; limba engleza limba engleza 13 euro brut/ora 6% spor pentru lucru in ture + 2.09 euro/zi voucher pentru masa + alocatie pentru transport. contract de munca pentru perioada determinata (pana la 15 luni), norma intreaga 28.02.2017 Alina Elena Popa bc_eures@bc.anofm.ro Angajatorul roaga sa aplice doar persoanele care corespund tuturor cerintelor enuntate de acesta in oferta. Se transmite CV in limba engleza, mentionand in titlul email-ului "Cutting Machine Operator " la urmatoarea adresa de email: international.mobility@adecco.be , prin telefon la nr: 32027529300 sau se aplica online la adresa de internet: http://coaching.adecco.be/associate/apply?vacancyId=653-46&jobTitle=Cutting%20Machine%20Operator&CampaignID=1&LanguageID=NL&jbid=6

3754 Belgia Flandra 1720 GROOT-BIJGAARDEN ADDECO INTERNATIONAL MOBILITY MECANIC CAMION (mecanic auto) 7231 781 1 Sunteti responsabil pentru intretinere si reparatii in parcul de camioane, remorci. Principalele sarcini sunt: repararea sau inlocuirea de motoare, transmisii, ambreaje, suspensii, de maroare; servicii de intretinere sau service rapid al vehiculelor pentru a determina natura interventiilor de baza si furnizarea de instuctiiuni tehnice de baza; inregistrarea in evidente a interventiilor facute si inaintarea acestora catre departamentele corespunzatoare; stabilirea de solutii tehnice pentru restaurarea vehiculelor si a echipamentelor. experienta in intretinerea camioanelor; cunostinte electrice auto; abilitatea de a lucra independent; motivare si flexibilitate; limba engleza- bine (scris si vorbit) limba engleza- bine (scris si vorbit) 12,5165 euro brut/ora 8 euro/zi voucher pentru masa + alocatie pentru transport. contract de munca pentru perioada nedeterminata, norma intreaga 28.02.2017 Alina Elena Popa bc_eures@bc.anofm.ro Angajatorul roaga sa aplice doar persoanele care corespund tuturor cerintelor enuntate de acesta in oferta. Se transmite CV in limba engleza, mentionand in titlul email-ului "Truck mechanic" la urmatoarea adresa de email: international.mobility@adecco.be , prin telefon la nr: 32027529300 sau se aplica online la adresa de internet: http://coaching.adecco.be/associate/apply?vacancyId=653-56&jobTitle=Truck%20mechanic&CampaignID=1&LanguageID=NL&jbid=6

3755 Belgia Flandra 1720 GROOT-BIJGAARDEN ADDECO INTERNATIONAL MOBILITY OPERATOR MASINA (operator mercerizator textile) 8189 781 1 Angajatorul este o companie cunoscuta pe plan international in industria textilelor. Sarcinile operatorului sunt: pornirea masinilor; repornirea liniilor de productie atunci cand sunt intrerupte; verificarea calitatii produselor; setarea rolelor de hartie de pe echipamentul tehnic; inregistrarea in dosarul de calitate; reglarea parametrilor pe ecran, daca este necesar. experienta ca opeartor masini; axat pe calitate; limba engleza- bine; limba olandeza- disponibilitate de a o invata limba engleza- bine; limba olandeza- disponibilitate de a o invata 12.8747 euro brut/ora 0.8833 euro/ora alocatie pentru lucru in ture + 2.8440 euro/ora alocatie pentru lucru in ture de noapte+ 5.20 euro/zi voucher pentru masa + alocatie pentru transport. contract de munca pentru perioada nedeterminata, norma intreaga 28.02.2017 Alina Elena Popa bc_eures@bc.anofm.ro Angajatorul roaga sa aplice doar persoanele care corespund tuturor cerintelor enuntate de acesta in oferta. Se transmite CV in limba engleza, mentionand in titlul email-ului "Machine Operator " la urmatoarea adresa de email: international.mobility@adecco.be , prin telefon la nr: 32027529300 sau se aplica online la adresa de internet: http://coaching.adecco.be/associate/apply?vacancyId=653-49&jobTitle=Machine%20Operator&CampaignID=1&LanguageID=NL&jbid=6

3756 Belgia Flandra 1720 GROOT-BIJGAARDEN ADDECO INTERNATIONAL MOBILITY TEHNICIAN PODURI RULANTE (tehnician masini si utilaje) 3115 781 1 Tehnicianul pentru intretinere pod rulant ( tip Abus) are urmatoarele responsabilitati: instalarea de poduri rulante la intreprinderi din intreaga Flandra; intretinerea acestora; va detecta probleme si le va rezolva; Diploma in electromecanica sau exoperienta echivalenta; experienta in lucru cu poduri rulante- reprezinta avantaj; permis de conducere categoria B; persoana flexibila si cu abilitati pentru lucru i echipa; cuunoscator de limba engleza sau olandeza; persoana capabila sa citeasca si sa interpreteze scheme electrice; fara frica de inaltime si cu experienta in lucru cu stivuitor limba engleza sau olandeza- bine 16 euro brut/ora alocatie pentru transport (luni- vineri). contract de munca pentru perioada nedeterminata, norma intreaga 28.02.2017 Alina Elena Popa bc_eures@bc.anofm.ro Angajatorul roaga sa aplice doar persoanele care corespund tuturor cerintelor enuntate de acesta in oferta. Se transmite CV in limba engleza, mentionand in titlul email-ului "Technician overhead cranes " la urmatoarea adresa de email: international.mobility@adecco.be , prin telefon la nr: 32027529300 sau se aplica online la adresa de internet: http://coaching.adecco.be/associate/apply?vacancyId=653-52&jobTitle=Technician%20overhead%20cranes&CampaignID=1&LanguageID=NL&jbid=6

3757 Belgia Flandra 1720 GROOT-BIJGAARDEN ADDECO INTERNATIONAL MOBILITY LUCRATOR IN PRODUCTIE (lucrător controlor final) 5249 781 1 Angajatorul este o companie cunoscuta pe plan international in industria textilelor. Sarcinile lucratorului in productie sunt: verificarea calitatii produselor finisate; ajutarea liniei de productie acolo unde este necesar; munca manuala; munca fizica grea; lucru cu acuratete experienta; accent pe calitate; lucru cu acuratete; limba engleza; dispus/a sa invete limba olandeza limba engleza; dispus/a sa invete limba olandeza 11.4043 euro brut/ora 0.8833 euro/ora alocatie pentru lucru in ture + 2.8440 euro/ora alocatie pentru lucru in ture de noapte + 5.20 euro/zi voucher pentu masa + alocatie pentru transport contract de munca pentru perioada nedeterminata, norma intreaga 28.02.2017 Alina Elena Popa bc_eures@bc.anofm.ro Angajatorul roaga sa aplice doar persoanele care corespund tuturor cerintelor enuntate de acesta in oferta. Se transmite CV in limba engleza, mentionand in titlul email-ului "Production Worker " la urmatoarea adresa de email: international.mobility@adecco.be , prin telefon la nr: 32027529300 sau se aplica online la adresa de internet: http://coaching.adecco.be/associate/apply?vacancyId=653-55&jobTitle=Production%20Worker&CampaignID=1&LanguageID=NL&jbid=6

3758 Belgia Flandra 1720 GROOT-BIJGAARDEN ADDECO INTERNATIONAL MOBILITY ELECTRICIAN MENTENANTA (electrician de intretinere si reparatii) 7411 781 1 Angajatorul este o companie cunoscuta pe plan international in industria textilelor. Sarcinile electricianului mentenanta sunt: efectuarea analizei esecurilor; optimizarea functionalitatii masinilor; realizare de propuneri pentru imbunatatirea continua a propriului mediu de lucru si a instalatiilor. cunostinte de baza in domeniul electronic si inginerie; experienta cu drivere Siemens; cunostinte privind curentul alternativ; abilitate de a citi planuri/ scheme eletrice; experienta in lucru cu masini Barmag , CraftWinder , Mahlo; cunostinte bune de limba engleza; disponibilitte pentru a invata limba olandeza. limba engleza- bine; limba olandeza- disponibilitate de a o invata conform CCM - contract de munca pentru perioada nedeterminata, norma intreaga 28.02.2017 Alina Elena Popa bc_eures@bc.anofm.ro Angajatorul roaga sa aplice doar persoanele care corespund tuturor cerintelor enuntate de acesta in oferta. Se transmite CV in limba engleza, mentionand in titlul email-ului "Maintenance Electrician" la urmatoarea adresa de email: international.mobility@adecco.be , prin telefon la nr: 32027529300 sau se aplica online la adresa de internet: http://coaching.adecco.be/associate/apply?vacancyId=653-54&jobTitle=Maintenance%20Electrician&CampaignID=1&LanguageID=NL&jbid=6

3765 Danemarca Jutland Tinglev Duborg Jordbær, Duborgvej 30 6360 Tinglev " lucratori in agricultura- culegatori de capsuni 9211 11 30 culegator capsuni Varsta minimă 18 ani; Munca fizica grea; Sunt preferati lucratorii cu experienta anterioara la culesul capsunilor.Lucratorii trebuie sa fie motivati si flexibili in privinta programului. Se accepta si cupluri. Engleza -nivel mediu Plata muncii este in functie de cantitatea recoltata (la kilogram). Se plateste echivalentul in coroane daneze a aprox. 1 euro brut/kg. plus 6,75 % spor de munca grea..plus 12,5% bani de vacanta .. aplicati la suma totala.Mai multe informatii despre plata muncii gasiti pe website-ul www.duborgjordbaer.dk iar despre impozite pe: http://www.skat.dk/SKAT. Cazare in cladire/camere. Taxa de cazare pe zi/o persoana este echivalentul in coroane daneze a circa 8 euro (se asigura spatii pentru prepararea mancarii, internet wireless, dusuri, TV, masini de spalat). Alte informatii pe website-ul www.duborgjordbaer.dk. Durata contractului este de aprox. 6-7 saptamani. 6 zile/saptamana, in medie 25-30 ore/saptamana. 15.02.2017 HERISANU Dana ag_eures@ag.anofm.ro Pentru a aplica, candidatii trebuie sa acceseze linkul: http://www.duborgjordbaer.dk/job-application.html. De pe acest link se descarca modelul de CV EUROPASS, ce trebuie completat in limba engleza si cu poza atasata, conform instructiunilor.C.V -urile se trimit pe adresa de email info@duborgjordbaer.dk.Preselectia persoanelor care au aplicat este făcută de angajator. Invitarea la selectie a persoanelor preselectate se va face in timp util de consilierul EURES din cadrul Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca Brasov. Selectia va avea loc la Brasov, la inceputul luni Martie 2017. Detalii referitoare la data, locul si programul selectiei vor fi trimise NUMAI persoanelor invitate.Nu sunt admise alte persoane la interviu.

3716 Franta Haute-Savoie 74208 - PASSY HOTEL LE TOURISME Lucrator hotelier 9112 5510 1 Se ocupa de curatenie camere si alte parti comune. Experienta minima 6 luni franceza 9,67 Euro/ora Sezonier, 4 luni 01.07.2017 STANESCU Monica bz_eures@bz.anofm.ro CV la adresa de e-mail: hotel.le.tourisme@wanadoo.fr
3573 Germania Landul Bavaria Dingolfing, Niederaichbach, Wallersdorf Fahrner Network GmbH Operator stivuitor 8343 78 3 Activitatea presupune: - incarcarea si descarcarea marfurilor in/din camioane; - mutarea bunurilor ambalate; - aranjarea marfurilor in spatiile corecte de depozitare, conform instructiunilor de control al inventarului; - stivuirea paletelor goale; - verificarea zilnica a masinilor si echipamentelor de lucru; - examinarea produselor pentru a verifica conformitatea cu standardele de calitate. Diploma de bacalaureat sau scoala profesionala; Experienta profesionala in domeniu de 1 an; Permis de conducere categoria B si certificat de operare stivuitor; Cunoasterea pachetului Microsoft Office si SAP. Cunostinte de limba germana nivel A2 (intelegere, vorbire) Salariul oferit este de 1475 – 1500 euro net/luna Plata orelor suplimentare; Se poate oferi cazare gratuit sau contracost (250 - 300 euro/luna) Contractul de munca este permanent, iar programul de lucru este cu norma intreaga (35 ore/saptamana). Se lucreaza in 2 schimburi. 07.02.2017 ENACHE Georgiana bm_eures@buc.anofm.ro Se transmite C.V -ul model Europass cu fotografie, completat la calculator DOAR in limba germana, la adresa de e-mail recruiting@fahrnernetwork.com, in atentia dnei. Katarzyna Karpinska si doar pentru monitorizare (fara feedback) la ab_eures@ab.anofm.ro.

3728 Germania Landul Baden - Wurttemberg Balingen Agentia Federala de Munca - Centrala de Mediere a Strainilor si Specialistilor ZAV Baden - Wurttemberg, ca reprezentant al angajatorului german, Restaurantul Zum Hirschgulden Commis de cuisine (f/b) 5120 99 1 Activitatea presupune prepararea si aranjarea mancarurilor a la carte, in cea mai mare parte din bucataria traditionala svaba. Calificare profesionala incheiata si experienta in domeniu; Permis de conducere categoria B si automobil personal; Motivare, capacitatea de a lucra individual, flexibilitate si dedicare. Cunostinte de limba germana nivel A2-B1 Salariul oferit este de 1653 - 2185 euro brut/luna, in functie de calificare si experienta profesionala, conform contractului colectiv de munca in domeniu. Se ofera sprijin in vederea gasirii unei locuinte, precum si in demersurile cu autoritatile. Contractul de munca este permanent, iar programul de lucru poate fi cu norma intreaga sau part-time, in functie de preferinta. Exista posibilitatea efectuarii de ore suplimentare. 09.02.2017 ENACHE Georgiana bm_eures@buc.anofm.ro Se transmite C.V -ul model Europass cu fotografie, completat la calculator in limba germana, la adresa de e-mail zav-ips-baden-wuerttemberg@arbeitsagentur.de, cu specificarea codului de referinta "10000-1132233849-S" si doar pentru monitorizare (fara feedback) la buc_eures@buc.anofm.ro.

3729 Germania Landul Baden - Wurttemberg Ratshausen Agentia Federala de Munca - Centrala de Mediere a Strainilor si Specialistilor ZAV Baden - Wurttemberg, ca reprezentant al angajatorului german, Restaurantul Adler Bucatar (f/b) 5120 99 1 Activitatea presupune prepararea si aranjarea mancarurilor a la carte, in cea mai mare parte din bucataria traditionala svaba. Calificare profesionala incheiata si experienta in domeniu; Motivare, capacitatea de a lucra individual, flexibilitate si dedicare. Cunostinte de limba germana nivel A2-B1 Salariul oferit este de 1653 - 2922 euro brut/luna, in functie de calificare si experienta profesionala. Se ofera sprijin in vederea gasirii unei locuinte, precum si in demersurile cu autoritatile. Contractul de munca este permanent, iar programul de lucru este cu norma intreaga (40 ore/saptamana). Se lucreaza in zilele miercuri - duminica in intervalul orar 09.00-14.00 si 17.00-21.00, iar zilele de luni si marti sunt libere. 02.02.2017 ENACHE Georgiana bm_eures@buc.anofm.ro Se transmite C.V -ul model Europass cu fotografie, completat la calculator in limba germana, la adresa de e-mail zav-ips-baden-wuerttemberg@arbeitsagentur.de, cu specificarea codului de referinta "10000-1147320587-S" si doar pentru monitorizare (fara feedback) la buc_eures@buc.anofm.ro.

3730 Germania Landul Baden - Wurttemberg Laichingen Agentia Federala de Munca - Centrala de Mediere a Strainilor si Specialistilor ZAV Baden - Wurttemberg, ca reprezentant al angajatorului german, o companie constructoare de acoperisuri Dulgher (f/b) 7115 99 1 Calificare profesionala incheiata si experienta in domeniu; Permis de conducere categoria B; Capacitatea de a lucra in echipa, fiabilitate si motivare. Cunostinte bune de limba germana - nivel B1 Salariul oferit este de 19,09 euro brut/ora, in functie de experienta profesionala, conform contractului colectiv de munca in domeniu. Se ofera sprijin in vederea gasirii unei locuinte, precum si in demersurile cu autoritatile. Contractul de munca este permanent, iar programul de lucru este cu norma intreaga (40 ore/saptamana). Se pot efectua ore suplimentare. 09.02.2017 ENACHE Georgiana bm_eures@buc.anofm.ro Se transmite C.V -ul model Europass cu fotografie, completat la calculator in limba germana, la adresa de e-mail zav-ips-baden-wuerttemberg@arbeitsagentur.de, cu specificarea codului de referinta "10000-1143813775-S" si doar pentru monitorizare (fara feedback) la buc_eures@buc.anofm.ro.

3731 Germania Landul Baden - Wurttemberg Waldshut, Rheinfelden, Umkirch sau Achern Agentia Federala de Munca - Centrala de Mediere a Strainilor si Specialistilor ZAV Baden - Wurttemberg, ca reprezentant al angajatorului german, Schleith GmbH Baugesellschaft Inginer constructii civile (f/b) 2142 99 1 Activitatea presupune: - responsabilitate cu privire la proiectele repartizate; - comunicarea cu toate departamentele companiei si cu echipele de constructori. Studii superioare finalizate si experienta in domeniu; Cunostinte cu privire la procedurile germane in domeniul constructiilor; Permis de conducere categoria B; Capacitatea de a coordona o echipa; Seriozitate, precizie si responsabilitate. Cunostinte bune de limba germana - nivel B1 Salariul oferit porneste de la 3200 euro brut/luna, in functie de experienta profesionala si de performanta, conform contractului colectiv de munca in domeniu. Pot fi decontate partial sau total cheltuielie de transport pentru interviu; Se ofera sprijin in vederea gasirii unei locuinte, in demersurile cu autoritatile, precum si cu privire la integrarea familiei; Exista posibilitatea dezvoltarii carierei. Contractul de munca este permanent, iar programul de lucru este cu norma intreaga. 09.02.2017 ENACHE Georgiana bm_eures@buc.anofm.ro Se transmite C.V -ul model Europass cu fotografie, completat la calculator in limba germana, la adresa de e-mail zav-ips-baden-wuerttemberg@arbeitsagentur.de, cu specificarea codului de referinta "10000-1145904542-S" si doar pentru monitorizare (fara feedback) la buc_eures@buc.anofm.ro.

3733 Germania Landul Saxonia Inferioară Diferite localitati Agentia Federala de Munca - Centrala de Mediere a Strainilor si Specialistilor ZAV Saxonia Inferioara - Bremen, ca reprezentant al angajatorului german, I & K Ambulante Pflege GmbH Asistent medical (f/b) 2221 99 3 Activitatea presupune ingrijirea la domiciliu a pacientilor invaziv ventilati. Calificare profesionala incheiata ca asistent medical generalist; Permis de conducere categoria B; Autonomie si responsabilitate. Cunostinte foarte bune de limba germana - nivel B2 Salariul oferit este de 2200 - 2800 euro brut/luna, in functie de experienta profesionala. Se ofera bonusuri; Sunt platite toate asigurarile sociale; Se acorda indemnizatii pentru transport si cazare; Angajatorul ofera sprijin in demersurile de inregistrare si de recunoastere a diplomelor/certificatelor de studii; Exista oportunitati de formare profesionala si promovare. Contractul de munca este permanent, iar programul de lucru poate fi cu norma intreaga sau part-time. Se lucreaza in sistemul de 2 schimburi (12 ore/zi si 12 ore/noapte) 14.02.2017 ENACHE Georgiana bm_eures@buc.anofm.ro Se transmite C.V -ul model Europass cu fotografie, completat la calculator DOAR in limba germana, la adresa de e-mail zav-ips-niedersachsen-bremen@arbeitsagentur.de, cu specificarea codului de referinta MED - 2016-NSB-1 si doar pentru monitorizare (fara feedback) la buc_eures@buc.anofm.ro.

3734 Germania Landul Saxonia Inferioară Bad Nenndorf Agentia Federala de Munca - Centrala de Mediere a Strainilor si Specialistilor ZAV Saxonia Inferioara - Bremen, ca reprezentant al angajatorului german, un centru de ingrijire a persoanelor in varsta Asistent medical (f/b) 2221 99 2 Activitatea presupune ingrijirea medicala a persoanelor in varsta. Calificare profesionala incheiata ca asistent medical; Capacitatea de a lucra independent, responsabilitate si orientare catre pacienti. Cunostinte foarte bune de limba germana - nivel B2 Salariul oferit este de 2350 euro brut/luna, in primii 2 ani de contract. Se ofera sporuri pentru lucrul in schimburi; Se acorda sprijin in vederea imbunatatirii cunostintelor de limba germana, in demersurile de inregistrare si recunoastere a diplomelor/certificatelor de calificare, precum si in vederea gasirii unei locuinte; Concediul de odihna este de 30 zile; Exista oportunitati de formare profesionala si promovare. Contractul de munca este pe perioada determinata de 2 ani, cu posibilitate de prelugire, iar programul de lucru este cu norma intreaga. Se lucreaza in 3 schimburi. 14.02.2017 ENACHE Georgiana bm_eures@buc.anofm.ro Se transmite C.V -ul model Europass cu fotografie, completat la calculator DOAR in limba germana, la adresa de e-mail zav-ips-niedersachsen-bremen@arbeitsagentur.de, cu specificarea codului de referinta MED - 2016-NSB-2 si doar pentru monitorizare (fara feedback) la buc_eures@buc.anofm.ro.


3735 Germania Landul Saxonia Inferioară Wolfsburg Agentia Federala de Munca - Centrala de Mediere a Strainilor si Specialistilor ZAV Saxonia Inferioara - Bremen, ca reprezentant al angajatorului german, Diakonisches Werk Wolfsburg Asistent medical (f/b) 2221 99 5 Activitatea presupune: - ingrijirea bolnavilor atat in centre specializate aflate in administrarea Diaconiei, cat si la domiciliul acestora; - administrarea tratamentului stabilit de medic; - intocmirea fiselor de ingrijire a bolnavilor; - mentinerea calitatii serviciilor de ingrijire a bolnavilor, conform procedurilor stabilite. Calificare profesionala incheiata ca asistent medical; Experienta in ingrijirea persoanelor in varsta constituie avantaj; Capacitatea de a lucra in echipa si de a gestiona situatiile conflictuale; Abilitati de comunicare si organizare; Flexibilitate, motivare, orientare catre pacienti, calitatea de a fi membru al unei biserici crestine. Cunostinte bune de limba germana Salariul oferit este de 2750 euro brut/luna pentru activitate cu norma intreaga, in functie de experienta profesionala. Se acorda suport financiar in vederea imbunatatirii cunostintelor de limba germana; Se asigura sprijin in demersurile de inregistrare si recunoastere a diplomelor/certificatelor de calificare, precum si in vederea gasirii unei locuinte; Exista oportunitati de formare profesionala si promovare. Contractul de munca este permanent, iar programul de lucru poate fi cu norma intreaga sau part-time. 14.02.2017 ENACHE Georgiana bm_eures@buc.anofm.ro Se transmite C.V -ul model Europass cu fotografie, completat la calculator DOAR in limba germana, la adresa de e-mail zav-ips-niedersachsen-bremen@arbeitsagentur.de, cu specificarea codului de referinta MED - 2016-NSB-3 si doar pentru monitorizare (fara feedback) la buc_eures@buc.anofm.ro.

3737 Germania Landul Saxonia-Anhalt Bitterfeld-Wolfen Internationale Arbeits-und Personalvermittlung Langen, ca reprezentant al angajatorului german, o companie de transport public Sofer de autobuz 8331 78 10 Permis de conducere categoria D si experienta in domeniu; Seriozitate, responsabilitate si atentie. Cunostinte bune de limba germana - min. nivel B1 Salariul oferit este de 1908,52 euro brut/luna, conform contractului colectiv de munca in domeniu Se ofera sporuri si bonusuri: 20 % spor pentru lucrul in zilele de sambata (incepand cu ora 13.00), 25 % spor pentru lucrul in zilele de duminica; 35 % bonus pentru concediu; 30 % bonus pentru ore suplimentare (de la 45 ore); 512 euro prima de Craciun. Contractul de munca este permanent, cu 6 luni perioada de proba. Programul de lucru este cu norma intreaga (39 ore/saptamana). 20.01.2017 ENACHE Georgiana bm_eures@buc.anofm.ro Se transmite CV-ul in limba germana si o copie a permisului de conducere la adresa de e-mail info@langen-personalvermittlung.de si doar pentru monitorizare (fara feedback) la ab_eures@ab.anofm.ro.

3738 Germania Landul Saxonia-Anhalt Zorbig Internationale Arbeits-und Personalvermittlung Langen, ca reprezentant al angajatorului german, o companie constructoare de acoperisuri Tinichigiu 7213 78 2 Calificare profesionala incheiata si experienta in domeniu; Permis de conducere categoria B; Disponibilitate de a invata lucruri noi, atentie si precizie. Cunostinte bune de limba germana - min. nivel B1 Salariul oferit este de 12,05 euro brut/ora. Contractul de munca este permanent, iar programul de lucru este cu norma intreaga. 20.01.2017 ENACHE Georgiana bm_eures@buc.anofm.ro Se transmite CV-ul in limba germana la adresa de e-mail info@langen-personalvermittlung.de si doar pentru monitorizare (fara feedback) la ab_eures@ab.anofm.ro.

3739 Germania Landul Saxonia-Anhalt Zorbig Internationale Arbeits-und Personalvermittlung Langen, ca reprezentant al angajatorului german, o companie constructoare de acoperisuri Țiglar 7119 78 1 Calificare profesionala si experienta in domeniu; Permis de conducere categoria B; Capacitatea de a lucra individual; Motivare, precizie si buna organizare. Cunostinte bune de limba germana Salariul oferit este de 16,50 euro brut/ora. Contractul de munca este permanent, iar programul de lucru este cu norma intreaga. 20.01.2017 ENACHE Georgiana bm_eures@buc.anofm.ro Se transmite CV-ul in limba germana la adresa de e-mail info@langen-personalvermittlung.de, cu specificarea "Dachdeckermeister" si doar pentru monitorizare (fara feedback) la ab_eures@ab.anofm.ro.

3740 Germania Landul Saxonia-Anhalt Bitterfeld-Wolfen Internationale Arbeits-und Personalvermittlung Langen, ca reprezentant al angajatorului german, o companie feroviara Mecanic de locomotiva 8311 78 10 Calificare profesionala in domeniu; Autorizatie pentru locomotiva clasa 3 si pentru testarea franelor (pe locomotiva); Permis de conducere categoria B; Disponibilitate de a lucra in schimburi; Grad ridicat de responsabilitate, precizie, motivare si flexibilitate. Cunostinte foarte bune de limba germana Salariul oferit incepe de la 1913,31 euro brut/luna, conform contractului colectiv de munca. Se ofera sporuri pentru lucrul noaptea, in zilele de duminica si de sarbatorile legale. Contractul de munca este permanent, iar programul de lucru este cu norma intreaga. 20.01.2017 ENACHE Georgiana bm_eures@buc.anofm.ro Se transmite CV-ul in limba germana la adresa de e-mail info@langen-personalvermittlung.de si doar pentru monitorizare (fara feedback) la ab_eures@ab.anofm.ro.

3762 Germania Landul Bavaria Diferite localitati Agentia Federala de Munca - Centrala de Mediere a Strainilor si Specialistilor ZAV Bavaria, ca reprezentant al angajatorului german, o companie de service auto Mecanic auto 7231 99 5 Activitatea presupune repararea si intretinerea automobilelor de diferite marci. Calificare profesionala incheiata ca mecanic sau mecatronist auto, cu experienta in service auto; Permis de conducere categoria B; Flexibilitate, orientare catre clienti, motivare si corectitudine. Cunostinte de limba germana - min. nivel B1 Salariul este negociabil, in functie de experienta profesionala. Sunt acoperite toate asigurarile sociale; Se ofera sprijin in vederea gasirii unei locuinte, precum si in demersurile cu autoritatile. Contractul de munca este permanent, iar programul de lucru este cu norma intreaga (40 ore/saptamana). La fiecare 2 saptamani, se lucreaza si sambata. 28.02.2017 ENACHE Georgiana bm_eures@buc.anofm.ro Se transmite C.V -ul model Europass cu fotografie, completat la calculator in limba germana, la adresa de e-mail ZAV-IPS-Bayern@arbeitsagentur.de, cu specificarea codului de referinta RT - 197 si doar pentru monitorizare (fara feedback) la buc_eures@buc.anofm.ro.

3763 Germania Landul Bavaria Dingolfing Fahrner Network GmbH Operator masini 8189 78 5 Activitatea presupune: - evaluarea si sortarea pieselor; - sudura pieselor in functie de schite si planuri; - verificarea dispozitivelor si a pieselor inainte de aranjarea acestora in containere; - respectarea normelor de siguranta la locul de munca; - implementarea standardelor de calitate, conform procedurilor stabilite; - pastrarea ordinii si a curateniei la locul de munca. Calificare profesionala in domeniul auto; Permis de conducere categoria B si autoturism personal; Motivare, precizie, rezistenta la stres, capacitatea de a lucra in echipa. Cunostinte bune de limba germana Salariul oferit este conform contractului colectiv de munca in domeniu si este comunicat in timpul interviului. Se ofera bonusuri; Se asigura imbracamintea de lucru; Sunt suportate costurile analizelor medicale periodice. Contractul de munca este permanent, iar programul de lucru este cu norma intreaga (35 ore/saptamana). Se poate lucra in schimburi. 22.02.2017 ENACHE Georgiana bm_eures@buc.anofm.ro Se transmite C.V -ul model Europass cu fotografie, completat la calculator DOAR in limba germana, la adresa de e-mail recruiting@fahrnernetwork.com, in atentia dnei. Katarzyna Karpinska, cu specificarea "Maschinenfuhrer" si doar pentru monitorizare (fara feedback) la ab_eures@ab.anofm.ro.

3766 Germania Landul Bavaria Freising Agentia Federala de Munca - Centrala de Mediere a Strainilor si Specialistilor ZAV Bavaria, ca reprezentant al angajatorului german, Burger King GmbH & Co. KG Sef de schimb (f/b) 2423 99 1 Activitatea presupune preluarea partiala a atributiilor managerului de restaurant. Constituie avantaj experienta anterioara intr-o pozitie similara; Experienta in managementul resurselor umane; Capacitatea de a lucra si a coordona o echipa; Fire prietenoasa, orientare catre clienti si rezistenta la stres. Cunostinte bune de limba germana - min. nivel B1 Salariul oferit este de 1500 - 2000 euro net/luna, conform contractului colectiv de munca in domeniu. Sunt acoperite toate asigurarile sociale; Se ofera sprijin in vederea gasirii unei locuinte, pentru cursuri de perfectionare a limbii germane, precum si in demersurile cu autoritatile. In primele saptamani, angajatorul poate oferi cazare. Contractul de munca este permanent, iar programul de lucru este cu norma intreaga. Se lucreaza in schimburi. 28.02.2017 ENACHE Georgiana bm_eures@buc.anofm.ro Se transmite C.V -ul model Europass cu fotografie, completat la calculator in limba germana, la adresa de e-mail ZAV-IPS-Bayern@arbeitsagentur.de, cu specificarea codului de referinta BH - 304 si doar pentru monitorizare (fara feedback) la ab_eures@ab.anofm.ro.

3769 Germania Landul Bavaria Munchen Agentia Federala de Munca - Centrala de Mediere a Strainilor si Specialistilor ZAV Bavaria, ca reprezentant al angajatorului german, Arabella Hospitality SE - The Westin Grand Arabellapark Bucatar (f/b) 5120 99 1 Activitatea presupune prepararea mancarurilor din meniu. Calificare profesionala incheiata si experienta in domeniu; Aspect ingrijit si bune maniere; Flexibilitate si spirit de echipa. Cunostinte de limba germana - cel putin nivel A2 Salariul este negociabil, in functie de calificare si experienta profesionala. Se ofera sprijin in vederea gasirii unei locuinte, precum si in demersurile cu autoritatile. Contractul de munca este pe perioada determinata de 12 luni, cu posibilitate de prelungire pe perioada nedeterminata. Programul de lucru este cu norma intreaga, se lucreaza in schimburi si in week-end. 28.02.2017 ENACHE Georgiana bm_eures@buc.anofm.ro Se transmite C.V -ul model Europass cu fotografie, completat la calculator in limba germana, la adresa de e-mail ZAV-IPS-Bayern@arbeitsagentur.de, cu specificarea codului de referinta MH - 305 si doar pentru monitorizare (fara feedback) la ab_eures@ab.anofm.ro.

3771 Germania Landul Bavaria Lichtenfels Agentia Federala de Munca - Centrala de Mediere a Strainilor si Specialistilor ZAV Bavaria, ca reprezentant al angajatorului german, Gasthof Muller GmbH Sous chef (f/b) 5120 99 1 Calificare profesionala incheiata ca bucatar si experienta in domeniu; Permis de conducere categoria B si automobil personal; Capacitatea de a lucra in echipa; Flexibilitate, aspect ingrijit si bune maniere. Cunostinte de limba germana - cel putin nivel A2 Salariul este negociabil, in functie de calificare si experienta profesionala. In primele saptamani, angajatorul asigura cazare, apoi ofera sprijin in vederea gasirii unei locuinte, pentru cursuri de perfectionare a limbii germane, precum si in demersurile cu autoritatile. Contractul de munca este permanent, iar programul de lucru este cu norma intreaga. 28.02.2017 ENACHE Georgiana bm_eures@buc.anofm.ro Se transmite C.V -ul model Europass cu fotografie, completat la calculator in limba germana, la adresa de e-mail ZAV-IPS-Bayern@arbeitsagentur.de, cu specificarea codului de referinta MH - 306 si doar pentru monitorizare (fara feedback) la ab_eures@ab.anofm.ro.

3773 Germania Landul Renania de Nord - Westfalia Burbach IPG Laser GmbH Inginer securitate in functionare (f/b) 2149 99 1 Activitatea presupune: - dezvoltarea unui concept de securitate pentru produsele companiei; - programarea controalelor de siguranta; - testarea si validarea rezultatelor. Studii universitare finalizate in inginerie electrica, automatica sau mecatronica; Bune cunostinte in domeniul tehnologiei digitale si analogice; Experienta in programarea diagramelor functiei bloc (FBD); Experienta in testarea sistemelor electronice si documentarea rezultatelor testelor; Precizie, capacitate de analiza si spirit de echipa. Cunostinte bune de limba germana si engleza (scris si vorbit) Salariul este negociabil, in functie de calificare si experienta profesionala. Contractul de munca este pe perioada determinata de 2 ani, cu posibilitatea prelungirii pe perioada nedeterminata. Programul de lucru este cu norma intreaga, de 40 ore/saptamana. 17.03.2017 ENACHE Georgiana bm_eures@buc.anofm.ro Se transmite C.V -ul model Europass cu fotografie, scrisoarea de intentie, in care sa se specifice salariul solicitat, ambele completate la calculator in limba germana sau engleza, insotite de copii ale diplomelor/certificatelor de studii, precum si de scrisoare de recomandare sau orice document care sa certifice experienta anterioara in domeniu (daca este cazul), la adresa de e-mail bewerbungen@ipgphotonics.com, cu specificarea numarului de referinta "10000 - 1147891411-S", in atentia dlui. Stefan Ludwig si doar pentru monitorizare (fara feedback) la buc_eures@buc.anofm.ro.

3774 Germania Landul Renania de Nord - Westfalia Burbach IPG Laser GmbH Specialist testare software (f/b) 2519 99 1 Activitatea presupune: - testarea software-ului companiei; - crearea secventelor de testare si a rapoartelor finale; - scrierea manualelor de programare. Studii de specialitate in domeniul informaticii; Experienta in testarea de software si de hardware; Experienta in lucrul cu instrumente de testare pentru hardware si software, in instrumente de masurare, precum si cunoasterea diferitelor proceduri de testare; Utilizarea in conditii de siguranta a aplicatiilor MS Office; Capacitate de adaptare, atentie, buna organizare si spirit de echipa. Cunostinte bune de limba germana si cunostinte de limba engleza/rusa tehnica Salariul este negociabil, in functie de calificare si experienta profesionala. Contractul de munca este pe perioada determinata de 2 ani, cu posibilitatea prelungirii pe perioada nedeterminata. Programul de lucru este cu norma intreaga, de 40 ore/saptamana. 17.03.2017 ENACHE Georgiana bm_eures@buc.anofm.ro Se transmite C.V -ul model Europass cu fotografie, scrisoarea de intentie, in care sa se specifice salariul solicitat, ambele completate la calculator in limba germana sau engleza, insotite de copii ale diplomelor/certificatelor de studii, precum si de scrisoare de recomandare sau orice document care sa certifice experienta anterioara in domeniu (daca este cazul), la adresa de e-mail bewerbungen@ipgphotonics.com, cu specificarea numarului de referinta "10000 - 1149744392-S", in atentia dlui. Stefan Ludwig si doar pentru monitorizare (fara feedback) la buc_eures@buc.anofm.ro.

3775 Germania Landul Renania de Nord - Westfalia Burbach IPG Laser GmbH Personal in domeniul asigurarii calitatii (f/b) 3119 99 1 Activitatea presupune: - testarea finala a laserelor de fibre finite din gama de putere de la cativa wati la mai multi kilowati, in conformitate cu specificatiile companiei; - masurarea diferitilor parametri optici si electrici prin intermediul unor sisteme moderne de masurare; - crearea documentelor de testare. Studii finalizate in inginerie optica/ electrica/electronica; Experienta profesionala in domeniu constituie un mare avantaj; Utilizarea in siguranta a unei game largi de echipamente de testare si masurare; Constituie avantaj cunoasterea programului Lab view; Capacitate de adaptare, atentie, buna organizare, abilitati de comunicare si spirit de echipa. Cunostinte bune de limba germana si engleza Salariul este negociabil, in functie de calificare si experienta profesionala. Contractul de munca este pe perioada determinata de 2 ani, cu posibilitatea prelungirii pe perioada nedeterminata. Programul de lucru este cu norma intreaga, de 40 ore/saptamana. 17.03.2017 ENACHE Georgiana bm_eures@buc.anofm.ro Se transmite C.V -ul model Europass cu fotografie, scrisoarea de intentie, in care sa se specifice salariul solicitat, ambele completate la calculator in limba germana sau engleza, insotite de copii ale diplomelor/certificatelor de studii, precum si de scrisoare de recomandare sau orice document care sa certifice experienta anterioara in domeniu (daca este cazul), la adresa de e-mail bewerbungen@ipgphotonics.com, cu specificarea numarului de referinta "10000 - 1149742757-S", in atentia dlui. Stefan Ludwig si doar pentru monitorizare (fara feedback) la buc_eures@buc.anofm.ro.

3706 Irlanda Wexford Enniscorthy Farm Solutions Crescatori de animale pentru productia de lapte si carne 6121 141 10 Se lucreaza la ferme aflate pe intreg teritoriul Irlandei. 1 an experienta ca mulgator vaci. Candidatii trebuie sa fie familiarizati cu utilajele dintr-o ferma, sa aiba permis de conducere categoria B. Este necesara cunoasterea limbii engleze - nivel B1(utilizator independent). Salariu brut - minim 22838 euro/an. Angajatorul ofera cazare in cazul celor mai multe dintre posturi contra sumei de 50 de euro/saptamana. Persoanele cu varsta intre 18 si 35 de ani pot beneficia de programul "Your first EURES job". Perioada nedeterminata, 48 ore/saptamana. 31.01.2017 Isabela Dobrescu tr_eures@tr.anofm.ro CV europass in limba engleza trimis la adresele de email recruitmentmanager@farmsolutions.ie si pentru informare la isabela.dobrescu@tr.anofm.ro.

3732 Irlanda Sud Estul Irlandei Waterford Persoana de contact - consilierul eures Edward Kavanagh. Ciontolitor transator carne 7511 4632 11 Se lucreaza la o linie de productie automatizata, respectand indicatiile supervizorului. Munca presupune lucru in mediu rece, in abator. Sunt necesare experienta in dezosarea carnii si experienta intr-un abator pe linia de productie minim 1 an. Sunt necesare cunostinte de baza de limba engleza. Salariu brut - minim 19032 euro/an. Angajatorul ofera sprijin in gasirea cazarii si se va ocupa in primele saptamani ale contractului de drumul pana/de la locul de munca. In cazul persoanelor care nu sunt eligibile pentru "First EURES Job", angajatorul suporta costul calatoriei pana in Irlanda, ajuta la plata cazarii si a mesei pentru primele cateva saptamani. Perioada nedeterminata, 39 ore/spatamana. 31.03.2017 Isabela Dobrescu tr_eures@tr.anofm.ro CV europass in limba engleza cu subiectul "Boner & Trimmers" trimis la adresele de email Edward.Kavanagh@welfare.ie si pentru informare la isabela.dobrescu@tr.anofm.ro.

3759 Irlanda Sud Estul Irlandei Waterford Persoana de contact - consilierul eures Edward Kavanagh. mecanic utilaje 7233 1011 1 Postul presupune instalarea si mentinerea in functiune a sistemelor si echipamentelor mecanice, electrice si hidraulice. Sarcinile zilnice presupun instalarea de conducte, valve, pompe si motoare, efectuarea verificarilor de intretinere planificate, gasirea si repararea defectiunilor, inlocuirea pieselor uzate si resetarea instrumentelor de control, curatarea masinilor, rezolvarea defectiunilor urgente de ex. pe liniile de productie. Este necesara experienta intre 3 si 5 ani. Sunt necesare cunostinte bune de limba engleza. Minimum 20 euro brut/ora Cazarea si cheltuielile de mutare sunt asigurate de catre angajator. Perioada nedeterminata, 39 ore/spatamana. 31.03.2017 Isabela Dobrescu tr_eures@tr.anofm.ro CV europass si scrisoare de intentie in limba engleza cu subiectul "Fitter" trimis la adresele de email Edward.Kavanagh@welfare.ie si pentru informare la isabela.dobrescu@tr.anofm.ro.

3717 Italia Vicenza Bassano Del Grappa AUSILIUM SOCIETA COOPERATIVA Asistent medical 2221 7810 20 Locurile de munca sunt in Marea Britanie,la Spitalul din Swindon. calificare ca si asistent medical, cu sau fara experienta. In cazul in care candidatul nu are inregistrare NMC=Nursing&Midwifery Council, va lucra ca si infirmier pana la obtinerea inregistrarii engleza, nivel B1-B2 21.909-28.462 lire brut/an in functie de experienta 28 zile de concediu pe an, 8 saptamani curs IELTS (International English Language Testing System) si plata taxei de examen, 150 lire subventie pt transportul cu avionul, 4 saptamani plata chiriei permanent 31.05.2017 VADUVA Diana gj_eures@gj.anofm.ro CV in limba engleza cu fotografie atasata la adresa de email ausilium.ro@gmail.com


3718 Italia Vicenza Bassano Del Grappa AUSILIUM SOCIETA COOPERATIVA Asistent medical 2221 7810 20 Locurile de munca sunt in Marea Britanie,la Spitalul Public din Taunton calificare ca si asistent medical, cu sau fara experienta engleza, nivel B1-B2 21.909-28.462 lire brut pe an, in functie de experienta candidatului pentru candidati care sunt inregsitrati la NMC (Nursing & Midwifery Council) se ofera cazare pentru 2 luni, decontarea transportului cu avionul, transfer de la aeroport, rambursarea taxei de inregistrare la NMC pentru 2 luni (230 lire, 1000 lire bonus dupa 12 luni de contract. Pentru candidatii care nu au inregistrare la NMC se mai ofera cursuri IELTS(International English Language Testing System)si plata taxei de examen permanent, se lucreaza 37,5 ore/saptamana 31.05.2017 VADUVA Diana gj_eures@gj.anofm.ro se trimite CV in limba engleza cu foto la adresa de email: ausilium.ro@gmail.com

3719 Italia Vicenza Bassano Del Grappa AUSILIUM SOCIETA COOPERATIVA Infirmier 5321 7810 100 locurile de munca sunt in case de ingrijire in Marea Britanie candidatii trebuie sa detina studii liceale, cu sau fara experienta engleza nivel B1 se ofera un salariu de 7,2-8,2 lire brut/ora, in functie de experienta 27 zile de concediu pe an, 8 zile libere pe an, oportunitati de avansare in cariera, posibilitatea de a lucra 60 ore pe saptamana platite suplimentar, ajutor in gasirea unei locuinte, ajutor pentru ontinerea Numarului de Asigurare Nationala, a contului bancar, etc permanent, 37,5 ore/saptamana 31.05.2017 VADUVA Diana gj_eures@gj.anofm.ro se trimite CV in limba engleza cu foto la adresa de email: ausilium.ro@gmail.com

3726 Malta Sudul Maltei Qormi Malta Public Transport Sofer de autobuz si tramvai 8331 4931 200 Transportul calatorilor conform rutelor planificate in Malta, ajustarea stilului de condus in functie de trafic si conditiile meteo pentru a putea asigura fiecare oprire la timpul stabilit, asigurarea sigurantei pasagerilor si a altor persoane pentru a evita accidentele, asigurarea autobuzului in conditii optime de lucru si raportarea in caz de deficiente aparute, asigurarea ca pasagerii isi composteaza biletele de autobuz,colectarea banilor si indrumarea pasagerilor spre locurile lor. Permis de conducere categoria D valabil, atestat, varsta peste 21 de ani, adeverinta medicala si cazier judiciar fara antecedente penale. Aplicantii pot beneficia de formare suplimentara in anumite domenii, ei pot lucra dimineata devreme, seara tarziu si in schimburi de weekend in functie de programul stabilit. Engleza vorbit cunostinte de baza intre 4,68 - 6,01 euro/ora in functie de vechime, ore suplimentare platite daca angajatul depaseste 48 de ore/saptamana. Asigurare de sanatate, transport public gratuit pentru angajat si familia acestuia. Compania preia candidatii alesi de la aeroport, asigura asistenta pentru obtinerea tuturor documentelor necesare; pentru primele 3 luni compania poate asigura cazare cu un cost de 13 euro/noapte si sunt incluse urmatoarele : micul dejun, curatenie in camere la 2 zile, servicii de spalatorie 1 data pe saptamana, televizor si internet, 1 camera comuna pentru cina cu bucatarie si televizor, concediu anual intre 24 si 28 zile/an in functie de timpul lucrat. Nedeterminata cu o perioada de proba de 6 luni. 31.01.2017 MITRICA Ramaian cs_eures@cs.anofm.ro Cv model europass cu fotografie in limba engleza insotit de copii scanate dupa permis si atestat la : eures.recruitment.jobsplus@gov.mt si la ramaian.mitrica@cs.anofm.ro.

3767 Marea Britanie Berkshire Reading SYLVIANCARE Ltd ingrijitor persoane la domiciliu 5322 2 10 Ajutarea persoanelor adulte sa traiasca independent in propria locuinta, acest lucru incluzand: asistarea adultilor vulnerabili la activitatile zilnice precum spalat, imbracat, gatit, cumparaturi, administrarea medicamentelor si curatenie; program de lucru minim 40 ore cu posibilitatea de a lucra suplimentar experienta constituie avantaj, permis de conducere, nivel de studii invatamant obligatoriu, bune abilitati de comunicare, 2 recomandari engleza-B1 8-12 lire brut pe ora masina de servici, instruire si ajutor pentru gasirea unei locuinte permanent 31.03.2017 LAZAR Steluta il_eures@il.anofm.ro se va trimite CV in limba engleza la adresa de email: info@sylviancare.co.uk cu mentiunea “domiciliary care assistant”; detalii suplimentare la 0044/1183273232 sau www.sylviancare.co.uk

3768 Marea Britanie Surrey, Greater London Croydon Global Mobility Solutions Ltd ingrijitor persoane 5322 2 10 Servicii de ingrijire a persoanelor la domiciliu, ajutarea acestora sa traiasca independent in propria locuinta, asistarea la activitatile zilnice Scoala generala finalizata, nu se solicita experienta, permis de conducere engleza B2 2000 lire brut pe luna ajutor pentru gasirea unei locuinte si plata chiriei in prima luna, se asigura masina de service si asigurare pentru aceasta, instruire si uniforma gratuita, preluare de la aeroport permanent 31.03.2017 LAZAR Steluta il_eures@il.anofm.ro se va trimite CV in limba engleza la adresa de email victoria@globalmobilitysolutions.co.uk

3770 Marea Britanie Hertfordshire, East of England Hatfield Global Mobility Solutions Ltd ingrijitor persoane 5322 2 4 Servicii de ingrijire a persoanelor la domiciliu, ajutarea acestora sa traiasca independent in propria locuinta, asistarea la activitatile zilnice Scoala generala finalizata, nu se solicita experienta engleza B2 2000 lire brut pe luna ajutor pentru gasirea unei locuinte, chiria primei luni este platita de angajator, instruire si uniforma gratuita, preluare de la aeroport, masina de service cu asigurare platita si decontarea combustibilului permanent 31.03.2017 LAZAR Steluta il_eures@il.anofm.ro se va trimite CV in limba engleza la adresa de email victoria@globalmobilitysolutions.co.uk

3764 Norvegia OSTLANDET OSLO STAR ENTREPRENORSERVICE AS Electrician 7411 4521 2 Se lucreaza in mod independent, precum si in echipa, in cadrul mai multor proiecte din domeniul constructiilor. Calificare, certificat DSB norvegian (echivalarea certificatului romanesc care da dreptul de a lucra ca electrician in Norvegia). Limba engleza-fluent Conform calificarii si vechimii in munca Nedeterminata 31.01.2017 TANE Elena ot_eures@ot.anofm.ro Se trimite CV Europass in limba engleza la adresa de e-mail: post@staras.no sau online, link: http://staras.no/side/ledige-stillinger/

3720 Portugalia Faro Parque Hubel, Lamaceiro, Pechão, 8700-179 Olhão Hubel Agrícola (firmele Campina, Moita Redonda, Fazenda Nova) Culegator zmeura 9211 111 90 Hubel Agrícola, este una dintre companiile de Grupo Hubel, care detine 5 ferme diferite insumand 45 de hectare de sere. Accentul este pus pe producția e de fructe mici roșii (zmeurã, cãpșuni si mure). Ca urmare a calitãții înalte a produselor sale, Hubel Agrícola exportã anual circa 95% din producția sa în Europa de Nord. Compania este un exemplu al agriculturii tehnice și tehnologice evoluate, cu o echipa mare de personal cu studii superioare și studii de formare în domeniul științelor agricole. Hubel Agrícola face parte din organizația agricultorilor "Madre Fruta, care este orientat spre comercializarea produselor agricole și stocarea acesteia, ambalarea și pãstrarea. Activitati: Culesul zmeurei, ambalarea si etichetarea; Educatie: nivel mimin de educatie -cel putin scoala primara; Profilul necesar: Barbați si femei; Aptitudinea fizicã / capacitate; Fãrã cazier judiciar; Disponibilitate pentru munca sezonierã, între 2 pânã la 3 luni, în Portugalia; De preferințã, cu experiențã în recoltarea zmeurei sau experiențã în munca in agriculturã în sere; De preferat engleza, portugheza sau spaniola (dar nu este obligatoriu) Salariul de bazã lunar (sãptãmâna lucru de 40 de ore, 5 zile lucrãtoare pe sãptãmânã): 530 € (salariu lunar) + 88,33 € (o parte din concediu și indemnizația de Crãciun) = 618.33 € (înainte de impozitare). Salariu lunar cu ore suplimentare (48 de ore saptamana de lucru, 6 zile lucrãtoare pe sãptãmânã): 530 € (salariu lunar) + 88,33 € (o parte din concediu și indemnizația de Crãciun) + 100 € la 200 € (ore suplimentare) + 0 € pânã la 250 € (premiu de productivitate) = 718.33 € Cazarea asigurata de angajator si platita de angajat cu un cost de 1 euro/zi în cãmine separate în funcție de sex; Angajatorul oferã plata în avans pentru cãlãtoria în Portugalia, care se deduce din primele salarii. Masa de prânz (sau cina) va fi oferita lucrãtorilor de catre angajator (sau plãtita în bani numerar în unele ferme). Tipuri de contributii de asigurari sociale platite de angajator: boala, sanatate, pensie, somaj,invaliditate; Contract de munca temporar, sezonier, full-time, de aproximativ 2, 3 luni, începând din februarie / martie 2017 pânã în mai / iunie 2017.Program de lucru: Compania are o procedurã de timp compensatorie, în funcție de necesitãțile de producție si de muncã. Munca este de luni pânã duminicã, cu una zi sau 2 zile libere pe saptamana, prin rotatie, si incepe la 7h30, existand posibilitatea efectuarii de ore suplimentare pe zi, în funcție de producție. 23.01.2017 Diaconu Elena elena.diaconu@tl.anofm.ro Persoanele interesate trebuie sa se adreseze Consilierului EURES din judetul de domiciliu pentru a fi inregistrate in baza de date EURES. Lista completa a tuturor Consilierilor EURES se regaseste la rubrica Contact. Dosarul pentru inregistrarea in baza de date va contine urmatoarele acte: cererea tip si formularul de aplicare (se completeaza la sediul agentiei), cazierul judiciar valabil, adeverinta medicala "apt pentru munca" si o copie a cartii de identitate;

3722 Portugalia Faro Parque Hubel, Lamaceiro, Pechão, 8700-179 Olhão Hubel Agrícola (firmele Campina, Moita Redonda, Fazenda Nova) Sef de echipa (agricultura - culegerea zmeurei) 9211 111 10 Hubel Agrícola, este una dintre companiile de Grupo Hubel, care detine 5 ferme diferite insumand 45 de hectare de sere. Accentul este pus pe producția e de fructe mici roșii (zmeurã, cãpșuni si mure). Ca urmare a calitãții înalte a produselor sale, Hubel Agrícola exportã anual circa 95% din producția sa în Europa de Nord. Compania este un exemplu al agriculturii tehnice și tehnologice evoluate, cu o echipa mare de personal cu studii superioare și studii de formare în domeniul științelor agricole. Hubel Agrícola face parte din organizația agricultorilor "Madre Fruta, care este orientat spre comercializarea produselor agricole și stocarea acesteia, ambalarea și pãstrarea. Activitati: Culesul zmeurei, ambalarea si etichetarea; Educatie:Studii medii (12 clase) sau studii superioare (preferința pentru candidații cu studii superioare în domeniile: agricultura, agronomie sau produse alimentare de igienã și de calitate. Disponibilitate pentru munca sezonierã, între 2 pânã la 3 luni, în Portugalia; De preferințã, cu experiențã în recoltarea zmeurei sau experiențã în munca in agriculturã în sere; engleza, portugheza sau spaniola (dar nu este obligatoriu); minimum 691.71 euro/brut/luna - maximum 1227 euro/brut/luna Cazarea asigurata de angajator si platita de angajat cu un cost de 1 euro/zi în cãmine separate în funcție de sex; Angajatorul oferã plata în avans pentru cãlãtoria în Portugalia, care se deduce din primele salarii. Masa de prânz (sau cina) va fi oferita lucrãtorilor de catre angajator (sau plãtita în bani numerar în unele ferme). Contributii de asigurari sociale platite de angajator: boala, sanatate, pensie, somaj,invaliditate; Contract de munca temporar, sezonier, full-time, de aproximativ 2, 3 luni, începând din februarie / martie 2017 pânã în mai / iunie 2017.Program de lucru: Compania are o procedurã de timp compensatorie, în funcție de necesitãțile de producție si de muncã. Munca este de luni pânã duminicã, cu una zi sau 2 zile libere pe saptamana, prin rotatie, si incepe la 7h30, existand posibilitatea efectuarii de ore suplimentare pe zi, în funcție de producție. 23.01.2017 Diaconu Elena elena.diaconu@tl.anofm.ro Persoanele interesate trebuie sa se adreseze Consilierului EURES din judetul de domiciliu pentru a fi inregistrate in baza de date EURES. Lista completa a tuturor Consilierilor EURES se regaseste la rubrica Contact. Dosarul pentru inregistrarea in baza de date va contine urmatoarele acte: cererea tip si formularul de aplicare (se completeaza la sediul agentiei), cazierul judiciar valabil, adeverinta medicala "apt pentru munca" si o copie a cartii de identitate;

3723 Portugalia Faro Quinta Poço dos Pássaros, Sítio de Valongo, 8800-072 Tavira JBI Group – firmele Nuvem Maravilha, Lda. Culegator zmeura 9211 111 90 JBI Group (Agrojobe, Quinta Framboesa și Nuvem Maravilha) este o marcã în creștere în antreprenoriatul de afaceri național, și este deținutã 100% de capitalul portughez. Compania a început în 1988 și pânã în 2002 a investit în producția de legume. Sediul central este situat în Vale da Amoreira, Faro, Algarve. Compania produce zmeurã și cãpșuni pe o suprafațã totalã de 26,8 hectare distribuite între Faro (11,00 ha) și Tavira. Educatie: nivel mimin de educatie -cel putin scoala primara; Profilul necesar: Barbați si femei; Aptitudine fizicã / capacitate; Fãrã cazier judiciar; Disponibilitate pentru munca sezonierã, între 2 pânã la 3 luni, în Portugalia; De preferințã, cu experiențã în recoltarea zmeurei sau experiențã în munca in agriculturã în sere; Muncitorii vor avea o perioadã de probã de 15 zile, în care vor avea o perioadã de formare. Ei vor trebui sã atingã obiectivele minime stabilite de cãtre angajator, și anume în productivitate (cules de vitezã de cel puțin 4 kg / orã), și, de asemenea, în normele de comportament. În cazul în care lucrãtorul nu atinge obiectivele minime, contractul de muncã va fi incetat, iar persoana trebuie sã se întoarcã in tara, la locul de domiciliu, prin mijloace proprii. De preferat engleza, portugheza sau spaniola (dar nu este obligatoriu); Salariul de bazã lunar (sãptãmâna lucru de 40 de ore, 5 zile lucrãtoare pe sãptãmânã): 530 € (salariu lunar) + 88,33 € (o parte din concediu și indemnizația de Crãciun) = 618.33 € (înainte de impozitare). Salariu lunar cu ore suplimentare (48 de ore saptamana de lucru, 6 zile lucrãtoare pe sãptãmânã): 530 € (salariu lunar) + 88,33 € (o parte din concediu și indemnizația de Crãciun) + 100 € la 200 € (ore suplimentare) + 0 € pânã la 250 € (premiu de productivitate) = 718.33 € Cazarea asigurata de angajator si platita de angajat cu un cost de 1 euro/zi în cãmine separate în funcție de sex; Angajatorul oferã plata în avans pentru cãlãtoria în Portugalia, care se deduce din primele salarii. Masa de prânz (sau cina) va fi oferita lucrãtorilor de catre angajator (sau plãtita în bani numerar în unele ferme). Contributii de asigurari sociale platite de angajator: boala, sanatate, pensie, somaj,invaliditate; Contract de munca temporar, sezonier, full-time, 40 ore/saptamana, de aproximativ 2, 3 luni, începând din februarie / martie 2017 pânã în mai / iunie 2017.Program de lucru: Compania are o procedurã de timp compensatorie, în funcție de necesitãțile de producție si de muncã. Munca este de luni pânã duminicã, cu una zi sau 2 zile libere pe saptamana, prin rotatie, si incepe la 7h30, existand posibilitatea efectuarii de ore suplimentare pe zi, în funcție de producție. 23.01.2017 Diaconu Elena elena.diaconu@tl.anofm.ro Persoanele interesate trebuie sa se adreseze Consilierului EURES din judetul de domiciliu pentru a fi inregistrate in baza de date EURES. Lista completa a tuturor Consilierilor EURES se regaseste la rubrica Contact. Dosarul pentru inregistrarea in baza de date va contine urmatoarele acte: cererea tip si formularul de aplicare (se completeaza la sediul agentiei), cazierul judiciar valabil, adeverinta medicala "apt pentru munca" si o copie a cartii de identitate;

3724 Portugalia Faro Quinta Poço dos Pássaros, Sítio de Valongo, 8800-072 Tavira JBI Group – (firmele Nuvem Maravilha, Lda.) Sef de echipa (agricultura - culegerea zmeurei) 9211 111 10 JBI Group (Agrojobe, Quinta Framboesa și Nuvem Maravilha) este o marcă în creștere în antreprenoriatul de afaceri național, și este deținută 100% de capitalul portughez. Compania a început în 1988 și până în 2002 a investit în producția de legume. Sediul central este situat în Vale da Amoreira, Faro, Algarve. Compania cultiva zmeură și căpșuni pe o suprafață totală de 26,8 hectare distribuite între Faro (11,00 ha) și Tavira (15,8 ha). Aproximativ 95% din producția este trimisa la export prin organizația agricultorilor "Madre Fruta, care este orientata spre comercializarea produselor agricole, stocarea, ambalarea și păstrarea acestora. Educatie:Studii medii (12 clase) sau studii superioare (preferința pentru candidații cu studii superioare în domeniile: agricultura, agronomie sau produse alimentare de igienã și de calitate.Profilul necesar: Barbați si femei; Aptitudine fizicã / capacitate; Fãra cazier judiciar; Disponibilitate pentru munca sezonierã, între 2 pânã la 3 luni, în Portugalia; De preferințã, cu experiențã în recoltarea zmeurei sau experiențã în munca in agriculturã în sere; engleza, portugheza sau spaniola (dar nu este obligatoriu); Salariul de bazã lunar (sãptãmâna lucru de 40 de ore, 5 zile lucrãtoare pe sãptãmânã): 691.71 € (salariu lunar) + 115.29 € (o parte din concediu și indemnizație de Crãciun) salariu lunare cu ore suplimentare (48 de ore saptamana de lucru, 6 zile lucrãtoare pe sãptãmânã): 691.71 € (salariu lunar) + 115.29 € (o parte din concediu și indemnizație de Crãciun) + 120 € (aprox. ore suplimentare) + 0 € la 300 (premiu de productivitate) = 927 € la 1227 € (înainte de impozitare). Cazarea asigurata de angajator si platita de angajat cu un cost de 1 euro/zi în cãmine separate în funcție de sex; Angajatorul oferã plata în avans pentru cãlãtoria în Portugalia, care se deduce din primele salarii. Masa de prânz (sau cina) va fi oferita lucrãtorilor de catre angajator (sau plãtita în bani numerar în unele ferme). Contributii de asigurari sociale platite de angajator: boala, sanatate, pensie, somaj,invaliditate; Contract de munca temporar, sezonier, full-time, de aproximativ 2, 3 luni, începând din februarie / martie 2017 pânã în mai / iunie 2017.Program de lucru: Compania are o procedurã de timp compensatorie, în funcție de necesitãțile de producție si de muncã. Munca este de luni pânã duminicã,40/ore/saptamana, cu una zi sau 2 zile libere pe saptamana, prin rotatie, si incepe la 7h30, existand posibilitatea efectuarii de ore suplimentare pe zi, în funcție de producție. 23.01.2017 Diaconu Elena elena.diaconu@tl.anofm.ro Persoanele interesate trebuie sa se adreseze Consilierului EURES din judetul de domiciliu pentru a fi inregistrate in baza de date EURES. Lista completa a tuturor Consilierilor EURES se regaseste la rubrica Contact. Dosarul pentru inregistrarea in baza de date va contine urmatoarele acte: cererea tip si formularul de aplicare (se completeaza la sediul agentiei), cazierul judiciar valabil, adeverinta medicala "apt pentru munca" si o copie a cartii de identitate;

3725 Portugalia Faro Quinta do Mirante, Sítio de Amaro Gonçalves, 1042-C 8800-120 Luz de Tavira Agrivabe Culegator de zmeura 0 111 100 Activitati: Culesul zmeurei, ambalarea si etichetarea; Educatie: nivel mimin de educatie -cel putin scoala primara; Profilul necesar: Barbați si femei; Aptitudine fizicã / capacitate; Fãrã cazier judiciar; Disponibilitate pentru munca sezonierã, între 2 pânã la 3 luni, în Portugalia; De preferințã, cu experiențã în recoltarea zmeurei sau experiențã în munca in agriculturã în sere;Disponibilitate pentru munca sezonierã, între 2 pânã la 3 luni, în Portugalia;Muncitorii vor avea o perioadã de probã de 15 zile, în care vor avea o perioadã de formare. Ei vor trebui sã atingã obiectivele minime stabilite de cãtre angajator, și anume în productivitate (cules de vitezã de cel puțin 4 kg / orã), și, de asemenea, în normele de comportament. În cazul în care lucrãtorul nu atinge obiectivele minime, contractul de muncã va fi incetat, iar persoana trebuie sã se întoarcã in tara, la locul de domiciliu, prin mijloace proprii. engleza, portugheza sau spaniola (dar nu este obligatoriu); Salariul de bazã lunar (sãptãmâna lucru de 40 de ore, 5 zile lucrãtoare pe sãptãmânã): 530 € (salariu lunar) + 88,33 € (o parte din concediu și indemnizația de Crãciun) = 618.33 € (înainte de impozitare). Salariu lunar cu ore suplimentare (48 de ore saptamana de lucru, 6 zile lucrãtoare pe sãptãmânã): 530 € (salariu lunar) + 88,33 € (o parte din concediu și indemnizația de Crãciun) + 100 € la 200 € (ore suplimentare) + 0 € pânã la 250 € (premiu de productivitate) = 718.33 € Cazarea asigurata de angajator si platita de angajat cu un cost de 1 euro/zi în cãmine separate în funcție de sex; Angajatorul oferã plata în avans pentru cãlãtoria în Portugalia, care se deduce din primele salarii. Masa de prânz (sau cina) va fi oferita lucrãtorilor de catre angajator (sau plãtita în bani numerar în unele ferme). Contributii de asigurari sociale platite de angajator: boala, sanatate, pensie, somaj,invaliditate; Contract de munca temporar, sezonier, full-time, 40 ore/saptamana, de aproximativ 2, 3 luni, începând din februarie / martie 2017 pânã în mai / iunie 2017.Program de lucru: Compania are o procedurã de timp compensatorie, în funcție de necesitãțile de producție si de muncã. Munca este de luni pânã duminicã, cu una zi sau 2 zile libere pe saptamana, prin rotatie, si incepe la 7h30, existand posibilitatea efectuarii de ore suplimentare pe zi, în funcție de producție. 23.01.2017 Diaconu Elena elena.diaconu@tl.anofm.ro Persoanele interesate trebuie sa se adreseze Consilierului EURES din judetul de domiciliu pentru a fi inregistrate in baza de date EURES. Lista completa a tuturor Consilierilor EURES se regaseste la rubrica Contact. Dosarul pentru inregistrarea in baza de date va contine urmatoarele acte: cererea tip si formularul de aplicare (se completeaza la sediul agentiei), cazierul judiciar valabil, adeverinta medicala "apt pentru munca" si o copie a cartii de identitate;

3760 Slovacia Košice Košice SK Expres s.r.o. Lucrator in asamblarea echipamentelor electrice 9329 7830 20 Compania are ca domeniu de activitate productia de televizoare si cauta persoane care doresc sa lucreze si sa castige experienta intr-o companie internationala (persoane cu experienta sau absolventi; Educatie de baza – scoala gimnaziala / scoala profesionala in domeniu;Aptitudini: lucru in echipa, flexibilitate în gândire (adaptabilitate, flexibilitate, competențe in improvizație), alfabetizare tehnicã, gandire practica, precizie, rabdare; Nu se solicita maxim 760 euro/brut/luna; Cazare gasita si platita de angajator, tichete de masa, indemnizatie de transport atunci cand exista minm. 40 de km de la locul de munca la locul de cazare, sporuri de noapte, week-end-uri si sarbatori. Contract de munca permanent; 8 ore/zi; 31.01.2017 DIACONU Elena Eleonora tl_eures@tl.anofm.ro CV in limba engleza la adresele de e-mail : balaian@express-people.com, jarmila.koliova@upsvr.gov.sk, elena.diaconu@tl.anofm.ro

3761 Slovacia Košice Košice SK. Expres s.r.o. Operator de productie 8157 7830 20 Locul de munca Trnava, regiunea Trnavský. Plasarea in circuit a masinilor de spalat rufe. Compania cauta persoane (barbati si femei) interesate sa aiba un loc de munca stabil; Cerinte: Educatie de baza: scoala gimnaziala / scoala profesionala in domeniu; experienta in munca nu este necesara. Nu este solicitata cunoasterea unei limbi straine. maxim 680 euro/brut/luna Loc de munca stabil, contract de munca pe termen lung, cazare gratuita, prime acordate pentru performanta in munca, training gratuit, transportul la locul de munca si de la locul de munca gratuit, tichete de masa. permanent; 8 ore/zi 31.01.2017 DIACONU Elena Eleonora tl_eures@tl.anofm.ro CV in limba engleza la adresele de e-mail : balaian@express-people.com, jarmila.koliova@upsvr.gov.sk, elena.diaconu@tl.anofm.ro

3067 Spania Insulele Baleare Palma de Mallorca Hotel Maseur 3255 8514 1 studii in domeniu;tratamente de infrumusetare (se folosesc uleiuri naturale); se acorda pregatire; spirit de echipa; experienta in domeniu - minim 6 luni postul este pentru tanar 18-35 ani, conform proiectului "Your first EURES job". Informatii suplimentare: http://www.arbetsformedlingen.se/Globalmeny/Other-languages/Your-first-EURES-job/Jobseeker.html lb germana (obligatoriu)-nivel intermediar; lb. spaniola-nivel intermediar; lb. engleza-nivel interm 960 euro net/luna (negociabil) se asigura cazare contracost din salariu nu este specificat 31.01.2017 COCHIRLEA Liviu vl_eures@vl.anofm.ro se trimite CV (in lb. engleza sau spaniola) la Carolina Romero: paguera@rivieraspa.es. Informatii suplimentare la consilierul EURES din judetul de resedinta al aplicantului

3772 Ungaria Pest 2700 Cegléd, Malom utca 29 Dr Bús Laszló medic veterinar 2250 8622 1 studii superioare de specialitate maghiara 200 000-300 000 FT brut/luna determinat, program normal de lucru 31.03.2017 VIRAGH Zsuzsanna hr_eures@hr.anofm.ro se trimite CV la adresa de mail pipiczbus@gmail.com


Inspector Superior
Ramaian Mitrica
A.J.O.F.M. Caras-Severin

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu